duminică, 10 noiembrie 2019

Ada Cocoş : Horoscop Noiembrie 2019 – Previziuni generale (6 noiembrie 2019).



Ada Cocoş

Horoscop
Noiembrie 2019

Previziuni generale

– 6 noiembrie 2019 –





Nota MarYan :

Deşi ne apropiem de 6 ani de activitate pe acest blog, Univers Christalin, iată că nu excludem „premierele” – aşa cum este cazul acum, cu acest articol...

...Care vine cu aceste aşa-zise „Previziuni ale Horoscopului”, atât de mult discreditate de către mass-media generală, cea de culturalizare „în masă” – şi care, într-adevăr, parcă o face de la nivelul unei... mese (sper că nu am jignit-o pe fiinţa-conştiinţă ce animă obiectul numit „masă” :).

Astfel, abia acum am venit cu acest gen de informaţie, oferită dintr-o sursă pe care o urmăresc de foarte mulţi ani şi pe care o găsesc a fi, în general, credibilă, căci interpretările astrologice, pentru luna respectivă, se simte că vin dintr-o cunoaştere şi o anumită responsabilitate în privinţa actului de a face pre-viziuni la nivelul interacţiunii astrelor şi a poziţionării acestora pe Cerul Astrologic (aspecte despre care am tot vorbit în nenumărate articole, încât acum nu mai insistăm).

Deşi acest gen de interpretări astrologice par a fi generale şi cu mare doză probabilistică, totuşi, am realizat pe parcursul anilor cum, unele aspecte  (mai ales) diz-armonioase pe care le sesizam în manifestarea socială, din ţară şi de pe întreaga planetă, se corelau cu ceea ce tocmai se transmisese pe acest site (eastrolog.ro), în privinţa tensiunilor astrologice, determinate de opoziţiile şi cuadraturile dintre anumite planete, la momentul respectiv – astfel că acele atenţionări, cam ca şi cele de mai jos, din acest articol, primeau solide confirmări în realitatea socială, trăită în viaţa de zi cu zi, după ce le confruntam cu ceea ce transmiteau cei de la eastrolog.ro .

Şi, pentru că vremurile nu sunt deloc confortabile şi că niciodată nu strică o cât de mică atenţionare în privinţa momentelor „delicate” (pe care, iar şi iar, le subliniem ca fiind doar pre-dispoziţii, şi nu chestiuni „bătute în cuie”)...

...Iată, acum, venim cu acest gen de expunere (atenţionări astrologice) pentru a fi mai uşor de aplicat în viaţa personală şi socială, de fiecare în parte – fără a uita, însă, că precum Maeştrii care, în Vremurile tulburi, ale miilor de ani de până acum ale Epocii de Fier (Kali Yuga), au trăit şi s-au manifestat precum ar fi fost într-o continuă Epocă de Aur... ei bine, la fel putem şi noi, printr-o atitudine pe măsură şi o intenţie izvorâtă din adâncul Fiinţei şi încărcată cu cât mai multă Lumină, putem face ca acele pre-dispoziţii astrale diz-armonioase să nu mai aibă efectiv putere (cu efecte negative în viaţa personală a fiecăruia) şi să fie trans-mutate în altceva, mai pe „placul” nostru, menţinându-ne într-o continuă stare de Armonie, Bucurie şi Pace interioară a Fiinţei.

Aşadar, prin această lectură, haideţi să vedem atenţionările – precum la meteo, să vedem momentele de cod roşu sau portocaliu – pentru a fi pregătiţi de „Umbrela” care să trans-mute ploaia, frigul şi ceaţa în acel Senin şi Ploaie de Soare pe care orice Copil (interior) şi-î doreşte cu ardoare, pentru o cât mai intensă Baie de Soare, în Lumină şi Iubire :






Vedeta lunii noiembrie 2019 este MERCUR, care tranzitează Scorpionul, în mers retrograd, în perioada 31 octombrie - 20 noiembrie.

În intervalul 12–14 noiembrie, Mercur reface aspectele armonioase cu Neptun și cu Saturn despre care am discutat luna trecută.

Pentru că Mercur este retrograd, avem posibilitatea să ne revizuim deciziile financiare pe termen lung și să verificăm calitatea unor informații sau a unor relații.
 
Avem șanse să dezgropăm secrete vechi, să demascăm intențiile obscure ale altora, să dăm de urma vreunui complot sau a unor nereguli în funcționarea unor autorități ori a unor instituții ale statului.

Este indicat să fim atenți la modul în care ne gestionăm banii, mai ales dacă participăm la bugete și investiții comune.

Pericolul care ne paște în această perioadă de retrogradare a lui Mercur este predispoziția de a deveni excesiv de suspicioși și de a ne hrăni mintea cu fantasme sumbre, care pot să ne dăuneze.

Putem profita de acest tranzit retrograd al lui Mercur în Scorpion pentru a relua anumite discuții care nu au mers bine la prima încercare și pentru a revizui documente, în special financiare, bancare, sau legate de finanțări ori de moșteniri sau partaje.

De asemenea, eastrolog.ro semnalează că este de preferat să evităm semnarea de documente, acte, garanții ori împrumuturi.

Pentru decizii financiare de anvergură, mai ales dacă dorim să facem un credit, este mai prudent să așteptăm până luna viitoare.




Ținând cont de faptul că Mercur retrogradează într-o zodie de Apă, e indicat să ne folosim intuiția și capacitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor și a propriei noastre ființe, pentru a înțelege ce ne este cu adevărat de folos și ce trebuie evitat ori eliminat din viața noastră.

De asemenea, e foarte indicat să ne revizuim anumite tipare emoționale vechi și reacțiile emoționale la situațiile cu care ne confruntăm.

Soluțiile, gândurile bune, deciziile înțelepte și oportunitățile reale se îndreaptă spre noi în perioada 27-30 noiembrie 2019, când Mercur, revenit la mersul direct, formează un sextil cu Saturn și un trigon cu Neptun.


Marte tranzitează Balanța până la 19 noiembrie, iar apoi intră în Scorpion, zodia sa de domiciliu nocturn.

Din Balanță, Marte formează un careu cu Pluton (3-7 noiembrie), iar din Scorpion se confruntă cu Uranus, prin opoziție (23-26 noiembrie).

Așadar, putem avea parte de turbulențe, de confruntări de forțe ori de interese, de lupte pentru putere și conflicte în relațiile cu ceilalți, atât la începutul, cât și la finele lunii.

Eastrolog.ro recomandă prudență, din cauză că suntem predispuși la accidente și la răniri și nu este exclus să fim implicați, chiar fără voia noastră, în situații extreme sau marcate de violență.

E posibil să auzim despre explozii, accidente care implică multe persoane, proteste și confruntări violente oriunde în lume. Se pot adânci anumite conflicte, iar autoritățile ar putea trece la măsuri radicale.




Pe de altă parte, tranzitul lui Marte în Scorpion ne inspiră tuturor tenacitate și capacitatea de a ne duce la bun sfârșit acțiunile, de a ne atinge țelurile și de a ne apăra drepturile, chiar dacă acest lucru se face prin conflict.

Putem folosi constructiv energia tensionată a aspectelor menționate mai sus pentru a genera în viața noastră schimbări importante, radicale, pe care le-am tot amânat până acum.

Nu pare să ne mai sperie chiar atât de mult latura întunecată a vieții ori a celor de lângă noi, astfel că ne regăsim curajul de a face curățenie.


Energia, entuziasmul și optimismul nu ne lipsesc în luna noiembrie 2019.

Venus îl însoțește pe Jupiter, în Săgetător, în perioada 1-26 noiembrie, apoi șește în zodia severă și rigidă a Capricornului.

La 22 noiembrie, Soarele își începe și el tranzitul prin Săgetător.

Venus („Mica Benefică”) și Jupiter („Marele Benefic”) se află în conjuncție la finele lunii, între 23 și 25 noiembrie, prevestind noroc, vești bune, realizări, rezolvări, sprijin nesperat și răsturnarea unor situații ce păreau că ne sunt complet nefavorabile.

Eastrolog.ro apreciază că ar fi bine să nu forțăm norocul, să nu ne culcăm pe lauri și să evităm extravaganțele și excesele. E indicat să ne bucurăm de viață cu simțul măsurii și cu generozitate, dar cu o generozitate veritabilă, care nu este menită doar să impresioneze.

Nevoia de libertate și de independență în relațiile cu ceilalți este mai pregnantă în luna noiembrie 2019 dar, pe de altă parte, interacțiunile cu oamenii de lângă noi ne ajută să devenim mai înțelepți și să ne schimbăm perspectiva asupra lumii și chiar asupra propriei persoane.




Începând cu 26 noiembrie, odată cu intrarea lui Venus în Capricorn, tindem spre o viziune mai clasică, mai tradițională asupra relațiilor și în ceea ce privește banii.

Cumpătarea și prudența revin în viața noastră, odată cu ambiția de a ne afirma în plan socio-profesional.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu