vineri, 11 iulie 2014

TOLEC şi Mark Kimmel : Perspective andromedane (Extratereştrii şi fiinţele celeste : Consiliul Andromedan şi Federaţia Galactică)



TOLEC şi Mark Kimmel
Perspective andromedane
(Extratereştrii şi fiinţele celeste : 
Consiliul Andromedan şi Federaţia Galactică)

Traducere de Ionuţ Mihai (A.I.M.)
(2012)


   


Nota MarYan :

Iată un articol cu informaţii transmise de Tolec şi un „invitat” de-al său, la un interviu, din cursul anului 2012.

Deşi la prima vedere ar părea că informaţiile „ar putea fi învechite”, poate că acum este timpul să punctăm că, din observaţiile personale, tocmai informaţiile transmise de Tolec în cursul anului 2012 au fost cele mai incitante, importante şi cu doza cea mai mare de „Adevăr Divin” – în cea mai mare parte...

Din păcate, „intervenţia minţii” lui Tolec în astfel de mesaje este confirmată tot mai mult, prin frecvenţa tot mai deasă de „Adevăr Divin” exprimat la 70% şi chiar mai puţin, din mesajele sale, alături de ultima „gafă” a acestuia, de „atac frontal” la adresa lui ALKESH şi a celor de la GALACTIS (în Ianuarie 2014, imediat după primul interviu al lui Alkesh) - din acuzele lui Tolec, concluzia este că acesta s-a aruncat fără să priceapă despre ce era vorba...

Acest aspect a ieşit în evidenţă în acest articol prin tot soiul de informaţii aduse de „invitatul său”, Mark Kimmel, şi confirmate de fiecare dată de Tolec (parcă în mod mecanic) : despre „Inversarea Polilor Magnetici ai Pământului”, totală şi bruscă, pe 21 decembrie 2012, cu probleme planetare pentru „doar 2-3 ore”, însoţită de modificarea Axei Fizice a Planetei, care, de la o înclinare de 23,5 grade, aceasta ar fi urmat să devină pur şi simplu verticală, perpendiculară pe „planul orbitei Pământului” (aspect despre care am scris şi eu insistent în cartea scrisă de mine, pe care am lansat-o în 15-16 decembrie 2012, „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol.I : Actulizarea Profeţiilor”, în care insistam asupra acestei „speculaţii mentale”, iată, total neadevărată!) ; despre modificări majore şi dramatice ale crustei terestre, cu dispariţia în decembrie 2012 a unor teritorii sub ape şi apariţia din oceane a altora noi ; despre plecarea „în masă” de pe Pământ, către alte planete, a celor ce vibrează pe frecvenţa 3D, prin îmbarcarea la bordul Biosferelor Consiliului Andromedan, către sfârşitul verii lui 2013, plus „cireaşa de pe tort”, cu „momentul Ianuarie 2014”, când Planeta ar fi urmat să treacă brusc în dimensiunea a 4-a, moment precedat de dispariţia sistemului politic, economic, financiar etc...

De aceea, probabil, în cursul anului 2013 şi mai ales după ianuarie 2014, mesajele sale s-au rărit şi aproape că au dispărut...

Interesant este că, de curând, Tolec pare să participe la evenimente „în comun” cu Drunvalo Melchizedek, care vorbea, în anii premergători momentului decembrie 2012, de exact acelaşi mod de „inversare a polilor”, de „modificări ale crustei terestre”, dar, cel mai „simpatic”, despre aceeaşi „trecere bruscă” în Dimensiunea 4D, la început în decembrie 2012, apoi, „mai vedem”, până pe la sfârşitul acestui an, 2014, în cadrul unei „ferestre temporale” de 7 ani...

Aşadar, mai jos aveţi doar partea din acel articol care se referă la aspectele rezonabile ale „momentului 2012” – acele aspecte pe care le-am „verificat” ca având un grad mare de Adevăr – şi, cel mai important, informaţiile legate de Planetele şi civilizaţiile constituente ale Consiliului Andromedan şi ale Federaţiei Galactice, aspecte unde Tolec „se pricepe” cel mai bine şi unde nivelul de „Adevăr Divin” exprimat pare a fi cel mai ridicat...

Din păcate pentru Tolec, acesta nu stă deloc bine la capitolul „Profeţii”... Acest aspect, probabil, l-a discreditat pe Tolec în cea mai mare măsură : de a insista pe anumite scenarii care erau posibile și chiar probabile pe o anumită linie temporală, dar care nu s-au manifestat, până la urmă, datorită alegerilor „de fiecare clipă” făcute de fiecare fiinţă încarnată pe planetă.

Din această cauză, informaţii preţioase oferite de acesta în cursul anului 2012, despre Consiliul Andromedan şi Federaţia Galactică şi intervenţiile acesteia asupra Reptilienilor şi a bazelor lor terestre subterane, acum sunt puse în acelaşi „coş comun” cu previziunile sale nefericite, şi, iată, discreditate...

În acest articol, noi facem distincţia şi punctăm : doar ceea ce citiţi are relevanţă, restul materialului său despre „profeţii” este „pe lângă subiect”, din care motiv nu am mai încărcat textul cu acestea.

Aşadar, să luăm de la fiecare ceea ce este util (şi veridic) ca informaţie şi să ne folosim cu maximă intensitate propriul discernământ, ajutaţi de senzorul cel mai fin şi autentic, care este INIMA şi Vocea Interioară a (Sufletului) fiecăruia...


Deci, iată părţile importante ale mesajului lui Tolec despre Consiliul Andromedan şi Federaţia Galactică :



Într-un recent interviu audio, numit „Perspective Andromedane”, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ) discută cu Mark Kimmel despre perioada de mari schimbări în care ne aflăm, despre data de 21 decembrie 2012, despre transformarea acestei planete într-o lume în dimensiunile superioare, despre Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică originară din sistemul Tau Ceti, inclusiv despre fiinţele mult superioare din dimensiunile 6 - 9 aflate în sistemul stelei Arcturus, despre fiinţele celeste şi extratereştri, despre rolul „ajutoarelor” din perioada de după transformări, despre cine suntem noi cu adevărat devenind exact ceea ce trebuie să fim... minunate fiinţe de lumină şi iubire, binevoitoare, despre anunţatele vizite ale Andromedanilor şi a celor din Consiliul Andromeda, pe măsură ce ne pregătim pentru schimbările fizice transformatoare evolutive pe care această planetă le suportă, şi care vor continua, pe măsură ce va deveni o lume superioară.

Mark Kimmel este oaspetele lui Tolec, iar amândoi comunică cu fiinţe superioare din Andromeda.


Iată, în continuare, (părţi din) transcrierea acestui interviu audio.


Tolec îşi începe emisiunea specificând că oamenii din Consiliul Andromeda sunt fiinţe umanoide din dimensiunea fizică (a 3-a), dar şi din cele superioare (4, 5 şi 6), iar cei din Arcturus există chiar şi în dimeniunea a 9-a.

El reaminteşte că este vorba atât de oameni din constelaţia Andromeda care se află în galaxia noastră (Calea Lactee), cât şi despre oameni din galaxia vecină, Andromeda.

La rândul lui, Mark specifică faptul că el are legături cu acei oameni care se află la bordul navei spaţiale ATHABANTIAN, care a venit în acest sistem solar în urmă cu 70 de ani, pentru a ajuta această planetă în perioada de transformare actuală. De asemenea, la bordul acestei nave spaţiale se află şi fiinţe celeste cu care Mark comunică.

Pe baza informaţiilor aflate de la cele 5 contacte din Consiliul Andromeda, Tolec afirmă că diferite modificări fizice ale Planetei vor continua până la sfârşitul anului 2012.


Oare ziua de 21 decembrie 2012 are vreo semnificaţie de natură cosmică?

Aşa este, are. Cu toate acestea, Tolec insistă asupra faptului că această zi nu este deloc sfârşitul lumii acesteia, fizice. Absolut deloc.

Tolec dezvăluie că toate contactele sale i-au arătat că în această zi specială Pământul se aliniază cu ecuatorul galactic, şi cu această ocazie planeta va primi o infuzie intensă de energii specifice.

Din această cauză, atunci va începe SFÂRŞITUL TIMPULUI, aşa cum încă îl percepem noi astăzi. Gradat, vom descoperi că vom percepe timpul într-un mod nou, diferit.

Alte detalii nu îi sunt disponibile nici lui Tolec, deocamdată.


Este important ca oamenii să înţeleagă că noi primim un ajutor binevenit în toată această conjunctură de la extratereştrii benefici, care sunt de fapt rudele noastre din spaţiu.

Aşa cum ar spune indienii Lakota, „Mitakuye Oyasin”, adică „Noi toţi suntem UNUL”.

Desigur, prietenii noştri din cosmos se află deja aici pentru a ne ajuta, dar ei nu ne vor spune ce să facem. Ei nu se vor amesteca în stabilirea deciziilor care trebuie să fie 100 % ale noastre. Ei doar ne vor ajuta, atunci când va fi nevoie, şi atunci când noi vom solicita ajutorul lor.
  


Lumea va fi centrată la nivel de Noi Oraşe, de Comunităţi mici, pentru o perioadă de tranziţie de 10 - 12 ani, în care ajutorul mutual va fi preponderent la nivel de schimb de mărfuri. Mark adaugă că banii vor dispare.

Noi trebuie să decidem ce fel de structuri sociale vom avea, cum vor fi ele stabilite, cum vor funcţiona ele, toate aceste detalii importante noi înşine le vom stabili în viitorul apropiat, după ce vechile structuri vor dispare.

Aici trebuie amintit de rolul foarte important al aşa-numiţilor „ajutători” sau „îngrijitori” („caretakers”).

Mark intervine şi spune că nu toată lumea va rămâne pe această planetă. Pentru că există acei oameni care nu vor să se transforme deloc, vor să continue aşa cum sunt, şi nu acceptă nicio schimbare, ei nu văd niciun fel de transformări ale acestei planete, deşi ele sunt evidente (pentru ceilalţi). Dar, pe măsură ce planeta îşi va ridica frecvenţa de vibraţie, viaţa pentru aceşti oameni va deveni foarte grea, din cauza refuzului lor de a accepta schimbarea.

Pe de altă parte, există o categorie de oameni care se concentrează foarte mult pe evoluţie spirituală, pe ascensiunea frecvenţei proprii de vibraţie, pentru că ei sunt conştienţi de toate aceste transformări planetare şi cosmice.

Aici apare o a treia categorie, aceea a „ajutătorilor”, fiinţe din dimensiunile superioare, care vor avea o înclinaţie marcantă pentru a-i ajuta pe ceilalţi, pentru a instaura cooperarea deplină şi armonioasă la nivelul comunităţilor locale ; ei vor avea puteri telepatice, dar şi alte înzestrări paranormale. Ei vor prefera să acţioneze mai mult individual, şi nu „în spectacol”, pentru că ei deja de pe acum realizează anumite acţiuni pentru a creşte frecvenţa de vibraţie a planetei.

Din această cauză, ei sunt deja pregătiţi de pe-acum pentru rolul pe care îl vor avea atunci. Mark estimează că vor fi câteva miloane de astfel de fiinţe care vor alege să îi ajute pe ceilalţi oameni.

Mark dezvăluie că acesta este modul preponderent de existenţă al celor din galaxia Andromeda, acela de „ajutători”. Ei sunt fiinţe din dimensiunile 5 şi 6.


Planeta Pământ va avea o frecvenţă de vibraţie mai înaltă decât acum ; viaţa de aici va fi bazată tot pe materie, dar materia va fi mai luminoasă, mai uşoară, cu o frecvenţă de vibratie mai înaltă.

Mark subliniază că aceşti oameni care intră în categoria de „ajutători” vor beneficia la rândul lor de îndrumarea şi ajutorul fiinţelor din dimensiunile superioare (5 şi 6) care DEJA SE AFLĂ AICI în apropierea Pământului la bordul Biosferelor Consiliului Andromeda şi al celorlalte nave cosmice andromedane.
 

Oamenii au făcut în trecut o mare greşeală - aceea de a domina planeta - ceea ce s-a dovedit a fi dezastruos pentru civilizaţia umană. De îndată ce oamenii vor deveni mai înclinaţi să aibă grijă de planeta pe care trăiesc, milioane de fiinţe superioare vor veni pe Pământ pentru a-i îndruma şi a le oferi ajutorul.


Mark explică în mod plastic că nu e vorba de o separare între dimensiunile superioare, este ca în cazul spectrului luminii, separarea este mai mult conceptuală, trecerea între diferitele lumi cu frecvenţe de vibraţie apropiate se face foarte uşor.

El dezvăluie că aceste fiinţe superioare au un anumit nivel de conştiinţă care le permite să îşi aleagă la voinţă nivelul de vibraţie, frecvenţa pe care doresc să se manifeste. În acest fel, ele fac trecerea dintr-o lume în cealaltă.

Unul dintre motivele de bucurie pentru oamenii din Consiliul Andromeda care se află acum în acest sistem solar, ajutând la ascensiunea vibraţiei planetei noastre, este că această trecere în dimensiunile superioare se va face FĂRĂ CA OAMENII SĂ MOARĂ, şi este vorba de milioane de oameni.

Este pentru prima dată în istoria umanităţii când se petrece asta.

Acelaşi lucru se va petrece pentru alte planete şi alte lumi din această zonă galactică. Este un eveniment de importanţă uriaşă.


Mark adaugă că, din perspectiva andromedană, acesta este evenimentul cel mai important din întregul Univers de la momentul Creaţiei încoace.

Este o experienţă unică şi extraordinară, pentru că oamenii vor transcende această dimensiune a 3-a, şi astfel o vor transforma, pentru ca să dispară frica, şi să existe din plin iubire şi armonie.

Va fi o lume fizică superioară, din toate punctele de vedere.


Tolec arată că aceasta se va petrece oricum, dar există două alternative : oamenii să înţeleagă despre ce este vorba, să fie curioşi, să întrebe, să înveţe despre toate astea, şi să spună „Vreau să ajut şi eu, ce pot face?”. Asta este calea cea uşoară.

Calea cea grea, este atunci când oamenii nu înţeleg despre ce este vorba, când se împotrivesc, datorită fricii şi a ignoranţei, şi atunci amânările nu fac decât să determine evoluţii bruşte, dizarmonioase...

Este vorba de un cu totul nou mod de a fi, de a ne comporta, spune Mark.
  



Extratereştrii şi fiinţele celeste
 
  
Tolec trece în revistă câteva detalii despre Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică.

MEMBRII SENIORI ai Consiliului Andromeda sunt din :

0
1. Sistemul stelar Arcturus, planeta Pitolla.
0
2. Sistemul stelar Antares, planeta Nikotae.
0
3. Sistemul stelar M103, planeta Legola.
0
4. Sistemul stelar Procyon, planeta Kaena.
0
5. Sistemul stelar Vega, planeta Percula.
0
6. Sistemul stelar Capella, planeta Pershea.
0
7. Sistemul stelar Polaris, planeta Ventra.
0
8. Sistemul stelar Sirius A, planeta Toleka.
0
9. Sistemul stelar Deneb, planeta Ritol .
10. Sistemul stelar Tau Ceti, planeta Xeta. 
11. Sistemul stelar Alhena, planeta Degaroth.
12. Sistemul stelar Betelgeuse, planeta Etorth.

Unii dintre ei sunt din dimensiunea a 3-a (fizică), alţii din dimensiunile superioare (4, 5, 6, 7, 8, şi 9).


Cei din Sistemul ARCTURUS sunt „păzitorii porţilor”, ei vibrează în frecvenţe foarte înalte, sunt buni, iubitori, fac tot ce le stă în putinţă pentru a aduce pacea din lumea lor în alte dimensiuni inferioare.

Ei vor asista planeta Pământ pentru a se „vindeca” pe drumul ei către dimensiunile superioare. Ei joaca un rol „cheie”.

De aceea, ei sunt pe poziţia 1 în Consiliul Andromeda.



FEDERAŢIA GALACTICĂ este răspunzătoare de respectarea regulilor de colaborare şi cooperare, de organizare a activităţilor şi acţiunilor obişnuite, de zi cu zi, de folosire a tehnologiilor specifice, de folosire a sistemelor educaţionale pe care fiecare civilizaţie le-a dezvoltat.

Oamenii din Sistemul TAU CETI (leagănul Federaţiei Galactice) realizează acele acţiuni practice care asigură bunul mers şi dezvoltarea civilizaţiilor din galaxie.

Consiliul Andromeda trasează şi stabileşte regulile de acţiune şi modul de rezolvare a diferitelor situaţii din galaxie.


Principalele planete (primele 5) constituente ale Federaţiei Galactice sunt :

0
1. Sistemul stelar Mirach, planeta Terial (4D).
0
2. Sistemul stelar Procyon, planeta Kaena (4D-5D).
0
3. Sistemul stelar Arcturus, planeta Pitolla (6D).
0
4. Sistemul stelar Sirius A, planeta Toleka (4D).
0
5. Sistemul stelar Tegella, planeta Dakote (4D).

În afară de acestea, în Federaţia Galactică mai există încă 255 de alte planete.


Tolec mai dezvăluie că mai există încă 3 planete în dimensiunea fizică (3D) care fac parte din Consiliul Andromeda şi din Federaţia Galactică, ele fiind toate trei localizate în Sistemul Alpha Centauri (cea mai apropiată stea de Soare):

0
1. Alpha Centauri A, planeta Lena.
0
2. Alpha Centauri B, planeta Expetelli.
0
3. Alpha Centauri C, planeta Ulima.


În baza de date a Consiliului Andromeda şi a Federaţiei Galactice mai există încă 100 de planete care se află în dimensiunea fizică 3D. Iată trei dintre ele :

0
1. Sistemul stelar Keakh, planeta Arpon.
0
2. Sistemul stelar Beta, planeta Orika.
0
3. Sistemul stelar Sirius A, planeta Luridia.

Un fapt interesant : oamenii de pe planeta Luridia sunt de fapt originari din sistemul stelar Lira.
  


După cum puteţi intui, există numeroase aspecte de administrat în această organizaţie galactică, atât în lumea 3D, cât şi în dimensiunile superioare, atât din Calea Lactee cât şi în Galaxia Andromeda.

Din cele 12 biosfere ale Consiliului Andromeda care există în sistemul nostru solar, două dintre ele au mărimea planetei Jupiter (sunt absolut uriaşe) destinate pentru a transporta pe acei oameni care vor dori să-şi continue viaţa în forma 3D organică, dar pe o altă planetă din galaxie.

Mai există 4 staţii spaţiale ştiinţifice care vin de pe Jupiter şi care se află în jurul Pământului, monitorizând îndeaproape schimbările geologice şi energetice prin care trece planeta noastră şi Soarele.
  

Toţi aceşti oameni, fraţii noştri din spaţiu, se află aici privindu-ne şi ajutând planeta în transformare.

Vor fi 3 oameni din Consiliul Andromeda - ambasadorul Tanka, diplomatul Maka, vicepreşedintele Tania - care vor veni aici pe Pământ şi vor vorbi oamenilor de pe Pământ despre schimbările ce se petrec acum aici, pregătindu-i pentru ce urmează.

De asemenea, după aceea vor fi vizite personale de prietenie ale oamenilor de pe 4 planete din Consiliul Andromeda, care vor vorbi în mod direct oamenilor de pe Pământ despre istoria noastră şi despre ei înşişi.

Mark continuă să vorbească despre fiinţele celeste, specificând că acestea sunt fiinţe din dimensiunile superioare. El menţionează că Universul este o Creaţie minunată, unică, compusă din planul fizic (3D) şi până la cele mai înalte dimensiuni spirituale. Sunt frecvenţe de vibraţie ale vieţii, care acoperă un întreg spectru.

Vizualizând toate aceste adevăruri grandioase, ai posibilitatea să realizezi cine eşti tu cu adevărat în acest minunat Univers.

Mark subliniază faptul că noi, oamenii, suntem suficient de importanţi pentru întreaga galaxie (şi nu numai) pentru că, iată, beneficiem de ajutorul şi îndrumarea frăţească binevoitoare a întregii Vieţi galactice ce depune eforturi cosmice (care sunt greu de închipuit pentru o minte obişnuită) !

Doar urmărind să realizezi magnitudinea acestor eforturi uriaşe corelate şi organizate, totul devine copleşitor !


Tolec şi Mark subliniază că Pământul conţine o atât de mare diversitate din toate aspectele vieţii, încât poate fi numit un micro-cosmos, un cosmos în miniatură. Este vorba de o diversitate uriaşă de plante, o diversitate unică de animale, şi de rase umane, şi de aceea suntem foarte importanţi pentru Viaţă.

Planeta aceasta este o bijuterie a Vieţii !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu