luni, 5 octombrie 2015

COBRA : INTERVIU cu Rob POTTER (27 septembrie 2015).INTERVIU cu Rob POTTER

(Traducere : „Istoria galactică”)

27 septembrie 2015

 


 
Nota MarYan :

Acest interviu lunar al lui Cobra cu Rob Potter ne oferă iarăşi o seamă de informaţii interesante care, deşi nu le pot numi a fi „senzaţionale”, au rolul lor de a creiona şi mai clar ceea ce se petrece în această perioadă, insistând pe ceea ce Cobra cunoaşte cel mai bine, respectiv Programele Spaţiale Secrete (SSP), precum şi pe situaţia din prezent cu Reţeaua Agartha şi facţiunile (grupurile) conexe.

Astfel, prin prisma acestor informaţii, putem înţelege mai bine momentele de la finalul anului trecut, când s-au înfăptuit anumite unificări ale forţelor din subteran din zona Orientală, care, acum, încep să acţioneze cu tot mai mare intensitate şi la suprafaţă (Alianţa Estică, prin Ţările BRIICS), cu efecte din ce în ce mai vizibile la nivel politic şi financiar – la început regional, dar care, acum, aceste efecte sunt în curs de globalizare.

Însă, după cum spunea şi Cobra, aceste mişcări nu reprezintă ADEVĂRATA SCHIMBARE fundamentală, care, repetăm şi iar repetăm, se va produce abia DUPĂ MOMENTUL EVENIMENTULUI.

Dar haideţi să vedem ce ne mai transmite Cobra şi în acest interviu al lunii Septembrie 2015, din preajma „lunii însângerate” din 28 septembrie 2015 :

 
ROB - OK doamnelor şi domnilor. Direct la interviul cu Cobra. Este întotdeauna o onoare şi plăcere să fiu cu prietenul meu şi emisarul Luminii, Cobra. Multe lucruri, ca de obicei au avut loc în lume şi prin care vom trece astăzi.
Lucrurile escaladează, precum am prezis. Vor fi situaţii şi mai sălbatice în „zona de învârteli”, cum o numesc unii oameni din programul de dezinformare din guvern şi, mai mult ca oricând, este necesar discernământul.
Întotdeauna apreciez informaţia lui Cobra, ne-pasională, foarte calmă, sobră şi ne-reacţionară, pe care o oferă.
Şi astfel, încă o dată, este o onoare să îţi spun bine ai venit la emisiune, Cobra. Mulţumesc că ai venit din nou.

COBRA - Îţi mulţumesc pentru invitaţie. Este o plăcere să fac interviuri cu tine.

ROB - Sper că lucrurile vor merge bine pentru tine, oriunde ai fi în lume – China, Africa, oriunde, dar aş dori să încep, vorbind despre dezinformare.
Ai fost atacat uşor în această săptămână, în site-ul „Agarthan”. Multă lume m-a întrebat despre asta, obişnuitul „păr în flăcări”, ce e asta şi ce gândeşti. În final am citit postarea. Trebuie să spun, l-am citit. S-au tras concluzii şi s-au făcut judecăţi, cum că tu sprijini totul în BRICS şi chiar că faci parte din FMI sau agenda Naţiunilor Unite (UN) sau că eşti un om de frunte al Băncii Mondiale.
E complet ridicol. Tocmai am făcut un interviu cu grupul ambasadorului Dragonului Roşu şi prietena mea, Louisa, şi echipa de acolo. Ei au fost destul de înţelegători în privinţa postării negative. Erau cumva preocupaţi, ştii, despre ce se petrece. Mulţi din oamenii lui Cobra au fost preocupaţi.
În ceea ce mă priveşte, oamenii care au scris articolul nu au avut nici o probă.
Ei au făcut o mulţime de pronosticuri despre tine, bazate pe extrapolări din postările tale. Asta nu era direct din informaţia ta, aşa cum ai prezentat-o tu.
Nu doresc să comentezi foarte mult despre asta, dar acest gen de lucruri e cu adevărat în creştere şi se pare că sunt mulţi oameni cu un anumit grad de informaţie şi se pare că ies de pe calea lor şi vor să atace pe alţii.
Asta se va intensifica, aşa-i ?

COBRA - Ok. Situaţia este că mulţi oameni încep să răspândească informaţie din înţelegerea proprie, care nu şi-au făcut „lucrarea” asupra lor înşişi. Nu şi-au transformat umbra interioară şi, când încep să facă lucruri ca acestea, când încep să se expună pe ei înşişi, cu acest gen de afirmaţii, aceasta le declanşează umbra interioară şi, în loc să lucreze asupra lor, ei tind să proiecteze aceasta pe alţi oameni.
Şi, de asemenea, entităţile ne-fizice care încă sunt prezente într-un anumit grad în planul eteric, declanşează acest gen de atacuri, pentru că acesta este cel mai efectiv mod de a divide forţele pozitive de la suprafaţa planetei ; sunt pur şi simplu uimit cum oamenii cad cu uşurinţă în aceste trucuri.
Aş spune, legat de estimarea Forţelor Luminii, că 50% din bloggeri sunt susceptibili acestui gen de manipulare şi vor începe să-i atace pe alţii.
Oamenii care pretind că sunt... O să spun asta în felul următor : oamenii care ar reprezenta cu adevărat Reţeaua Agarthei, nu ar ataca niciodată pe nimeni altcineva, în mod public !

ROB - Evident, ei gândesc, după câte ştim, că acel site a fost pornit de cineva care a fost în contact cu cineva care a fost în contact cu cineva care a fost în contact cu Reţeaua Agarthană.
Odată ce ajungem acolo, am citit site-ul lor. Am învăţat de la prima mînă din aceste călătorii în Terra Interioară, Reţeaua Agarthei şi Marea Frăţie Albă, că lucrurile nu sunt ce par a fi. Au fost civilizaţii/lumi foarte diferite. Asta indică faptul că sunt diferite niveluri de conştienţă acolo jos şi aş dori să ne portretizezi un pic peisajul.
Iniţial am crezut că erau două părţi diferite. Am crezut că există guvernul Reptilienilor şi Gri-ilor, Draco, tipul de Mantoid, albii înalţi şi ce-o mai fi şi apoi că erau acea reţea profund pozitivă spiritual, a lui Ra.
Înţelegerea mea din acea experienţă a fost că sunt câteva grupuri majore Agarthiene ale Luminii – mai precis, începând cu RA YOLO, care sălăşuieşte sub Triunghiul Bermudelor ; FRĂŢIA ESTICĂ A STELEI, undeva lângă MUNŢII CARPAŢI... ; Alianţa Pozitivă de sub Matto Grosso, numită Grupul Poiseidid ; Grupul Ra de sub Luxor şi complexul Giza... şi, desigur, RaMa în Himalaya, Ra-MU în Muntele Shasta şi, desigur multe altele prin lume, despre care nu am nici o idee.
Din experienţa ta, ai putea să ne portretizezi un pic, nu foarte amănunţit, despre locaţii şi altele, dar aş dori să aud despre grupurile de tip profund pozitiv.
Au fost vreunele grupuri evacuate - care nu au putut să se sprijine pe sine, în timpul invaziilor? Ce se întâmplă acolo, dedesubt? Acest grup care vorbeşte despre umani şi-i privesc de sus, ca pe nişte paraziţi.
Asta nu se prea încadrează cu Reţeaua mea pozitivă Agarthană.

COBRA - Ok. Deci ai dori o vedere generală despre situaţia actuală de acolo, jos, sau cum a fost în trecut ?

ROB - Cum ar fi câte puţin din amândouă ?

COBRA - Ok. În general, în decursul istoriei umane au fost câteva facţiuni principale, acolo jos. A fost, desigur, facţiunea Draco/Reptiliană, care a avut un impact foarte puternic peste tot pe planetă.
De fapt, aceste facţiuni reptiliene au avut contact cu elementele criminale de la suprafaţă, şi unele din acele sindicate ale crimei şi-au creat propriile reţele subterane, în special sub oraşele mari de prin lume. Ele lucrau mână în mână cu acei reptilieni şi cu Draco.
Apoi au fost aşa numitele „Grupuri de evadare” - acei oameni care evadau de la suprafaţă - pentru că lor nu le plăcea acolo şi au mers în subteran. Au creat propriile lor „Civilizaţii separate”.
Unele sunt din Grecia antică, din Egiptul antic, chiar şi Atlantis.
Când au avut loc shimbări drastice la suprafaţă, mulţi oameni au mers în subteran, efectiv, şi au creat propriile lor „civilizaţii separate”, acolo. Şi multe din aceste civilizaţii au început să se conecteze între ele şi, astfel, Reţeaua Agarthei a fost formată.

De la Căderea Atlantidei, asta a crescut şi mai mult. A fost o Reţea lejeră de structuri independente care a fost conectată într-un anumit grad şi au avut propriul mod de dezvoltare, şi după Invazia Archonică din 1996, unele din aceste grupuri au tăiat contactul cu altele din motive de securitate şi au mers mai departe în propriul lor mod.

Multe din aceste grupuri au fost infiltrate după invazia Archonică din 1996. Au avut loc multe lupte în aceste zone subterane. Mulţi oameni au murit, în special în fereastra de timp dintre 1996-2001 sau 2002. Zeci de milioane de oameni au murit, acolo jos, din motive de securitate.
Aceste grupuri au tăiat contactul cu suprafaţa.
Şi apoi, desigur, avem Mişcarea de Rezistenţă. Am vorbit despre Mişcarea de Rezistenţă (MR) de multe ori.

În ultimii 2 ani, au avut loc multe shimbări - shimbări pentru mai bine, aş spune. Marea majoritate a prezenţei reptiliene a fost eliminată. Singurul lucru care a mai rămas din partea lor a fost Grupul Chimera cu principala lor fortăreaţă. Voi vorbi mai multe despre asta, altă dată.

Şi apoi a avut loc o dezvoltare foarte importantă la finalul lui Noiembrie şi începutul lui Decembrie 2014, când a avut loc un contact oficial între RM şi Reţeaua Estică Agarthană şi Dragonii Albaştri.
A existat o anumită legătură creată şi o anumită integrare şi proces de reunificare, care a început între diferite facţiuni care au fost, până atunci, independente.

A avut loc un mare grad de transformare şi încercări ale Reţelei Alianţei Estice pentru că au existat elemente amestecate care încă sunt prezente acolo. Pe măsură ce contactul a fost realizat cu MR, acele elemente amestecate au fost expuse.
Ca rezultat al acelei transformări, o mare parte a Reţelei Estice Agarthane este acum conectată cu MR destul de puternic.
Şi alte părţi au tăiat conexiunea cu restul Reţelei Agarthane care a încercat să se conecteze cu Cabala.
Şi au avut loc destule operaţiuni, la începutul acestui an, pentru a îndrepta situaţia. Acum situaţia este mult mai bună.


ROB - Ok. Am câteva întrebări. Când ai spus „civilizaţia separată din Atlantida”, evident este după cataclismul din Atlantida. Unele din aceste civilizaţii nu erau chiar separate. Ei, bazal, supravieţuiesc în grupuri şi doar merg în subteran cu tehnologie pe care o puteau folosi, pentru a crea propriile lor locaţii, corect ?

COBRA - Unele dintre aceste grupuri doreau efectiv să scape de cataclism, dar chiar înainte să aibă loc, multe grupuri au mers în subteran pentru că nu le plăceau condiţiile de la suprafaţă pentru că în perioada târzie din Atlantida, forţele obscure creşteau tot mai mult.
Şi, majoritatea Forţelor Luminii erau de fapt forţate, pentru a supravieţui intacte cu prezenţa totală a Lumini, au fost obligaţi să meargă în subteran.

ROB - E cumva ca şi cu Telosienii din Lemuria care au construit deja civilizaţia lor, până când cataclismul final i-a surprins. Ei au plănuit să aibă mai multe locuri subterane create la acel timp. Deci se pare că e evident că aceste diferite civilizaţii subterane au propriile lor..., probabil datorită izolării, au avut propriile lor puncte de vedere cu privire la legea universală şi contact.
Deci, chiar şi printre ei se pare că, am putea să spunem, există variaţii. Eşti de acord?

COBRA - Cum am mai spus, cu certitudine un puternic proces de unificare a început şi aceste culturi păstrează propriile lor identităţi individuale, dar acceptă Legea Universală, Codul Galactic şi înţelegerea universală care este prezentă peste tot în Univers.
Baza iubirii necondiţionate este baza societăţii iluminate şi aceste facţiuni sunt din ce în ce mai mult aliniate cu asta.
Desigur, este un proces. Nu se petrece peste noapte, dar aş spune că situaţia de acolo de jos, în marea majoritate a locurilor, este mult, mult mai bună decât a fost chiar şi acum un an şi multe din acele locuri sunt Lumină Pură şi Iubire, deja.

ROB - Bun, astea sunt ştiri minunate. De asemenea, aş dori ceva mai multe explicaţii când ai spus Reţeaua Agarthană Chineză.
Sunt aceşti indivizi din societatea Chineză care a mers jos, acum ceva vreme, sau sînt reţele Agarthane mai recente ale Chinezilor ? Ceva ce ai numi Alianţa Estică, bănuiesc?

COBRA - Reţeaua Alianţei Estice este de fapt prezentă acolo de mii şi mii de ani şi se conectează cu suprafaţa.
De fapt a fost invers. Ei (Reţeaua Agarthei) contactează suprafaţa. Ei au fost cei care au fost Sursa spiritualităţii Dragonului Albastru şi acum ei se conectează din nou cu Alianţa Estică, într-un fel, pentru a oferi ghidare în procesul transformării planetare.
Ei oferă călăuzire pentru re-setarea financiară şi pentru formarea Alianţei Estice la suprafaţă. Există o conexiune.

ROB - Asta e foarte bine şi pentru a reitera pentru unii oameni. Când ai vorbit despre Rezistenţă, vorbeai despre Grupul de pe Planeta X care a curăţat pe Draconieni şi Cabala de pe planeta lor şi a cerut Confederaţiei să vină aici şi să înceapă să ajute la eliminarea acestei forţe negative, e corect?

COBRA - Da, asta e corect, dar aş dori să adaug că mulţi oameni din Reţelele Agarthei au fost integraţi în Mişcarea de Rezistenţă în ultimii 15 ani.
A fost un val care a fost integrat la începutul anului 2000 şi a mai fost altul care a fost integrat la finalul lui 2014.

ROB - Cred că atunci când spui „integrat”, vrei să spui antrenaţi în procesul angajării împotriva forţelor ostile, într-o formă ne-violentă cu putinţă ?

COBRA - Înseamnă că sunt integraţi în societatea MR, înseamnă că au succese oficiale pentru că se potrivesc cu frecvenţa lor şi se potrivesc cu ţelul şi viziunea şi aş spune cu amprenta lor culturală.

ROB - Ok. Deci bănuiesc că am citit câte ceva prin Internet despre Agartha şi se pare că vorbesc despre unele din lucrurile despre care am vorbit şi noi în această emisiune.
Aş dori să elaborezi puţin despre unele din aceste grupuri care sunt acolo jos care ne văd ca pe nişte umani - căci au făcut să sune ca şi cum ar fi bande cu atitudine împotriva umanilor, ceva de genul ăsta. Asta e predominant? Sunt multe din aceste civilizaţii semi-evoluate, care ar putea fi doar un pic mai sus tehnologic decât noi şi ne privesc de sus? E predominant aceasta, acolo jos?

COBRA - Nu, nu mai este. Au existat sindicate ale crimei care au lucrat pentru mafia de la suprafaţă, cu Cabala. Au fost amestecaţi. Unii dintre ei erau buni, alţii erau răi. Nu erau mult mai evoluaţi decît populaţia de la suprafaţă şi au fost anumite grupuri care au s-au rupt de aceste sindicate ale crimei care au dorit să fie mai pozitive, dar încă amestecate. Deci multe din aceastea au fost eliminate.
Unii din acei oameni s-au unit cu Lumina, alţii au fost eliminaţi de sub suprafaţa planetei - teleportaţi în alte locuri şi unii dintre ei s-au unit Confederaţiei şi o anumită facţiune mică din ei a trebuit să fie trimisă către Soarele Central.

ROB - Ok. Asta lămureşte un pic. Voi intervieva pe Corey Goode ET şi am ascultat unele din materialele sale, în ultima vreme, încercând să mă pregătesc. Ştii, cum am mai spus, cred că e sincer şi cred asta. Nu cred că face o diversiune cu bună ştiinţă, iar el pare să dea, şi ai confirmat şi tu multe din informaţiile sale, pare să dea o imagine mai clară despre extratereştri, şi cu privire la faptul că sunt diferite grupuri pe acolo.
Ai putea comenta despre acurateţea majorităţii informaţiilor sale? Din perspectiva ta, nu ca răspuns final, desigur, dar din perspectiva ta şi din informaţiile tale, este corectă cea mai mare parte a informaţiilor cu privire la flotele spaţiale şi la prezentarea diferitelor grupuri ?

COBRA - Ce deţin din sursele mele este că a fost cu adevărat implicat în Programul Spaţial Secret (SSP) şi descrierea sa despre ce a văzut în SSP este foarte corectă, cu ceea ce se petrecea, să spunem, acum 10 ani.
Deci au fost diferite facţiuni în SSP, dar este o diviziune arbitrară pentru că aceste facţiuni au fuzionat între ele.
De pildă, aşa numită facţiunea corporativă este conectată cu Solar Warden pentru că aceiaşi oameni controlau ambele facţiunile de la vârf, cum am mai spus înainte. Mulţi oameni au fost recrutaţi în ambele SSP-uri, fără să ştie adevăratul obiectiv de la vârf.
Şi, desigur, au fost multe celule pozitive care au fost infiltrate în ambele SSP-uri din start. De fapt, RM a reuşit, chiar înainte să fie RM, în anii 1970, când a fost numită „Organizaţia”, a infiltrat o celulă în programul „Solar Warden” în 1976-1977. Aş spune că majoritatea descrierilor sale despre viaţa pe LEXUS şi bazele care au fost pe MARTE sunt destul de corecte.

De fapt, el a eliberat anumite detalii pe care nu ar fi putut să le găsească nicăieri altundeva pe Internet şi erau absolut corecte, poate pentru că şi eu le-am primit din alte surse, să spunem acum 15 ani. Şi, de fapt, când am citit articoul său, memoria mi-a revenit imediat din puţinele detalii pe care le ştiam acum 15 ani şi le uitasem, deci a fost o sincronicitate foarte bună.
Nu am putut primi confirmarea despre conferinţele sale recente, în afara lumii şi aş fi foarte bucuros dacă ar putea prezenta mai multe confirmări, ca probe pentru asta. Dar aş spune că, în general, informaţia sa este foarte solidă şi cu adevărat trezeşte multă lume la realitate că au existat SPP-urile.
Multe au avut loc între timp, iar de curând situaţia este mult mai complexă decât oamenii şi-au imaginat.
Dacă oamenii sunt confuzi pentru că unele din informaţiile mele sunt diferite de ale lui, aş spune doar că situaţia de pe această planetă, din Sistemul Solar este foarte complexă şi nimeni nu poate vedea întreaga imagine.
Cu toate informaţiile laolaltă, noi toţi putem crea imaginea completă.

ROB - Cread că e adevărat. Cred că la un anumit punct, evident după Eveniment, întreaga imagine ne va fi prezentată într-o formă mult mai clară.
Ai fi capabil să confirmi... El a vorbit despre colonia spaţială din sud unde oamenii cred că Terra a fost distrusă de război nuclear. Poţi confirma existenţa acelei baze sau acel tip de situaţie de pe Marte? Ce se întâmplă pe Marte? Mai sunt încă baze deţinute de ICC sau SPP sau ET-ii negativi?

COBRA - Pot confirma că au fost multe baze ca acestea şi da, este adevărat că oamenii au fost desconectaţi de la informaţia de pe Terra şi da, li s-a spus că populaţia de pe Terra a fost distrusă în război nuclear. Asta este complet adevărat.
Potrivit informaţiilor mele, aceste baze au fost eliberate şi curăţate. Ce a rămas sunt baze speciale SSP care sunt conectate cu Grupul Chimera şi numai acelea au mai rămas. Nu sunt multe, dar cele care sunt conectate cu Bombele Strangelet încă nu sunt curăţate.

ROB - Ok. Mulţumesc că ai lămurit aceasta. Se pare că alt lucru pe care l-au întrebat oamenii, în relaţie cu alte planete : este evident că nu toate planetele conţin oxigen.
Mi s-a spus că Howard Venture, care a fost pe Lună în, cred, anii 1950 şi la începutul anilor 1960, a susţinut că „atmosfera” marţiană este foarte fierbinte, că există ceva oxigen.
Aparent, am avut suficiente descrieri de pe Marte. E cumva fierbinte şi în acelaşi timp foarte rece, cu factorul de înaltă altitudine care se include.
Poţi să vorbeşti ceva despre... Sunt curios despre gigantul de gaz JUPITER. Cum e viaţa acolo? Există vreun plan fizic de existenţă pe Jupiter? Există vreun gen de baze pozitive sau negative pe planeta Jupiter?

COBRA - NU există baze pe Jupiter, pentru că Jupiter nu are suprafaţă solidă. Există, de fapt, platforme şi nave care plutes în atmosferă, da. Şi există prezenţă de tip plasmă în atmosfera înaltă a Jupiter, care nu este chiar fizică, dar nici complet eterică.
Este... Sunt forme de viaţă plasmatică care sunt destul de diferite de ceea ce avem aici pe planetă cum ai defini lumina. Şi, desigur, există viaţă eterică şi astrală pe Jupiter şi există viaţă bacteriană în interiorul unora din sateliţii lui Jupiter. Şi desigur că există baze fizice ale Forţelor Luminii pe şi în special sub suprafaţa celor 4 mai mari sateliţi, sateliţii Galileeni.

ROB - Mulţumesc. Asta corespune cu ce mi-a spus mie personal Dr.Frank Bell. El a spus că există viaţă, viaţă creată, un gen diferit de conştienţă. El a menţionat, de asemenea, că există viaţă în planul mental, dar apreciez asta.

COBRA - Da, desigur.

ROB - Te-am întrerupt cumva. Nu am realizat că vroiai să mai spui încă ceva. Mai ai ceva de spus despre Jupiter?

COBRA - Mai vroiam să spun despre IO, care are multă activitate vulcanică. Viaţa este într-o formă puţin diferită. Există anumite bacterii care pot supravieţui la temperaturi înalte, într-un mediu bogat în sulf. Dacă oamenii de ştiinţă ar trimite o sondă acolo, ar găsi-o.

ROB - Ok. Aş dori să ştiu şi dacă poţi vorbi despre SATURN? A fost numit legea karmei, sau Satan, sau oponentul. Este o planetă mare şi în astrologie a avut multă influenţă şi vreau să vorbes şi despre asta puţin. Poţi vorbi despre ce viaţă este pe Saturn?

COBRA - E destul de similar cu Jupiter, pentru că toţi giganţii de gaz au sfere de forme de viaţă, pentru că giganţii de gaz au mediul corect pentru aceste forme de viaţă în formă de plasmă. Formele de viaţă de plasmă sunt ca nişte baloane mari, nori mari de plasmă, şi au nevoie de o mulţime de descărcări electrice care se formează în atmosferele giganţilor de gaz care supravieţuiesc.
Şi, desigur, unii din sateliţii lui Saturn au condiţii pentru a se forma viaţă, bacterii şi chiar alţii au oceane subterane, şi acel ocean are la anumite adâncimi condiţiile potrivite pentru viaţa bacteriană.
Nu sunt sigur dacă există baze pe diferiţii sateliţi ai lui Saturn. Sunt baze ale Forţelor Luminii şi, din păcate, sunt anumite locaţii pe care nu le voi menţiona în sistemul lui Saturn, care adăpostesc unele din fortăreţele Chimera, unele Staţii de Implantare.

ROB - Ok. Mulţumesc. Şi unele din contactele spirituale originale cu ET-ii din sistemul solar înapoi în anii 1950... Sunt multe grupuri diferite care consider că erau credibile când se refereau la „Tribunalul Saturn”. Există o prezenţă de dimensiune mai înaltă a Confederaţiei pe Saturn sau aceia vorbeau despre Lună, dacă ştii ceva? Vorbesc despre Tribunalele de pe Saturn.

COBRA - Da. (Mulţumesc.) Ştiu precis despre ce vorbeşti. Confederaţia Galactică are prezenţă în majoritatea corpurilor şi în jurul corpurilor majore în Sistemul Solar, inclusiv Saturn.

ROB - Ok. Şi este o prezenţă fizică?

COBRA - Fizică şi ne-fizică. Ambele.

ROB - Ok. Cred că aş fi dorit să ştiu ceva mai multe despre întrebările altor oameni. Suntem cam la jumătatea drumului cu întrebările mele personale şi vom reveni la unele din ele.
Alt lucru care este foarte important pentru mine, am menţionat asta înainte în alte interviuri. Când ai menţionat că sunt unii reptilieni şi unele clone holografice care vin din Siria, când am auzit că se petrece asta, eram cumva departe de Internet, dar când am ajuns pe Internet, imediat am primit şi am înţeles că era Chimera - sunt lucruri care au loc acolo, pe măsură ce forţe negative se mişcă către Europa, din păcate sub deghizarea de refugiaţi.
Mă întrebam cu condiţiile de acolo, cu situaţia serioasă din Europa, se pare că Cabala s-a încordat mai tare, să facă lucrurile ceva mai rele pentru oameni. Asta s-ar putea folosi ca o oportunitate pentru umanitate să vină laolaltă şi să sprijine această majoritate de aproape 99% de oameni inocenţi care şi-au schimbat viaţa. Mi se rupe inima.
Femei şi copii care merg timp de săptămâni - pentru că nu sunt turişti, pentru că acum învaţă, pentru că au fugit de constrângerile Cabalei şi au fost ucişi şi au fugit pentru vieţile lor şi sunt văzuţi ca oameni care vin să ia de la străini, de la sistemul lor financiar, de la infrastructura societăţii, şi da, va pune o povară pe oameni, dar asta e realitatea, e o încercare grea. Ai fi de acord cu mine că este o oportunitate pentru umanitate să vină laolaltă în compasiune, să vindece această situaţie şi dacă este aşa, ce recomanzi în afară de meditaţie sau câteva sugestii pe care liderii lumii le-ar putea pune în practică, din acest interviu, pentru a ajuta la uşurarea aceste crize umanitare cu care se înfruntă lumea - ca planetă, ca oameni pentru fraţii şi surorile din Siria ?

COBRA - Răspunsul depinde de cui îi este adresat. Dacă te adresezi către liderii lumii, ei sunt destul de clar la curent cu care este cauza acestei situaţii şi ei ar putea rezolva asta foarte uşor, dacă ar dori. Ei au o mulţime de informaţii. Ei au suficientă înţelegere a situaţiei din Siria şi ar putea fi uşor rezolvată. La nivel uman, desigur, majoritatea acestor oameni sunt oameni care au fost puşi în anumite situaţii şi au nevoie de asistenţă şi sprijin.
Unii dintre ei sunt refugiaţi de război şi alţii sunt migranţi economici, dar cu siguranţă aceşti oameni au nevoie de asistenţă. Şi există un anumit proces de balans, necesar pentru ca toate părţile din ecuaţie să fie sprijinite : atât oamenii care pleacă din ţările lor, cât şi oamenii care primesc aceşti refugiaţi – deci este nevoie de un echilibru, de o privire generală, pentru că întotdeauna sunt două faţete ale monedei.
Unii din aceşti oameni au fost mituiţi să vină în Europa. Unii din ei nu se comportă bine. Deci toate acestea este nevoie ca să fie luate în considerare şi meditaţia pe care am avut-o, ajută la rezolvarea acestor tensiuni, deci oamenii reacţionează cu mai mult calm când apare tensiune care escaladează.
Rusia face ceva paşi în acest sens.

ROB - Cobra, întrebarea mea pentru tine este, ai menţionat că re-setarea valutei globale este o diversiune. Chiar nu este atât de important pentru echilibrarea financiară globală.
Corey Goode ET, să nu îl aducem prea mult aici, dar şi el a afirmat recent că a simţit că una dintre primele „bombe” pentru umanitate care să ne ducă cu adevărat către schimbare, unul din marile aspecte răsunătoare ale sistemului financiar ar fi o „ruptură” în sistemul economic, pentru ca noi să realizăm că este o Schemă Ponzi şi că ne-au „avut” şi ne-au manipulat printr-un sistem bancar central.
Această parte a informaţiei tale originale a rezonat cu ghidarea mea interioară, în mare parte, pentru ca eu să urc la bord cu tine şi să înţeleg Evenimentul, pentru că eu credeam – ce mişcare briliantă – cum cea mai bună cale pentru a atrage atenţia tuturor ar fi prin sistemul financiar.
Odată ce actualul sistem financiar reprezintă principalul „flux sanguin” al forţei obscure, are sens pentru ca aceasta să aibă loc. Desigur, noi toţi din jurul lumii ne zbatem, mai ales Lucrătorii Luminii şi în special oamenii inocenţi. Am dat 20$ ziua trecută unei mame cu un copil care stătea pe stradă cu un anunţ. Chiar m-am simţit rău. Nu era un dependent de droguri. Nu era cineva care profită de sistem. Aş fi putut spune că era o mamă disperată, privirea din ochii ei...
Acest gen de lucruri sunt în creştere peste tot pe Planetă, şi sistemul financiar chiar e necesar să fie vindecat. Ne-ai putea da, din nou, pentru acei oameni care pun atât de multe întrebări financiare în fiecare lună şi se îngrijorează pentru situaţia lor personală? Ai putea să ne dai ceva mai multă speranţă sau despre progresul forţelor Luminii şi ce se intenţionează, pentru acest Nou Sistem Financiar ? 


COBRA - Am spus de multe ori. După Resetarea sistemului financiar, oamenii vor primi o parte din banii din conturile globale colaterale, pentru că aceşti bani aparţin oamenilor. Ei vor primi unele fonduri în mod direct. Ei vor primi fonduri pentru investiţii în infra-structură şi întreaga situaţie va fi mult, mult, mult mai bună după Eveniment.
Înainte de Eveniment, nu mă aştept la nicio îmbunătăţire majoră, şi asta va fi teribil de greu pe piaţă, dar Resetarea financiară în sine va fi un eveniment brusc care se va întâmpla exact la momentul Evenimentului.

ROB - Mulţumesc foarte mult pentru asta. De asemenea, din perspectiva mea, aceste probleme sunt cu adevărat confuze, cu aceste „descărcări de date” care vor avea loc în acele momente ale Declasificării (Dezvăluirii) şi Evenimentul, apoi după Eveniment – în mass-media.
Poţi să ne spui dacă MR are un program educaţional detaliat şi clar pentru ca oamenii să înţeleagă sistemul economic trecut ? Ce ne-a adus în această poziţie şi ce se aşteaptă de la noi, cum să ne relaţionăm cu noul sistem financiar pe măsură ce este pus în poziţie?
Realizez că asta nu se poate împărtăşi complet, pentru că Cabala ar cunoaşte jocul. Ai planuri în legătură cu asta? Este corect?

COBRA - Da. Desigur, materialele de educare sunt pregătite pentru a fi eliberate la momentul Evenimentului şi după aceea.

ROB - Ok, mulţumesc. Desigur, avem întrebarea cea mai veche care apare de obicei. Ai putea vorbi despre realităţile planurilor de plasmă şi astral în relaţie cu Chimera? Are loc în continuare curăţarea acestor planuri pe Terra? Încă ne aflăm într-o rată de accelerare în această privinţă ?

COBRA - Da, se curăţă majoritatea entităţilor care au fost eliminate din planul de jos, astral şi eteric.
Pe planul de plasmă, încă mai este muncă de făcut, dar şi acolo se fac progrese zilnice.

ROB - Ok. M-am uitat la o cantitate impresionantă de video-uri cu privire la, desigur, vreme. A fost o lună fără precedent pentru vreme, cel puţin privind inundaţiile din Spania, Argentina, Utah, Europa. Peste tot în lume cantităţi enorme de inundaţii au cauzat rezultate dramatice şi daune masive ale proprietăţilor.
Sunt curios dacă ai putea vorbi puţin despre ce procente sunt rezultatul schimbărilor naturale ale vibraţiilor planetei şi purificarea elementalilor – şi asta fiind un aspect necesar al curăţirii Terrei – şi ce parte din acestea este relaţionată precis cu Cabala? Dacă ai putea vorbi despre procentul de natural faţă de cel creat de Cabală în schimbările de vreme, în vreo zonă particulară, cu privile la influenţa Cabalei asupra vremii.

COBRA - Marea majoritate a acestora este rezultatul răspunsului naturii la influxul crescând dinspre Centrul Galactic, şi, de fapt, fără existenţa Confederaţiei Galactice, am avea deja cataclisme drastice. Deci ne aflăm în zona-tampon. Forţele galactice ne asistă pentru a menţine planeta stabilă, şi după Eveniment, situaţia vremii va începe să se calmeze, pentru că conştienţa pe planetă va fi cea armonioasă. Şi umanitatea influenţează vremea, nu doar Cabala, ci şi fricile combinate şi proiecţiile umanităţii influenţează vremea – nu doar tehnologia vremii a Cabalei.

ROB - Ok. Îţi mulţumim foarte mult. Apreciez cu adevărat asta. Am simţit acelaşi lucru, că acest gen de lucruri vor veni.
Te voi întreba dacă ai văzut imaginile luate la conferinţa mea din vară la ceremonia de închidere? Efectiv, arată aproape o sferă albastră cu nişte puncte în interior în centrul sferei. Ai văzut aşa ceva până acum? (Nu.) Ţi le voi trimite pentru următorul nostru eveniment. Sunt curios dacă ai putea să comentezi despre ele.
Să revenim la unele întrebări de la oameni. (Ok.) Cineva doreşte să ştie despre astrologie, dacă devine redundantă. A fost un contract fals pentru a ne menţine încarceraţi în dimensiunea a 3-a?
Potrivit Dr.Bell, astrele dau premize nu obligă şi este ştiinţă pură, influenţa magnetică, planetele sau biologia umană este afectată şi hormonii noştri şi glandele endocrine şi chakrele – şi, dacă suntem complet iluminaţi şi în sintonie cu Sursa, atunci astrologia nu are efect.
Fred spune că un om îşi creează destinul. Asupra persoanelor normale, angrenate în viaţa umană, planetele au efect şi pot afecta sentimentele noastre şi conştienţa.
Poţi vorbi despre astrologie şi validitatea ei sau redundanţa acesteia (dacă este depăşită, învechită), la acest punct în timp?

COBRA - Bazic, am răspuns deja la această întrebare, dar aş dori să adaug că astrologia la scală planetară poate fi o uneltă foarte folositoare pe care o putem folosi pe mai departe pentru procesul de eliberare, pentru că planetele au cămpuri energetice şi aceste cămpuri de energie crează tipare de interferenţă şi aceste tipare de interferenţă influenţează situaţia planetară destul de mult.
Şi, dacă parcurgem prin unda acestor tipare de interferenţe, putem îmbunătăţi situaţia. Putem grăbi procesul către Eveniment.

ROB - Ok. Mulţumesc. Cineva a întrebat şi nu te testez eu. E o întrebare bună. Cumva am gândit că este interesantă. A spus că a existat un lot, nu ştiu câte milioane ai spus, de suflete capturate în interiorul Vălului acum 26.000 de ani. Ai spus că Archonii controlează sufletele care se încarnează. De ce nu previn pur şi simplu ca cei 144.000 de suflete ale Ordinului Stelei să vină? Ce a fost acum 12.000 de ani din grupul Siriusan? Înţelegi întrebarea?

COBRA - Da. Archonii nu au control total asupra ciclului de încarnare. Ei ar putea avea, aş spune, 80% din control.
Pentru că, dacă ar fi avut control total, nu ar fi existat nici o cale de a scăpa din Matrice şi nu ar fi fost nici o cale de eliberare a Planetei.

ROB - Asta a răspuns uşor şi repede. Ai spus că există un aspect ascendent şi cel descendent al sufletului. Sufletul începe, cum a menţionat Omenc Onec, din supa primordială şi evoluează în sus către conştienţa umană. Şi, desigur, avem un tip mai înalt de conştienţă a sufletului, care vine în jos, în materie.
Cum putem face diferenţa între aceste două categorii de fiinţe ?

COBRA - Toate fiinţele care au coborât din realităţile superioare au o anumită memorie a conexiunii, care este destul de naturală pentru ei, şi acele suflete care au evoluat din materie nu au acea memorie. Pentru ei, este de fapt urcarea pe munte, pentru prima oară.

ROB - Ok. Ai spus, nu sunt sigur dacă ai spus, că întunericul, anomalia primară, nu are nicio folosinţă pentru noi, oricum, deci tot acest experiment cu „obscuritatea” nu are niciun beneficiu pentru noi. Nici unul. A fi putut să trăim vieţile noastre fără să fi trăit această experienţă ?
Întrebarea este, cred, legată de ideea că Anomalia aleatoare nu are nicio folosinţă. Ar fi fost posibil, pentru noi, să ştim despre ea, fără să fi trăit această experienţă?

COBRA - Nu este posibil să se rezolve Anomalia Primară fără trăirea directă a experienţei, pentru că nu poţi înţelege ceva ce nu ai trăit.

ROB - Ok. Cealaltă întrebare care cred că e destul de interesantă. De ce este rasa umană atât de importantă cu privire la profeţie şi ascensiune în modelele relaţionale ale Universului pe întreg ? Mai există alte rase care au nevoie de ajutorul nostru, pentru a ajuta la avansul Evoluţiei, ca întreg ?

COBRA - Rasa umană nu este cea care are asemenea importanţă. E mai mult faptul că această planetă este mai importantă, pentru că este ultimul bastion al forţelor întunericului şi, când această planetă va fi eliberată, războiul ia sfârşit.

ROB - Ok. Sunt multe discuţii despre diferite aspecte – chiar şi în interiorul contactelor benefice cu ET-ii pozitivi, spirituali, pe care le avem – că se pare că există un gen de „Recoltare”. Ai putea explica asta? Nu e un termen corect? Asta înseamnă că multe grupuri diferite merg înapoi de unde au venit? Ce înseamnă acest termen – recoltare – descrierea Reţelei reptiliene archonice? Poţi să vorbeşti despre „recoltare” ?

COBRA - Unele surse de canalizare folosesc acest termen pentru a descrie Ascensiunea (N.MY.: „Materialele lui RA” şi chiar FONDATORII folosesc acest termen, în sensul de „câţi mai mulţi treziţi şi ascensionaţi pe Planetă, în această Fereastră Cosmică de Oportunitate) şi alte surse folosesc acest termen pentru a descrie furatul energiei sufletului de către Archoni.
Deci este un termen cu „încărcătură”, aş spune.

ROB - Ok. Asta e o întrebare bună, cred. Bun, de fapt, vreau să întreb altceva, mai întâi. Cred că este mai important. Ne apropiem de finalul timpului. Întrebarea este : care este situaţia cu „politica în spaţiu” şi „alte fiinţe ? Acolo există pace şi unitate cu toate rasele?
Sursa ar avea vremuri mai uşoare în conectarea cu fiinţele care nu sunt pe Terra. Deci mă gândesc că restul Universului este destul de bine echilibrat. E corect ?

COBRA - Ok. Restul Universului trăieşte în pace şi armonie, simplu, pentru că fiinţele din Univers sînt o reflexie a unui Ocean de Iubire Universală. Acea conexiune a fost tăiată artificial cu implanturi, în acest sector de Univers, acum milioane de ani, iar ultima rămăşiţă a acestui factor este Planeta Terra.

ROB - Voi întreba o ultimă întrebare. Voi reveni pe Terra, să zicem aşa. Ai putea vorbi puţin despre ce se petrece acum cu această înţelegere nucleară cu Iran? Ştiu că este doar acoperire politică, dar se pare că e cumva umflată şi direcţionată fals. Vezi aceasta ca pe o diversiune completă a Cabalei – legată de înţelegerea cu Iranul – doar ca mai multă „pornografie”, de generare a fricii ?

COBRA - Da, exact.

ROB - Mai am încă o întrebare la care vroiam să ajung. Cred că va fi cu privire la asta, desigur.
Ne apropiem foarte mult, se presupune că pe 28 (septembrie 2015), lucrurile se vor schimba. Cineva a posta pe „Etheric Liberation”, una din vocile mele favorite din comunicatorii canalizatori. Ştiu că îţi place de mine când vine vorba de canalizatori. O să îi prăjesc ca pe nişte „suspecţi de crimă”. Dar „Cosmic Awarness” care este sursa mesajului, este o sursă pe care o respect.
Am citit acest mesaj şi au fost trei instrumente umane diferite pentru aceeaşi sursă de informaţii şi am aflat că este extrem de precisă în cea mai mare parte.
Am citit informaţia de la „Cosmic Awareness”, cu privire la clonele din 1979 şi reptilieni. A fost destul de periculos pentru canalizatorii din acel timp, printre care era şi Paul Shockley. Am uitat cine a fost numărul 2, dar numărul 3 „Cosmic Awarness” este Berlinghof, iar grupul său a apărut şi a spus că, de data aceasta, vom vedea o creştere a dezvăluirilor Cabalei despre adevăratul lor plan de Nouă Oridne Mondială (NWO).
Ei au indicat că vizita Papei va apărea ca benevolentă, pentru a încerca să ne aducă pe toţi laolaltă sub agenda NWO. Aş fi de acrod să spun că este un complot al NWO.
Ei ar putea veni cu „taxa pe carbon” şi responsabilitatea în impunerea acestui tip de lege marţială elitistă, unde numai cel bogat îşi poate permite să folosească tehnologie înaltă care nu poluează. Ştim că nu vor reuşi, dar conştienţa a indicat că acest vârf în fereastra vibraţională va fi mai mult un fel de, să-i spunem, o expunere cu privire la programul Cabalei. Ai fi de acord cu asta?

COBRA - Ok. Indiferent ce s-ar întâmpla în următoarele zile, nu va avea un impact drastic în situaţia planetară, deci indiferent ce discursuri sunt făcute, oricare ar fi situaţia, acestea sunt doar temporare şi nu vor schimba destinul acestei Planete.

ROB - Bine, îţi mulţumesc foarte mult, Cobra. Asta e o notă de final bună. Şi eu sunt încrezător. Simt că lucrurile vor deveni puţin mai rele, în plăcile noastre tectonice. Ştiu că galacticii previn distrugerea totală, precum ai menţionat de atâtea ori. Cred că dacă am putea cu adevărat să mânuim furtuna şi să ne ridicăm vibraţiile, vom face lucrurile mult mai uşoare. E corect ?

COBRA - Da.

ROB - În regulă, Cobra, ai ceva mesaje de final pentru oameni, ceva cuvinte de speranţă sau informaţii care vin, pe care ar putea să le aibă cu privire la Victoria Luminii?

COBRA - Da, de fapt, voi spune în felul acesta – ultimele zile din Septembrie 2015 vor fi destul de intense energetic şi aş dori să rog pe toată lumea : nu vă lăsaţi provocaţi.
Staţi în propriul centru şi toate aceste forme-gând de cataclisme drastice şi asteroizi şi NWO vor dispărea, pentru că nimic nu se va întâmpla. Aceasta va face loc pentru un nou început, şi voi elibera destulă înformaţie după terminarea acestei luni.

ROB - Bun, asta e îmbucurător, Cobra. Mulţumesc din nou, foarte mult.
Victoria Luminii !
A fost o plăcere şi vom reveni luna viitoare. Mulţumesc foarte mult, Cobra.

COBRA - Mulţumesc şi eu şi Victorie Luminii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu