duminică, 23 mai 2021

TANAAZ : PORTALUL PLEIADELOR 16 – 24 mai 2021 (15 mai 2021).

 

TANAAZ

 PORTALUL

PLEIADELOR

16 – 24 mai 2021

 (Traducere : Aurelia DIDA)

 – 15 mai 2021 –

 

 



Nota MarYan :

După Portalul (numerologic) 5 – 5 – 5 din 5 mai 2021, iată că acum venim cu imaginea unui alt Portal (temporal) din această perioadă, de data aceasta unul astrologic...

...Respectiv PORTALUL PLEIADIAN din intervalul anual 16-24 mai, când Soarele nostru RA este în conjuncţie (se suprapune pe Cer) peste Constelaţia Pleiadelor !

Despre Pleiade şi ceea ce înseamnă acestea am tot scris pe blog, de aceea acum nu insistăm, ci doar repetăm esenţialul, anume că Soarele nostru, aflat în conexiune directă cu Sirius A (mişcare orbitală unul în jurul celuilalt), orbitează împreună cu acesta în jurul Soarelui Central ALCYONE din... Pleiade.

De aceea Fondatorii, în materialele lui Sal Rachele, atunci când au vorbit despre Pământ, l-au introdus în subcapitolul despre Constelaţia Pleiadelor, considerând că Sistemul nostru Solar face parte din Pleiade, conform cu ceea ce am spus mai sus (Soarele nostru RA se roteşte în jurul Soarelui Central al Pleiadelor, Alcyone, exact cum Sirius B se roteşte în jurul Soarelui central din Constelaţia Câinelui Mare (Canis Major), respectiv Sirius A).

De aceea acest Moment nu pare a fi unul oarecare – o altă conjuncţie astrală, printre nenumărate altele – ci un moment (anual) prin care recepţionăm frecvenţele/razele de Lumină şi Iubire transmise de la Sediul (nostru) Central, respectiv Alcyone, zonă unde este sediul a numeroase structuri organizatorice de Lumină (re)cunoscute şi pe Planetă, precum Confederaţia Galactică, Comandamentul Ashtar ş.a.

Având ca minim reper aceste informaţii de mai sus, haideţi să vedem mesajul Pleiadelor receptat de aceaaşi competentă astroloagă, Tanaaz, care face şi o introducere generală despre Pleiade („Cele Şapte Surori”, în informaţiile vechi, ancestrale) :

 

 


 

Constelația PLEIADELOR, situată între zodia Taur și Gemeni, se întinde de la aprox. 28 de grade Taur până la 0 grade Gemeni.

Atunci când Soarele tranzitează această parte a zodiacului, care se întâmplă în fiecare an între 16 și 24 mai, avem deschiderea Portalului Pleiadelor, un moment în care putem accesa energia Pleiadelor cu mai mare ușurință.

 

PLEIADELE

 

Pleiadele reprezintă un grup de șapte stele cunoscute sub numele de Șapte Surori.

Aceste surori pot fi văzute strălucind puternic pe cerul nopții și au fost subiect de mit și legendă de secole. Puteți citi mai multe despre aceste poveşti aici.

Există multe povești despre Pleiade și cele Șapte Surori... se spune și că această Constelație găzduiește ființe avansate care răspândesc mesajul Iubirii și al Luminii.

Mulți oameni se simt conectați la Pleiade și au reușit să intre in contact cu ființele din această constelație, pentru a aduce mesajele acestora pe planeta Pământ.

Deși eu nu sunt un canal obișnuit al Pleiadelor, m-am gândit că ar fi frumos să invit Pleiadele să lucreze prin mine, pentru a le transmite mesajele și pentru a aduce conștientizarea Portalului Pleiadelor și a energiilor cu care putem lucra în acest moment special.

Dar mai întâi, să aflăm ce este Portalul Pleiadelor.

 

PORTALUL PLEIADELOR

 

În perioada 16-24 mai, frecvențele galactice din Pleiade fuzionează cu propriul nostru Soare și, apoi, sunt transmise pe Pământ.

Soarele reprezintă miezul a ceea ce noi suntem, așa că, într-un fel, primim și înțelepciunea Pleiadelor, direct în miezul Ființei noastre.

Cea mai strălucitoare dintre toate stelele din Pleiade este ALCYONE și, atunci când Soarele nostru se aliniază cu această stea strălucitoare, Portalul atinge vârful maxim.

Acest lucru se întâmplă şi în perioada 20-21 mai 2021.

În această zi, Soarele va fi, de asemenea, în cuadratură/pătrat cu Jupiter.

Jupiter este planeta expansiunii și a abundenței, așa că aceasta ar putea foarte bine să sporească energiile portalului și să crească fluxul abundenței către planeta Pământ.

 


 

MESAJE PLEIADELOR pentru PLANETĂ

 

Acest mesaj a fost canalizat pe data de 12 mai 2020, însă este valabil și pentru acest an !

Cu Soarele în pătrat cu Jupiter, în timpul portalului din 2021, putem observa, de asemenea, că este mai ușor pentru noi să ne conectăm cu energiile abundenței.

Atunci când acest portal sau poartă se va deschide, un puternic fascicul încărcat cu nenumărate Raze de Lumină Purpurie va străluci pe planeta voastră.

Vă gândiți la Pământ ca la o sferă suspendată în Galaxie, dar nu așa vedem noi planeta voastră. Noi vedem planeta voastră ca pe o colecție de rețele, o rețea de impulsuri electrice.

Pe măsură ce răspândim această lumină pe Planeta voastră, aceasta îmbunătățește rețelele, deja prezente, de iubire, vindecare, blândețe, compasiune și frumusețe.

Noi nu dorim să credeți că Pământul este un loc muribund care și-a pierdut drumul, nu este așa !

Este un loc înfloritor.

Dacă l-ați putea vedea prin ochii noștri, i-ați vedea frumusețea, măreția, splendoarea !

Descoperiți-i frumusețea și vă va dezvălui mai mult din frumusețea sa.

Pământul ascultă mereu, doar cereți-i și vi se va dezvălui !

Acțiunea noastră de a trimite această lumină intensifică ceea ce există deja.

Nu trimitem această lumină pentru a schimba Pământul – o trimitem pentru a susține propriile sale transformări.

Vrem să știți că în următorii șapte ani, Pământul va înflori și se poate scrie povestea completă a momentului.

Aveți răbdare în timp ce planeta voastră repornește și se reîncarcă !

Fiți răbdători și cu voi înșivă !

Timpul este o construcție pământească, ceea ce înseamnă că vă puteți oferi cât de mult sau cât de puțin doriți !

 

Acest fascicul de lumină nu este doar pentru Mama Pământ, ci și pentru voi.

Acest fascicul de lumină purpurie va fi trimis celor mai mulți dintre voi prin partea superioară a capului (Chakra Coroană), iar ceilalți îl veți primi la nivelul abdomenului (Chakra Plexului Solar), al părții din mijloc a spatelui sau la nivelul picioarelor (Chakra Rădăcină).

S-ar putea să fiți surprinși de ce se întâmplă așa.

Niciuna dintre modalitățile de a primi lumina nu este mai bună decât cealaltă, toți sunteți diferiți !

Sistemele voastre energetice sunt conectate diferit, așa descoperiți-vă propriul punct de recepție.

Din nou, acest fascicul de lumină purpurie pe care îl trimitem nu este pentru a vă schimba, ci pentru a spori nivelurile de iubire, vindecare, blândețe, compasiune și de frumusețe care sunt deja prezente în interiorul fiecăruia.

Acest fascicul purpuriu vă va sprijini în gândirea într-un mod mai deschis, mai iubitor și mai plin de speranță, în ceea ce privește viața voastră și viața semenilor voștri.

 

Fascicul nostru de lumină va dispărea încet, pe măsură ce Pământul absoarbe energia.

Această transmisie durează, aproximativ, șapte zile.

Pe măsură ce Pământul și oamenii săi devin mai receptivi, acest proces poate fi accelerat !

Folosiți energia Portalului Pleiadelor, pentru a descoperi că există un mod mai bun și mai bogat de a vă trăi viața, care nu depinde de circumstanțele voastre exterioare sau de oricare dintre credințele limitative pe care vi le autocreați.

Cu toții avem propriile noastre obstacole de urcat, dar acestea fac parte din destinul fiecăruia, ceea ce înseamnă că aveți, întotdeauna, răspunsurile pe care le căutați pentru a le parcurge.

Obstacolele nu sunt rele.

Nu mai credeți că sunt așa, obstacolele sunt cele care adaugă bogăție și culoare călătoriei voastre.

 


 

Vă vom lăsa cu acest mesaj final.

În ziua în care se va deschide acest portal, voi veți păși într-o nouă realitate, păstrând viziunea a ceea ce doriți să se desfășoare în viețile voastre.

Vrem să le reamintim tuturor locuitorilor Pământului că starea voastră de realitate nu se bazează pe ceea ce se întâmplă în afara voastră, ci pe ceea ce se întâmplă în interiorul vostru.

Când spunem „realitate”, ceea ce vrem să spunem este că voi vizualizați viața și circumstanțele care vă întâmpină.

Evenimentele se etalează de-a lungul drumurilor voastre, dar felul în care voi vizualizați și experimentați acele evenimente este ceea ce vrem să înțelegeți atunci când spunem „realitate”.

Există un număr infinit de realități, dar realitatea la care vă racordați este realitatea care este aliniată cu gândurile și spațiul inimilor voastre.

Pe planeta voastră există o realitate predominantă, dar această realitate „generală” nu este singura realitate !

Puteți fi conștienți de această realitate și o puteți recunoaște, dar asta nu înseamnă că trebuie să operați din acest loc.

Există un mod diferit.

O vom spune din nou : realitatea la care vă acordați este realitatea care este aliniată cu gândurile și cu spațiul inimii voastre.

Atunci când vă racordați pentru a vă concentra asupra iubirii și luminii care sunteți, mai degrabă decât să vă lăsați prinși de zgomotul exterior, voi vă puteți focaliza pe o realitate cu frecvență superioară.

Dacă doriți, cu adevărat, știți cum funcționează toate acestea, tot ce este necesar să faceți este să pătrundeți în adâncul sufletelor voastre.

Închideți ochii și cereți să vi se arate iubirea și lumina care sunteți.

Cereți să simțiți iubirea și lumina care sunteți.

 

Rămâneți liniștiți și îngăduiți-vă să vă fie revelate.

Nu ne credeți pe cuvânt, nu vă uitați la ceilalți.

Priviți în interior.

Atunci când veți descoperi această iubire și lumină din interiorul vostru, când îi veți simți Adevărul, veți vedea că există și va exista, întotdeauna, un alt mod de a parcurge drumul vieții.

De asemenea, puteți nota pe hârtie cea mai frumoasă și minunată viață pe care v-ați putea-o imagina.

Vedeți totul acolo, jucând pe pagină sau jucând pe ecranul minții.

știți că această viziune a venit către voi, pentru că acest lucru este posibil.

Această viziune nu este doar imaginația fiecăruia, ci locul de naștere a ceea ce ar putea fi viața fiecăruia.

 

Păstrați-vă vibrația ridicată, ieșind din frică și din zgomotul din jurul vostru și recunoscând frumusețea și iubirea care curg, întotdeauna, în jurul și în interiorul vostru.

Încercați să vă racordați la fasciculul de lumină purpurie care vi se trimite.

Vizualizați-l mental și conștientizați că, așa cum Pământul este susținut, și voi sunteți susținuți de asemenea.

Există încă un loc pentru voi pe Tronul de Aur al vieții fiecăruia.

Preluați conducerea.

Fiți voi cei care se ridică și afirmă – există o cale mai bună și o voi atrage spre mine, folosind inima, viziunea și speranța mea.

Vă transmit Binecuvântările Portalului !

 

P.S. : Un alt moment puternic pentru conectarea cu energiile Pleiadelor este în perioada octombrie-noiembrie.

În acel moment, Pleiadele sunt sus pe cer, suficient de departe de Soare încât să le putem vedea strălucind puternic pe cerul nopții.

Anticii credeau că atunci când Pleiadele erau sus pe cer, era vremea onorării ciclurilor morții și renașterii.

 

SURSA : https://foreverconscious.com/the-pleiades-portal-may-16-24-2020

prin

https://didaaurelia444.wordpress.com/2021/05/15/portalul-pleiadelor-16-24-mai/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu