miercuri, 26 mai 2021

COBRA : Altă ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (6 mai 2021).

 

COBRA

Altă

ACTUALIZARE

a

Situaţiei Planetare

 – 6 mai 2021

 


 

Nota MarYan :

Deşi a fost postat exact acum 3 săptămâni, acest Mesaj al lui Cobra este ultima sa actualizare a situaţiei de la Suprafaţa Planetei...

...În care informaţiile generale expuse vin în continuarea celor din Actualizările sale anterioare...

Dar ceea ce este cel mai relevant, pentru noi, din această perspectivă, este aceeaşi observaţie ca şi până acum : exact ca şi în mesajele sale anterioare, Nivelul de ADEVĂR DIVIN decelat de către noi şi în acest articol se situează, (aparent) uimitor de invariabil, la aceeaşi valoare : 70% !

Deşi aparent pare a fi cel puţin bizar, din perspectiva noastră este cumva logic şi „normal”, ţinând cont de Sursele de informare (informatorii) ale lui Cobra : situate la un anumit Nivel de conştiinţă (şi nivel de informare), este evident că aceleaşi surse vor oferi acelaşi tip de informaţie (care par a fi, prin acest Nivel de Adevăr Divin, cam „la a doua mână”) ce vor determina practic acelaşi Nivel de Adevăr Divin...

Situat la nivel mediu (mediocru, de 7 din 10), această valoare ne arată că, printre părţi de informaţie adevărată, au fost strecurate destul de multe inexactităţi, unele intenţionat introduse de către sursele de la „prima mână”...

Dar dincolo de toate aceste „adevăruri imprecise”, informaţia de fond este de luat în seamă, de cercetat şi, mai ales, de trecut prin forul şi filtrul interior al Fiinţei, pentru „a separa grâul de neghină” (informaţională), activând astfel DISCERNĂMÂNTUL Fiinţei, atât de important de a fi folosit în aceste Vremuri, cu adevărat provocatoare ! :

 

 


 

Eliminarea Grupului CHIMERA continuă.

Forţele Luminii au reuşit să elimine, practic, toată Flota Spaţială Chimera, cu excepţia unui mic număr de TR-3B şi alte nave create prin inginerie inversă, operabile în Spaţiul Sub-Orbital de către militarii negativi aflaţi sub ordinele directe sau indirecte venite de la Chimera.

Un anumit număr de baze subterane Chimera, cele mai multe dintre acestea nu foarte adânci, rămân în continuare ocupate, fiind foarte greu de curăţat, datorită prezenţei în interiorul acestora a mai multor rase stelare ostatece, controlate de către Chimera, ca de exemplu Pleiadieni, Siriusieni, Arcturieni, controlaţi şi păziţi de către păianjeni fizici Chimera.

Aceste baze găzduiesc, de asemenea, un număr mare de copii şi adulţi umani capturaţi. Principala Bază Chimera de lângă Bukavu din Congo este încă intactă, cu prezenţa atât a Reginei-Păianjen, cât şi a Regelui-Păianjen, alături de alţi câţiva Păianjeni Chimera prezenţi acolo.

 

Anomalia Cuantică din jurul Pământului se curăţeşte bine, însă cu destule fluctuaţii cuantice anormale rămase foarte aproape de Suprafaţa Planetei, pentru a opri în continuare manifestările fizice ale Fiinţelor Ascensionate şi ale Corpurilor lor de Lumină (MerKaBa-ele externe) :


Fluctuaţiile cuantice legate direct de implanturile şi biocipurile umane se elimină mai bine decât se aştepta.

Distorsiunea Spaţiu-Timp creată de implanturi şi biocipuri se reduce, astfel, rapid şi drastic. Acest lucru a dus la o scădere semnificativă a volatilităţii emoţionale umane, în ultimele câteva săptămâni.

De asemenea, majoritatea înregistrărilor akashice au fost şterse (N.MY. : Sau, mai bine spus, s-ar fi lucrat la prelucrarea înregistrărilor akashice). Acest lucru nu înseamnă că înregistrările evenimentelor trecute au fost şterse, ci faptul că Forţele Luminii elimină doar sarcina energetică şi emoţională negativă a acelor evenimente trecute, astfel că va fi mai uşor pentru umani să se elibereze şi să ierte.

Numărul total de entităţi negative non-fizice de pe întreaga Planetă a scăzut sub pragul important psihologic de un trilion (1.000 de miliarde) şi încă scade rapid. Acest lucru înseamnă practic că există încă aproximativ 100 de entităţi demonice non-fizice pe fiecare fiinţă umană întrupată, încercând să-l controleze şi să-l împingă spre partea întunecată, ceea ce reprezintă un RAPORT de REŢEA mult mai bun decât în ultimele decenii de după 1996.

Când Raportul de Reţea va scădea sub 10 demoni non-fizici pentru fiecare uman încarnat, cei mai strălucitori şi mai puternici umani de la Suprafaţa Planetei este de aşteptat să înceapă să se trezească din amnezia Pământului în Carantină !

 


La Suprafaţa Planetei, Meditaţia noastră pentru pace în Ucraina a avut un succes relativ mare iar războiul a fost evitat şi de această dată.

Oamenii luptă împotriva tiraniei medicale şi există deja mari zone eliberate, cum ar fi Florida.

Există o mare dezinformare bazată pe frica care circulă pe Internet în privinţa persoanelor vaccinate care ar elimina proteinele „spike” ale virusului Covid-19 şi ar infecta pe toată lumea. Eliberarea de proteine „spike” este mult mai puţin periculoasă decât se tem mulţi oameni, deşi aceasta creşte moderat riscul de a contracta boala prionică.

De asemenea, vaccinurile NU vă blochează Procesul de Ascensiune, ci doar vă scade frecvenţa de vibraţie într-un anumit grad.

Vaccinurile actuale reprezintă doar un Cal Troian pentru o potenţială viitoare tehnologie pe care Cabala doreşte să o dezvolte, un biocip care ar fi introdus în corp şi care ar fi legat de un sistem global de monedă digitală on-line, după Marea Resetare, pentru toate tranzacţiile financiare, aşa-numita „Marca Fiarei”.

DARPA a făcut un pas înainte în acest Plan, prin conectarea vaccinurilor şi a biocipurilor.

Este inutil să spun că acest Plan „Marca Fiarei” nu va avea succes...

Aici este interesant de ştiut că Anthony Fauci, unul dintre liderii Marii Resetări, este legat de Familia ABYS, care este o Familie Nobiliară neagră din Elveţia.

Familia Abys era una dintre „controlorii lui Daath”, ocult vorbind.

 


Următoarea fază a Planului Cabalei a Marii Resetări este de a proiecta un atac cibernetic global care ar prăbuşi Internetul, pe care îl vor reactiva apoi cu un Nou Sistem Financiar on-line, sub controlul lor...

Toţi fanii cripto-monedei Bitcoin şi ai lui Tor (N.MY. : Motor de căutare, alternativă la Google) trebuie să ştie că Bill Gates a instalat în secret un logger de apăsare a tastelor din spate în toate Sistemele de Operare Windows, astfel încât Cabala ştie totul despre tranzacţiile voastre cu bitcoin...

Vorbind de Bill Gates, adevăratul motiv pentru care Melinda a divorţat de acesta este pentru că se teme de ghilotină !

 

Potrivit surselor, Procesele de la Nurenberg care se apropie, vor include un proces public al multor membri ai Cabalei pentru crime împotriva umanităţii, care va avea un rezultat undeva între 500 şi 5.000 de condamnări la moarte.

Infractorii Cabalei vor fi executaţi public în principal în SUA, China, Japonia şi o a patra ţară care nu trebuie numită. Aceşti infractori vor fi apoi adunaţi pe planul eteric de către Forţele Luminii, vor fi supuşi unui alt proces de către Curtea Galactică la Centrul de Sortare de pe Ganymede iar apoi vor fi procesaţi în Soarele Central Galactic.

Mulţi alţi criminali mai mici ai Cabalei vor fi arestaţi, apoi judecaţi rapid de către instanţe militare, apoi transportaţi de către Rezistenţă de pe Planetă şi sortaţi prin Centrul de Sortare de pe Ganymede. Cei care vor fi incapabili sau pur şi simplu nu vor dori să îşi corecteze crimele, vor fi duşi în Soarele Central pentru restructurare, iar restul vor fi conduşi la unităţile corecţionale din Galaxie, unde vor putea „să îşi rezolve karma”.

Aproximativ 500.000 de intermediari ai Cabalei care au promovat Agenda negativă, cum ar fi primarii corupţi ai oraşului, avocaţii, politicienii, bancherii, managerii de spitale, medicii, jurnaliştii şi chiar unii care se dădeau drept „Lucrători ai Luminii”, vor fi arestaţi atunci când va veni momentul.

Este interesant de ştiut cum câţiva membri din trecut ai echipei mele, care au trădat Lumina, vor fi printre cei arestaţi...

După ce toate acestea vor fi făcute, Forţele Luminii vor aborda aşa-numitele Noduri ale nedreptăţii, astfel că mult mai multe persoane din populaţia de la Suprafaţă care au greşit grav faţă de alţii, îşi vor îndeplini mandatul cu arest la domiciliu, muncă în comunitate sau amenzi financiare.

Aici este important să înţelegem că multe nedreptăţi din trecut vor fi soluţionate şi vindecate prin Comisii ale Adevărului şi Reconcilierii, prin mediere şi iertare.

Mulţi oameni care au fost închişi pe toată Planeta, pentru infracţiuni minore, cum ar fi deţinerea marijuanei sau mici furturi, vor fi eliberaţi din închisoare imediat după Eveniment.

 


Toate acestea vor aduce mult necesara închidere / clasare de cazuri, care va închide un Capitol întunecat şi nedrept al istoriei umane şi va deschide unul nou, mai bun...

Luna viitoare, un Proces de DEZVĂLUIRE Parţială poate începe prin evidenţierea unor semne de viaţă detectate pe Marte prin Roverul NASA „Perseverance” („Perseverenţa”) şi prin fişierele OZN-urilor din Pentagon.

Unele indicii ale Dezvăluirii sunt deja prezente aici.

 

Cu tot mai puţină Anomalie Primară rămasă, Carantina Pământului se ridică, în fine, iar zborurile sub-orbitale vor fi disponibile pentru populaţia de la Suprafaţă începând cu 20 iulie 2021.

Pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, există o mulţime de activităţi în spatele scenei din zona militară care nu pot fi raportate, cu excepţia câtorva indicii (aici, aici, aici şi aici).

Poate doriţi să citiţi acest roman SF care include atât pandemia, cât şi Evenimentul şi poate aduce o perspectivă interesantă... 


...Sau aţi putea să exersaţi folosind Flacăra Violet(ă) pentru a purifica energiile în aceste provocatoare Vremuri...

...Sau să plantaţi mai multe Pietre Cintamani în locaţii din întreaga lume, pentru a susţine Reţeaua de Energie pozitivă.

 

O echipă japoneză a făcut această fotografie a unei frumoase Nave a Confederaţiei Galactice, după o misiune de succes Cintamani în Aomori, Japonia :


 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/05/planetary-situation-update.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu