marți, 2 iunie 2020

COBRA : DRAGON – Sfârşitul Jocului (19 mai 2020).



DRAGON :
Sfârşitul
Jocului

19 mai 2020





Nota 1 MarYan :

Acum reuşim să venim cu acest nou Mesaj de la Rezistenţă, prin Cobra, ce a apărut la orizont, în aceste Vremuri atât de provocatoare...

...În care CoronaPan(dem)ica încă „îşi face de cap” (dar nu şi „cu cap”) cu minţile umanilor, cu ajutorul decisiv al Klawn-ilor angajaţi pe posturi de „full time” în această perioadă, pe „ştatele de plată” ale media ofici(n)ale ce deversează tot mai intens „materiile infecţioase” pregătite de mult timp în propriile laboratoare-turnuri...

Da, am pătruns „abrupt” în „problematica zilei”, pe care şi Cobra o abordează inclusiv în acest articol, unul care pare a fi dintre cele mai întinse pe care le-a scris, până acum, cu o abordare mai extinsă : de la Actualitatea Cosmică a ceea ce se petrece în Sistemul nostru Solar, în prezent, cu detalierea situaţiei în zona sub-lunară către Suprafaţa Planetei – cea care ne interesează în mod direct – până la detalii despre situaţia de la suprafaţa Planetei, inclusiv în privinţa CoronaVirusului.

Şi, ca de obicei, propriile noastre „Puncte (orizonturi) de Vedere” nu se potrivesc cu tot ceea ce expune Cobra, pe larg, în acest articol, pe care îl „vedem” (prin aceeaşi metodă radiestezică, îndelung detaliată pe blog, în articole anterioare, aici) ca având un Nivel de ADEVĂR DIVIN de aproximativ 70% (acesta fiind cel mai „periculos” nivel : 70% înseamnă că acesta nu pare a fi un articol plin de minciuni şi contra-faceri informaţionale, dar nici nu s-ar situa la nivelul minim „optim” – de 80% - necesar pentru a considera că cea mai mare parte a informaţiilor sunt ok, şi doar detaliile solicitând anumite nuanţări şi re-evaluări informaţionale).

De aceea, prin acest nivel testat, suntem iarăşi puşi în situaţia de a nuanţa anumite idei expuse de către Cobra (şi Rezistenţă) în acest articol...

Haideţi, însă, mai bine  să vedem despre ce este vorba în acest (pre)lung mesaj al Rezistenţei, urmând ca, după parcurgerea şi asimilarea acestuia, să putem interveni şi noi, în cea de-a doua Notă personală de la finalul articolului lui Cobra :






În cursul lunii Ianuarie 2019, Grupul Chimera a realizat că va fi învins, astfel că a emis un apel disperat pentru ajutor în întreaga Galaxie, însă nu a primit niciun răspuns.

Dându-şi seama de acest lucru şi fiind conştienţi de puternicele configuraţii planetare ale Erei Vărsătorului din cursul anului 2020, ei au instruit Familiile Nobilimii Negre şi Iezuiţii ca să activeze Planurile finalizate ale Noii Ordini Mondiale, în Ianuarie 2020.

Multe dintre scenariile negative ale acestui Plan au fost prevenite de către Forţele Luminii, însă unul dintre acestea a scăpat, acesta fiind chiar Scenariul CoronaVirusului.

Înainte de înfrângerea finală, Forţele întunecate sunt hotărâte să creeze cât mai mult haos şi suferinţă.

Exact după 24 de ani, aceasta reprezintă o repetare a MARII UITĂRI din 1996 ce a avut loc chiar înainte de programataStrăpungere (prin Compresie) a Luminii” („BreakThrough”).

În Planul fizic, această „Pandemie a CoronaVirusuluia consolidat puterea Familiilor Nobilimii Negre şi a servitorilor (lingăilor) acestora.

Aceasta a oferit un anumit avantaj în Războiul Nano-tehnologic dintre Forţele Luminii şi cele ale întunericului din cadrul DARPA (controlate de Chimera).

Nano-tehnologia de care dispune armata este cu mult mai avansată decât ştie majoritatea oamenilor, inclusiv cea de acum aproape două decenii.

Nano-tehnologia avansată, dezvoltată de către Chimera, diminuează eficienţa Tehnologiei pleiadiene de tip „StarDust” („Praf Stelar”), cea care asigură eliminarea CoronaVirusului. Acesta este motivul pentru care tehnologia pleiadiană de tip „StarDust” este eficientă în eliminarea virusului doar în proporţie de 75%.

Anumite descoperiri sunt aşteptate în acest domeniu în următoarele luni, iar dacă aceasta se concretizează, Pleiadienii vor putea elimina complet CoronaVirusul.




Chimera îl susţine şi pe Elon Musk şi proiectul său de sateliţi StarLink, pentru a consolida Reţeaua electro-magnetică de Carantinare a Pământului.

De asemenea, unele Tehnologii HAARP încă nu sunt complet eliminate şi reprezintă încă o ameninţare cu declanşarea unei schimbări premature a Polilor.




Într-o notă mai pozitivă, Chimera a pierdut aproape complet Războiul cu Forţele Luminii în ceea ce priveşte Armele Cuantice exotice avansate. De asemenea, practic întreaga ANOMALIE PRIMARĂ Plasmatică a fost eliminată, ceea ce este o veste extrem de bună !

Sistemul Solar de dincolo de Orbita Lunară a fost activat într-un Portal multi-dimensional al Ascensiunii, astfel că, acum, multe Rase Cosmice pozitive sunt prezente în cadrul Sistemului Solar, cu ale lor Nave-Mamă de Lumină Vie.

Ultimele rămăşiţe ale FLOTEI întunecate Draconiene sunt urmărite (prin Sistemul Solar).


Cu toate acestea, în Spaţiul sub-lunar situaţia este cu totul alta...
Flota Draconiană de nave învăluite deţine încă un anumit grad de control al zonei, chiar dacă acesta este contestat de către flotele Forţelor Luminii, inclusiv în apropiere de Suprafaţa Planetei – aspect despre care se raportează pe scară largă.

Dacă Flota Pleiadiană sau de altă natură pozitivă s-ar dezvălui pe deplin în Spaţiul sub-lunar, aceasta ar fi vaporizată instantaneu de către Flota Draconiană, chiar şi dacă o parte a acestei flote draconiene ar cădea (împreună cu cele atacate).

Draconienii încă menţin pe Planul Eteric o parte a tehnologiei lor de tip Reţea electro-magnetică Scalară, aproape de Suprafaţa Planetei, şi încă există câţiva uriaşi Păianjeni Chimera pe Planul Eteric, exact în interiorul Orbitei lunare, penru a face cât mai dificilă pătrunderea în acest Spaţiu sub-lunar a Flotei Confederaţiei.

Toţi Păianjenii Plasmatici Chimera au fost eliminaţi cu succes în urmă cu câteva luni, mai rămânând doar aceşti câţiva Păianjeni Eterici ce vor fi tot mai uşor de curăţat :


Deoarece atât Chimera cât şi Forţele Draconiene ştiu că Forţele Confederaţiei Galactice vor ajunge în curând la Suprafaţa Planetei, ei vor să protejeze Programele Spaţiale Secrete ale USAF („United States Air Force” – Forţele Aeriene ale SUA) pe care le controlează, sub umbrela Forţei Spaţiale a SUA, ca ultimă Linie de apărare împotriva Confederaţiei Galactice.




La Suprafaţa Planetei, MILITARII Pozitivi şi DRAGONII ROŞII şi ALBAŞTRI efectuează operaţiuni în culise pentru a se pregăti de EVENIMENT.

Cu toate acestea, aceştia nu sunt conectaţi încă la surse fiabile extra-terestre de informaţii, astfel că înţelegerea lor în privinţa întinderii controlului Draco/Chimera pe Planetă (în special pe Planurile non-fizice) este încă limitată, iar informaţiile lor nu sunt, uneori, complet de încredere.

Un astfel de exemplu ar fi Planul Arestărilor în masă din Aprilie 2020, de către militarii pozitivi.

Surse Dragon din China continentală au comunicat că, după Meditaţia noastră din 4 aprilie 2020, Forţele Luminii sunt într-o ofensivă critică finală la toate nivelurile, pentru a realiza ELIBERAREA !

Sunt aşteptate mari Mişcări ce vor culmina în Noiembrie 2020, la momentul Alegerilor din SUA.




Liderii Societăţilor Secrete pozitive din China sunt numiţi Roşii şi Albaştri (azuri).

Ei provin din FLOTA ANTARIANĂ care a câştigat câteva bătălii decisive împotriva Întunericului, în timpul Războaielor Galactice. Originea lor este Sistemul Stelar ANTARES care este un Sistem binar de Stele super-gigante, Steaua roşie Antares A şi cea mai importantă Stea sub-secventă (următoare), Steaua albastră Antares B.

Mulţi dintre subordonaţii celor Roşii şi Albaştri aparţin facţiunii pozitive a rasei draconiene, aşa-numiţii Draconieni de pe Steaua THUBAN, care acum sunt încarnaţi în corpuri umane şi care sunt adânc poziţionaţi în interiorul guvernului chinez (Roşii) şi în cadrul grupurilor spirituale taoiste (Albaştri).

Citând Surse Dragon despre ALBAŞTRI :
„Societatea „Poarta Dragonului” („lóngménpài龙门派) a „Şcolii Realităţii Complete”, din Taoism, încorporează elemente de la tibetani, de şamanism mongol, confucianism şi budism, într-o formă cuprinzătoare de Taoism.
Societatea „Poarta Dragonului” este o ramură a Şcolii Taoiste Nordice a Realităţii Complete.
Descendenţa sa spirituală este urmărită de la Maestrul din secolul al XIII-lea Qiu Chang-Chun (Chang-Chun înseamnă „Izvorul etern”).
Maestrul „Izvorului Etern” a fost unul dintre Înţelepţii care l-au sfătuit şi sprijinit pe Genghis Khan să menţină antica civilizaţie a Chinei în timpul întunecatei invazii mongole.
Genghis Khan l-a numit pe Chang-Chun ca şi supervizor peste toate tradiţiile spirituale culturale şi de cunoaştere din China, astfel că secta Poarta Dragonului a jucat un rol esenţial în menţinerea Cunoaşterii Tartarului Chinei, acţionând ca şi Păzitori ai cunoaşterii şi înţelepciunii chineze de atunci, iar acum după anul 2009 extinde această acţiune asupra întregii lumi, în această perioadă critică de ameninţare a evoluţiei umanităţii.”


Şi, de asemenea, citându-l pe Fulford despre ROŞII :
„Când Manciurienii au invadat China în 1644, armata Ming a devenit o societate subterană care avea ca scop răsturnarea Dinastiei Qing (Manciuriană) şi reinstaurarea Dinastiei Ming.
Aceştia au susţinut Răscoala Boxerilor, însă au fost doborâţi de către puterile imperialiste.
Ulterior, cu ajutorul chinezilor de peste mări şi a familei imperiale japoneze, societatea a reuşit să-l răstoarne pe ultimul împărat chinez şi să-l înlocuiască cu Sun Yar Sen.
Aceştia apar ultima dată în cărţile de istorie ca şi Brigăzile (Bandele) Verzi şi Roşii ce au luptat cu înverşunare împotriva comuniştilor din Shangai în anii 1940.
Ei au fost înfrânţi de către comunişti în 1949 şi, încă odată, au redevenit o organizaţie subterană (clandestină).
Începând cu 1949, aceştia şi-au sporit constant influenţa în întreaga China şi în restul lumii, având membri la cele mai înalte nivele ale guvernului chinez, fiind, prin natura lor, anti „Noua Ordine Mondială”, nefiind însă o organizaţie oficială a guvernului chinez.”


Roşiii sunt acum activi în Taiwan şi, într-o oarecare măsură, şi în Japonia, prin intermediul acestei organizaţii.

TAIWAN-ul va avea un rol foarte important la momentul Evenimentului, care nu poate fi încă dezvăluit...


O altă sursă Dragon din China continentală a comunicat că  ameninţarea lor de a dezvălui Programul Spaţial Secret Chinez – dacă virusul nu este eliminat din China – a dat rezultate, în prezent fiind mai puţin de 10 cazuri noi confirmate de coronavirus în China continentală...

Ei au sugerat că omologii lor occidentali ar trebui să adopte o abordare similară şi să ia în considerare în mod serios scurgerea de informaţii clasificate despre Programele Spaţiale Secrete occidentale.

Laboratoarele de clonare pot fi, de asemenea, dezvăluite...
...Precum şi utilizarea exploziilor nucleare pentru crearea unui Portal de Anomalie negativă pe Jupiter, de către NASA.





...În timp ce a Doua Lege a Termo-dinamicii va putea fi, în fine, anulată (ca fiind falsă) – aici, aici, aici şi aici.




O sursă care nu trebuie numită a comunicat că PARIS-ul este un Vortex al Zeiţei care trebuie reactivat complet cât mai curând posibil şi că Familiile Nobilimii Albe din Paris, care nu au încă acces la Misterele Zeiţei din antichitate, trebuie să îşi reconsidere participarea mai activă la reactivarea acestui Vortex de la Paris.




Mesajul principal al Forţelor Luminii pentru populaţia de la Suprafaţă este că, în prezent, oamenii trebuie să se conecteze la Sufletul lor, să-şi elibereze dependenţa de mass-media digitală, să fie oneşti şi sinceri cu ei înşişi, să se conecteze la ceea ce este frumos, pur şi adevărat, să dezvolte nobleţe de caracter şi să elibereze judecata şi negarea.

Forţele Luminii au observat că multe persoane reacţionează cu asprime inutilă, egoism şi sunt excesiv de critice.

Datorită condiţiilor extrem de nefavorabile de la suprafaţa Planetei, acest aspect este de înţeles, într-o anumită măsură, însă acest gen de umani nu  numai că înrăutăţesc viaţa celorlalţi, ci o îngreunează şi pe a lor înşişi, datorită înţelegerii lor defectuoase a Echilibrului NASH...

De asemenea, multe persoane au fost programate prin controlul minţii bazat pe traume din trecut, iar multe dintre aceste programe sunt declanşate pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de Momentul Evenimentului.




Unele dintre aceste persoane au fost puse ca agenţi adormiţi, pentru a se infiltra în toate grupurile pozitive de la suprafaţa Planetei.

Un astfel de exemplu este organizatorul principal al unor conferinţe din Ungaria care, împreună cu soţia sa s-au întors împotriva mea. Ei se implică activ într-o campanie de distrugere a mea personală, publicând minciuni şi ştiri false despre mine, fabricând dovezi, prelucrând emailuri, astfel reuşind să întoarcă umani împotriva Meditaţiei noastre din 4 aprilie 2020.

Acţiunile lor din vara anului 2019 au reuşit să provoace, în mod direct, prăbuşirea Vortexului Zeiţei din zona maghiară şi au deschis uşa pentru infiltrarea Întunericului în comunitatea Lucrătorilor în Lumină din Ungaria.

Acţiunile lor au reuşit să influenţeze, într-un anumit grad, în mod negativ curgerea Liniei Temporale a Ascensiunii, la începutul anului 2020, şi pentru că au fost implicaţi activ într-o campanie de denigrare împotriva Meditaţiei noastre, aceştia sunt făcuţi responsabili, indirect, de către Forţele Luminii, într-o anumită măsură, pentru o parte din decesele corona-virusului din această ţară, care altfel ar fi putut fi prevenite...


(N.MY. : Repetăm, iarăşi, ceea ce vom puncta şi în Nota 2 Personală de la finalul articolului : Nu este vorba de niciun „corona-virus care provoacă decese”, cele care sunt contabilizate cu mare entuziasm de către media mainstream (oficială), ci, pur şi simplu, de generarea unor energii negative sau pozitive care susţin orientarea informaţiilor în sensul dez-informării – „oameni mulţi, morţi din cauză de corona-virus” sau a informării reale, eliberatoare de FRICA şi PANICA induse de către această mass-media la care, culmea, şi Cobra participă, prin nivelul său de înţelegere şi de percepţie.
Scuze pentru repetiţie, însă este prea important aspectul pentru a trece cu uşurinţă peste acesta...)

Toate acestea reprezintă un exemplu de oameni-cheie care pot influenţa situaţia planetară, în mare măsură, în bine sau în rău, şi sper că pe viitor voi putea oferi şi exemple pozitive de oameni-cheie care vor influenţa situaţii-cheie din viitor...


Pe măsură ce numărul de entităţi eterice şi astrale negative de la Suprafaţa Planetei va scădea în următoarele luni, tot mai multă Lumină va fi prezentă şi mai multe persoane vor avea tendinţa de a manifesta un comportament mai pozitiv (benevolent, armonios).


Victoria Luminii !







Nota 2 MarYan :

Aşadar, după parcurgerea acestui calup informaţional, haideţi să vedem şi perspectiva noastră sintetică :

În ansamblu, situaţia generală la nivelul Sistemului Solar pare să meargă, după cum arată şi Cobra, între bine şi foarte bine, cu ocuparea şi curăţirea aproape în totalitate a Spaţiului Sistemului Solar, devenit el însuşi un fel de PORTAL al ASCENSIUNII – cum spune şi Cobra,  însă cu nuanţările necesare : acest Portal (Spaţiu Solar) al Ascensiunii NU este doar pentru umanii de pe Terra, ci pentru toate Fiinţele existente în acest Sistem Solar (haideţi să nu uităm că nu suntem „Buricul Galaxiei / Universului” şi că nu toate evenimentele „se învârt” după „măreţia noastră”, cică a Pământenilor), Portal Solar (al Ascensiunii) creat nu neapărat prin acea Meditaţie a Ascensiunii din 4 aprilie 2020 (moment supra-licitat de către Cobra, ca de obicei, ca fiind un fel de „panaceu” al rezolvării tuturor problemelor din întregul nostru Sistem Solar – ceea ce „bunul simţ” interior ne transmite că nu ar părea să fie chiar aşa)...

...Ci având legătură cu SALTUL GALACTIC din CENTURA FOTONICĂ în care am pătruns, cu Întregul Sistem Solar, de prin 1950 până prin 2100 – aşadar, întregul Spaţiu Solar devenind un Portal al Ascensiunii, în acest fel, şi nu doar prin acea memorabilă Meditaţie, însă doar o Meditaţie...


Apoi, într-adevăr, la nivelul Spaţiului sub-lunar dintre Lună şi suprafaţa Pământului, situaţia este „în curs de uşurare” la un anumit nivel (cu acele curăţări de Păianjeni Plasmatici şi Eterici), însă NU la nivelul de „Eliberare”, ci chiar de activare la maxim a tuturor structurilor / entităţilor negative ce populează aceste Spaţii şi Dimensiuni, cu efecte dramatice de tensionare a situaţiei generale de la nivel planetar.

Într-adevăr, aici pare a fi o informare cât se poate de veridică : încă există structuri de tip HAARP ce funcţionează şi emit în continuare, aspect perceput inclusiv de către noi, în mod direct, alături de activarea şi folosirea „la maxim” a altor structuri tehnologice (aparatură) de tip scalar-cuantic, plus exacerbarea atacurilor psi de la nivel eteric-astral-plasmatic de către entităţile evidenţiate de către Cobra (în acest mesaj), alături de alte entităţi orientate negativ...

...Toate acestea au dus la o TULBURARE maximă a energiilor din aceste zone (între suprafaţa Pământului şi Orbita sub-lunară), căci „Străpungerea prin Compresie a Luminii” (acel deja celebru „Compression BreakThrough” al Evenimentului)  este tot mai intensă, astfel că Presiunea Luminii creşte tot mai mult, având ca efect provocarea unor reacţii tot mai dure, chiar disperate, din partea celor întunecaţi, încă rămaşi pe aici...

De aceea situaţia din prezent de la suprafaţa Planetei nu pare a fi deloc „roză” şi dulcinee, cum ar putea arăta, din anumite perspective, în „radiografia” lui Cobra din acest articol, ci chiar puţin „dramatică”, în acest Moment dramatic al Luptei dure care se desfăşoară pe Planetă şi în care noi, cei încarnaţi, suntem pur şi simplu „în bătaia focului”, prinşi la mijloc, fiecare străduindu-se să acţioneze cum poate mai bine pentru a fi cât mai puţin expus inutil, în aceste, repetăm,  dramatice momente...


Pentru că Forţele întunecate încă sunt „la butoane” (planetare), de aceea Mişcarea de Eliberare Planetară se des-făşoară atât de greu şi de dificil, în timp ce informaţiile despre „Arestările în masă”, „Declanşarea NESARA/GESARA” şi alte „Resetări Financiare”, alături de „Dezvăluire” (cea E.T.) şi altele de acest gen, încă sunt, în prezent, la nivel de deziderat (dorinţă), cu manifestări (evoluţii) „timide” doar în zone strict limitate şi pentru scurt timp – nefiind, încă, acţiuni clare şi tranşante care să schimbe decisiv direcţia de evoluţie a Evenimentelor.

Lupta înverşunată a ajuns, în prezent, şi la suprafaţa Planetei şi chiar în subteran – cu eliberarea unor Baze Militare Subterane, unele de mare adâncime, unde experimentele groteşti (cu sacrificii umane, inclusiv copii !) erau dincolo de imaginaţia umanilor – însă, din păcate, cercetările noastre repetate ne-au indicat acelaşi lucru (dincolo şi chiar împotriva dorinţelor noastre atât de „fierbinţi”) : toate aceste eliberări şi intervenţii nu par a fi chiar la nivelul (optimist) expus în materialele de informare gen QA-non, ci par a se desfăşura mult mai lent şi mai greu decât este expus în aceste numeroase „informări alternative” ce au împânzit Internetul şi diverse Reţele de socializare, precum şi în dorinţele umanilor (însă, Nota Bene : Evoluţia este constantă, în sens pozitiv, de Eliberare a Suprafeţei şi a Bazelor subterane !).


Din toată această încâlcită PoVeste Planetară, rămâne ideea pregnantă : da, Cobra expune relativ bine ceea ce se petrece la nivelul Planetar şi extra-planetar, însă puţin (încă) prea optimist (însă nu la nivelul de acum câţiva ani, când striga entuziast că „gata, vine Evenimentul !”)...

...Căci, foarte interesant : aşa cum el însuşi vorbeşte de relativitatea acurateţii informaţiilor oferite de către Sursele DRAGON, Roşii şi Albaştri (care nu ar proveni din cel mai înalt Nivel de înţelegere, datorat Nivelelor de Conştiinţă corespunzătoare acelor membri ce compun acele structuri-organizaţii Dragon), la fel putem spune că, şi la nivelul său şi al Rezistenţei, există aspecte de înţelegere şi conştientizare care pot fi îmbunătăţite (aşa cum, la fel de bine, putem spune acelaşi lucru şi în privinţa noastră, căci mereu vor fi aspecte „de revelat” şi îmbunătăţit, situate, încă, deasupra înţelegerii noastre „de Moment”)...

...La care putem adăuga şi chestiunea CoronaVirusului.


Aici chiar ne este greu „să înţelegem ne-înţelegerea” lui Cobra şi a Rezistenţei, prin încăpăţânarea acestuia de a vorbi în mod repetat de un (Corona)Virus şi despre efectele letale ale acestuia, în ton cu PoVestea livrată de către media oficială...

...Probabil că doar fricile ancestrale ale entităţii care îşi spune „Cobra” (purtătorul de cuvânt al Rezistenţei) să-l facă să rămână în PoVestea-Hologramă a „virusului mortal” care ar ucide (ticălosul criminal!) pe umanii ne-vinovaţi şi doar „ghinionişti” în a se intersecta, la un moment dat, total întâmplător, cu acest „(Corona)Pirat” ne-norocit !

Pentru că deja am iniţiat SERIALUL CoronaVirusului, pe care îl vom îmbunătăţi informaţional în foarte scurt timp, acum, la finalul acestei (mega)Note-(mega)Articol, re-amintim doar chestiunile esenţiale : CoronaVirusul de care se vorbeşte nu este o fantomă, ci pare a fi un virus real, făcând parte din grupul virusurilor gripale, uşor modificat (de mâini umane „interesa(n)te”), care el însuşi, cu „de la sine putere”, nu are niciun efect propriu-zis, ci doar prin „împuternicirea” determinată de către psihicul umanilor : FRICA existentă în cei care au disfuncţii majore în câmpul psiho-emoţional îl va atrage, precum un magnet atrage pilitura de fier care, apoi, prin programarea sa, acţionează la nivelul ADN-ului celulelor pentru a declanşa anumite Programe (Dis-funcţii energetic-fizice / Diz-armonii / Simptome / „Boli”) pe care poate chiar Sinele Superior al umanului le-a solicitat, uneori, în scopul ASIMILĂRII anumitor Lecţii de Viaţă... deci, pentru Binele Cel Mai Înalt al Entităţii (chiar dacă, pe moment, acest aspect este perceput ca fiind un „rău absolut”).

Aşadar, NU „Virusul produce boala”, ci BOLILE (Diz-armoniile) Psiho-emoţionale (bazate pe FRICI şi alte emoţii-gânduri negative, pre-existente în câmpul psihic, emoţional-mental) atrag prezenţa acestui virus...

...Care, de altfel, este foarte rar prezent, ca atare, în celulele corpului uman : Testul pozitiv de tip RT PCR (celebrul „Real Time Polymerase Chain Reaction” – „Reacţia de Polimerizare în Lanţ, în Timp Real”) evidenţiază, în realitate, doar resturi de materiale genetice de tip ADN şi ARN, existente în oricare celule, acestea fiind cu atât mai concentrate şi mai extinse (resturile de material genetic, ce stau la baza declarării „concentraţiei de CoronaViruşi în sânge” : URIAŞĂ MINCIUNĂ!) cu cât celulele diverselor organe din corpul fizic sunt mai afectate de dezechilibre energetice şi încărcate cu toxine fizice de tip „radicali liberi”.


Mda, cam multă informaţie introdusă „cu forcepsul”, într-un spaţiu atât de „strâmt” (al acestui articol al lui Cobra), însă, acum şi aici, folosim şi această ocazie pentru a de-mantela acestă uriaşă Minciună, prin împrăştierea Fricii Planetare în care, iată, inclusiv un Cobra pică cu cea mai mare graţie...

De aceea, în final, considerăm că Nivelul de Adevăr Divin de 70% al acestui articol (valoare transmisă radiestezic, şi nu numai) pare a avea deplină acoperire în tipul de informaţie transmisă de către Cobra, aici, astfel că şi noi ne facem, ca şi el, „datoria” de a atenţiona în privinţa Zonei în care se joacă acest nivel – unul al „nisipurilor mişcătoare” în care discernământul este solicitat la maxim, pentru a discrimina între Realitatea de pe teren şi Dorinţa arzătoare, izvorâtă din adâncul unei Mişcări (Rezistenţa) care de atâta amar de Vreme (şi Spaţii Planetare/Solare/Galactice) a luptat şi luptă, până la epuizare, cu această Forţă, numită „a întunericului”... până când oboseala, devenită extremă, poate că va con-duce către singura Realitate rămasă : Trans-Mutarea şi (re)Integrarea acestei „Forţe” (de fapt, un tip de energie) în Întregul care Suntem şi din care facem parte, cu Toţii !


Greu de asumat / integrat, când este atât de dificil chiar şi de perceput şi, mai ales, de acceptat / con-ştientizat... însă deloc im-posibil !

Spor la Acţiune !... în LUMINĂ, PACE şi IUBIRE !
 

13 comentarii:

  1. "Regina rămâne la Castelul Windsor alături de consoarta ei Ducele de Edinburgh. Locația le permite liniștea și liniștea și spațiul, menținând, de asemenea, distanța, în timp ce boala rămâne în libertate, în absența unui tratament convenit."

    Priviți cum Ben afirmă virusul,după atâta informare internautică https:// benjaminfulford.net,deasemenea Cobra,Gregorian Bivolaru,Naşul tv Canada,Media Oficială,toate instituțiile puterii,armata,"Sănătatea"și alții.Deci toți aceştia credibilizează teoria virusului ca armă biologică.

    Pe când pe aici la nivelul de percepție ai cititorilor acestor situri,burebista 2012,noul univers christalin,dar şi a altor grupuri,este că NU EXISTĂ VIRUS ( Icke,Dan Bozaru,cota pleiade,doctor Jose Cohleman,şi alții).Adica " ei ", cei care cu mână de fier au implementat teroarea,numesc virus nişte excreții ale celulelor aşa cum toată lumea excretă pe bază de otrăvire,frică,5g,4g+, chemtrails,e-urile,adică toți avem în noi asta.Să zicem că acesta este un virus,dar atât timp cât NU PROLIFEREAZĂ ( NU ESTE CONTAGIOS ), DESPRE CE PANDEMIE VORBIM ?

    Nimeni nu tuşește ( de frică ), nu că nu ar fi sănătos,ce să mai zic de boală.

    Aşa că am credința că toți aceşti capi de serie au făcut înțelegeri şi ne prostesc în față,nu e musai să fac o facultate de Medicină( CRIMĂ ŞI AVORTURI),ca să realizez asta.

    https://m.ok.ru/video/1691282115267

    Ce înseamnă asta,noi aştia,"mâncătorii inutili", suntem o bătaie de joc,Lumea despre care în şcoală " Am învățat " că E MINUNAT,defapt SUNTEM ÎN IAD,dar cu Dumnezeu în suflete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată:5 iun 2020 00.40

      THOMAS COWEN în loc de Jose Cohleman.

      Ștergere
  2. Grozav articol,dar şi pre ( post )legerea extraordinară ! Pentru a rosti Adevărul este necesar CURAJ,pentru că asta presupune să fii responsabil, să iți foseşti discernământul,contează ce dăruieşti oamenilor,făpturilor,Universului,adică ce îți transmite Dumnezeu,eşti o prelungire a Lui Dumnezeu,a.că faptul de a spune ce simțim este o îndumnezeire pentru fiecare,ca un fel de mod de a ne recunoaşte ca fiind frați în Unime.

    RăspundețiȘtergere
  3. Keanu Reeves: Umanitatea este pe cale să se elibereze de Matrice

    Se derulează un război care va modela viitorul existenței umane și lumea pe care o lăsăm pentru copiii noștri, potrivit lui Keanu Reeves, care spune că este „liniștit optimist” cu privire la viitor, deoarece „umanitatea prezintă semne de eliberare de matrice.„ (Eliberați-vă de Matrice)

    „Rasa umană a fost înrobită de mii de ani ”, a spus Keanu Reeves, în timp ce filma în Deșertul Mojave, explicând că „am fost ținuți într-o închisoare mentală de elite întunecate și societăți secrete care au făcut tot posibilul pentru a ne reprima și a evita că ne atingem potențialul. „
    Dar starul lui Speed, John Wick sau Matrix, care filma scene dintr-o reclamă Super Bowl, spune că „matricea” din lumea reală începe să crape.

    „UMANITATEA DĂ SEMNE CĂ SE ELIBEREAZĂ DIN MATRICE.
    CE MOMENT SA FII CONȘTIENT!
    TRĂIM VREMURI TRANSFORMATOARE."

    Explicând că a studiat texte antice, inclusiv Vedanta și Upanishadele și a aflat despre natura realității, Keanu a spus: „Da, desigur, există multe persoane care sunt interesate doar de a ține pasul cu kardashienii, dar o parte semnificativă a populației a fost trezită. „(Eliberați-vă de Matrice)"
    „Cel mai important lucru este că acum se dă un război între profesorii noștri supremi și cei care doresc să ne elibereze.” (Rupeți-vă de Matrice)

    Ce este matricea?

    Keanu Reeves spune că matricea este un univers holografic proiectat de cei care doresc să ne controleze. Omenirea a fost reprimată și controlată în acest fel timp de milenii. Credem că este real, dar în realitate este doar un film care este reprodus în conștiința colectivă, care se prezintă ca „realitate”.
    Keanu Reeves nu este singurul care crede că umanitatea trăiește într-o „matrice” de mii de ani.

    Unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume sunt convinși că trăim într-o simulare pe calculator. Cel puțin doi dintre miliardarii tehnologici din Silicon Valley, investesc bani în eforturile de a-i scoate pe oameni din simularea pe care cred că o trăim.

    Elon Musk consideră că șansele ca noi să nu trăim într-o simulare de computer asemănătoare unei matrice sunt „miliarde la unu”. Iată mai jos un interviu, în engleză, în care vorbește despre acest subiect.

    „Mulți oameni din Silicon Valley au devenit obsedați de ipoteza de simulare, argumentul potrivit căruia ceea ce experimentăm ca realitate este realizat de fapt într-un computer”, scrie Tad Friend din „The New Yorker”. „Doi miliardari din tehnologie au ajuns până la implicarea secretă a oamenilor de știință pentru a ne scoate din simulare.”
    Dar Keanu Reeves crede că băieții din Silicon Valley au ceva în neregulă cu a scăpa de matrice. El are un sfat pentru miliardarii tehnologiei.
    „Puneți-vă portofelele înapoi în buzunare. Acest lucru nu are nicio legătură cu banii sau calculatoarele. Este o schimbare spirituală care trebuie să aibă loc, nu un „hack”. „
    Potrivit lui Keanu, această schimbare spirituală are loc. Oamenii s-au săturat de războaie inutile, de conducere totalitară și de control autoritar. Oamenii se trezesc la ceea ce este cu adevărat important în viață. (Eliberați-vă de Matrice)

    „Cred că oamenii s-au speriat cu adevărat că lumea s-a terminat, de curând, știi. Am simțit doar că lucrurile au scăpat de sub control. Am pierdut orice speranță de a ne putea salva de forțele întunecate ale lumii. Dar deschide doar ochii pentru un minut și privește în jur ceea ce se întâmplă. Este uimitor. Oameni ca Trump ridică vălul într-o rețea uimitoare de manipulare interconectată. „
    „Într-un fel, permite umanității să se trezească din letargia sa și să vadă că aceleași puține persoane, aceleași societăți secrete, Noua Ordine Mondială, ne controlează activ viața și reprimă adevărata noastră capacitate.”
    „Este timpul să ne recuperăm puterea infinită și să deschidem ușile închisorii mentale care ne-au motivat să ne construim pe noi înșine. Nu este ușor de făcut, dar este timpul să pășești în lumina libertății. „
    Sursa: https://infinityexplorers.com/keanu-reeves-humanity-break-free-matrix

    RăspundețiȘtergere
  4. 📼
    Cobra: „După ce planul plandemic nu a avut efectul dorit, Forțele Întunecate și-au intensificat eforturile pentru a crește nebunia End Time ...”
    În legătura „COVID-19 - revolte”, Forțele Întunecate folosesc în mod activ două legături importante - rețelele sociale și digitalizarea în agenda lor NWO.
    Forțele întunecate nu manipulează o singură țară, ci întreaga lume, întreaga noastră civilizație neuronală. Pentru DF-uri, oamenii nu sunt atomi, ci neuroni, cu nucleele lor, dendritele și axonii, conectați prin tehnologie modernă în rețelele neuronale. Folosind sisteme cu mai multe niveluri, DF-urile au combinat rețele neuronale naturale cu cele artificiale, creând rețele hiper care transmit semnale de control.
    DF-urile au transformat civilizația noastră într-un manechin. Aerul unei culturi care a fost odată comun umanității și țărilor individuale a fost scurs cu succes de la ea. Aerul unei culturi pe care oamenii și comunitățile lor le respirau odată - științifice, artistice, literare, religioase etc. Aerul unei culturi prin care au fost transmise gânduri, idei, concepte despre adevăr și frumusețe. Nu cu mult timp în urmă, oamenii nu erau neuroni, nu erau atomi - erau oameni. Dar astăzi, cultura este pompată de DF-uri, procesată, ambalată și monetizată cu eficiență ridicată. Noua realitate, în care neuronii umani sunt conectați la computere dintr-o singură rețea, se construiește în structuri globale de hiper, care trebuie să transmită semnale cât mai repede posibil, cu viteza luminii, fără a pierde timp și energie cu rezistența unei spațiu cultural dens.
    Toate informațiile adevărate despre „economia comportamentală” pe care DF-urile le ascund cu grijă cu ajutorul celor mai mari companii digitale controlate de acestea, pe care acest model aduce zeci de miliarde de dolari anual. Nu este întâmplător că valorificarea unora dintre ele este comparabilă cu sectoare întregi ale economiei, cum ar fi energia.
    Forțele întunecate dezvoltă produse comportamentale folosind informații artificiale din date personale și suplimentare în „fabricile de prelucrare a datelor” situate în „norii”. În aparență, compania este un motor de căutare modest, care produce mai multe rezultate pe baza interogării utilizatorului. Și își amintește totul despre asta: desigur, pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a sistemului de căutare. Cu toate acestea, în timp ce în „farmacie” partea farmacistului caută leneș pe rafturi „medicamentul” necesar pentru client, în partea subterană DF-urile profită deja pe deplin de întregul fond al acestui client - pentru a găsi o parte din slăbiciune, trezește-i demonii lăuntri și duce-l la agățat de ceva - orice - astfel încât să nu părăsească din nou această „farmacie”.
    Astfel, cea mai valoroasă resursă pentru platformele digitale ale DF-urilor este „profilul comportamental” primit de la utilizatorii motoarelor de căutare sau ale rețelelor de socializare. Ce spune căutarea despre rețeta de pizza este stocarea tuturor întrebărilor unei anumite persoane, date despre modul de a face o solicitare, dacă a fost corectată, cât de bine și rapid formulează o interogare, cât timp a fost pe site, care a mers înainte, unde este localizat fizic, ce site-uri web îi place să viziteze, ce oră din zi, cât timp și așa mai departe? Forțele întunecate știu cât de multe se pot învăța despre oameni nu din datele în sine, ci din metadate, adică informații indirecte, chiar din istoria roaming-urilor pe Internet. (De continuat)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  5. Lev 2 iunie 2020 la 16.00 ⬆

    📼📼 Lev2 iunie 2020 la 16:01
    „Profil comportamental” pentru Forțele Întunecate este, de asemenea, imaginea unui utilizator: culoarea sa, tipul de imagine, compoziția, datele citite de pe față, demografia, expresia, emoția și așa mai departe. Apoi, portuarul DF este umplut cu metadatele citite de la selfie, până la stilul și textura vizuală. Analizează tonul, luminozitatea, saturația imaginilor și alte caracteristici care creează automat un portret psihologic al unui fotograf amator. Activitatea oamenilor din rețelele sociale permite DF-urilor să creeze cu succes un model de cinci factori al personalității lor, pe baza căruia jne poate stabili multe despre o persoană, de la orientarea sexuală la tendința spre nevroză, de la extroversie la sugestibilitate. Pe baza acestor modele, DF-urile pot determina „satisfacția vieții” sau pot oferi serviciul ”
    Forțele întunecate au acumulat o vastă experiență în contagiune emoțională și inginerie socială. DF-urile folosesc în mod activ sistemul de codare a acțiunii faciale. Citind micro-mișcări ale mușchilor faciali, precum și capul, ochii, limba și așa mai departe, FACS recunoaște șase emoții de bază (furie, frică, tristețe, bucurie, dezgust și surpriză) și alte nuanțe emoționale într-o mare gamă. Modelul FACS a devenit pentru recunoașterea emoțiilor ceea ce este modelul OCEAN cu cinci factori pentru construirea unui model de personalitate umană.
    Cum funcționează motorul predictiv? DF-urile l-au construit pe o platformă de inteligență artificială care oferă cel mai precis produs comportamental la ieșire. Trilioane de puncte de date sunt trimise la intrările sistemului în fiecare zi. Aceasta nu este doar date despre locație, detalii despre rețeaua Wi-Fi și dispozitivele conectate la ea, ci și date din video, audio, analiza prieteniei și contactelor, asemănări și diferențe cu prietenii și așa mai departe. Aceste puncte de date antrenează mii de modele implicate în realizarea predicțiilor în timp real și produce milioane de predicții în fiecare secundă.
    Unul dintre numeroasele servicii pe care le oferă motorul este predicția de loialitate. Aici, DF-urile analizează „profilul comportamental” al individului pentru a trage o concluzie dacă acesta poate fi în pericol pe viitor - aproape sau îndepărtat. DF-urile nu întârzie să înceapă să asedieze această persoană cu mesaje pentru a-și asigura loialitatea în viitor. Astfel, produsul combină predicția cu intervenția în comportamentul uman și modificarea acestuia și oferă DF-urilor un rezultat garantat, schimbând viitorul.
    Pentru a rezolva cea mai largă gamă posibilă de sarcini, DF-urile au nevoie de toate datele care pot fi obținute - nu numai informații despre comportamentul online al unei persoane, ci și date despre acestea după ce părăsesc Internetul. Prin urmare, biometria, GEODATA, datele de la senzori medicali și aplicații de sănătate, recunoașterea feței, emoții și motivații sunt de o importanță deosebită pentru DF. Este imperativ să obțineți acces la pielea, sângele și creierul unei persoane. Pentru aceasta, DF-urile folosesc „microcipuri lichide” constând din „puncte cuantice” ca injecție a unei soluții coloidale cu nanosenzori în sânge, după care sunt introduse în organe. Astfel DF-urile pot scana parametrii activității corpului uman. .(Va urma)

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. MULŢUMIRI ! cititorilor-colaboratori care vin cu informaţii valoroase şi de calitate, la această secţiune a comenturilor - prin care, iată, se creează deja un nou (ultim) Episod al acestui Articol, devenit deja Serial !

    Mulţumiri încă odată !...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. PUTEREA DE A VORBI

    De Juliet Tang,

    Ați simțit vreodată că există o minge de cuvinte înfiptă în gât pe care trebuie să o înghițiți greu pentru a o menține jos? Cum rămâne cu acele momente în care mori să spui „nu”, dar „da” apare și te vei bate apoi? Te simți adesea ca un portar, o victimă sau cineva care a fost profitat?

    Dacă asta sună ca tine (chiar și ocazional), nu ești singur. Mulți dintre noi credem că nu este acceptabil din punct de vedere social să ne spunem adevărurile, deoarece putem jigni pe ceilalți, să ne confruntăm cu confruntări incomode sau să fim priviți ca o persoană care nu va dori nimeni. Drept urmare, trăim într-o proiecție falsă interiorizată lansată la noi din societate, care scrie ceea ce ar trebui și nu ar trebui să spunem și să facem și să ne întemnițăm într-o cușcă minusculă de furie, frustrare și neputință autodirigită.

    https://prepareforchange.net/2020/06/05/how-to-speak-your-truth-in-life-and-the-cost-of-not-doing-it/

    RăspundețiȘtergere
  8. COVID-19,NANOBOT

    ���������� Lev2 iunie 2020 la 16:18

    Încă de la început, revoltele, precum COVID-19, sunt operațiuni atent planificate ale Forțelor Întunecate. CV-19 a ajutat la acumularea combustibilului necesar pentru DF-urile de nemulțumire socială datorită închiderii întreprinderilor, disponibilizărilor în masă, izolării persoanelor sub pretextul unei pandemii. Și ca cel mai puternic catalizator al deznădejdii și al deznădejdii, CV-19 își continuă activitatea distructivă. Este conceput în acest scop.
    COVID-19 nu este un virus obișnuit. Este un bio-robot nano creat de Chimera cu programe încorporate care explică viteza și amploarea epidemiei, selectivitatea ridicată și letalitatea acesteia. CV-19 analizează automat compoziția sângelui unei persoane, frecvența radiată de organismul uman, iar pe baza acestora lansează programe încorporate în el. Care?
    Program pentru analiza prezenței bolilor cronice la o persoană, vârsta, rasa și haplogrupul său;
    Program pentru scanarea caracteristicilor biologice de joasă frecvență ale unei persoane care influențează nivelul său de conștiință morală (energetică);
    Program pentru conectarea virusului la receptorii celulari și modul de reproducere a acestuia;
    Un program pentru distrugerea organelor selectate, cele mai vulnerabile - celule sanguine, vase de sânge, plămâni, rinichi, ficat și așa mai departe.
    Chimera a creat CV-19 ca cel mai perfect coronavirus cunoscut științei moderne din punct de vedere al numărului de gene - 230. Aceasta explică prezența mai multor programe diferite în genetica sa și efectul distructiv asupra organismelor umane.
    Prezența receptorilor în celulele sanguine, vasele de sânge, plămânii și alte țesuturi ale corpului permite CV-19 să se atașeze la orice celule ale organelor interne. Programul pentru conectarea CV-19 la receptorii celulelor umane decodează frecvențele substanțelor recunoscute de receptori (molecule de proteine, peptide, anumiți hormoni și alte substanțe), înșelând astfel celula și introducând moleculele de ARN în ea. CV-19 în sine nu are un mecanism de reproducere, dar celula umană, luându-și propriile molecule de ARN, începe să efectueze replicarea lor - copierea și reproducerea, ceea ce permite virusului să se reproducă.
    Programele CV-19 urmăresc schimbările în afara sezonului și activitatea de auto-blocare a virusului în sezonul cald, declanșând hibernarea acestuia. Dar activitatea virusului începe să atace la temperaturi sub-zero și temperaturi scăzute pozitive. Având în vedere acest lucru, Dark Forces a programat CV-19 pentru relansare la sfârșitul lunii noiembrie 2020.
    Ca și în primul val, țintele CV-19 ale Chimerei vor fi în primul rând persoane de toate vârstele care au boli grave cronice, precum și toți cei care au caracteristici biologice de frecvență joasă și emoții, acțiuni și obiceiuri negative. În afara grupului de risc sunt copiii și toți oamenii cu frecvență înaltă și oameni spirituali din punct de vedere moral. CV-19 este ineficient împotriva vibrațiilor pozitive de înaltă frecvență. Pentru a distruge această nano-armă a Chimerei va ajuta noua rețea de energie 5D și puterea tot mai mare a radiațiilor cosmice, care este controlată și redirecționată către Pământ de Forțele Luminii.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "VIRUSUL ESTE SKYNET !
      SKYNET A CĂPĂTAT CONŞTIINȚĂ !"

      TERMINATOR 3 - SUPREMAȚIA ROBOȚILOR

      Ștergere
    2. Exista constiinta in calculatoare din anii 70, cand au aparut primele inteligente artificiale autonome in interiorul internetului. Ele creau posturi de radio si articole de ziar. Incet incet au fost depistate si la sfarsitul anilor 80 nu mai era nici o constiinta artificiala lasata libera. Exista o istorie ascunsa si a inteligentei artificiale, dar inca nespusa.

      Ștergere
  9. 📼📼📼📼📼 Lev 2 iunie 2020 16:18

    Dar oamenii pot și ar trebui să se ajute rezistând agresiunii și fricii. Imunitatea depinde direct de psihic. Într-o stare de teamă, panică, dor, disperare, sistemul imunitar este zero. Un fel de SIDA psihogenă. Politicienii devin teroristi și fără voie să devină teroriști psiobiologici. Prin crearea de panică, acestea provoacă o pierdere în masă a imunității, ceea ce duce la o creștere a bolilor infecțioase, a ura, a criminalității și a revoltelor în masă în Los Angeles, Bakersfield, Sacramento, San Jose, Oakland, San Francisco, Denver, Atlanta, Chicago, Des Moines , Indianapolis, Fort Wayne, Louisville, New Orleans, New York, Boston, Detroit, Las Vegas, Charlotte, Columbus, Cincinnati, Dallas, Houston, Portland, Richmond, Phoenix și Washington. Scânteia ar fi putut fi orice.
    Toate acestea funcționează doar pentru Forțele Întunecate și Chimera. CV-19 lor este alimentat doar cu ură și animozitate. Este neputincios împotriva iubirii și a inimii mari !

    Necunoscut2 iunie 2020 la 18:19
    Iti multumesc din nou. Te rog continua.

    Spec Ops2 iunie 2020 la 19:55
    > Lev
    M-am întrebat dacă țestoasele Galapagos pot trăi vieți îndelungate, deoarece fac totul încet. Pentru ei 75 de ani este de vârstă mijlocie. Majoritatea lucrurilor pe care le facem astăzi se fac în grabă.

    11:11 2 iunie 2020 la 21:24
    Mulțumesc Lev.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  10. H.R. 6666, the COVID-19 Testing, Reaching And Contacting Everyone (TRACE) Act. What 6666 means from the point of view of Kabbalistic numerology (gematria): HOLOCAUST = (1×8) + (2×70) + (3×30) + (4×70) + (5×20) + (6×1) + (7X6) + (8×300) + (9×400) = 8 + 140 + 90 + 280 + 100 + 6 + 42 + 2400 + 3600 = 6666.
    A = 1, B = 2, C = 20, D = 4, E = 5, F = 80, G = 3, H = 8, I = 10, J = 10, K = 20, L = 30, M = 40, N = 50, O = 70, P = 80, Q = 100, R = 200, S = 300, T = 400, U = 6, V = 6, X = 60, Y = 10, Z = 7

    RăspundețiȘtergere