joi, 22 iunie 2017

Suzanne LIE : ARCTURIENII şi Familia Galactică – A FI UNA CU GAIA (19 martie 2017).



Suzanne LIE

ARCTURIENII
şi
Familia Galactică :
A FI UNA CU GAIA

(Traducere : Monica POKA)

– 19 martie 2017 –





Nota MarYan :

Acest mesaj, venit de la Arcturieni şi „Familia Galactică”, prin Suzanne Lie, a rezonat în mod particular în propria Fiinţă, căci în acest articol Suzanne împărtăşeşte tuturor bucuria sa personală de a se muta undeva în mijlocul Naturii, într-o „comunitate 5D”...

...Probabil una dintre acele Comunităţi ce se doresc a fi cât mai auto-sustenabile şi cât mai integrate în Natură, precum cele deja cunoscute din Europa, de genul DAMANHUR (Italia) şi FINDHORN (Scoţia), cu care şi noi am venit în contact.

Ce-i drept, această conexiune a fost una indirectă, prin video-conferinţe de 1-2 ore (în cadrul acelor Festivaluri ale Comunităţilor Auto-sustenabile din România, pe care le-am iniţiat şi la care am fost parte organizatorică), timp în care anumiţi membri ai acelor comunităţi (şi a altora) expuneau diferite aspecte ale vieţuirii împreună cu ceilalţi în acea comunitate, începând cu elementele „plăcute”, cât mai ales cu cele „provocatoare”, care nu erau deloc minore şi ne-înseamnate (ca un mic exemplu : „Banii şi Comunitatea Findhorn”).

Poate că, de aceea, în prezent, în Zona Românească, nu prea există o Adevărată Comunitate de Lumină Auto-sustenabilă (cel puţin una cunoscută public), toate cele create şi dezvoltate, începând cu cea la care am contribuit la iniţierea şi construcţia sa, inclusiv a denumirii – Armonia Brassovia – ajungând, precum cele din Hunedoara sau din zona Modovei, practic „fantome” ale unor forme dispărute la fel de brusc precum au apărut...

Da, cam acesta-i Jocul prin Zona Românească, însă probabil că vibraţiile în creştere vor putea permite ca, uşor-uşor, să înceapă să apară şi germenii acelor Comunităţi de adevărată Lumină, la care visez de atâta timp, şi în care la Temelia Fundaţiei şi, mai ales, a INIMII Comunităţii să stea Iubirea şi Bucuria de a împărtăşi împreună – şi nu frica de riscurile vieţuirii într-un oraş aglomerat (aşa cum am observat că i-a adunat pe cei mai mulţi „candid-aţi”)...

Aşadar, iată ce ne transmit Arcturienii şi Familia Galactică în privinţa ASCENSIUNII Geei şi a noastră, în aceste Vremuri Trans-formatoare, când ne aflăm în plin Proces al Ascensiunii, mai ales cei care rezonează cu acest gen de informaţii :






SUZANNE :

Dragi Cititori,

Aș dori să împărtășesc cu voi faptul că am trecut printr-un profund proces de transmutare a SINELUI meu într-o realitate total diferită.

Cu o mare recunoștință adaug că realitatea în care mă ”mișc” este Viața pe care adevăratul meu SINE și-a dorit-o întotdeauna, dar a păstrat această dorință ca pe o ”realitate imposibilă” pe care mi-am putut-o doar imagina și visa la ea.

Desigur, ca să pot intra în ”nou”, a trebuit să eliberez mai întâi ”vechiul”...

Îmi voi acorda mai întâi un moment pentru a explica că manifestarea acestei schimbări este că acum sunt în procesul de a mă muta în ceea ce aș numi o ”comunitate cinci dimensională (5D)”.

Desigur, aceasta are Internet, așa că pot continua să mă întâlnesc și să comunic cu voi toți în același mod ca întotdeauna. Am dorit să scriu acest articol pentru a vă reaminti tuturor că ”visele noastre pe termen lungPOT deveni adevărate.

În cazul meu, această mutare este împlinirea unui vis pe termen foarte lung în ceea ce privește Trăirea ca fiind UNA cu Natura.

Mi-am imaginat această viață, copil și adolescentă fiind, și m-am dus la un colegiu care se afla într-o pădure Redwood, atunci când am absolvit liceul.

Cu toate acestea, nu eram pregătită atunci pentru această schimbare și am rămas doar un semestru în acel mediu. Eram prea tânără pentru această schimbare și am avut multe procese de experimentat, înainte de a mă putea întoarce la acel vis și să-l trăiesc în totalitate.

Acum ne împlinim acel vis. De această dată am cumpărat o casă și ne mutăm în curând în acel loc.

Desigur, am fost în Natură în majoritatea vacanțelor noastre, așa că ne-am putut ”vizita” mereu visul, dar acum, soțul meu și cu mine, vom TRĂI acel vis.

Am dorit să împărtășesc această informație cu voi deoarece vă simt pe toți ca pe niște prieteni.

Am dorit, de asemenea, să împărtășesc această informație pentru că Ghizii mei Interiori m-au îndrumat să o fac.

Nu cunosc detaliile motivului pentru care m-au îndemnat să o fac, dar am să-i întreb acum și voi împărtăși răspunsul lor cu voi, cititorii mei :


Dragi Arcturieni și membri ai Familiei mele Galactice,

Vă rog să mă ajutați să înțeleg de ce am fost îndrumată să-mi împărtășesc experiența mea personală în acest mod.




ARCTURIENII şi FAMILA noastră GALACTICĂ :

Dragă Suzille,

Ți-am cerut să-ți împărtășești experiența de „a te muta în Adevăratul tău SINE”, așa cum noi l-am numi, pentru că acesta este ACUM-ul pentru TOȚI reprezentanții noștri multi-dimensionali de pe Pământ ca să-și amintească și să devină adevăratul lor SINE.

De asemenea, mai adăugăm și faptul că fiecare om de pe Pământ, chiar și Illuminati, are realitatea posibilă de a-și iniția Întoarcerea la SINE.

Ceea ce vrem să spunem prin ”Întoarcerea la SINE” este că Gaia va fi tot mai în măsură să deschidă din ce în ce mai multe dintre teritoriile sale 5D pentru locuit locuitorilor Ei pământeni.

Desigur, această schimbare are două componente : UNA, este să faceți această schimbare/expansiune în conștiința voastră 5D și DOI, este să rămâneți în acea stare de conștiință pentru a vă putea calibra percepțiile la acea frecvență a realității.


Singura realitate pe care vehiculul vostru pământesc o poate percepe este realitatea care se potrivește cu starea voastră de conștiință.

După cum știți, există nenumărate versiuni/frecvențe ale realității care curg tot timpul.

Pentru a experimenta oricare dintre aceste realități, trebuie să vă calibrați conștiința, și, prin urmare, percepțiile la frecvența realității pe care doriți să o percepeți.

Desigur, marea voastră provocare este să aveți o suficientă stăpânire a gândurilor și a emoțiilor pentru a fi în măsură „să vă calibrați conștiința” la frecvențele mai înalte ale realității.

Gaia se află ACUM în toiul re-calibrării Liniei Ei de bază de la 3D și 4D de jos către 4D de mijloc, într-o frecvență a Liniei de bază 5D.

Cu alte cuvinte, Gaia este pregătită să se întoarcă la Planeta Ei Corp de Lumină 5D și îi invită pe TOȚI locuitorii Ei să i se alăture în acea frecvență mai înaltă a realității.

Matricea 3D către 4D de mijloc, care i-a găzduit pe mulți dintre locuitorii Ei, va fi eliberată.

Apoi, cei care-și pot rezona conștiința la rezonanța 4D de sus și 5D a lui Gaia, se vor alătura lui Gaia în Ascensiunea Ei Pământeană.




Vă rugăm să vă amintiți că „Timpul”, așa cum voi îl măsurați în dimensiunea a 3-a și a 4-a de jos, este doar o iluzie a Matricii 3D.

Prin urmare, pe măsură ce Matricea 3D a lui Gaia se îndepărtează tot mai mult de Pământul lui Gaia, toți cei care pot rezona numai la Matricea 3D se vor îndepărta tot mai mult de planeta ascendentă a lui Gaia.

Ba mai mult de atât, pe măsură ce Gaia înglobează tot mai mult din Lumina Mai Înaltă prin care Ea călătorește, Conștiința Ei Planetară se va expansiona în frecvențele din ce în ce mai înalte ale celei de-a 4-a dimensiuni, precum și în dimensiunea a 5-a.

În cele din urmă, Matricea 3D a lui Gaia, în care polaritățile de bine și rău se luptă pentru poziție, nu vor mai fi în stare să rezoneze la frecvențele mai înalte ale lui Gaia.

În acel ACUM, Matricea se va fractura și va fi nevoie ca ea să părăsească Pământul în căutarea unei planete cu o frecvență mai joasă, în jurul căreia să poată adera.

(Nota MarYan : Aceasta este exact ceea ce susţin şi Fondatorii, prin Sal Rachele, care de mai mulţi ani afirmă această realitate, a translatării către altă Planetă a celor care rămân ancoraţi – „înţepeniţi” – în frecvenţele 3D ale Matricei 3D a Geei.)

Cei care încă mai trăiesc în Matricea 3D nu-și vor da seama de ceea ce se întâmplă, deoarece Matricea 3D nu se va schimba.

Prin urmare, cei care-și pot adera conștiința numai la Matricea 3D, NU vor vedea vreo diferență în „realitatea lor”.

În cele din urmă, Matricea 3D va adera la o altă Planetă pe care le poate acorda rezidenților săi oportunitatea de a-și continua formatul ”putere asupra altora” versus  ”victime neputincioase”.

Cei care au rezonat la frecvența Matricii 3D pentru multe încarnări, au căutat Puterea Asupra pentru că nu se puteau raporta la imensa Putere Interioară pe care o purtau în Inima lor Înaltă și Mintea lor Multi-dimensională.


Cu toate acestea, Multi-versul este iertător.

Prin urmare, el le va acorda acestor pierduți încă o oportunitate să se elibereze de nevoia de a avea ”putere ASUPRA” altora și să-și caute propria putere interioară, astfel încât să se poată întoarce la Înțelepciunea Infinită, Puterea și Iubirea înnăscută a Sufletului lor.

Cei care au ales Calea 3D își vor continua viețile cam în același mod în care au făcut-o întotdeauna.

Interesant, pentru că ei caută ”puterea asupra altora”, mai mult ca sigur NU vor percepe faptul că realitatea lor s-a schimbat.

Amintiți-vă, cineva poate percepe numai frecvența realității care rezonează la starea sa de conștiință.

Prin urmare, deoarece ei rămân legați de Matricea 3D, conștiința lor va fi legată de experimentarea realității 3D. Prin urmare, ei vor fi în măsură să perceapă numai dimensiunea a 3-a.




Vă rugăm să vă amintiți că există Suflete Tinere și Suflete Bătrâne.

Un SUFLET TÂNĂR este o Ființă care NU a avut multe încarnări în dimensiunea a 3-a.

Prin urmare, ei nu cunosc Sistemul de Operare 3D al lui Gaia, care este bazat pe timp, spațiu, separare și cauză–efect, adică energia emisă este energia care se întoarce.

Astfel, ei încă nu și-au dat seama de faptul că, atunci când o energie negativă vine spre ei, sursa de energie ascunsă a acelui câmp de energie sunt chiar ei.

Prin urmare, ei pierd ocazia de a primi, conștient, câmpurile de energie pe care ei le-au emis.

Atunci când pot percepe în mod conștient întoarcerea a ceea ce au emis, au un sistem de feedback/răspuns instantaneu.

Dacă ceea ce simt este furie sau tristețe, asta este din cauza faptului că ei au trimis (de obicei în mod inconștient) acel câmp de energie.

Din momentul în care își dau seama că ei sunt, de fapt, într-un continuu proces de creare, ceea ce ei percep că vine înspre ei este ceea ce le dă șansa de a învăța.

Polaritățile lui Gaia de ”bine și iubire” versus ”rău și frică” îi vor ajuta să-și dea seama că, atunci când trimit iubire altora, acest lucru îi va face să se simtă Bine. Pe de altă parte, atunci când trimit frică altora, acest lucru îi va face să se simtă Rău.


TOȚI Maeștrii Ascensionați de pe Pământ au învățat această lecție !

Chiar în mijlocul celei mai mari suferințe, ei au continuat să trimită NUMAI iubire, în special Iubire Necondiționată.

Prin urmare, ei au trecut dincolo în Planul Astral la moartea lor, cu o conștiință plină de IUBIRE Necondiționată și IERTARE Necondiționată.

Această Stare de Conștiință este cea care le-a permis să ”ascensioneze” în Corpul lor de Lumină 5D și să devină, în cele din urmă, Maeștri Ascensionați și/sau simboluri religioase.

Cu toate acestea, Maeștrii Ascensionați nu au avut dorința de a deveni ”simboluri” și au încercat să le spună discipolilor lor să NU-i  venereze.

Cu toate acestea, pentru o mare parte din istoria Pământului, puțini oameni și-au putut da seama că liderul lor spiritual nu-și dorea venerarea lor, că, de fapt, acesta dorea ca discipolii săi să trăiască în același fel în care el, ca și Ascendent, a trăit.

Cei ascensionați nu s-au perceput pe ei înșiși ca Dumnezei, așa cum discipolii lor i-au perceput.

În schimb, ei au dorit ca și discipolii lor să treacă prin același proces pe care ei i-au învățat, prin procesul de rezonare la propria lor ascensiune.

Desigur, puțini oameni au fost în stare să trăiască o viață bazată pe Iubirea Necondiționată și pe Iertarea Necondiționată pentru TOATĂ viața – chiar și pentru persoana care a fost responsabilă de moartea lor.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru, propriul vostru SINE Multi-dimensional este în măsură să comunice cu voi într-un fel care nu a fost posibil înainte.

Acei oameni, care au fost în stare „să-și iubească sinele așa cum i-au iubit pe alții”, au creat o Cale Circulară între dimensiunile a 3-a, a 4-a și a 5-a a Realității.

Această Cale Circulară le permite celor ascendenți să-și dea seama că nu sunt sfinți.

Mai degrabă sunt Ființe Multi-dimensionale care au ales să-și ia un vechiul pământesc 3D pentru a o putea ajuta mai bine pe draga Planetă Gaia în procesul Ei de Ascensiune Planetară.

Sunt mulți care ar fi putut deveni Maeștri Ascensionați în încarnarea lor pământească, dar ”puterea asupra altora” care putea fi câștigată, precum și ”bogăția și recunoașterea” la care sinele lor ego a râvnit, le-a coborât conștiința și le-a împietrit inimile...

Prin urmare, ei au ales gloria dimensiunii a 3-a, în locul iubirii necondiționate și a puterii interioare a celei de-a 5-a dimensiuni și dincolo de ea.

De fapt, cei mai mulți dintre Maeștrii Ascensionați au avut câteva sau mai multe ”vieți de repetiție”, în care au devenit pe deplin conștienți de marea provocare prezentată de luarea unui corp 3D.

Noi, Galacticii, și chiar Angelicii și Cei Ascensionați, am trecut cu toții prin inițierile ”puterii asupra altora” versus ”putere interioară”.




Pământul 3D rezonează la o frecvență atât de joasă în ACUM-ul vostru – a suferit două războaie mondiale, detonarea de bombe atomice și radiațiile din „accidentul” de la Cernobâl.

Iubita de Gaia a suferit foarte mult în forma Ei 3D și așteaptă cu nerăbdare întoarcerea Ei deplină la forma Ei înnăscută 5D.

Cu toate acestea, pentru că Gaia – care este Ființa Vie cunoscută adeseori ca Pământ – este profund dedicată ascensionării a cât mai mulți posibil dintre locuitorii Ei, Ea se confruntă în prezente cu o mare provocare.

Ea își dorește profund să ascensioneze cu toți Oamenii Ei. Cu toate acestea, mulți oameni sunt responsabili de uciderea multora dintre speciile de păsări, animale, pești, miez, oceane, apă, aer, etc., etc.

Ea se confruntă cu o Mare Dilemă : să ascensioneze ACUM, pentru a salva toate formele Ei de viață de mai sus sau ar trebui să mai aștepte, astfel încât mai mulți oameni să fie în măsură să ascensioneze ?


După multă cugetare, Gaia a decis să contacteze Lumile Galactice care o înconjoară.

VENUS s-a repezit imediat în ajutorul lui Gaia, așa cum au făcut-o mulți Galactici care o înconjoară acum pe Gaia.

De pe Navele lor Stelare, ei o asistă în mod constant pe Gaia, dar omenirea trimite o și mai mare distrugere, de îndată ce o zonă este curățată...

Prin urmare, încheiem această transmisiune cu o iubitoare rugăminte către TOȚI oamenii de pe Pământ : Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI – Galacticii – vă cerem să vă amintiți ACUM motivul pentru care VOI ați ales să vă luați un vehicul pământesc 3D, în acest ACUM.

VOI sunteți importanți și NOI avem nevoie de ajutorul vostru ACUM ! ! !


Arcturienii și Familia voastră Galactică



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu