sâmbătă, 5 iulie 2014

COBRA : Luptătorii Albi : Vine CAVALERIA ! (5 iulie 2012)



Luptătorii Albi : Vine CAVALERIA !
– 5 iulie 2012

 


 
Nota MarYan :

Iată un alt mesaj la fel de interesant al lui Cobra, despre „Luptătorii (Albi ai) Luminii”, al căror rol de a re-deveni CU TOŢII activi, în aceste vremuri fascinante, devine tot mai important.

Este foarte interesantă şi explicaţia lui Cobra către finalul mesajului, legată de non-intervenţia prin Operaţiunea STARDUST 2 asupra membrilor Cabalei, aspect care completează informaţiile ulterioare care au sosit prin mesajul său, „De ce întârzie Evenimentul?”, oferit în cursul anului 2013.

În acest fel, ni se creionează o imagine din ce în ce mai complexă a ceea ce înseamnă ECHILIBRUL FORŢELOR şi fragilitatea menţinerii actualei aparenţe de ordine socială şi riscurile majore care pot izbucni oricând, „din spatele scenei”...

De aceea, pentru marea majoritate – dintre oamenii care studiază aceste aspecte, la propriu EXASPERAŢI de întârzierea Eliberării Planetei – este foarte greu de acceptat şi „digerat” explicaţiile acestor continue amânări.

Pentru că aceştia „s-au săturat”, ei asociază aceste explicaţii ale acestor amânări ca fiind pur şi simplu „minciuni”, la fel ca şi „mesagerii”...

Însă, acum, noi vă lăsăm să lecturaţi şi acest interesant şi scurt mesaj, urmând ca în viitorul EDITORIAL să punctăm cât mai clar despre ceea ce se întâmplă, în prezent, cu acest moment numit „EVENIMENT”...

Până la acel atât de aşteptat moment, haidaţi să ne relaxăm cât de puţin şi să medităm în linişte şi mai ales „în Pace”, pentru sosirea cât mai curând a acestuia – care, precum „cercul virtuos” (şi nu „vicios”!), are legătură directă chiar cu ÎNCREDEREA şi ACŢIUNILE noastre în aceste privinţe !
  



COBRA :


Există un grup de suflete care se reîncarnează mereu aici (pe Pământ) cu singurul scop de a lupta împotriva Cabalei şi de a elibera planeta.

În Evul Mediu ei luptau împotriva Inchiziţiei. În secolele 17 şi 18 se luptau cu Iezuiţii. Acum, ei se luptă mai ales cu Rokefeller-ii şi Rothschilds-ii.

Acest grup este CAVALERIA care vine.



Îi puteţi găsi astăzi în interiorul grupului de militari pozitivi, în grupurile Templiere, în Facţiunea 2, printre membrii Societăţii Dragonului Alb, infiltraţi şi în diferite reţele ale Cabalei, şi în anumite grupări ce acţionează pentru libertatea şi drepturile oamenilor.

Dacă şi tu simţi un imbold, o dorinţă de a oferi libertate şi eliberarea planetei, şi dacă chiar acţionezi constant în această privinţă, atunci s-ar putea ca şi tu să faci parte din acest grup de suflete !


Fiecare dintre noi este unic şi nu poate fi înlocuit.

Există un PLAN DIVIN SUPERIOR care poziţionează fiecare luptător al Luminii într-o MANDALĂ (o schemă exactă, un desen precis realizat, după anumite legi) de care ştie doar Dumnezeu însuşi.
 

Această mandală funcţionează la întreaga sa capacitate numai dacă fiecare dintre noi îşi face ceea ce are de făcut.

(Nota MarYan : Aceasta este exact ca şi la cunoscutele jocuri video : numai când şi ultimul fragment al unei anumite imagini tip „puzzle” este „cucerit” la jocul respectiv, numai atunci SE ACTIVEAZĂ nivelul superior al acelui JOC.)

Aşa că, acţionează ! ! !
 


Dacă nu ştii ce trebuie să faci, atunci întreabă-te pe tine însuţi, şi cere ghidare şi clarificări din planurile superioare, şi atunci vei găsi răspunsul. Perseverează.

Nu este deloc necesar să lupţi cu o armă. Poţi să lupţi pentru Lumină dacă ai o viziune clară, o minte strălucită, poţi lupta cu puterea cuvântului (scris sau vorbit), şi cu multe alte mijloace.


Atacarea şi criticarea mesagerilor ca Benjamin Fulford, Cobra, David Wilcock sau Drake nu este deloc o strategie înţeleaptă prin care ajuţi forţele Luminii.

Mesagerii doar transmit informaţia. Ei nu sunt deloc responsabili pentru eventuale întârzieri ale termenelor, sau pentru amânări nedefinite.
  


După ce Cabala a fost deposedată de capacitatea de a folosi arme nucleare, ei au început să dezvolte arme biologice şi chimice.

Facţiunea Rothschilds au ameninţat că vor folosi una dintre aceste arme, numită „Virusul Flipper” pentru a decima întreaga populaţie a Pământului dacă arestările ar fi avut loc pe 4 iulie (N.MY: 2012).


În prezent, toate aceste arme biologice/chimice sunt în curs de anihilare.

Planul pentru eliberarea planetară este real, iar arestările în masă au un rol vital în acest plan.

Vă rog să realizaţi că Dezvăluirea (realităţii extratereştrilor), Primul Contact (public oficial cu extratereştrii) şi Era de Aur nu se pot înfăptui înainte de îndepărtarea Cabalei.

Asta se poate petrece în câteva zile, săptămâni, sau chiar luni de acum încolo, dar cu siguranţă se va petrece.


MILITARII POZITIVI nu vor realiza nicio acţiune care ar putea pune în pericol masele de oameni de pe planetă, şi de aceea acţiunile se vor desfăşura doar atunci când totul va fi pregătit aşa cum trebuie.

De-a lungul anilor, membrii de vârf ai Cabalei şi-au creat în jurul lor numeroase mecanisme defensive de protecţie. Aceste mecanisme includ şi folosirea armelor biologice/chimice.

Există anumite dispozitive ce supraveghează în mod constant toate funcţiile vitale ale membrilor de vârf ai Cabalei, şi dacă cumva se petrece ceva ciudat în această privinţă, atunci sistemele lor de apărare biochimică sunt alertate.

Apoi decizia ca o anumită armă chimică să fie folosită este luată în mod automat de un computer.


Aceste mecanisme de apărare ale membrilor Cabalei s-ar fi declanşat imediat, în mod automat, dacă s-ar fi iniţiat realizarea Operaţiunii „Stardust 2”, aşa cum am descris-o anterior.

Acesta este motivul pentru care ei par să fie de neatins, şi par să scape mereu de repercursiuni, în ciuda tuturor faptelor abominabile pe care le fac.


Este deci necesar ca, mai întâi, toate aceste mecanisme de apărare ale lor să fie îndepărtate şi desfiinţate, după care pot începe acţiunile noastre pozitive.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu