sâmbătă, 11 iunie 2016

Magrav.ro : Despre Sursa GRAVITAŢIEI PĂMÂNTULUI.



Despre SURSA
Gravitaţiei Pământului





Nota MarYan :

Pentru că la acest sfârşit de săptămână avem o nouă întâlnire – cea de-a 5-a Conferinţă, din Seria de Conferinţe privind Sănătatea Holistică (“EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”) – folosesc acum prilejul de a insista puţin pe aspectele teoretice şi practice ale Tehnologiei Keshe, pentru a fi din ce în ce mai bine înţelese, de noi toţi...

...Căci, mai mult decât în oricare alte aspecte, aici se aplică perfect butada care spune cum „Creştem/Evoluăm împreună”, astfel că, pe măsură ce studiem şi aprofundăm un subiect de acest gen – atât de ne-convenţional şi de puţin abordat până acum, cel al tehnologiilor plasmatice de tip „energie liberă” – cu toţii ÎNVĂŢĂM şi Con-ştientizăm diferite faţete ale acestui subiect care are o îndelungată „carieră” de străbătut pe Planetă, de acum încolo.

Până la urmă, meritul fundamental al lui Keshe este cel de a fi deschis acest „teribil” Subiect, către conştiinţa întregii umanităţi planetare, în vremuri în care încă era nevoie de „teribil curaj” !

De aceea, după cum spuneam, aceste aspecte reprezintă zone foarte sensibile care pot fi supuse discuţiei conceptuale, în continuare...

...Ca, de exemplu, ideea descoperirii adevăratei origini a Gravitaţiei – aspect pe care l-am atins şi noi, dintr-o perspectivă mai Multi-Dimensională (în care Divinitatea îşi găseşte locul pe care credem că îl „ocupă”, în Dimensiunea corespunzătoare, cea Divină... a 13-a), în prezentarea filmului documentar „SECRETUL” („The Secret”), în care, printre altele, precizam :

„Abia în momentul în care persoana atinge Nivelul de Conştiinţă 5D se poate spune că aceasta a depăşit zona dualităţii şi a început să pătrundă, în fine, pe Tărâmul IUBIRII NECONDIŢIONATE !...

...Şi tocmai această Iubire Necondiţionată este exprimată în mod direct prin Legea ATRACŢIEI, care se referă la acea Forţă Supremă ce sălăşluieşte în Inimă (mai precis, în Spaţiul Sacru al Inimii), numită FORŢĂ GRAVITAŢIONALĂ sau „TetraGrammAton” (ca parte din Dumnezeul acestui Univers ce creează un Câmp Gravitaţional de forma unui Tetraedru regulat MerKaBa) care ţine la un loc toţi atomii, moleculele, celulele, planetele, stelele şi galaxiile – toate cuantele Universului – Forţă Gravitaţională care este evidenţiată în mod foarte clar şi limpede de către KESHE, prin al său Reactor Plasmatic, inclusiv în unul din ultimele articole expuse pe blog.

Aşadar, haideţi să observăm şi viziunea despre Gravitaţie din perspectiva deosebitului fizician atomist KESHE :

  




Inginerul specialist în fizică atomică nucleară, Keshe, a emis ipoteza că interacțiunea a două câmpuri magnetice stau la baza efectelor gravitaționale din stele și planete, precum și de pe Pământ.

Asemenea câmpuri magnetice duble determină, de asemenea, interacțiunile din și dintre atomi.

Această ipoteză este fundamentată pe noua înțelegere a faptului cum Crearea Universului este bazată pe interacțiunea Energiilor Magnetice Plasmatice (EMP-uri), care se amestecă în Câmpuri Magnetice Plasmatice Specific Amestecate (CMPSA-uri).

Aceste CMPSA-uri reprezintă energii pe care noi le numim particule fundamentale, iar acestea se pot combina pentru a forma aglomerări complexe cum sunt atomii și, mai apoi, moleculele.


Următoarea imagine arată conceptul general :

Câmpurile Magnetice Plasmatice creează particulele fundamentale

Interacțiunea energiilor magnetice plasmatice, conduc în mod normal la crearea energiei, a căldurii și/sau a mișcării structurii lor atomice în miezul intern al fiecărui atom (și moleculă), iar aceasta poate duce la crearea tuturor tipurilor de materii din cosmos.

Acest proces esențial are loc într-un mod lin, la nivelul magnetic fundamental, și nu prin forțe brute așa cum se întâmplă în reactoarele convenționale, care necesită temperaturi și presiuni înalte.

Prin reproducerea unor asemenea condiții ale energiei magnetice plasmatice în reactoare plasmatice simple pe durata experimentelor și testelor, lucrând la temperatură și presiune atmosferică, noi avem dovezi complete că acest tip de proces este foarte fezabil și corect.

Această metodă ne permite să generăm energie și materie într-un mod cu totul nou, necunoscut științei actuale, până în prezent.

Mai jos puteți vedea cum am creat tensiune și curent într-o simplă sticlă de coca cola la care am adăugat electrozi, și care conține o plasmă din lichidul nostru special Kt. Ea generează o tensiune măsurabilă și, în același timp, creează depuneri de grafen (sp2) și diamant (sp3) pe electrozi.

Aceasta arată cum conținutul este separat la nivel atomic :

Reactorul din sticlă de coca cola furnizează electricitate


În reactorul închis făcut din sticla de coca cola, noi creăm un fel de micro-galaxie în care EMP-urile interacționează și schimbă proprietățile CMPSA-urilor.

Unele din aceste interacțiuni sunt în mod tradițional numite Efecte Gravitaționale.

Prin urmare, noi avem indicații valide că unul din lungile mistere ale științei, originea Gravitației, a fost în sfârșit rezolvată.

Câmpurile magnetice duble stabilesc în și între atomi,
precum și proprietățile specifice ale moleculei.
Nucleul atrage și respinge electronii în același timp, din această cauză
ei sunt permanent distanți.


Acum am înțeles că „vechiul” miez intern al Pământului conţine hidrogen și alte elemente, care acționează ca un reactor plasmatic cu semi-fuziune, adică un GEO-REACTOR.

În interior, curenții creează un câmp magnetic de bază care este suprapus peste câmpul magnetic deja cunoscut al miezurilor cunoscute.

Există un număr de alte aspecte în concepția sistemului nostru solar, care pot fi reproduse în proiectarea noilor reactoare plasmatice.

Sistemul solar arată un sistem echilibrat specific, în care Soarele conține
cea mai mare parte de hidrogen, iar la exterior sunt planetele gazoase.
Între se află planetele de tip metalic


Aceste noi fenomene, acum înțelese, pot fi utilizate și replicate în reactoarele plasmatice făcute de om.

Trei brevete internaționale au fost înregistrate, acoperind mai mult de 300 de metode potențiale și aspecte viitoare ale acestei noi tehnologii.

Există, de asemenea, prototipuri funcționale care confirmă descoperirile teoretice din acest articol.

Reactoarele plasmatice Keshe sunt, de asemenea, un sistem închis cu propria lor ecologie,
asemănătoare Pământului


REACTOARELE KESHE pot fi utilizate în diferite domenii :

- generatoare de energie super-eficiente,

- sisteme antigravitaționale în spațiu,

- pentru maşini și avioane,

- curățarea CO2,

- crearea de grafen pentru nano tehnologie,

- alimentarea și răcirea micro-electronicelor.


Mașinile, aparatele de uz casnic și electronicele pot, de asemenea, utiliza aceste surse energetice independente, utilizând versiuni mai mici ale acestor tipuri de reactoare.




2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Deşi citesc,mă informez,ca apoi să -mi construiesc propriile dispozitive,totuşi rămîn uimit de aceste infinite posibilităţi ,văzînd un neînchipuit drum şi descoperiri,respectîndu-se legile MaGrav. Eu am făcut cîteva CREIOANE DE SĂNĂTATE,O BRĂŢARĂ DE SĂNĂTATE,sînt în experiment PLASTURII, am întrun bidon de plastic zinc şi cu pru din care uimit văd cum curge la bază GANS ul.Acum,pe sîrma nanocotată,cea care leagă Zn de Cu curge un fel de lichid gălbui care în contact cu folia de aluminiu pe care stă bidonul meu de producere de GANS ,topeşte folia de aluminiu...de ce ,oare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aratati-ne niste imagini eventual ca sa ne putem da seama mai bine. Eventual le trimiteti pe emailul de pe magrav.ro Multumim!

      Ștergere