joi, 17 iulie 2014

COBRA : Puterea este în NOI ! (26 februarie 2014)



Puterea este în NOI !
- 26 februarie 2014 -

Traducere de Celeste

  


 
Nota MarYan :

Acest mesaj al lui Cobra, deși este scurt, eu consider că este foarte important : ne re-amintește că „Puterea este în NOI”, că „NOI suntem Puterea” – aceea Vie, Reală, din adâncul Fiinţei, care trece prin Inimă şi este încărcată cu Iubire.

De asemenea, acest mesaj ne povesteşte din abordare ştiinţifică despre Puterea unită a oamenilor, care produce miracole şi care, iată, poate fi evidenţiată şi din punct de vedere ştiinţific şi cuantificată prin măsurători specifice (nu doar radiestezice!).

De aceea vă reamintesc cât de importantă este Meditaţia, în general (incusiv prin forma sa derivată, numită „Rugăciune”), şi mai ales cea de Eliberare Planetară.

Aceasta nu este doar „o joacă” pe „computerul minţii”, ci este chiar o INTERVENŢIE REALĂ ÎN CÂMPUL PSIHIC PLANETAR!

Fiecare îşi poate aduce contribuţia la dezvoltarea acestui Câmp Psihic Planetar prin Expansiunea Conştiinţei Globale.

Fie că este Meditaţie, Rugăciune, sau doar un zâmbet de mulţumire pentru un Simplu gest – Să Fie!

În acest fel, acest mult aşteptat EVENIMENT devine tot mai apropiat în Timp şi Spaţiu...



În ciuda „aparenţelor, Noi deţinem Puterea.

LIBERUL ARBITRU este Legea Supremă în acest Univers și, când o masă critică de oameni ia o decizie pentru eliberarea planetară și insistă suficient de mult timp, această eliberare vine inevitabil.

Aceasta este cea mai înaltă lege naturală și Cabala va trebui să se supună ei, de bună voie sau fără voie, și să elibereze suprafața acestei planete din faţa umanității.

Când o masă critică de ființe umane se reunește cu o intenție concentrată, aceasta poate avea un efect dramatic asupra situației planetare.

Masa critică, pentru Omenire, oscilează undeva între 100.000 și 150.000 de persoane.

Am reușit să adunăm aproximativ un sfert de milion de participanţi pentru activarea Portalului Păcii, la 25 august 2013, și am reușit să prevenim şi să înlăturăm posibila invazie militară din Siria.

Proiectul Conștiinței Globale, coordonat de Roger Nelson de la Universitatea Princeton, studiază efectul conștiinței umane sincronizate cu evenimente de importanță planetară, pe generatoare de numere aleatorii.

Proiectul nu măsoară dacă efectul este pozitiv sau negativ, el înregistrează doar abaterile de la rezultatele așteptate din punct de vedere statistic.


Acest proiect a dovedit, dincolo de orice îndoială rezonabilă (posibilitatea de a se realiza „întâmplător” sunt mai mult de un trilion – o mie de miliarde – la unu), anume cum conştiinţa umană unită are un efect care nu este deloc întâmplător.



Acest proiect a descoperit/clarificat că activarea Portalului Păcii (p = 0,027) a afectat conştiinţa globală mai mult decât orice alt eveniment de la începutul anului 2013, cu excepția „morții” lui Nelson Mandela, în luna decembrie a anului trecut (p = 0,013).

Ea a avut mai mult efect decât demisia fostului Papă (p = 0,087), alegerea actualului Papă (p = 0,186), eveniment tip „steag fals” din Boston (p = 0,765) și Jocurile Olimpice de la Soci (p = 0,202)! – şi, cam acelaşi efect ca şi evenimentul steag fals 9/11din 2001 (p = 0,031).


Factorul „p” reprezintă probabilitatea ca un anumit eveniment să își genereze efectele sale la întâmplare.

Aceasta pare a fi o măsură suficient de bună a coerenței conștiinței globale pe suprafața planetei. Cu cât mai mic este numărul, cu atât mai puternică este coerența conștiinței.

Activarea Portalului Aion pe 23 noiembrie 2013 a atins, de asemenea, masa critică, iar un rezultat concret a fost acordul de pace cu Iranul, la doar câteva ore după activare.

Efectul Activării Portalului Aion asupra conștiinței umane este măsurat aici.


Putem influența coerența conștiinței pe planetă în fiecare zi, nu numai la activările unui portal. Expunerea adevărului prin intermediul mass-media alternativă și a protestelor maselor, dacă persistă suficient de mult timp, sunt cele mai eficiente modalități de a realiza această coerență.

Când masa critică a adevărului va fi expusă prin intermediul mass-media alternative, aceasta va declanșa o reacție în lanț a trezirii planetare, care vor fi sincronizate cu Evenimentul, prin pulsul Galactic.

Soarele Central Galactic este sursa voinței noastre libere și, desigur, Cabala nu poate opri Soarele Central Galactic !

Ei nu pot opri nici valul cosmic de Lumină care accelerează, astfel ca descoperirile cheie în evoluţie să se întâmple din ce în ce mai repede, adunându-se într-un punct de reuşită foarte mare, în viitorul apropiat.
  


Noi suntem mult mai puternici decât părem, uneori.


În ciuda neputinței mass-media, protestele maselor au ajuns în Statele Unite (țara cu cel mai puternic control al Cabalei), iar aceasta este un semn foarte bun că suntem tot mai aproape de reuşită.

Când această realizare se răspândește prin mase, aceasta va ajuta la co-crearea Evenimentului.


Un alt factor decisiv este acela că FED nu mai are aurul.

Oamenii încep să realizeze faptul că aurul nu mai este.

Din nou, atunci când această dezvăluire (că aurul nu mai este) se răspândește prin mase, aceasta va ajuta la co-crearea Evenimentului și resetarea sistemului financiar, deoarece masa critică a încrederii în „sistemul fiat” (fals) nu va mai exista.
  

Cabala a făcut câteva mişcări disperate în ultimul timp, cum ar fi „sinuciderea” bancherilor și manipularea revoluțiilor colorate din Ukraina și Venezuela, de către iezuiţii sprijiniţi de lunetiști ai „Academiei Blackwater” și de cohortele lor „Frăția Musulmană”, ucigând oameni și incitând la violență.

Este bine să rețineți că aceleaşi broşuri ale propagandei Frăţiei Musulmane, care au fost înmânate în Egipt, au fost, de asemenea, date şi protestatarilor din Ucraina.


În câteva zile intrăm într-o perioadă foarte interesantă...

Permiteți-mi să închei prin a oferi un indiciu, anume că scenariul de arestare în masă nu este singurul aspect al planului de eliminare de la putere a Cabalei.

                           
Victoria Luminii este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu