vineri, 23 iunie 2017

„Cei AURII” prin Suzanne LIE : Calea de Centru A PĂCII şi A LINIŞTII (16 martie 2017).„Cei AURII”
prin Suzanne LIE

Calea de Centru
A PĂCII
şi
A LINIŞTII

(Traducere : Monica POKA)

– 16 martie 2017 –

Nota MarYan :

Acest articol pe care îl propunem în această seară de week-end, venit prin Suzanne Lie, de la „Cei Aurii” (probabil „aceiaşi” de care aminteşte inclusiv Corey Goode în informările sale), nu pare a fi deloc unul „de week-end”, adică uşurel şi edulcorant, căci pătrunde în teritorii adânci din conceptele meta-fizice, ale CĂII de MIJLOC (sau de CENTRU), în care PACEA şi LINIŞTEA (Seninătatea-Serenitatea) sunt reperele fundamentale.

Acest mesaj este foarte interesant din perspectiva faptului că, deşi ne aşteptăm să se vorbească insistent de Calea de Mijloc, marea majoritate a informaţiilor se referă la înţelegerea cât mai limpezitoare a conceptului de SPAŢIU-TIMP...

...Şi chiar se ajunge, la un moment dat, să se aprofundeze subiectul Crimelor realizate de umani, atât din perspectiva trecutului, cât mai ales din prezentul zis „modern”, prin acele „Crime” efectuate pentru „hrănire”, dar mai ales pentru „divertisment” (unul sângeros, de genul Vânătoare şi Pescuit Sportiv).

Ce legătură ar fi între aceste abordări ale „Celor Aurii” şi Centrarea în Pacea şi Liniştea interioară?...

Iată întrebări la care sunteţi invitaţi ca să răspundeţi, fiecare în parte, după percepţia şi conştientizarea fiecăruia :


SUZANNE :

Dragi Aurii,

Am trecut printr-o inițiere importantă în ceea ce privește schimbarea și relocarea.

A fost extrem de stresant, dar în același timp foarte distractiv. Cu alte cuvinte, am sărit dintr-o polaritate în alta.

Vă contactez acum pentru a vă cere ajutor în a mă ghida, pe mine și pe cititorii mei, să găsesc Calea de Centru a Păcii și a Calmului.

Cred că mi-ați răspuns deja, deoarece termenul de „Calea de Centru a Păcii și a Calmuluinu a venit de la mine.
„CEI AURII” :

Da, dragă Scrib, noi, Cei Aurii, ți-am adus aminte de Calea de Centru a Păcii și a Calmului.

Ea este o „cale mai puțin umblată”, chiar și pe o planetă care se află într-o tranziție atât de mare, ca cea pe care o experimentează draga voastră Mamă Pământ.

Cei Dragi – spunem „cei” pentru că știm că acest scrib va împărtăși răspunsul pe care l-a primit la solicitarea ei.

Mai spunem „cei”, și pentru că știm că aceia dintre voi care citesc mesajul nostru vor împărtăși răspunsul nostru cu alții.

Prin urmare, trimitem răspunsul nostru tuturor.


Dorim să împărtășim răspunsul nostru cu toți cei care sunt treziți și conștienți de marea transmutare care are loc pe tăcute, în ACUM-ul vostru.

De asemenea, dorim să vă mulțumim și să vă binecuvântăm pe TOȚI pentru anduranța (N.Trad. : Capacitatea de a rezista la eforturi fizice, răbdare) voastră și pentru consecvența scopului vostru.

Ascensionezi o întreagă Planetă este destul de provocator.

Cu toate acestea, voi o asistați pe draga de Gaia, care și-a asumat marea provocare a polarității, puterii asupra altora și a Timpului, ca o componentă majoră a Sistemului Ei de Operare Planetar.

După cum știți cu toții, cu cât mai mare este provocarea, cu atât mai mare este și victoria.

Prin urmare, vouă tuturor vă este datorată o FOARTE Mare Victorie !


Am dori să vă putem spune „Momentulîn care această tranziție va avea loc.

Cu toate acestea, deoarece Ascensiunea în 5D înseamnă că voi „veți părăsi timpul”, cum să vă putem da momentul de ”timp” în care nu mai este timp ?...

Nu este ca și cum ați călători pe un drum care la un moment dat se va sfârși sau să vă stabiliți o întâlnire la care veți ajunge, sau nu – pentru un singur lucru : NU este vorba despre un ”tu” singular sau chiar de un ”voi” colectiv.

Această Ascensiune are legătură cu Planeta.

Prin urmare, „Momentul Ascensiuniiva fi simțit diferit de fiecare dintre locuitorii lui Gaia.

De exemplu, momentul potrivit pentru omenire nu este același cu momentul potrivit pentru o pasăre, un șoarece, o frunză sau un copac.

Cele mai multe dintre creaturile Naturii trăiesc deja prin ACUM-ul Naturii.

De fapt, numai oamenii măsoară timpul cu un ceas sau prin ceea ce fac ei. Numai oamenii se gândesc la „timp” ca la o măsură pentru o anumită acțiune, un moment potrivit în care ei „să meargă la lucru” sau chiar „să meargă la culcare”.

Majoritatea oamenilor moderni, în marea lor aroganță, s-au gândit că numai „timpul uman” este important. De fapt, ei întotdeauna au crezut că numai oamenii știau de timp.

Cu toate acestea, cum știu toate animalele care migrează când este „timpul” să migreze ? Cum știe câinele unui copil când să aștepte în fața ușii, pentru că prietenul lui vine de la școală ? Cum știu pomii când să înflorească și păsările să-și depună ouăle ?

Răspunsul este că toate ființele de pe Pământ, cu excepția oamenilor, nu se acordează laTimp”... În schimb, ele se acordează la „Natură.

Natura este Ceasul întregii vieți de pe Pământ, cu excepția oamenilor.

Prin urmare, Natura va ști cu ușurință care este „Timpul”/Momentul în care dimensiunea a 3-a/4-a va curge cu ușurință în dimensiunea a 5-a.
Formele de viață care sunt acordate la Natură știu acest lucru, pentru că ceasul lor interior nu ticăie la secunde, minute, ore și zile.

În schimb, ceasul lor interior este acordat la NATURĂ.

Simultan :

- Natura este acordată la Gaia,

- Gaia este acordată la Sistemul Ei Solar,

- Sistemul Solar al lui Gaia este acordat la Galaxia Calea Lactee,

- Galaxia Calea Lactee la un Super-ciorchine de Galaxiiși așa mai departe...

Așa cum vă puteți imagina, „Timpul” potrivit ceasului vostru fizic nu este experimentat în același fel ca „Timpul” acordat la o Galaxie sau cu mult dincolo de acea Galaxie.

De asemenea, toate aceste exemple sunt din perspectiva Pământului 3D.


Dați-ne voie nouă, Celor Aurii, să vă explicăm „Timpul” așa cum îl percepem noi, sau mai degrabă cum NU îl percepem.

Deoarece noi, Cei Aurii, rezonăm la vârful 5D-ului ACUM, noi rezonăm la zona de tranziție în care conceptele 3D / 4D ale Timpului sunt transmutate în conceptele 5D ale ACUM-ului.

Interesant, din poziția noastră din vârful celei de-a 5-a dimensiuni, noi experimentăm transmutarea „Timpului”, liberi de orice senzație a unei schimbări de amplasare în „Timp”.

Acest lucru se întâmplă pentru că noi NU experimentăm Timpul, deoarece noi curgem veșnic în ACUM-ul lui UNU.


ACUM-ul și UNU au o relație interesantă.

ACUM-ul nu este limitat de nici unul dintre aspectele ”separării create prin timp”.

În același fel, orice aspecte care sunt „create prin Distanța din Spațiu” nu îl limitează pe UNU.

Cu alte cuvinte, dacă există numai ACUM, NU va fi nevoie de niciun TIMP pentru a călători într-un alt SPAȚIU.

În același fel, dacă NU există Spațiu între acolo unde vă aflați și acolo unde mergeți, NU va fi nevoie de Timp ca să călătoriți.
Omenirea a fost legată de Conceptul Timpului încă de când a privit pentru prima dată cerul, pentru a vedea Soarele ridicându-se deasupra orizontului ca, în cele din urmă, să fie înlocuit de Luna aflată în creștere sau în scădere.

Omenirea primitivă nu a fost capabilă să gândească în termeni de „Timp”, deoarece ei au trăit pe Pământ la fel ca toate celelalte „animale”.

Pe măsură ce oamenii au început să se diferențieze ei înșiși de „animale”, pe care le-au vânat și le-au mâncat, ei au realizat primul lor concept de separare.

Ei nu erau „separați” de alți oameni, deoarece făceau parte din același trib. Cu toate acestea, ei au omorât și mâncat animale.

S-ar putea să credeți că acest comportament a fost cu atât de mult timp în urmă încât nu are nici o legătură cu omul modern. Cu toate acestea, în anumite privințe omul primitiv a fost mai înțelept decât omul modern.

Ei nu au omorât ca sport sau din plăcere, ci pentru hrană și au folosit pieile animalelor pentru a-și face haine și locuințe.

Pe de altă parte, omul modern va ucide fără să mănânce sau să folosească în vreun mod ceea ce tocmai a ucis...

De asemenea, cei mai mulți dintre oamenii moderni nu omoară de foame.

În schimb, ei ucid din ură, ca să se apere sau pentru un război pe care cineva l-a creat undeva, departe, astfel încât bogații să poată deveni și mai bogați.


Deci, cine este mai „civilizat” : omul din vechime sau omul modern ?

Vă spunem acest lucru nu pentru a vă judeca societatea, ci pentru a vă aminti că „Timpul” nu a separat omenirea de străvechiul ei comportament.

Tot ceea ce separă, sau mai degrabă actualizează, omul modern de omul din vechime este „Timpul și Spațiul”. De-a lungul „Timpului”, Omenirea și-a schimbat doar mijloacele și motivele pentru a ucide...

Cu toate acestea, este probabil mai multă „ucidere” pentru război și sport, făcută de omul modern, decât de omul din vechime.

De asemenea, sunt mult mai mulți oameni acum decât au fost în timpurile din vechime, dar mare parte din comportamentul omenirii a rămas același sau a devenit chiar mai rău.

Rețineți că vorbim despre „comportamentși NU despre însușirile pozitive sau chiar cunoaștere.


Din fericire a avut loc o Mare Schimbare în „Starea de Conștiință a Omenirii”.

Prin „Stare de Conștiință” vrem să spunem frecvența realității la care rezonează conștiința lor.

În ACUM-ul vostru, Lumina Mai Înaltă a încălzit-o suficient de multă vreme pe Gaia, pentru a trezi zone ale creierului uman care nu au mai fost activate niciodată înainte, excepție făcând mintea unui „geniu”.

În trecutul omenirii, câteva ființe multi-dimensionale au decis să intre într-un vehicul pământesc, în anumite epoci de timp, atunci când se părea că „Experimentul Omenire” era pe punctul să devină un eșec.

Pentru că aceste câteva „ființe mai înalt dimensionale care și-au luat un corp 3D” au fost atât de avansate față de alți oameni, ele au fost numite „genii”.

În ACUM-ul vostru sunt mii, sau chiar sute de mii de oameni care ar fi fost numiți un Geniu, dacă s-ar fi născut doar cu câteva sute de ani în urmă.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru sunt mulți, cu mult mai mulți oameni și, astfel, mai multe genii.

Dar, cel mai important, este un număr tot mai mare de oameni care „privesc în sus” în dimensiunile mai înalte ale conștiinței lor, în loc să „privească în jos” la cum să obțină ceea ce doresc.

Prin „a privi în sus” vrem să spunem „mai sus în frecvența conștiinței”, într-un efort conștient de a-și aminti de ce și-au luat un corp, acum, și ce au promis să facă în timpul acestei încarnări.

De fapt, mulți oameni sunt conștienți acum de alte nenumărate încarnări fizice ale lor, iar unii sunt capabili chiar să-și amintească de toate încarnările lor precedente de pe Pământ care i-au pregătit, oarecum, pentru ACEASTĂ încarnare.
Dar, DE CE este mai importantă această încarnare decât celelalte ?

În primul rând, faptul că un om își poate aminti că a avut mai multe încarnări pe Pământ, înseamnă că este capabil să-și îmbrățișeze „gândirea multi-dimensională” înnăscută.

Această gândire multi-dimensională le permite oamenilor să gândească în afara Timpului, precum și în afara Spațiului.

În momentul în care un om nu mai este legat de timpul uman, colectiv (care este determinat de ceasul construit de om), el poate începe să-și amintească că a mai fost om în multe alte încarnări, pe parcursul multor altor momente diferite, pe Pământ.

Sunt atât de multe lucruri de amintit și învățat pentru a Ascensiona o Planetă, încât voluntarii pentru orice Ascensiune Planetară dată vor fi nevoiți să se pregătească pentru această ”misiune”, luându-și mai multe vieți preliminare, în care să poată învăța despre :

- „Sistemul de Operare” pentru acea Planetă,

- Istoria acelei Planete,

- Scopul acelei Planete și

- Personalitatea acelei Planete.


Ce ?” vă auzim pe toți strigând, atunci când auziți de conceptul unei Planete care „are o personalitate”.

Da, perceperea unei planete ca o ființă vie, inteligentă care a evoluat mult dincolo de a fi un om, este prea mult pentru ca „ego-urile umane” să poată accepta.

(Nota MarYan : Deşi poate că majoritatea dintre voi deja ştiţi şi mai ales SIMŢIŢI, re-amintim acum că draga noastră Mamă Pământ – GEEA – este un FONDATOR, adică o Fiinţă multi-dimensională a cărei frecvenţă de bază vibrează în Dimensiunea a 12-a.)

Oamenii s-au bucurat multă vreme de ceea ce lor le place să gândească, cum că ar fi „cele mai evoluate” dintre ființele de pe Pământ.

Cu toate acestea, oamenii care gândesc în acest fel sunt de obicei atât de ne-evoluați ei înșiși, încât cred că singurele ființe de pe Pământ care au Suflet sunt oamenii.

Adevărul este că ÎNTREAGA Viață de pe Pământ are Suflet, dar cei mai mulți oameni nu înțeleg cum definim noi cuvântul „Suflet”.

Noi, Cei Aurii, precum și toate ființele care rezonează la dimensiunea a 5-a și dincolo de ea, privim SUFLETUL ca pe „Scânteia lui UNU” care sclipește în forma noastră în momentul Nașterii, precum și a întoarcerii în dimensiunile mai înalte, în momentul Morții fizice.

Cu alte cuvinte, aceeași Scânteie Spirituală a lui „UNU” vă creează pe toți.

Acest UNU nu este legat de nicio polaritate fizică, de bine și rău, sau de orice alte concepte legate de Timp, în ceea ce privește Nașterea și Moartea.

UNUL este INFINIT și rezonează mult dincolo de conceptele 3D/4D ale Timpului și Spațiului.

De fapt, UNUL este Creatorul întregii Vieți care călătorește prin Marea Curgere a Timpului și Spațiului.

Timpul și Spațiul curg împreună ca O SINGURĂ expresie a Realității lui Gaia.

Timpul nu ar exista, dacă nu ar exista Spațiul care să separe „secundele individuale ale timpului”.

De asemenea, Spațiul NU are distanță dacă nu ar fi „Timpul” de care este nevoie ca cineva care merge într-un anumit loc, să ajungă acolo.
Cu toate acestea, Omenirea a ieșit acum înSpațiul Cosmic”, lucru care a expansionat conștiința omenirii dincolo de limitele Pământului și a atmosferei Ei, în ”Spațiul Cosmic”.

Dar acum omenirea începe să descopere „Spațiul interior” al propriei sale conștiințe.

Așa cum omenirea a privit cu mult dincolo de spațiu și de timp, pentru a vedea o rachetă uriașă dispărând în cer, ea a început să călătorească și în „spațiul interior” al propriei sale conștiințe.

Acum un deceniu, sau chiar mai puțin, omenirea nu vorbea despre „stări de conștiință”.

Conștient însemna treaz și inconștient însemna ne-trezit și poate în comă.

În afara unui Ashram îndepărtat, oamenii nu meditau să-și găsească acel spațiu interior, așa cum fac în acest ACUM.

Și ceea ce oamenii învață, pe măsură ce merg din ce în ce mai profund în interiorul propriei conștiințe, este că ei NU sunt singuri.

Ei nu sunt singuri în interiorul propriei lor conștiințe și, pe măsură ce-și continuă Meditațiile, descoperă că, acele ființe invizibile din interiorul conștiinței lor, îi înconjoară și în viața lor de zi cu zi.

Oamenii au mai descoperit și că, atunci când își expansionează conștiința într-o „stare de conștiințămai înaltă, timpul devine distorsionat, iar ei descoperă un spațiu interior de care nu au știut niciodată înainte.

Lucrul cel mai important este că, pe măsură ce conștiința lor se expansionează din ce în ce mai mult, Timpul și Spațiul par a se contopi în ACUM-ul lui UNU.

Habar nu au ce înseamnă „Acum-ul lui Unu” doar că, atunci când intră în aceste stări de conștiință mai înalte, timpul pare să aibă o viață a sa proprie și ei încep să simtă că nu mai sunt „doar o persoană”.

Cumva, dar ei nu știu cum, acolo este o altă realitate, un alt „ei”, care există dincolo de lumea fizică, la care ei se vor întoarce la sfârșitul meditației sau a visului lor.


Această experimentare, a unei „alte realități care poate fi accesată numai mergând în interior”, îi sperie pe unii oameni.

Dar alți oameni devin extrem de curioși și doresc să afle mai multe despre ceea ce ei experimentează.

Ei doresc, de asemenea, să descopere dacă și alți oameni experimentează această realitate nouă, interioară.

Pot doi oameni fizici să mediteze împreună, pentru a intra în aceeași „Realitate interioară”? Sau poate că O persoană meditează într-o lume interioară, proiectând în afară iluzia că sunt doi oameni, când de fapt FIECARE este o parte a aceluiași UNU ?

Pentru ACUM, acesta este un concept interesant la care să vă gândiți, să vi-l imaginați, credeți și experimentați în interiorul conștiinței voastre, ca fiind „CALEA de CENTRU a Păcii și a Calmului” care vă poate duce la ACUM-ul lui UNU, într-o altă Versiune a Realității !


Binecuvântări de la Cei Aurii.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu