sâmbătă, 1 mai 2021

CONSILIUL prin Ronald HEAD : BINE-CUVÂNTĂRI (4 aprilie 2021).

 
 CONSILIUL

prin

Ronald HEAD

 BINE-CUVÂNTĂRI


(Traducere : Monica POKA)

  4 aprilie 2021 –

 

 


 

Nota MarYan :

Iată, în această zi „pregătitoare” pentru momentul pascal de la miezul nopţii, am venit în acest Univers Christalin cu mai multe Mesaje de alt gen decât cele ale „conspiraţiilor” şi Actualizărilor gen Cobra, Fulford et comp...

...Prezentând mai multe informări venite de la „nivel înalt” (poate chiar „cel mai (prea)înalt”), care vorbesc, toate, exact ca şi cel actual, despre acelaşi aspect : trăim Acum momente unice, în care cei întunecaţi au cam plecat iar MATRICEA este, practic, dezactivată !...

Care ar fi percepţia noastră ? în privinţa acestor informaţii care par a fi „aiuritoare”, în condiţiile în care, dacă ieşim pe stradă, oriunde în lume, realitatea pare a fi cu totul alta ?...

Răspunsul este acelaşi : deşi mesajele acestea par a fi doar „dulcegării” de adormit minţile umanilor obosiţi de atâtea lupte şi ale celor care încă „nu s-au predat”..., ei bine, din perspectiva noastră, toate acestea par a fi, în cea mai mare parte, VERIDICE !

Da, deşi în faţă, „pe scenă”, situaţia pare a fi aceeaşi, cu aceeaşi nebunie şi batjocură „pe faţă”..., de fapt realitatea rezultă chiar din acest aspect, „în faţă”, căci „în spatele scenei” mişcările sunt efectiv tectonice (cutremurătoare), care pot destabiliza Sistemul în orice moment... însă, iarăşi, cuvântul de ordine este RĂBDAREA !... re-amintindu-ne, iar şi iar, că „mult a fost şi puţin a (mai) rămas”.

Oricum, detalii în acest sens le vom expune în materialul nostru tematic, despre actualul Moment Pascal, ce va veni în scurt timp.

Până atunci, iată şi perspectiva Consiliului (Pleiadian, pare-mi-se), care prezintă, extrem de succint, aceeaşi imagine a „finalului de drum” la care ne situăm, în prezent şi care generează un fel de aşteptare ciudată, în care toţi parcă aşteaptă „ceva” care stă să explodeze, poate în aer (pe Cer)... şi doar momentul CÂND rămâne ca fiind unica variabilă... restul este limpezit, toţi s-au poziţionat la Linia de Start ca Marea Trans-Formare (Evenimentul) să se declanşeze ! :

 

 


 

De câțiva ani vă oferim mesaje care au fost menite să vă pregătească pentru MAREA SCHIMBARE.

Ultimul nostru mesaj nu a făcut excepție.

Acum a sosit momentul să vă spunem că „lucrurile din culiseși etapele „curând”, „pregătirea necesară” etc. se află în spatele vostru...

Ceea ce a fost făcut va începe acum să fie dezvăluit.

Va fi absolut necesar să fiți pregătiți, să fiți calmi.

Doar acest lucru vă va servi ca să-i ajutați pe mulți care nu sunt pregătiți să facă față furtunii care va fi inevitabilă.

Totul trebuie și se va schimba. Lumea promisă, lumea pentru care v-ați rugat, va apărea...

 

Dar o schimbare atât de masivă îi va zgudui pe mulți până în miezul lor.

Nu faceți parte din acel număr. Ați fost pregătiți. Lumina va fi. Întunericul nu.

Dar multe vor fi greu de recunoscut. Adevărul trebuie să fie cunoscut.

O Mare Bucurie va urma. Asta a fost și este promisiunea noastră.

Noi nu promitem ceea ce nu putem oferi.

Viața voastră de zi cu zi va ajunge să semene cu ceea ce numiți științifico-fantastic. Veți primi tot ceea ce v-a fost ascuns și tot ceea ce v-a fost luat.

Cei mai puternici dintre cei puternici” au venit să-i facă față răului cel mai rău.

Iar recompensa voastră va fi cea mai bună dintre cele mai bune.

 

Binecuvântări să fie !

 

SURSA : http://ronahead.com/2021/04/04/blessings-be-the-council/

prin

https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2021/04/binecuvantari-sa-fie-consiliul.html


 

Un comentariu: