sâmbătă, 6 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (6) pentru 6 iunie 2015 – Portalul EVENIMENTULUI (III).



PoVestea ZILEI (6)
(pentru)
6 iunie 2015

– Portalul EVENIMENTULUI (III) –





După cum spuneam în Prima Parte a acestei „mini-serii” despre Portalul Evenimentului, din 4 iunie 2015, există mai multe LINII TEMPORALE (PORTALURI TEMPORALE) ale Momentului EVENIMENTULUI.

Unul dintre acestea este „văzut” a se manifesta chiar până la sfârşitul acestei veri, în timp ce altul, până la sfârşitul acestui interesant an, 2015.


Primul caz solicită atât intervenţii la fel de intense din partea Forţelor de Lumină implicate în procesul de Eliberare Planetară (şi evidenţiate în materalele lui COBRA), cât, cel puţin la fel de important, acţiuni decisive din partea Lucrătorilor în Lumină care au venit, Acum şi Aici, cu această „misiune” planetară.


A doua situaţie pare a fi mai aproape de „posibilitatea probabilă, când evoluţia evenimentelor şi a energiilor planetare şi umane indică sfârşitul anului ca având o probabilitate mai mare în realizarea acestuia...


Pentru că s-a vorbit atât de mult în ultimul timp despre EVENIMENT, poate că nivelul de scepticism în această privinţă a crescut foarte mult – ceea ce nu este „rău, în sine”.

Important în această fază este de a nu se trece în extrema cealaltă, a „negării”, ci de a se menţine „Linia Echilibrului”, folosind, aşa cum deseori recomand, instrumentul DISCERNĂMÂNTULUI, pentru A SIMŢI când o anumită informaţie despre Evenimente care care fac parte din Pregătirea Evenimentului chiar au avut loc sau sunt doar alte „manipulări informaţionale” din lunga serie prezentă...


De aceea, MEDITAŢIILE în LUMINĂ au acel rol Purificator şi Eliberator, de care tot amintesc.

Realizate în Ritmul propriu al fiecăruia (Eu-Ritmic), astfel de Acţiuni ajută atât la echilibrarea propriilor energii personale, cât şi în Lucrul Planetar de intervenţie pentru Declanşarea Evenimentului – în care „Căderea VOAL-ului” a fost doar un Element PREGĂTITOR, la fel ca aceste MEDITAŢII în LUMINĂ.


Pace, Lumină şi Bucurie !



MarYan

Un comentariu: