duminică, 20 iulie 2014

COBRA : Raport despre Conferința din TAIWAN (20 iulie 2014)



Raport despre Conferința din TAIWAN
– 20 iulie 2014

 


 
Conferinţa din Taiwan a fost un mare succes !

Noi am reuşit să consolidăm vortexul din Taiwan în mod semnificativ, iar acest lucru este foarte important, deoarece Taiwan este în centrul geometric al celei mai dens populate părţi de la suprafaţa Planetei.

Ca urmare, prin acest vortex, transformări uriaşe  vor fi declanşate, atunci când va veni timpul.

Acest vortex a primit una din cele mai puternice infuzii de Energie a Zeiţei, de până acum, iar acest lucru va ajuta la stabilizarea semnificativă a situaţiei planetare.


De asemenea, Taiwan este una din locaţiile principale ale Familiilor Dragon.

Din păcate, contactele mele cu aceştia mi-au revelat faptul că aceste familii nu sunt unite şi că există un nivel destul de mare de infiltrare a acestora, precum şi o mare nevoie de îndrumare spirituală.

„Albaştrii” şi „Azurii” o vor oferi.
  


În următoarele zece zile voi călători prin diferite locuri îndepărtate, practic fără vreo conexiune la Internet.

În această perioadă, Evenimentul NU se va întâmpla !

(Nota MarYan : Acest aspect este subliniat de Cobra, probabil ca replică la speculaţiile apărute pe Internet şi preluate şi de unele bloguri de acest profil de la noi din ţară, care vorbeau de o posibilă manifestare a Evenimentului, prin „Resetarea Financiară”, cu unele aspecte politice şi militare, pentru data de 20 iulie 2014 – adică astăzi, ceea ce se vede că nu este cazul ! – şi pentru data de 28 iulie 2014, când ar interveni un mare eveniment tip „steag fals”.
Reţinem că un astfel de eveniment tip „steag fals” a fost acum 3 zile, pe 17 iulie 2014, cu „atacul terorist al ruşilor” asupra avionului malayezian MH17 – şi despre care vom posta în cursul zilei de mâine – şi că „Evenimentul” propriu-zis nu va fi în următoarele 10 zile...
...Şi, probabil, după cum evoluează evenimentele, nu va fi nici prea curând...
Acum îmi reamintesc că, vreo 10 zile în urmă, amicul radiestezist mi-a transmis, printre multe altele, că acel moment prezis pentru 20 iulie 2014 nu se va întâmpla.
Părea foarte categoric şi, cel puţin până la acest moment al zilei, pare să aibă dreptate, iarăşi...)
  


Victoria Luminii este aproape !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu