miercuri, 21 iunie 2017

TANAAZ : Energia Cosmică a SOLSTIŢIULUI din 21 iunie 2017.



TANAAZ

Energia Cosmică
a
SOLSTIŢIULUI
din
21 iunie 2017

(Traducere : Aurelia DIDA)





Nota MarYan :

Iată încă un Moment Astronomic şi, mai ales, AstrologicSOLSTIŢIUL de Vară – când un nou Anotimp Astronomic se iveşte la Orizont, reprezentat de Vara Astronomică, dar şi de Momentul Astrologic precis (ora 07.24 AM pentru România) în care Soarele pătrunde în Constelaţia Racului, pe Cercul Zodiacal (Astrograma Cerului Planetei Pământ).

Pentru că am scris de fiecare dată câte o PoVestire pe această temă – ca şi cea de anul trecut, de exemplu, pe care vă invit să o re-citiţi, pentru re-aducere aminte a detaliilor referitoare la Momentul Solstiţiului de Vară – acum nu mai insistăm cu o altă PoVestire, ci oferim, ca şi în articolul anterior, un mesaj-informare care sintetizează importanţa acestui moment, şi din alte perspective.

Ceea ce este de subliniat se referă la punctarea din articol al faptului asocierii acestui Solstiţiu cu un alt moment interesant : Super-LUNA NOUĂ ce va avea loc tot în aceste zile, pe 24 iunie 2017, la ora 05.31 AM, care va oferi ocazia altor convergenţe energetice de mare putere (amplificată şi mai mult de prezenţa ASCENDENTULUI tot în această Constelaţie, a RACULUI, ca şi Luna Nouă), asemenea celor de astăzi...

...Căci această Lună Nouă de pe 24 iunie are loc în perioada de 3,5 zile (din întreaga perioadă de 7 zile, în care energia respectivului eveniment se manifestă) de la Momentul de maxim al Solstiţiului de Vară, de astăzi, ceea ce va duce la amplificarea efectelor generate de acest moment astrologic de Lună Nouă, în care Soarele este în conjuncţie, iarăşi, cu Luna, după 28,5 zile de la conjuncţia lor anterioară.

Dar să lăsăm mesajul de mai jos să se des-făşoare, iar acum noi doar mai amintim de această frumoasă „tradiţie” a civlizaţiei din interiorul Planetei (Agartha – Shamballa) de a se vizita unii pe alţii, în astfel de Momente Echinocţiale şi Solstiţiale, când Energiile Planetare ale Mamei Pământ şi ale Soarelui con-lucrează pentru a susţine Noi Începuturi, pentru toţi umanii, fie ei „de suprafaţă” sau „din subteran” :






Solstițiul din Iunie cade pe 20 – 21 (N.MY. : Pentru Ora României, este pe 21 Iunie, la ora 07.24 AM), marcând cea mai lungă zi a anului în Emisfera Nordică și cea mai scurtă zi a anului în Emisfera Sudică.

În Emisfera Nordică, Solstițiul din Iunie reprezintă punctul culminant al anului și punctul cel mai înalt de energie.

Solstițiul de Vară este un moment de Lumină, masculinitate și expansiune exterioară.

În Emisfera Sudică, Solstițiul din Iunie reprezintă cel mai scăzut punct al energiei anului.

Solstițiul de Iarnă este o perioadă de întuneric, feminitate și expansiune interioară.


Indiferent unde locuiți, voi puteți simți Energia Solstițiului, observând Mama Natură.

În nord, zilele sunt însorite, cerul este albastru și natura este foarte activă. În sud, zilele sunt reci și gri, iar natura se odihnește, în cea mai mare parte.

Mama Pământ însumează destul de mult energia care este în jurul nostru, în acest moment al anului, și locul unde este benefic să ne concentrăm energiile.

Cei care trăiesc în Emisfera Nordică sunt binecuvântați cu energie înaltă și cu dorința de a ieși și de a face lucruri, în timp ce în Emisfera Sudică sunt binecuvântați cu o energie mai densă, care este folosită mai bine pentru odihnă și reflecție.

Chiar dacă există diferențe în energia Solstițiului, energia planetară sau cosmică este aceeași, indiferent unde locuiți.




Pe Cer, planetele se pregătesc pentru Super - LUNA NOUĂ care apare în 23-24 iunie 2017.

Această Super Lună Nouă face parte dintr-un ciclu mai lung, care a început în Mai și contribuie la cristalizarea lucrurilor și la aducerea unui nou început revigorat.

Această energie, alături de cea a Solstițiului, ne îndrumă pe toți să începem să ne gândim, într-un mod nou, la viața noastră.

Noi suntem călăuziți să ne evaluăm și să ne revizuim gândurile, cuvintele și acțiunile noastre și să facem ajustări care să reflecte viața spre care dorim să ne îndreptăm.

Energia Cosmică din jurul Solstițiului, care conduce spre Luna Nouă, deține o energie intensă, aproape ca și cerurile care radiază asupra noastră și luminează zone ale vieții noastre, care au nevoie de atenția noastră.




Noi suntem, cu toții, chemați să intrăm în potențialul nostru maxim și să începem alinierea cu țelul și calea noastră cea mai înaltă.

Țelul nostru pe acest Pământ este să fim sinceri cu noi înșine și să ne urmăm chemarea Inimilor noastre ; deși acest lucru poate părea uneori dificil, cu cât rămânem mai fideli celor care suntem, cu atât mai ușor se va desfășura această Călătorie.

Energia Solstițiului ne face să urăm bun venit Noului și să sărbătorim Scopul pentru care noi suntem Aici și Misiunea pentru care a venit Sufletul nostru pe Pământ.

Acesta este un timp excelent pentru a vă reevalua Viața și pentru a vă atinge orice obiective, vise sau dorințe care există în mintea voastră.

De asemenea, este timpul să faceți un salt de credință și să începeți să vă puneți în aplicare planurile. Nu vă fie teamă, Acum este momentul pentru a începe.

În Emisfera Nordică, timpul este perfect pentru a vă apropia de ceilalți, pentru a colabora și pentru a vă pune în aplicare ideile în lume, pentru ca ceilalți să vadă.

În Emisfera Sudică, timpul este perfect pentru a căuta idei, a face notițe și a vă canaliza creativitatea, pentru a veni cu soluții, strategii și idei noi.


Toți suntem în punctul în care este timpul să ieșim din zonele noastre de confort, să ne ridicăm și să punem în aplicare planurile.

Este timpul să construim vise mai mari, să avem perspective mai înalte și să găsim din ce în ce mai multă BUCURIE !

De fapt, dacă nu știți de unde să începeți cu toată această energie, începeți prin a vă urma Bucuria, iar restul va veni de la sine.

Viața este ciudată uneori, dar este util să vă amintiți că, în afara tuturor lecțiilor Sufletului și a evoluției, noi suntem pur și simplu, Aici, ca să ne distrăm (veselim).

Dacă nu aveți în plan altceva pentru restul anului, este benefic să vă concentrați, doar, asupra folosirii Energiei Cosmice a Solstițiului, pentru a aduce cât mai multă Bucurie în viața voastră.


Tanaaz



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu