marți, 5 mai 2020

TANAAZ : Noduri Lunare în Gemeni şi Săgetător 2020 - 2022 (3 mai 2020).



TANAAZ

Noduri Lunare
în Gemeni şi Săgetător
2020 - 2022

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 3 mai 2020 –





Nota MarYan :

Iată, foarte pe scurt, ca un intermezzo între subiecte „dramatice” ale urgenţelor Momentului...

...Şi un articol astrologic despre trecerea, astăzi 5 mai 2020, într-o nouă fază a Nodurilor Lunare : din Cancer (Rac) şi Capricorn în dreptul constelaţiilor Gemeni şi Săgetător.

Dar mai multe detalii descoperim în articolul lui Tanaaz :






Începând cu luna noiembrie 2018, cu toții am trecut printr-o lecție sufletească colectivă, însă Acum se apropie de sfârșit și o nouă lecție urmează să-i ia locul.

În astrologie, aceste lecții sufletești colective sunt indicate de Nodurile Lunare, care sunt puncte matematice trasate între Soare și Lună.

Nodurile Lunare indică lecțiile sufletești pentru care suntem Aici, pentru a le parcurge ca individ și ca și colectiv.

Ele indică baza a ceea ce noi construim și învățăm să transcendem pentru întreaga umanitate.

Începând din luna noiembrie 2018, cu toții lucrăm prin lecții colective referitoare la energia Cancerului și a Capricornului.


Deși ne gândim în mod obișnuit la semnele zodiacale ca arhetipuri, când vine vorba de înțelegerea cu adevărat a Nodurilor Lunare, cred că ajută să le vedem ca expresii ale energiei.

Noi am fost chemați ca și colectiv pentru a îmbrățișa energia Racului, astfel încât să putem construi pe baza energiei Capricornului.

Cu alte cuvinte, noi am fost chemați, în ultimii câțiva ani, pentru acordarea calităților noastre mai delicate, feminine și îmbinarea lor cu cele masculine.

Am fost chemați să ne alimentăm pe noi înșine, să ne concentrăm pe îngrijirea de sine și să ne gândim la modul în care ne putem echilibra învelișul exterior dur cu centrul nostru mai delicat.

Ni s-a cerut să lucrăm pentru a ne simți confortabil cu noi înșine și pentru a aduce mai multă sănătate și bunăstare, atunci când vine vorba despre modul în care conducem afaceri și ne desfășurăm cariera.

Sub influența acestei energii, am fost îndrumați să ne echilibrăm activitatea (cariera) cu viața de acasă și să reflectăm care sunt prioritățile noastre.

Este posibil să fi simțit, într-un fel, chiar un conflict între cariera noastră și viața noastră de familie sau, poate, am simțit nevoia să ne focalizăm spre grija de sine și bunăstare, atunci când vine vorba de modul în care abordăm cariera.

Acestea sunt toate problemele care pot apărea la nivel individual, în timp ce lucrăm prin unele lecții colective.

În cele din urmă, eu simt această călătorie ca fiind despre înțelegerea faptului că valoarea noastră nu este definită de munca noastră.

Noi suntem demni, indiferent de statutul carierei noastre sau de situația noastră familială. Iese la suprafață o Nouă Lecție Sufletească Colectivă.




Pe data de 05 mai 2020, Nodurile Lunare schimbă semnele către Gemeni și Săgetător, evidențiind o nouă lecție sufletească colectivă cu care să lucrăm.

Noi suntem chemați, Acum, să îmbrățișăm energia Gemenilor pentru a putea utiliza energia Săgetătorului și vom lucra cu aceasta până în luna ianuarie 2022.

Energia Gemenilor se referă la comunicare și auto-exprimare.
Vom fi încurajați să împărtășim adevărul nostru și să găsim noi modalități de strălucire a luminii noastre autentice.

Energia Gemenilor este foarte socială, de aceea s-ar putea să ne simțim chemați să ne împărtășim povestea sau ideile noastre sau putem descoperi noi forme de social media.

Libertatea de exprimare poate fi un subiect fierbinte și este posibil să descoperim unele modificări ale modului de transmitere a știrilor și a informațiilor.

Energia Săgetătorului reglementează lucruri cum ar fi călătoriile internaționale, religia și învățământul superior, iar acestea sunt toate lucrurile pe care le putem vedea schimbate sau evidențiate într-un fel.

Ultima dată când Nodurile Lunare s-au aflat în Gemeni și Săgetător a fost în perioada octombrie 2001 – aprilie 2003, așa că putem privi înapoi la evenimente mondene care se întâmplau în acel moment, pentru a vedea cu ce teme similare putem lucra.

Este nevoie de mai mult timp pentru a vedea cum se desfășoară această energie și unde ne pot duce aceste lecții colective, dar în cele din urmă se simte că trecem printr-un moment în care comunicarea și adevărul vor fi în centrul atenției.

Toți vom fi chemați pentru a ne găsi vocea autentică cu propriile noastre metode, pentru a permite curiozității noastre să ne conducă pe calea noastră și pentru a îmbrățișa noi moduri de gândire.




Noduri şi Eclipse Lunare

Nodurile Lunare sunt legate de ciclurile Eclipselor de Soare și de Lună.
În acest moment suntem îndrumați să facem această lucrare.

Iată o listă a viitoarelor Eclipse Gemeni-Săgetător :

2020 :
05 Iunie – Eclipsa Lunară în Săgetător.
30 Noiembrie – Eclipsa Lunară în Gemeni.
14 Decembrie – Eclipsa Solară în Săgetător.

2021 :
26 Mai – Eclipsa Lunară în Săgetător.
10 Iunie – Eclipsa Solară în Gemeni.
04 Decembrie – Eclipsa Solară în Săgetător.


Pe 18 ianuarie 2022, Nodurile Lunare vor trece în Taur și Scorpion, inițiind o nouă lecție colectivă.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu