duminică, 28 decembrie 2014

MarYan : (MOŞ) CRĂCIUNUL şi ANUL NOU - Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim în Timpul „SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ” ?(MOŞ) CRĂCIUNUL şi ANUL NOU :
Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim
în Timpul „SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ” ?

Acum este perioada „magică” a „Sărbătorilor de iarnă”, în care momentele CRĂCIUNULUI şi ale ANULUI NOU sunt la mare preţ pentru o mare parte din omenire, cea situată în zona „creştinismului” (Americile, Australia şi Europa, în principal) – la care, prin globalizare, se racordează tot mai mult şi Orientalii, în frunte cu chinezii şi alţi asiatici, precum şi africanii...

În acest fel, putem spune că, în prezentul lui 2014, avem deja un „Crăciun” (şi un „An Nou”) „globalizat” !

În această perioadă de aproximativ o lună (din 6 decembrie ale lunii decembrie până pe 6 ianuarie a anului următor) abundă epitetele de „sfânt” şi „magic”, în privinţa perioadei şi mai ales ale anumitor zile, culminând cu cea a Crăciunului, văzută a fi, după Noaptea Paştelui, ca cea mai importantă în Creştinism şi, deci, în viaţa fiecărui „creştin”.


SĂRBĂTORILE de IARNĂ”, însă, înseamnă ceva mai mult decât acest moment (culminant), acestea înglobând mai multe evenimente religioase şi obiceiuri tradiţionale populare, dintre care amintesc :

- (MOŞ) NICOLAE (6 dec.),

- IGNATUL (20 dec.),

- (MOŞ) AJUNUL (24 dec.),

- (MOŞ) CRĂCIUNUL (25 dec.),

- ANUL NOU (1 ian.),

- BOBOTEAZA (6 ian.).


Nu cred că trebuie să fim prea „subtili” pentru a observa că, în această perioadă, „se întâmplă ceva” cu marea majoritate a oamenilor, aceştia „îmbolnăvindu-se” subit, prin contractarea în masă a unui Virus ce provoacă o Mare Febră : un „Virus al Sărbătorilor” ce produce o teribilă şi foarte greu tratabilă „Febră a Cumpărăturilor” pentru „a onora” corespunzător (adică, prin cât mai multe şi scumpe CADOURI pentru „cei dragi”), „Momentul” (care, repet, durează aproximativ o lună).

 
Şi, din nefericire, aceasta nu se produce şi se manifestă doar la „corporatiştii” care au „target”-uri de îndeplinit pe linia „job”-ului, prin „events”-urile pe care firma le organizează în această perioadă, ci acest moment îi „prinde” pe marea majoritate a oamenilor, fie ei „corporatişti”, cum spuneam, fie „creştini” şi chiar pe o mare parte a „spiritualilor” sau „Lucrătorilor în Lumină”, care acţionează după „marea masă”, nemaipunându-şi elementara întrebare : „DE CE toate acestea?” şi, mai ales, „Qui Prodest?” („Cui foloseşte?”).

În aceeaşi perioadă, „creştinii fervenţi” sunt cuprinşi, pe lângă această „febră” comercială de care pomeneam anterior, şi de o „inflamaţie” de „evlavie” cum doar cea de la „Paşte” poate o depăşeşte în intensitate – că doar „este momentul Naşterii Domnului”...


Oare, chiar aşa este, ÎN REALITATEA COSMICĂ ?


Deşi ştim cât de RELATIV este ADEVĂRUL, totuşi, care ar fi ADEVĂRUL din acest învălmăşit MATRIX ?, tocmai descris mai sus – în care „băieţii deştepţi” (Archonii şi ajutoarele lor „de nădejde”, începând cu reptilienii şi mai ales cu slujitorii lor tereştri) „fac Jocurile (Foamei)” pentru ca „omuleţii” să rămână cât mai mult în acest statut de „baterii” pentru Jocul Archonic.

Spun toate acestea, când iarăşi „m-am trezit” cu „comanda de sus” pentru acest subiect (pentru care acum doar câteva zile habar n-aveam de vreo intenţie în acest sens), mai ales pentru cei „proaspăt treziţi” care „au început să vadă Lumina de la capătul Tunelului”, dar care încă sunt extrem de prinşi în „magia sărbătorilor” pe care „ESTE MUSAI” să „le onoreze cum se cuvine” pentru, evident, „a respecta TRADIŢIA”...

Şi ajungem, astfel, la adevăratul „cuvânt magic”, numit TRADIŢIE !

De orice te poţi „lega”, şi de Isus şi chiar şi de Dumnezeu (că doar filozofii o fac zilnic), însă nu şi de TRADIŢIE ! Asta ar fi „Sfânta Sfintelor”, „Sfântul GRAAL” care, odată „atinsă” chiar şi cu gândul, poate exploda în capul imprudentului...

...Aceasta, însă, cel puţin până în prezent ; Acum, în aceste Vremuri de Trans-Formări (Planetare, dar şi Galactice), pe măsura Eliberării de controlul archonic (cabalistic), are loc treptat şi o „demantelare” (devoalare, adică RIDICARE A VOALULUI) şi în această fundamentală privinţă...


Apropos : „TRADIŢIE” vine din cuvântul de origine slavă „Predanie” (de unde şi „dania” faţă de senior, precum şi „denia” pascală), care înseamnă „A preda”, ce implică atât actul pedagogic de a transmite o informaţie de la profesor la elev, cât şi actul PREDĂRII, adică al CAPITULĂRII...

...Dacă Mintea „s-ar preda Inimii”, atunci ar fi minunat, numai că prin această formă de „predare”, numită TRADIŢIE, oamenii ajunşi la nivel de conştiinţă 3D, după Căderea Atlantidei, acum 13.000 de ani, au capitulat în faţa unor forţe superioare acestora şi cu intenţii manipulatoare, Predându-şi propria PUTERE INTERIOARĂ !

Aceasta ar fi, din păcate, esenţa TRADIŢIEI intens vehiculate de RELIGIE, adică de Instituţiile religioase numite Bisericile Creştine, alături de celelalte forme religioase pe care le cunosc în prezent Pământenii...Aşadar, deja din cele expuse mai sus se poate deduce că adevăratele SĂRBĂTORI DE IARNĂ înseamnă altceva decât „a respecta tradiţia”, fie aceasta religioasă, familială sau profesională.


ŞI CE ÎNSEAMNĂ, până la urmă, aceste SĂRBĂTORI ­?

Pe CINE / CE Sărbătorim ?


Răspunsul la această întrebare, precum şi la altele care ar mai putea apărea pe parcurs, va veni pe măsura trecerii prin această serie de materiale (total neconvenţionale, după cum veţi vedea, de veţi avea răbdarea parcurgerii lor), ale căror subiecte le puteţi găsi imediat mai jos.


Eu vă urez de pe acum succes la studiu şi la con-ştient-izare !


MarYan


SUBIECTELE :

  

3 comentarii:

 1. Cele 10 subiecte ar trebui să se poată accesa?
  Florentyin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După cum deja poţi observa, Florentyin, acum tocmai "se poate accesa" primul articol, pe care chiar acum l-am postat.

   Cele care sunt "la rând", vor fi postate în orele următoare.

   Spor la studiu !
   MarYan.

   Ștergere