vineri, 24 iulie 2015

Două Mesaje de la SANANDA prin James McConnell : 2. Sunteţi pe pragul de a participa la un şir de EXPERIENŢE care se amplifică (I).Două Mesaje de la SANANDA
prin James McConnell

2. Sunteţi pe pragul de a participa
la un şir de EXPERIENŢE care se amplifică (I)

(fragment dintr-un mesaj primit
de la SANANDA şi „Cel care Serveşte”)


– 21 iulie 2015 –


(continuare din Partea 1-a)


Sunt SANANDA și după cum știți am venit destul de des la acest grup față de care mă simt dator.

Voi sunteți dintre cei care lucrați sârguincios și cu responsabilitate.

Asta nu înseamnă că acest grup este singurul cu care țin legătura și mă întâlnesc periodic. Mă grăbesc s-o fac pe măsură ce inimile voastre sunt nerăbdătoare să mă întâlnească.

Fiecare dintre voi a venit aici ca urmare a dorinței sale și a conștientizării că trebuie s-o facă pentru a răspunde misiunii pe care a acceptat să o primească.


Așa cum vi s-a menționat de mai multe ori, a venit timpul ca voi să intrați în scenă, să acționați și să vă arătați StrăLucirea.

De asemenea, de la niveluri de spiritulitate diferite și surse diferite, vi s-a transmis că Umanitatea voastră se află foarte aproape de Linia de Sosire, din cursa pe care a început-o cândva și pe care a accelerat-o în ultimii ani.

S-au făcut și comparații cu jocul de domino în care piesele au început să cadă într-un ritm din ce în ce mai accelerat.

Toate aceste transformări au devenit vizibile chiar și pentru acele ființe trăitoare în dimensiunea 3D, dar care sunt profund interesate de ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă.

Cine este doritor și atent poate sesiza metamorfoza prin care trece omenirea, planeta și sistemul planetar în care trăiți. Totul este să aveți ochii larg deschiși și urechile atent orientate spre locurile în care au loc evenimente.Cu toate aceste, voi sunteți la începutul acestui program care urmărește Înălțarea ființelor umane în dimensiuni superioare.

Multe lucruri și evenimente urmează să apară și voi nu veți putea să le evitați impactul și efectele.

Dar, cât de puternic vor fi resimțite, depinde de nivelul evolutiv al fiecărei ființe, de acumulările pe care le face pe Calea Ascensionării.

Ceea ce se întâmplă acum este rezultatul unui proces început de foarte mult timp și efectele vor determina pozitionarea fiecărei entități în ciclul evolutiv care începe.

Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ interesează întregul SISTEM SOLAR din care face parte, GALAXIA și chiar UNIVERSUL căruia-i aparțineți.

Împortant este să se înțeleagă că toate evenimentele care au fost și care urmează nu se datorează hazardului, ci sunt elemente cuprinse în Planul Divin.

Voi, cei care înțelegeți și rezonați cu aceste cuvinte, știți precis la ceea ce mă refer și la cât de profund este adevărul din vorbele mele.


Niciodată noi nu am putut și nu vom putea face ceva în evoluția și desfășurarea evenimentelor fără ca sufletul vostru să fie de acord și să participe.

De fapt, schimbările de conștiință sunt opera voastră, nu a altcuiva. Voi vă creșteți sau nu frecvența de vibrație, voi vă deschideți și acceptați experiențele, voi faceți toate schimbările la care vă supuneți ființa.

În acest proces, de multe ori, lucrați în grupuri de suflete catre se ajută reciproc și care obțin rezultate și eficiență, atunci când își unesc eforturile, idalurile și intențiile.

Nimic nu se poate face fără voi, fără dorința și angajarea voastră.

Noi vă asistăm, vă oferim mijloacele și vă supraveghem acțiunile, pe care le ferim de intervenții nedorite din partea unor spirite. Intervenim doar atunci când ne-o cereți.


Totuși, trebuie să fiți siguri că proximitatea și supervizarea noastră v-au ferit de multe imixtiuni prin care forțe ostile doreau să schimbe cursul istoriei voastre. Cu alte cuvinte, sunteți aici și acum în primul rând datorită vouă înșivă și, în al doilea rând, datorită, protecției și supravegherii noastre.

Altul ar fi fost cursul istoriei voastre dacă aceste două elemente nu ar fi fost îndeplinite.


Mai mult ca oricând, prezentul acționează asupra voastră și vă pune la dispoziție mijloace de care în mod normal nu beneficiați.

Toate pregătirile, toată concentrarea actuală vizează ascensiunea voastră cât mai rapidă și mai sigură. Îndrumările și munca noastră au ca preocupare centrală plasarea voastră în câmpurile energetice cele mai favorabile, pentru ca saltul în dimensiunile superioare să fie fără șocuri insuportabile și fără traume.

Facem ceea ce este necesar ca întâlnirea voastră cu ființe  ale civilizațiilor surori, avansate, și cu ființele de lumină, să fie un eveniment cu adevărat epocal și de un sublim fără închipuire.

Voi nu știți faptul că vă suntem mult mai aproape decât v-ați imagina, dar o facem fără ca voi să conștientizați această apropiere. Deocamdată, există limite frecvențiale pe care nu le puteți depăși.

„Distanțele”se micșorează pe măsură ce nivelul vostru vibrațional crește.

Însă noi monitorizăm toate schimbările care se produc în voi și în mediul care vă înconjoară.

Momentul „ZERO” se apropie, chiar mult mai repede decât am sperat la un moment dat.

Da, nu vă ascundem că au existat perioade când se părea că sunteți pe punctul de a renunța, că alegeți „să vă dați bătuți”. Din fericire, acea poerioadă a fost depășită și voi v-ați reluat ascensiunea, într-un mod chiar accelerat.

Eu sunt Sananda, Pacea și Iubire mea să fie cu fiecare dintre voi. Eu sunt mereu cu fiecare dintre voi, în măsura în care sprijinul și prezența mea sunt invocate.

Eu, Marele Grup al Ființelor de Lumină care mă însoțesc precum și Lady Nada, vom continua să vă oferim sprijinul și îndrumarea noastră.


De voi depinde ca, în curând, să ne regăsim împreună.


Pace şi Iubire !


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu