sâmbătă, 20 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (20) pentru 20 iunie 2015 – Începe „MAREA DISTRACŢIE” financiară ? (II).



PoVestea ZILEI (20)
(pentru)
20 iunie 2015

– Începe „MAREA DISTRACŢIE” financiară ? (II) –





În PoVestea de ieri am oferit materialul din acel Editorial care a creionat contextul general financiar în care au loc în prezent aceste fenomene aflate în stare de acutizare, cunoscute sub numele de „Criza Greacă” sau „GrExit”.

Acum este momentul ca să precizăm că această succesiune de PoVeşti despre „Cazul Greciei” nu este despre o situaţie particulară în care noi „să ne prindem mintea” din cauză de „plictiseală de week-end”, ci pentru că acest moment noi îl vedem ca un punct-cheie care evidenţiază în cel mai înalt grad efectele produse la nivele naţionale de către CONTROLUL FINANCIAR GLOBAL al Cabalei...


Miza nu doar „pare”, ci chiar „ESTE MARE”, căci toate „taberele” implicate ştiu şi înţeleg că, prin declanşarea „GrExit”-ului, porneşte în avalanşă întregul mecanism de devoalare a ceea ce înseamnă această Maşinărie creată cu atâta migală, în mai mult de un secol de cruntă  Manipulare şi Control Financiar !

Iar acest aspect NU ESTE DELOC ÎNTÂMPLĂTOR, căci se prefigurează în această „vară fierbinte”, cea care aduce atât de aproape „MANIFESTAREA EVENIMENTULUI”, cum nu a mai fost niciodată până acum !

Căci, dacă spre sfârşitul lunii Septembrie 2014, la prima noastră „monitorizare”, Condiţiile pentru Declanşarea Evenimentului erau doar pe la 70% (iar „Lumina pe Pământ”, pe la 48% !), acum, către a treia decadă a lunii Iunie 2015, Condiţiile pentru Manifestarea Evenimentului sunt realizate în procent de PESTE 98,5% !

(Şi cât de mult se apropie, în Prezent, aceste „Condiţii” de 99% ? Haideţi să le vedem, împreună, în Editorialul „care urmează”...).


De aceea nu mai apare atât de ciudată afirmaţia făcută acum puţin timp că, deja, există o Linie Temporală tot mai bine conturată care ne arată Declanşarea Evenimentului către Sfârşitul acestei Veri Fierbinţi !

În aceste condiţii, este normal ca „mişcările de trupe” – pentru Pregătirea Societăţii Umane, inclusiv în aspectele sale Financiare – să devină din ce în ce mai dinamice şi alerte (şi, mai ales, tot mai vizibile şi în plan social, „de mase”).
 


Iar GRECIA nu reprezintă decât „Modelul” după care se va realiza această Resetare Financiară, la nivel de stat-naţiune...

...Şi este Natural să se întâmple acest lucru chiar în ţara care a adus pe Planetă conceptul de „democraţie” şi de guvernare”, ca una din Zonele de iniţiere a Civilizaţiei actuale, aşa cum este ea cunoscută în Prezent !

Altfel spus, „se închide un Cerc”, pentru a se deschide altul şi, astfel, A Continua SPIRALA la un alt Nivel...



Aşadar, care este PoVestea cu Grecia, din această perspectivă financiară ?

Care este problema reală care a adus situaţia la nivelul de „a rupe pisica” (scuzaţi expresia, probabil că aparţine unui mascul-vânător...) din punct de vedere financiar, la nivel de ţară aparţinând UE şi NATO, şi, mai ales, care aparţine (încă) Zonei Euro ?


...Şi, ca paranteză, chiar „se va sparge buboiul”, oare ? Nu va mai interveni o nouă amânare, „o nouă tranşă” care să mai lungească această boală ?...

Puţin probabil, căci Energiile Cosmice pregătesc tot mai intens manifestarea directă a evenimentelor, inclusiv la nivel Financiar Planetar, mai ales în cazul concret al Greciei, chiar şi din perspectiva concretă a graficelor de rambursare a „datoriei odioase” :



Cred că se poate observa la modul cel mai clar că „linia roşie” se evidenţiază Acum, în această perioadă – luna Iulie fiind chiar un „Everest financiar al datoriei”, de netrecut de niciun guvern elen (oricât de binevoitor ar fi acesta, faţă de „băieţii deştepţi” ai Cabalei, care îşi aşteaptă „redevenţele”)...



Aşadar, aspectul fundamental al acestui „Nod gordian” grecesc, se leagă de articolul anterior, postat pe blog în cursul acestei zile, în care este expus conceptul de „Odioasă Datorie”...

La modul foarte concret, dincolo de multe alte dis-cuţii teoretizante, cred că orice persoană cu un minim „bun-simţ” va simţi un irepresibil impuls de a medita profund la ce înseamnă cu adevărat DATORIA GRECIEI şi, în general, „datoria bancară” din prezent a oricărei entităţi (fie persoană fizică, fie juridică, deci, inclusiv a „Statului Român”), doar studiind această imagine, care sintetizează SENSURILE DE SCURGERE ALE BANILOR ÎMPRUMUTAŢI GRECIEI DE INSTITUŢIILE FINANCIARE INTERNAŢIONALE, care acum îşi reclamă cu furie şi disperare „banii înapoi” ! :




Cum s-a ajuns la aşa ceva, CUM de „a fost posibil”... ? ? ?


Cuvintele-cheie în acest proces pot fi numite foarte simplu : „Dobândă Compusă” şi „Bail-Out”.

SIMPLU, simplu, dar ce înseamnă astea, mai concret ?


Din perspectiva „dobânzii compuse” (dar şi a „rezervei fracţionare”), este vorba de faptul că Marile Bănci (cele Centrale, dar mai ales cele supra-statale, Federale, de tipul Federal Reserve Bank a SUA şi Banca Centrală Europeană a UE) mai întâi creează bani din... nimic, împrumutând tuturor BANI CARE NU EXISTĂ, pur şi simplu (doar tastând pe computer nişte cifre) şi care devin reali doar în momentul în care încep să fie returnaţi de către datornic – datorie care CREŞTE EXPONENŢIAL, de la o lună la alta, ca şi în cazul celor mai versaţi cămătari, de care presa face mare caz (fără a aminti niciun cuvinţel despre cei mai mari cămătari, Sistemul Bancar actual)...


Iar „Bail-out”-ul, foarte pe scurt, se referă la faptul că salvarea de la faliment a băncilor, în general (aduse acolo prin „furt calificat” al şefilor din interiorul băncii respective, banii fiind transferaţi, în final, la capătul „circuitului”, către „Şefii invizibili” ai Cabalei, de tipul Rotschilds, Rockefeller şi celelalte Mari Familii ale Cabalei) se face, foarte simplu şi eficient, de către STATUL care găzduieşte acea Bancă (sau filială) prin ÎMPRUMUTURI ale statului respectiv, către FMI, BCE şi alte „State potente”, în care Germania şi Franţa sunt „cap de afiş”.


Aşadar, haideţi să vedem „CIRCUITUL BANILOR” (care, de la bun început, sunt „fictivi”!) : aceştia sunt devalizaţi din bănci şi direcţionaţi către „Şefii invizibili”, care deţin mii şi mii de miliarde de Dolari şi Euro, care la un moment dat duce la câte un „crah bancar” ce este „echilibrat” prin împrumuturi contractate de către statele afectate (cele mai multe) şi care urmează să fie plătite de către „contribuabilii” ţării respective...

Iată cum, la modul cât se poate de direct, cu toţii contribuim la finanţarea „Marilor Buzunare” de tip Rotschilds, Rockefeller et comp...


De aceea, prin acest mecanism, în urma masivelor împrumuturi luate de „Statul Grec”, DOAR de prin anul 2010, grecii normali au beneficiat în procent de cel mult 8% (! ! !) din aceşti ultimi 284 de miliarde de Dolari, în timp ce restul „banilor”, după cum spuneam, se re-întoarce exact la cei care „au dat” (în cea mai mare parte „pe hârtie” şi „pe computer”...), urmând ca statul, prin „contribuabilii de rând”, să plătească de câteva ori mai mult pentru ceva de care pur şi simplu NU BENEFICIAZĂ ! ! !



Înţelegeţi acum, mai bine, PERVERSITATEA ACESTUI „SISTEM TICĂLOŞIT” care A SCLAVIZAT DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR întreaga populaţie a Globului şi care chiar nu mai poate nici măcar subzista în Noile Condiţii care se prefigurează, odată cu apropierea Manifestării Evenimentului ?

Din această perspectivă, toate „strigăturile” care au loc în prezent sunt doar „focuri de artificii” care doar maschează adevăratele cauze care stau la fundaţia acestui moment.


Din păcate, mulţi oameni, grecii de rând, încă nu înţeleg ce se întâmplă... când sunt speriaţi de această posibilă „pierdere” a acestui „Euro” care nu face decât să oficializeze controlul Mafiei de la UE şi BCE...

De fap, prin afirmaţii de genul „Euro este viitorul nostru.... fără Euro noi nu avem niciun vitor” exprimă, în realitate, FRICILE din interiorul lor şi Nivelul de Sclavie Mentală la care au fost aduşi oamenii de către acest Sistem („MATRIX”), care a reuşit să-i facă pe oameni să se identifice cu ceea ce şi-au dorit „băieţii deştepţi... căci metodele şi propaganda au fost extrem de eficiente !


Şi, ce urmează ?...

...Haideţi să vedem în PoVestea următoare, care se corelează cu Ziua Momentului Solstiţiului de Vară, când, vă re-amintesc, deja Fraţii noştri mai mari din Agartha o sărbătoresc „ca-n PoVeşti”, timp de „trei zile şi trei nopţi”, bucurându-se de momentul de mâine, de la ora 19.38, ora României.


...Acum, când VALURI DE LUMINĂ CHRISTALINĂ învăluie tot mai intens şi cu tot mai multă Putere întreaga Planetă iubită... NOI CE FACEM ?... UNDE SUNTEM ?...


...Aşadar, haideţi „să ne re-întoarcem la COTA ZERO”, adică în PUNCTUL CENTRAL din Interiorul Fiecăruia, re-amintindu-ne CINE SUNTEM şi DE CE şi PENTRU CE SUNTEM, AICI ŞI ACUM, în aceste memorabile şi chiar Unice MOMENTE COSMICE ! ! !


...SIMŢIŢI ? ? ?...


Cu aceeaşi BUCURIE şi de ne-cuprins DRAG,



MarYan

4 comentarii:

  1. Premierul grec mi se pare o figura foarte luminoasa...
    Multumim pentru aceasta postare interesanta. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase articole , iti multumin Maryan

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu mulţumesc din Inimă pentru Apreciere (şi susţinere energetică, prin gândurile de Lumină dăruite).

    În felul acesta îmi reamintesc, cu Bucurie, că nu "emit în vid" şi că, dincolo de disonanţe inevitabile, Rezonanţa îşi spune CuVânt-ul, până la urmă...

    Încă odată, Eu mulţumesc pentru Prezenţă.

    MarYan, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta ! Eu cred cu tarie ca sistemul financiar bancar va cadea!

    RăspundețiȘtergere