vineri, 8 mai 2020

COBRA : PORTAL 2 0 2 5 (6 mai 2020).




PORTAL
2 0 2 5

6 mai 2020





Nota MarYan :

Iată un nou material important al Rezistenţei, transmis prin Cobra, referitor la o perioadă de timp situată la vreo cinci ani în viitor faţă de momentul Prezent...

...Respectiv anul 2025, văzut de către Cobra ca fiind un important Punct de Cotitură în cadrul anumitor Cicluri Cosmice relevante pentru Planeta noastră şi acest colţ de Galaxie.

Şi, dacă am ajuns la acest aspect, aici chiar ne putem permite să intervenim, bazându-ne inclusiv pe anumite „competenţe” determinate de cercetările noastre pe acest subiect, de peste 20 de ani (de prin anul 2000), culminând cu colaborarea întinsă pe mai mulţi ani cu SAL RACHELE (care îi „canaliza” pe FONDATORI, cei ce au expus foarte simplu şi limpede cum stă situaţia cu Planeta noastră în contextul Galactic actual).

De aceea ne „permitem” câteva nuanţări la ceea ce spune Cobra, în legătură cu acest interesant an 2025.

Într-adevăr, din anumite perspective, acest an 2025 pare a fi foarte important, situat în „vârful” unui Punct de Inflexiune, pe care şi noi l-am evidenţiat în anii anteriori, inclusiv în cărţile lui Sal Rachele şi în propriile noastre lucrări („Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol.1”), expuse grafic foarte simplu în acest fel :


Din această imagine se observă o Bandă de Lumină numită CENTURĂ FOTONICĂ (de fapt, mai corect spus : Zona Electro-magnetică Nulă – ZEN, în care Energia Scalară funcţionează la parametrii maximi), cea în care Sistemul nostru Solar, împreună cu Pământul, a pătruns în aprox. anul 1950 şi pe care îl va părăsi prin anul 2100 şi în care s-a evidenţiat Zona de maxim a acestei perioade de 150 de ani, respectiv perioada 2015 – 2035... din care rezultă, prin simplul calcul aritmetic, că Zona exactă de mijloc a acestei Perioade de trecere prin Centura Fotonică (cunoscută ca şi SALTUL GALACTIC, petrecut odată la 108 milioane de ani !) este exact anul... 2025, cel pe care îl expune şi Cobra, îndelung, în acest material.

De aceea, în acest context, noi nu vedem acest an, 2025, precum Cobra, ca fiind punctul terminal al unei perioade de 50 de ani (între 1975 şi 2025), ci ca Punctul de Maxim (de mijloc) al unei perioade de 150 de ani în care Energiile Scalare nepolarizate (încărcate cu Radiaţii X şi Gamma), venite din Centrul Galaxiei noastre (mai precis din Marea Gaură Neagră situată în interiorul Marelui Soare Central al Galaxiei noastre) vor penetra cu maximă putere câmpurile energetice ale întregului nostru Sistem Solar şi, pe cale de consecinţă, şi ale Planetei noastre dragi, Pământul.

De aceea, ceea ce ne transmite Cobra, dinspre Rezistenţă, despre acel Moment al anului 2025, pare a fi veridic, acesta reprezentând ceva cu adevărat INTENS, mai ales privit din perspectiva expusă, acum, de noi...

...La care, dacă adăugăm şi celelalte „detalii” astrologice expuse în acest articol de către Cobra, atunci, într-adevăr, acea perioadă se arată ca fiind cu adevărat provocatoare pentru cei care vor avea, încă, prea mult „întuneric” în structurile lor interioare (în aurele lor), riscând „prăjirea” (scurt-circuitarea) structurilor lor prin poziţionarea lor, în continuare, într-o asemenea Zonă Galactică.

Şi, pentru că Timpul acesta, atât de relativ, „zboară” parcă tot mai rapid – şi este logic, după cum am tot precizat în mai multe articole pe blog, în anii trecuţi : creşterea FRECVENŢEI SCHUMANN a Inimii Pământului determină scăderea corespunzătoare a Lungimii de Undă şi a Ciclurilor Temporale (a „bulelor” determinate de aceste noi lungimi de undă) în care noi experimentăm Planul fizic pe această adorabilă şi albastră Planetă – pe care, poate măcar acum, încă „consemnaţi la domiciliu”, vom începe să apreciem mai mult ceea ce avem la îndemână ca şi Teren de Joc / Experienţe pentru Evoluţia fiecăruia...

...Ei bine, deci, cu acest Timp fiind din ce în ce mai „scurtat” şi trecând tot mai rapid, nici nu vom realiza când ne apropiem de anul 2025, pentru a experimenta acele Vremuri.

Însă până atunci, avem acest an, 2020 şi următorul, 2021, pe care noi le vedem a fi extrem de interesante din foarte multe puncte de vedere... inclusiv din perspectiva declanşării unor schimbări mult-aşteptate, până la nivel vizibil, social.

Aşadar, iată PoVestea Rezistenţei, prin Cobra, în acest articol ce pare a avea un Nivel relativ bun de ADEVĂR DIVIN, de aprox. 75% :






Acum este timpul să eliberăm câteva informaţii legate de sosirea PORTALULUI ASCENSIUNII din anul 2025.

De la colapsarea Liniei Temporale ALFA, la începutul anului 2018, nicio informaţie tactică semnificativă despre Eliberarea planetară nu mai poate fi eliberată, astfel că, drept urmare, acest articol va vorbi în simboluri, coduri şi parabole ce vă pot activa Mintea Superioară şi vă pot alinia cu Planul, fără a dezvălui detalii tactice ce ar putea fi în dezavantajul Forţelor Luminii.


Totul în acest Univers este supus mai multor Cicluri, de lungime şi intensitate variabile.

Aceste CICLURI sunt, de fapt, Valuri Scalare de Energii Cosmice care creează tipare de inter-acţiune şi care, combinate cu suma vectorilor de Liber Arbitru, formează Destinul Universului prin inter-acţiune dinamică între Sursă şi Anomalia Primară.

Ne apropiem de PUNCTUL de CONVERGENŢĂ al mai multor CICLURI, care este de aşteptat să elimine Întunericul din acest Univers.

Acest PUNCT de CONVERGENŢĂ este aşteptat să apară în anul 2025.


În primul rând, un eveniment foarte puternic de protoni solari, responsabil de extincţia speciilor în Pleistocen (acum 12.887 ani, faţă de anul 2.000), s-a produs exact la jumătatea Ciclului Precesional (de 12.886 ani) înainte de ALINIEREA GALACTICĂ ce a avut loc în Mai 1998 şi care a fost Momentul în care Soarele nostru la Solstiţiu(l de iarnă) a traversat Ecuatorul Galactic.

Acest Moment al Alinierii Galactice a reprezentat Punctul de cotitură al Ferestrei Ascensiunii pentru această Planetă, care este deschis din 1975 până în 2025.

În al doilea rând, o dinamică foarte intensă va avea loc în jurul anului 2025, între cele trei planete exterioare : URANUS, NEPTUN şi PLUTO.

La fiecare aprox. 500 de ani, aceste trei planete exterioare formează un model armonios de inter-acţiuni astrologice, care declanşează o Nouă Perioadă a RENAŞTERII (renascentistă).


Poziţia lui Neptun la mijlocul Punctului dintre Uranus şi Pluto, în anul 1504, a reprezentat Vârful momentului Renaşterii.

Acum, aceeaşi configuraţie a lui Neptun în Punctul de mijloc dintre Uranus şi Pluto va semnifica apogeul Noii Perioade a Renaşterii în anul 2025.

Această poziţie a lui Neptun în Punctul de mijloc dintre Uranus şi Pluto va începe să fie efectivă în 2020 şi va dura până prin anul 2030 :


Această configuraţie din 2025 va fi mult mai puternică decât cea din 1504, deoarece Uranus şi Pluto vor forma amândouă un sextil cu Neptun în punctul de Vârf, cu Neptun poziţionat exact în Punctul Berbec, cu Pluto intrând în Vărăsător şi Uranus intrând în Gemeni.

În al treilea rând, un Nou Ciclu Orbital al lui SIRIUS B, de 50 de ani, va începe tot în anul 2025, când Sirius B va atinge distanţa maximă de Steaua principală, Sirius A :


Ciclul lui Sirius de 50 de ani trimite un puternic impuls evolutiv către Planeta Pământ la fiecare al 25-lea şi al 75-lea an al fiecărui secol. Multe dintre aceste impulsuri au declanşat evenimente care sunt conectate la anul 2025 :


Un impuls venit din Sirius în 1775 a însemnat apogeul Mişcării Iluministe în Franţa, formarea Şcolii Misterelor din Paris de către Contele de Saint Germain şi „împuşcăturile auzite în întreaga lume” care au declanşat Revoluţia americană (N.MY. : De la 1776).

(Nota MarYan : Iată ce interesant se încadrează toate cele prezentate aici, de către Cobra, cu informaţia pe care am expus-o recent, iarăşi, pe acest blog, legată de înfiinţarea Grupului Illuminati la 1 mai 1776, chiar la momentul de apogeu al Mişcării Iluministe din Franţa şi, practic, din întreaga Europa – care  nu putea fi altfel preluată şi deturnată, de către cei întunecaţi, decât prin copierea formei, deci a numelui, pentru a păcăli şi înşela în stilul archonic deja cunoscut prin Galaxie şi întregul Univers...)

În interiorul FRĂŢIEI STELEI, anul 1775 este cunoscut drept „Anul Luminii!

Destul de interesant, tot în anul 1775 a fost prezent şi un mare Trigon larg între aceleaşi trei Planete exterioare, Uranus, Neptun şi Pluto :


(Nota MarYan : În geometrie, când între trei puncte de pe un cerc se formează relaţia de maximă armonie numită Trigon, de 120 de grade între fiecare dintre 2 puncte de pe cerc, rezultă un triunghi echilateral înscris în acel cerc de 360 de grade, care în Astrologie, împreună cu Centrul Cercului proiectat în afara planului cercului creează o PIRAMIDĂ, corespunzătoare semnului în care se află Planetele – în acel caz, din 1775, o Piramidă de Pământ, cu inflexiuni de Aer.)

Un impuls venit de pe Sirius din anul 1975 a iniţiat Fereastra ASCENSIUNII, iar un alt impuls de pe Sirius din 2025 o va închide.

Destul de interesant, atât impulsurile din 1975, cât şi cele din 2025 sunt susţinute de către sextilul Neptun – Pluto (N.MY. : Unghi „benefic” de 60 de grade, pe Cercul zodiacal, între Neptun şi Pluto), care aduce în acest Proces o Energie Spirituală vibraţională foarte înaltă :



Acest aspect al sextilului Neptun – Pluto va începe să fie eficient din anul 2020 şi îşi va extinde influenţa până în anii 2030 :



Toate aceste aspecte vor fi atât de puternice, încât nimeni şi nimic nu va putea să le reziste, astfel că Planeta noastră cu întregul Sistem Solar vor trece printr-o puternică TransFormare !

Ne putem aştepta la TREZIRE şi CONTACT.

O Mare TransFormare a Planetei Pământ este în curs...





Relaţia dintre anii 2020 şi 2025, precum şi modul în care EVENIMENTUL se leagă de toate acestea trebuie să rămână voalate, deocamdată.

Singurul lucru pe care îl pot spune este faptul că LUNA PLINĂ din 7 mai 2020 (Luna Plină WESAK din anul 2020) este declanşatorul prin care Arhanghelul METATRON va activa Sistemul nostru Solar într-un Portal al Ascensiunii conectat la Centrul Galactic, cu excepţia spaţiului sub-lunar şi a Planetei Pământ în sine, care încă trebuie să rămână ca un spaţiu-tampon, într-o anumită măsură...

(Nota MarYan : Deşi am insistat pe acest Moment al Lunii Pline Wesak, de ieri, 7 mai 2020, venind cu detalii despre ce înseamnă aceasta, abia acum realizez mai bine importanţa acestui moment şi propria determinare de a vorbi atât de intens şi detaliat despre acest Moment, în articolul nostru de ieri – „Luna Plină Wesak din 7 mai 2020” – împreună cu perceperea unor schimbări energetice puternice produse în aceste zile de 6 şi 7 mai 2020, evidenţiate inclusiv la nivel social, prin destinderea/relaxarea bruscă a „detenţiei la domiciliu” şi a sistemului represiv reprezentat de amenzile sistemului dictatorial militaro-poliţienesc instituit de către Sistem, prin marionetele zise „politice” de la vârful „statului român” !...)

Spaţiul Sub-Lunar şi Planeta Pământ sunt în continuare în Centrul Vortexului de Acreţie prin Fluctuaţii Cuantice a ANOMALIEI PRIMARE, iar această problemă va fi abordată de către Forţele Luminii în următoarele săptămâni, luni şi ani prin Tehnologii de Curăţare a Secvenţelor (recurente) de iteraţie (N.MY. : Repetitive, cele care dau erori în Sistem, precum s-a evidenţiat în filmul „MATRIX”, prin imaginea  pisicii negre ce apărea în mod repetitiv în acea clădire ce trebuia evacuată)...




O Actualizare a situaţiei ce va aborda problematica de la Suprafaţa Planetei va fi eliberată în una sau două săptămâni.

Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu