marți, 20 ianuarie 2015

COBRA : Protecţie (19 ianuarie 2015)Protecţie
19 ianuarie 2015

Cu toate că o mare parte a Reţelei Plasmatice Scalare a fost eliminată după deschiderea Portalului IS:IS, totuşi, o parte din aceasta încă a mai rămas.

Faza de Penetrare nu înseamnă numai curcubee şi comete frumoase – suntem în mijlocul războiului ocult dintre Forţele Luminii şi forţele întunericului.

Grila Scalară de detecţie a OZN-urilor încă acoperă întreaga suprafaţă a Planetei, fiind alimentată din Long Island.


Alătură-te nouă în fiecare duminică pentru Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară.

Împreună putem elibera Planeta noastră, dar este necesar ca să lucrăm împreună, în Pace şi Armonie.

De aceea, este de cea mai mare importanţă pentru oameni ca să fie conştienţi de existenţa şi influenţa Reţelei Plasmatice Scalare şi a altor arme energetice, pe care Cabala, sub îndrumarea Grupului Chimera, le foloseşte ca să suprime conştienţa umană şi să prevină Sosirea Luminii.
Evenimentul NU va avea loc până cînd nu se va anihila Reţeaua Plasmatică Scalară.

Mulţi Lucrători şi Luptători ai Luminii sunt principalele ţinte ale armelor de energie direcţionată, pentru că ei sunt principala ameninţare a securităţii actualei „Închisori MATRICEALE” de pe Planetă şi a mânuitorilor ei.


Prima linie călăuzitoare pentru protecţia indivizilor ţintiţi este ca să se străduiască -şi menţină starea de ECHILIBRU şi ARMONIE pe parcusul tuturor activităţilor zilnice.

Aceasta înseamnă a învăţa să deveniţi Maeştri în abilităţile de a vă gestiona priorităţile şi timpul, de a învăţa când să spuneţi „DA” şi când „NU”, precum şi să evitaţi toate elementele şi situaţiile „toxice”, inclusiv oamenii „toxici” din viaţa voastră.

De asemenea, este bine ca să găsiţi ceva timp de liniştire în fiecare zi sau să-l petreceţi în Natură şi/sau în Meditaţie, pentru a vă re-conecta cu Sinele Superior.


Sursele Dragon au comunicat un Protocol de Meditaţie pentru protecţie efectivă.

Se recomandă folosirea acestui Protocol o dată sau de câteva ori pe zi şi menţinerea acestui Scut de Protecţie până la Faza de Penetrare, pentru a vă menţine Frecvenţa vibraţională a Luminii :

1. Relaxează corpul, emoţiile şi mintea prin focalizarea asupra respiraţiei sau în orice alt fel care funcţionează pentru tine.

2. Vizualizează un VORTEX ALB strălucitor de Lumină care emană din Chakra ta Stea a Sufletului, către în jos, prin tot corpul tău, în sensul acelor de ceasornic, purificând câmpurile energetice ale corpurilor fizic, plasmatic, eteric, emoţional şi mental.
Menţine acest Vortex prin conectarea sa la Sursa Universală a Luminii şi programează-l ca să menţină permanent, în stare purificată, toată energia corpurilor.

3. Vizualizează un Scut de Oglindă semi-permeabilă în formă de ou, în jurul câmpului auric al corpurilor fizic, plasmatic, eteric, astral şi mental.
Acest scut de oglindă permite tuturor energiilor pozitive ca să intre în câmpul tău energetic, însă reflectă şi respinge toate energiile negative, înapoi la sursa lor (returnarea către expeditor).
Programează acest scut-oglindă ca să te alerteze atunci când orice tip de energie negativă este direcţionată către tine, iar scutul să o reflecte înapoi, la origine.

4. Vizualizează Lumina cum rearanjează părţi din tine şi toate părţile din câmpul energetic înapoi la starea de Echilibru şi Armonie.
În timp ce faci aceasta, poţi să intonezi Mantra „OM” – pentru că „OM” este Sunetul Primar al Luminii şi rezonanţa sa va restaura Armonia, în mod mai eficient.Dacă te afli sub un puternic atac plasmatic scalar, aşa numitul Dispozitiv al Razei Violet te poate ajuta.

Prin aplicarea baghetei în câmpul auric, poţi scoate plasma negativă, generată de către atacul scalar.

Dispozitivul „Raza Violetă Darsonval este un dispozitiv cu o Bobină Tesla care generează un câmp pozitiv de plasmă, transmutând plasma negativă care a fost generată de manipularea undelor scalare.


Alt element decisiv în acest război ocult este acela de a duce cât mai mulţi oameni posibil, departe de întuneric către Lumină.

Sunt mulţi membri din conducerea de mijloc a Cabalei care fac fapte negre doar pentru că sunt forţaţi să facă aceasta sau pentru că ei nu văd altă opţiune, fiind sub presiune sau manipulare financiară, psihologică sau fizică.

Aceştia sunt congresmani mituiţi, masoni liberi de nivel înalt care sunt motivaţi în direcţie negativă, „executivi” lacomi ai diverselor corporaţii, piloţi care operează drone ucigaşe (N.MY.: sau avioane pline cu chimicale pentru „chemtrails), soldaţi care apasă trăgaciul, personal care operează armele direcţionale scalare, fanatici religioşi care-şi varsă propriile traume asupra civililor inocenţi.


Acest Mesaj Codat a fost comunicat pentru aceşti oameni de mijloc de la o anumită sursă care doreşte să rămână anonimă :

Piatra de căpătâi a Piramidei a fost eliminată.
Ochiul A-Tot-Văzător a fost închis forţat şi nu te mai priveşte.
Eşti acum în siguranţă ca să te întorci la Lumina Iubirii.
Tubal Cain.


Sursele Dragon au sugerat o Meditaţie pentru a aduce Lumina în sufletele acestor oameni, astfel că mulţi dintre ei vor trece în Lumină, slăbind efectiv baza puterii Cabalei :

1. Relaxează corpul, emoţiile şi mintea prin focalizarea asupra respiraţiei, sau în orice alt fel care funcţionează pentru tine.

2. Vizualizează un VORTEX de Lumină Albă strălucitoare care coboară, din Chakra Stea a Sufletului tuturor acelor oameni de mijloc ai Cabalei, în câmpul lor energetic şi în personalitatea lor, trezindu-i la Realitatea Luminii, ghidându-i ca să se îndepărteze de Cabală, dându-le putere ca să se elibereze pe sine, de întuneric.

3. Vizualizează toţi acei membri de mijloc ai Cabalei cum se alătură Reţelei Planetare a Luminii şi cum depun armele de distrugere şi înşelătorie, cum învaţă să coopereze şi să se alăture societăţii umane, într-un fel constructiv.


Unul dintre cele mai mari blocaje psihologice ale Cabalei este complexul lor de inferioritate pe care încearcă să-l ascundă şi să-l mascheze cu toată fanfaronada despre „liniile de sânge.

Inconvenabilul adevăr este că Liniile de sânge ale Cabalei Khazare îşi au originea în „Omul de Neanderthal” – primitiv, crud, violent şi mai puţin inteligent – în timp ce masele umane au evoluat în ceva mult mai rafinat, echilibrate şi mai inteligente – „Omul de CroMagnon :Vă rugăm să înţelegeţi că, deşi articolul de mai sus ar putea fi bazat pe ideologie, majoritatea evidenţelor ştiinţifice rămân valabile. Este suficient ca să înlocuiţi cuvântul „Khazarieni” cu „Semiţi/Evrei”, când citiţi acest articol.


MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ a emis câteva avertismente către nucleul Cabalei, de a opri atacul cu armele de energie scalară direcţională, asupra Lucrătorilor şi Luptătorilor Luminii.

Din moment ce aceste avertismente au fost ignorate, Rezistenţa a iniţiat protocoalele „dăm drumul la câini.

Aceasta înseamnă că nu vor mai reţine de la acţiune indivizii de la suprafaţă sau grupurile care doresc să oprească membri ai Cabalei, din propria lor voinţă liberă şi iniţiativă.

Aceasta înseamnă că suprafaţa Planetei a devenit subit un loc destul de nesigur pentru membrii-nucleu ai Cabalei. De aceea, Donald Rumsfeld a vândut casa şi a evadat în New Mexico.Mişcarea de Rezistenţă a comunicat că, dacă atacurile armelor de energie direcţională nu încetează, ar putea declanşa protocoale pentru arestarea rapidă a celor „patru ne-sfinţi” : Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush sr. şi Henry Kissinger.

Dacă aceste protocoale sunt declanşate, vor avea efecte drastice de destabilizare în Situaţia Geo-Politică Planetară şi, cu toate că vor grăbi Evenimentul, întreaga tranziţie ar fi mult mai haotică şi mai violentă.

Rezistenţa este foarte conştientă de conexiunile dintre „cei patru ne-sfinţi” cu Grupul Chimera. Rezistenţa speră că sănătatea mentală va prevala şi măsurile extreme încă pot fi evitate.


Într-o notă mai pozitivă, RR6 va fi activată mâine (N.MY.: adică azi, 20 ianuarie 2015, în ziua postării pe blogul nostru) şi, în timpul acestei activări, coada de plasmă a Cometei Lovejoy va trece prin Pleiade, după cum se vede de pe Terra.

Acest eveniment cosmic va trimite o undă de energie pozitivă către Tunelurile plasmatice ale lui Set, peste tot la suprafaţa acestei Planete, declanşând transformarea lor.

Pe scurt, ne putem aştepta la multă activitate a Forţelor Luminii, în următoarele săptămâni.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu