sâmbătă, 12 iulie 2014

TOLEC : Transformările planetare continuă, reptilienii sunt disperați (Partea 1-a)



Transformările planetare continuă,
reptilienii sunt disperați
- Partea 1-a -

Traducere de Ionuţ Mihai (A.I.M.)
(23 mai 2013)

  


 
Nota MarYan :

După mesajul anterior, „Perspective Andromedane”, în care Tolec, în toamna anului 2012 vorbeşte de structura de conducere a Consiliului Andromedan şi a Federaţiei Galactice, însă începe să facă şi multe „profeţii” despre „momentul 21 decembrie 2012” şi despre alte aspecte ale anilor 2013 şi 2014 (care nu au prea avut cu nimic de-a face cu realitatea trăită de noi toţi...), iată că acum venim cu un alt articol despre un interviu al acestuia din Mai 2013, în care, pare-se că aici reuşeşte să „mai dragă busuiocul”, venind cu idei şi imagini mult mai rezonabile.

Acesta remarcă insistent, chiar în câteva rânduri, că data legată de „EVENIMENT” (pe care şi el îl punctează ca atare !) nu este ştiută chiar de nimeni, iar momentul plecării Biosferelor Consiliului Andromedan cu oamenii de nivel 3D, pentru a fi transbordaţi pe alte planete, în cursul anului 2013, este doar o proiecţie... şi atât.

Mă bucur că, până la urmă, înţelepciunea Inimii a prevalat în faţa deşteptăciunii minţii”, chiar dacă au urmat şi alte scurte „deraieri” de pe această Cale a Inimii (a se vedea reacţia acestuia faţă de Alkesh şi Galactis, din Ianuarie 2014)...

Însă, Aici şi Acum, în acest articol, Tolec ne aduce în prim plan atât informaţii precise şi valoroase, aşa cum se pricepe el cel mai bine, cât şi aspecte generale ale Cunoaşterii şi repere fundamentale pentru o creştere spirituală cât mai armonioasă.

Aşadar, fie ca acest articol să relaxeze şi să armonizeze cât mai blând energiile noastre...



Tolec de la Consiliul Andromeda a participat într-o emisiune radiofonică cu transmisie online, în data de 17 mai 2013.

Emisiunea a avut 2 ore, iar Tolec a specificat încă de la început că interviul nu va fi despre datele concrete ale începerii contactului direct şi oficial al extratereştrilor benefici cu oamenii de pe această planetă.

În schimb, el a continuat, aducând în atenţia ascultătorilor o poveste reală despre care a fost informat în mod direct.

Este vorba de cazul unui om cu care Tolec corespondează deja de mai mult timp, şi care a avut contacte cu o fiinţă extraterestră timp de aproape 20 de ani. Din descrierile făcute lui Tolec, el şi-a dat seama (după anumite cuvinte, idei şi expresii folosite) că fiinţa extraterestră aparţinea planului 4D, dar se materializase în planul fizic.

Această fiinţă extraterestră era femeie, avea trăsături extraordinar de frumoase, şi părea să aibă vârsta de 30 - 40 de ani (dar, cu siguranţă avea o vârsta mult mai înaintată).

  

Unul din subiectele ei preferate de discuţie era scopul cel adevărat al vieţii umane de pe Pământ.

Acel om care discuta cu ea, a întrebat-o : „Care este scopul vieţii unui om pe Pământ?”.

Femeia extraterestră i-a răspuns : „Viaţa are ca obiectiv depăşirea confuziei printr-o perfecţionare interioară, pentru crearea virtuţilor şi corectarea defectelor.”

Apoi ea a continuat : „Ţi-am spus deja că viaţa în sine este o stare de "memorie" de tip electromagnetic. Atunci când eşti născut în acea "memorie", apari ca o colecţie concentrată de cunoaştere, cunoaştere pe care o descoperi conştient mai târziu, iar crearea unui echilibru în viaţa ta este ceea ce urmăreşti permanent.

Urmăreşti să îţi creşti gradul de conştienţă ajungând la unul superior, pentru că astfel vei supravieţui mai mult, folosindu-te de memoria ta ; pentru că, în lumea ta, amintirile supravieţuiesc.”

Apoi el întreabă : „Oare asta nu înseamnă să încerci mereu să fii optimist, să vezi mereu partea bună a vieţii?” iar ea răspunde : „Nicidecum, mai degrabă este vorba de a ajunge la o stare emoţională calmă, liniştită. Odată ce atingi această stare, care devine permanentă, vei observa aspecte interesante despre tine... O persoană care a atins adevărata serenitate, acea linişte şi pace interioară reală eternă, emite un cu totul alt fel de energie subtilă, faţă de persoana care este mai mereu neliniştită şi agitată în sine însăşi.”

„Aceste transformări interioare evidente pentru tine se vor manifesta şi în exterior, şi astfel, vei deveni un fel de „bijuterie” strălucitoare ce va fi recunoscută de ceilalţi.

  

Atunci când ai calităţi de conducător, această tendinţă va fi vizibilă şi uşor recunoscută de ceilalţi. Comunităţile civilizaţiilor superioare din spaţiu, vor apare în faţa ta, recunoscându-ţi toate aceste realizări interioare ale tale.

Pentru că, în virtutea legilor naturale ale afinităţii („Cei asemănători se atrag”), o persoană care NU vibrează pe frecvenţele vizitatorilor extratereştri NU este deloc atractivă şi NU prezintă niciun fel de interes pentru aceşti extratereştri.

Astfel, egoistul atrage egoişti, ahtiatul după putere atrage ahtiaţi după putere, sadicul atrage sadici, iar cel benefic atrage pe cei benefici.”


Aceste dezvăluiri făcute de o fiinţă extraterestră sunt extraordinar de puternice, pentru că statuează în mod clar şi simplu adevăruri care sunt foarte utile celor interesaţi.

Tolec subliniază că a ales să expună acest exemplu, pentru că are meritul de a clarifica cine pe cine contactează în acest vast Univers plin de posibilităţi variate.

În acest fel, ne putem da seama cine din Univers contacteaza pe cine de pe Pământ, şi cu ce scop.

Dacă eşti hărţuit de anumite fiinţe, vei şti acum de ce eşti hărţuit, iar dacă ai parte de contacte cu fiinţe benefice, atunci se explică de ce ai contacte cu astfel de fiinţe benefice.

Răspunsul acestei femei extraterestre clarifică toate aceste aspecte esenţiale, şi arată importanţa menţinerii unei stări emoţionale echilibrate şi pline de pace.

Indiferent de ceea ce se petrece în viaţa ta, indiferent de felul de emoţii care abundă prin jurul tău, tu trebuie să-ţi menţii această stare de echilibru : toate acele emoţii iraţionale şi negative nu sunt deloc ale tale.

Trebuie să ajungi la această stare de maturitate emoţională, de claritate şi echilibru, care îţi va permite să ai acces la un nivel superior de înţelegere a vieţii.


Moderatorul emisiunii continuă : „Oare are aceasta legătură şi cu ceea ce se poate numi „comportament de vampir energetic”? Unii dintre oameni au obiceiul, poate inconştient, să se simtă bine atunci cand tu te simţi rău...”, la care Tolec răspunde : „Desigur, am întâlnit şi eu astfel de oameni. De exemplu, cunosc personal un om care are nevoie mereu de totala atenţie a celorlalţi, fără de care nu poate să trăiască. Trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. El se hrăneşte, astfel, cu energia pe care ceilalţi oameni i-o dau, fără să îşi dea seama. El se poate numi „vampir psihic”.

Moderatorul punctează arătând că astfel de „vampiri” pot fi chiar membri ai familiei, şi e foarte greu să se rupă acest fel de dependenţă energetică. Dar, odată făcut acest pas, viaţa personală se îmbunătăţeşte considerabil.

Tolec arată că se poate totuşi interacţiona cu astfel de persoane, dar cu atenţie, ca să nu se iniţieze din nou modul specific „vampiresc” de relaţionare : „Trebuie să fii atent ca să nu te laşi atras din nou în „vârtejul” emoţional pe care acest fel de persoane preferă să îl creeze, pentru a se hrăni energetic cu ceea ce pot „fura” de la tine. Iar modul de a face asta, este prin a avea grijă fiecare dintre noi, prin toate „uneltele” de care dispunem, acordându-ne timpul necesar, să menţinem interiorul nostru curat şi echilibrat.”

„Stai puţin, dacă acele persoane ahtiate după
dramă aleg să fie violente emoţional, atunci este alegerea lor, dar NU este şi alegerea mea, pentru că eu mă detaşez de astfel de experienţe, deşi le înţeleg, dar nu vreau să le şi trăiesc”, întăreşte moderatorul emisiunii.

Viaţa pe acest Pământ este şi despre a descoperi fiecare cine este cu adevărat”, continuă Tolec.


„Acordă-ţi timp pentru a descoperi cine eşti cu adevărat... Foloseşte-ţi din plin acele daruri personale care te fac unic, trăind într-o zonă care-ţi place, ajutând în felul tău specific oamenii”. „Dar trebuie mai întâi să îţi asiguri acea „fundaţie” interioară care îţi va oferi libertatea necesară de acţiune, pentru că vei şti pe ce disponibilităţi personale te bazezi, şi vei fi fericit”.

Cu toate astea, „nu arunca perlele la porci”, subliniază moderatorul, iar Tolec adaugă: Nu arunca preţioasele seminţe pe pământ deşertic, pentru că nu vor creşte”.

În plus, eforturile tale de a ajuta o persoană ar putea să nu fie ceea ce are nevoie acea persoană, în acel moment. Din acest motiv trebuie să avem discernământ să deosebim ocaziile bune de celelalte.
  


Am fost contactat de oameni care arătau că ei nu văd acele schimbări pe care sperau să le observe. Vreau să subliniez faptul că nu toate schimbările prin care trece Pământul au loc la suprafaţa sa. Vor continua cutremurele, erupţiile vulcanice, alunecările de teren, vor avea loc şi anumite transformări în societate.

Trebuie să ştiţi că evenimentele naturale din Univers nu se petrec exact atunci când se aşteaptă oamenii care stau mereu cu ochii pe ceas... Există cauze şi efecte care se intercorelează, şi aici timpul şi datele fixe sunt complet irelevante. Este vorba de condiţii specifice care trebuie să fie îndeplinite, pentru a avea loc un anume eveniment”.

Veţi începe să-i vedeţi pe înalţii oficiali reptilieni care au mai rămas, pe cei hibrizi reptilieni-umani care încă se mai află aici, că ies cu navele lor pe cer, deşi ei nu sunt deloc mulţi, dar au pus la dispoziţie înalta tehnologie reptiliană de care dispun oferind-o unor conducători ai Cabalei”.


Draco-reptilienii, Hydra-reptilienii, reptilienii din Sirius-B şi cei din Orion, au mai rămas doar foarte puţini : multe mii dintre ei nu se mai află pe planetă, mai sunt doar 65 de înalţi oficiali reptilieni, aprox. 150 de lucrători hibrizi reptilieni-umani, şi câteva mii de oameni supuşi Cabalei care îi ajută. (Nota MarYan: Vă reamintesc, mesajul este din Mai 2013.)

Va exista o încercare disperată a reptilienilor de a acapara în mod deschis o parte a planetei. În această situaţie ei vor încălca Directiva Galactică de non-intervenţie directă, ceea ce va duce la acţiuni corespunzătoare ale Consiliului Andromeda.

Această planetă este o planetă umană, şi orice încercare reptiliană de a o prelua va fi sortită eşecului. De aceea, reptilienii au avut planul iniţial de a transforma această planetă într-una reptiliană, de a o reptilianiza, pentru ca mai apoi să-şi poată justifica acţiunile de ocupare a ei. Au instalat emiţătoare specifice pe Lună, pe Marte, pe Phobos, au avut un plan foarte bine pus la punct.”

Consiliul Andromeda va interveni de îndată ce reptilienii vor încerca să acapareze în mod deschis Pământul. De asemenea, Consiliul nu va permite folosirea vreunei bombe atomice sau nucleare, şi vor interveni prompt de fiecare dată, aşa cum au făcut-o şi până acum, de multe ori”.

Moderatorul confirmă cele afirmate de Tolec, şi adaugă : „Chiar şi ruşii au recunosut că unele OZN-uri au apărut în apropierea bazelor lor nucleare şi le-au dezactivat toate bombele, aşa cum şi noi, americanii, am recunoscut, în legătură cu bazele noastre nucleare”.

Din acest punct de vedere, nu va exista niciun război nuclear pe Pământ, graţie supravegherii Consiliului Andromeda.
  

În legătură cu acele chemtrails, dâre lăsate de avioane pe cer, deşi nu am informaţii directe de la Consiliul Andromeda, se pare că prin acest procedeu se încearcă împiedicarea pătrunderii în atmosfera joasă a Pământului a noilor radiaţii specifice care vin de la Soare, folosindu-se aerosoli ce conţin stronţiu, bariu şi aluminiu.

Dar nu numai Pământul este îmbăiat de aceste radiaţii ce vin de la soare, întregul sistem solar cu toate planetele sale primesc aceste radiaţii”.


În legătură cu toate aceste cutremure, planeta va continua să treacă prin multe cutremure ce vor deveni din ce în ce mai intense şi mai multe. Deşi în vara anului 2012 am crezut că va fi maximul, iată că acum numărul de cutremure este şi mai mare şi sunt mai puternice. Această planetă este „în chinurile facerii” sale ca planetă în dimensiunile superioare, şi toate aceste manifestări vor continua pe parcursul acestui an”.


Moderatorul întreabă care este data la care Pământul va ascensiona în noua dimensiune superioară, iar Tolec răspunde: Voi repeta ceea ce am spus mai devreme... Nu există nimeni din Univers care să poată spune că se va petrece la data cutare. Universul nu funcţionează aşa. Sunt anumite evenimente, cauze şi efecte care trebuie să se petreacă, şi unele depind de celelalte, aşa încât nimeni nu ştie cu exactitate când anume se va petrece această ascensiune”.


Trebuie să vă spun că toate aceste noi informaţii pe care le-am furnizat până acum, despre rapiditatea şi amplitudinea evenimentelor transformatoare ce vor avea loc pe Pământ, şi care vor fi declanşate de un mare eveniment planetar, le-am aflat punând întrebările corecte.

Până nu am formulat clar întrebările potrivite, să ştiţi că nu am primit răspunsurile. Pe măsură ce claritatea întrebărilor mele creştea, răspunsurile pe care le primeam conţineau aspecte foarte concrete”.


(continuare în Partea a 2-a)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu