vineri, 29 iunie 2018

AstroButterfly : MARTE RetroGrad şi Dansul Războiului (25 iunie 2018).



AstroButterfly

MARTE RetroGrad
şi
Dansul Războiului

25 iunie 2018





Marte merge Retrograd


Marte intră retrograd pe 26 iunie 2018. Marte este retrograd pentru două luni și se îndreaptă din nou direct pe 26 august 2018.

Marte este Planeta acțiunii, așa că așteptăm ca în această vară să se întâmple lucruri majore.

Marte retrograd se întâmplă în același timp cu Eclipsa de sezon a anului, astfel încât puteți paria că această vară va aduce evenimente de schimbare în viața voastră.

Karma (eclipsele) și acțiunea (Marte) acționează ca una. Veți avea sentimentul că nu puteți scăpa de destinul vostru

Desigur, puteți încerca să fugiți, dar cu Marte retrograd, va fi dificil să vă ascundeți. El vă va găsi – atunci când este retrograd, Marte nu se grăbește. 


Contrar credințelor că lucrurile încetinesc când Marte este retrograd, Marte retrograd intensifică acțiunea. Lucrurile ar putea încetini în viața voastră, dar veți acționa mai forțat decât de obicei și dintr-un loc mai autentic.

Veți întrupa pe Marte, vei acționa ca Marte – vei fi Marte.

Veți acționa, în cele din urmă, conform dorințelor voastre adevărate și faceți ceea ce ați vrut să faceți de când Marte și-a început ciclul pe 26 iulie 2017.

Când Marte este retrograd, este mereu opus Soarelui. Este cel mai aproape de Pământ și strălucește puternic.

Pământul este, în principiu, între Marte și Soare, devenind mediator între conștiința divină (Soarele) și acțiune (Marte).

Marte retrograd este manifestarea în acțiune !

Marte, opus Soarelui, este ca o Lună Plină a lui Marte și se intensifică, aduce la punctul culminant, indiferent ce are Marte în harta voastră natală.




De ce este Marte Retrograd
atât de important


Mercur retrograd ar putea fi mai popular, deoarece are loc mai frecvent (Mercur intră retrograd la fiecare 3-4 luni și este retrograd 20% din timp), dar Marte retrograd este mai important, deoarece se întâmplă doar o dată la 2 ani.

Ultima dată când Marte a fost retrograd a fost în perioada Aprilie – Iunie 2016.

Este cea mai rară și, de asemenea, cea mai lungă mișcare retrogradă dintre toate planetele personale.

De aceea, evenimentele cele mai semnificative din viața voastră tind să se întâmple atunci când Marte merge retrograd.


Marte merge retrograd de la 9 grade Vărsător, și merge direct de la 28 grade Capricorn.

Acest lucru înseamnă că Marte petrece două luni acoperind numai 12 grade din Zodiac.

Aruncați o privire în cazul în care aveți vreo poziţie astrală (în Astrograma Natală) între 28 grade Capricorn – 9 grade Vărsător. Există ceva despre acea parte a hărții pe care trebuie să o înțelegeți, să o revizuiți și, în cele din urmă, să luați măsuri.


Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care le face Marte în timpul retrogradării :

- Marte merge retrograd, pe 26 iunie 2018 ;
- Marte este în conjuncție cu Nodul Sud, pe 20 iulie ;
- Marte se opune Soarelui, pe 26 iulie ;
- Marte este în conjuncție cu Eclipsa Lunară Totală în Vărsător, pe 27 iulie ;
- Marte este în cuadratură cu Uranus, pe 1 august ;
- Marte reintră în Capricorn, pe 12 august ;
- Marte merge direct, pe 27 august.


Marte – Eroul, Războinicul


Marte este arhetipul eroului și războinicului. Ori de câte ori vă luptați pentru ceva, ori de câte ori spuneți “nu” la ceea ce nu se potrivește cu voința voastră, îl întrupați pe Marte.

Marte are voință liberă. Singura planetă personală care călătorește prin zodiac pe cont propriu (nu împreună cu Soarele) este Marte.

Nicio altă planetă personală (Mercur, Venus) nu are o voință de sine stătătoare, deoarece Mercur și Venus nu călătoresc niciodată prea departe de Soare.

Dar Marte o face. Când acționați din puterea lui Marte, aveți abilitatea de a face acest lucru pe cont propriu, împotriva oricăror reguli și obstacole.

Marte aduce transformarea în viața voastră. Dacă Pluto, octava superioară a planetei Marte, aduce o transformare complexă de lungă durată, Marte aduce o transformare rapidă.

Viața voastră se schimbă atunci când Marte este puternic pe Cer, așa cum este acum.

Marte merge retrograd în Vărsător și Capricorn. Semnele pe care Marte le tranzitează vă vor oferi informații mai aprofundate despre ce anume înseamnă această transformare.

VĂRSĂTORUL este un semn paradoxal.
Pe de o parte, este un semn fix, ceea ce înseamnă că este stabil și inflexibil. Pe de altă parte, Vărsătorul este condus de Uranus, care este cea mai imprevizibilă planetă din cer.

Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind unici, speciali și originali – ca nimeni altcineva. În același timp, Vărsătorul se ocupă de munca în echipă, de grupuri de oameni și mai degrabă de munca spre un obiectiv mai mare decât un obiectiv individual.

Cum putem reconcilia aceste aparente conflicte conceptuale ?

Vărsătorul este un semn fix, de aer.

Aerul fix nu este un concept ușor de înțeles… Probabil vă puteți relaţiona la pământul fix (Taur)și vă puteți imagina, instantaneu, o bucată de pământ.

De asemenea, v-ați putea imagina focul fix (Leu) și vedeți Soarele sau apa fixă ​​(Scorpionul) și vă puteţi imagina niște gheață (apropo, știați că planeta ce guvernează Scorpionul, Pluto, este acoperită de gheață ?).

Dar despre aerul fix (Vărsător) ?


Vărsătorul
şi Firele Invizibile


O bună modalitate de a gândi despre aerul fix este firul (fix) invizibil (aer).

Vărsătorul este ceea ce este stabil (fix) dar invizibil (aer) ochilor.

Legăturile invizibile sunt regulile nescrise ale societății. Este ceea ce îi ține pe oameni împreună și îi face loiali unul altuia. Este ceea ce face prietenii să rămână prieteni, chiar dacă trăiesc în diferite părți ale globului.

De aceea Varsatorul pare imprevizibil… dar doar pentru că nu vedeți aceste legături invizibile, nu înseamnă că ele nu sunt acolo !




Vă amintiți cum a fost descoperit Uranus, planeta dominantă a Vărsătorului ?
Cu un telescop.

Uranus a fost întotdeauna acolo, dar oamenii nu îl puteau vedea, în limitele tehnologice ale timpului. Acesta este un bun mod de a gândi la Vărsător.

Există un alt conflict aparent cu Vărsătorul : acesta face un individ unic sau un jucător de echipă?

Un bun exemplu pentru acest lucru este echipa de sport : fiecare jucător are un rol individual – fundaș, centru, aripi, mijlocaș. Dar toți jucătorii lucrează pentru un obiectiv comun – să câștige jocul.

Vărsătorul înseamnă exact punerea in folosință a energiei creatoare unice a fiecărui individ, de a crea ceva mai mare decât suma părților sale.

Echipa de lucru de tip Vărsător nu sunt lucrătorii din linia de asamblu care pot lucra pentru același scop, dar pot efectua aceeași activitate repetitivă.

Echipa de lucru de tip Vărsător este mai degrabă o echipă agilă sau o sală de consiliu : fiecare persoană își are rolul unic, totuși ei lucrează pentru un scop comun, un obiectiv care nu se limitează la preocupările lor personale.

Marte retrograd petrece cea mai mare parte a timpului în Vărsător, dar se întoarce în Capricorn între 13 și 26 august.


Mergeţi Înapoi
la Panoul de Desen


Când o planetă retrogradă se mișcă înapoi în semnul anterior, vă oferă o a doua șansă.

Atunci când lucrurile din trecut se întorc la voi, este pentru ca să aveți de-a face cu acestea, în cele din urmă. Călătoria lui Marte, înapoi în Capricorn este cea de-a doua șansă ca să procedați corect, în legătură cu casa în care aveți semnul Capricorn.

Să luăm un exemplu : să zicem că Vărsătorul este casa a 8-a a voastră și Capricornul a 7-a casă.

În primele 2 luni ale lui Marte retrograd, temele din casa a 8-a se vor concentra : poate că trebuie să vă puneți ordine în finanțarea în comun, să cereți un împrumut sau să vă plătiți impozitele.

Veți fi ocupați cu acest lucru din 26 iunie (când Marte merge retrograd) până pe 12 august.

Începând cu 13 august, accentul va trece la casa a 7-a. Veți avea o a doua șansă să remediați anumite probleme, legate de această dată, de relațiile și parteneriatele voastre (temele casei a 7-a), care, la rândul lor, vă vor ajuta cu cele din casa a 8-a.

Poate că trebuie să stabiliți reguli mai bune, mai corecte în relație (casa a 7-a), astfel încât să puteți trece la nivelul următor (casa a 8-a).

Acesta este modul în care funcționează mișcarea retrogradă.




Capricornul și Vărsătorul au multe lucruri în comun (ambele sunt în mod tradițional conduse de Saturn), dar distincția fundamentală este cum Capricornul stabilește viziunea.

Capricornul este Managerul care stabilește viziunea, care stabilește strategia.
Iar Vărsătorul este Echipa care o face să se întâmple.

Marte mergând retrograd din Vărsător în Capricorn, înseamnă că trebuie să vă întoarceți la Panoul de Desen și să vă ajustați Strategia.

Dacă ceva în viața voastră nu funcționează (vedeți unde aveți Vărsător, pentru a obține niște indicii exacte despre ceea ce nu funcționează), atunci această mișcare retrogradă este șansa voastră să o faceți să funcționeze, din nou.

În loc să vă blocați în a face același lucru, mereu, mergeți înapoi și revizuiți strategia.
Mergeți înapoi la Panoul de desen.

Întrebați-vă :
Ce Luptă duc ?
Ce încerc cu adevărat să realizez ?
Care este Scopul meu adevărat ?
Care este Strategia mea ?

Marte este Planeta acțiunii, a conducerii și a hotărârii. Înseamnă a acționa din instinct.

În trecut, a acționa din instinct însemna de obicei să acționați împotriva instinctului altcuiva. A însemnat să mergem la război.

Lucrurile s-au schimbat și, cu timpul, am învățat să lucrăm cu energia lui Marte fără să cauzăm prea mult rău altora, dar, în cele din urmă, Marte înseamnă a acționa din instinctul vostru, chiar dacă ar însemna de a merge împotriva întregii lumi.


HAKA – Dansul Războiului


Dacă punem la un loc tot simbolismulVărsător (echipa), Capricorn (strategia), Marte (acțiunea) care curge din Vărsător în Capricorn – nu pot să NU mă gândesc la Haka.

Haka este un ceremonial Maori al dansului de război ce a fost popularizat de echipa de rugby a Noii Zeelande. “All Blacks” (echipa de rugby a Noii Zeelande) face acest dans al războiului, înainte de fiecare meci de rugby.

Haka este un dans de postură cu scandare, însoțită de mișcări de mâini, bătaia picioarelor și expresii faciale.

Este foarte puternic ca să vă uitați și pare că funcționează. În ciuda populației sale mici, Noua Zeelandă are cea mai de succes echipă de rugby din lume.


Haka este un dans de război, menit să avertizeze pe adversar că este mai bine să stea departe de necazuri.

Haka este un dans cinstit de război – echipa arată adversarului ce anume sunt în stare să facă, care este țelul lor.

Este o activitate de marcare a teritoriului : “Nu puteți trece pe aici!

Cine știe câte războaie ar fi putut fi evitate dacă adversarii ar fi fost direcți în privinţa intențiilor și a abilităților lor... Când Marte încetinește și se apropie de Pământ, ca acum, acesta este foarte clar în privinţa intențiilor sale.

În cele din urmă, Marte retrograd vă va cere să faceți un dans de război și să ajungeți la esența a ceea ce doriți.


Întrebări la care să reflectați, când Marte este retrograd :

- Sunt suficient de clar despre ceea ce vreau să obțin ?
- Acționez cu integritate ?
- Scopul meu servește un scop mai înalt ?
- Există vreo altă modalitate de a evita “vărsarea de sânge” și, totuși, obiectivele mele să fie împlinite ?
- Care zone din viața mea au nevoie de o acțiune cinstită și decisivă ?


Veți simți energia lui Marte retrograd dacă aveți Planete sau unghiuri între 28 grade Capricorn – 9 grade Vărsător și 28 grade Rac – 9 grade Leu.


AstroButterfly



prin

Un comentariu:

  1. Namaste ! ~ INTERVENȚIE~ ACEST RĂSPUNS VIRAL ~ SHARE

    - Ați jucat rolul dvs. în schimbare și ați declarat?
    O declarație de exemplu:

    Eu ... ... (nume ) Corina ... ... .. chemați Light Forces unite să aducă vindecare și dreptate situației noastre de pe Pământ. În acest scop, îi invit pe flotele Pleiadienilor, Arcturienilor, Sirienilor și Andromedenilor, Tărâmului Îngerilor și Arhangheliei, tuturor ființelor spirituale Ascensionate și Agarthans. Declar că este Destul , DESTUL MULT .
    Ne dorim intervenția fizică ACUM. Aceasta este voința Sursă ... numele tău .Corina .. și ASA VA FI ... ȘI Așa este.

    ACUM astăzi este momentul să faceți acest lucru sau - NICIODATĂ!

    ~ Este un timp pentru a permite ca totul să se întâmple fără a vă lăsa mintea în cale ... "
    “Suntem portalurile Evenimentului si ar fi bine sa nu uitam ....""

    Actualizare COBRA – Linia Temporală GAMA
    Sursa: http://2012portal.blogspot.com
    Toate in Pace, Lumină și armonie!
    Quadra .

    RăspundețiȘtergere