miercuri, 17 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (17) pentru 17 iunie 2015 – SOLSTIŢIUL DE VARĂ (I) : duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38.



PoVestea ZILEI (17)
(pentru)
17 iunie 2015

– SOLSTIŢIUL DE VARĂ (I) :
duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38





Dacă în ultima PoVeste am vorbit de Luna Nouă din Gemeni, care a avut loc ieri, 16 iunie 2015, la ora 17.05, astăzi aducem în atenţia fiecăruia un moment şi mai interesant, care se va petrece peste 4 zile : SOLSTIŢIUL DE VARĂ.


Acest moment, când „Soarele Stă” (în traducere punctuală), a fost bine explicat din punct de vedere ştiinţific-astronomic, de către forurile ştiinţifice respective.


Deşi pozele pe care le prezentăm – referitoare la acest subiect, provenite de pe situl Observatorului Astronomic din Bucureşti „Amiral Vasile URSEANU” – cred că sunt suficient de relevante, vom mai reveni asupra subiectului şi din această perspectivă.


Însă, de la bun început, doresc să relevez aspectul ezoteric, ENERGETIC, al acestui Moment.

Acest aspect l-am recepţionat ca informaţie încă de acum vreo 10 ani, din cartea în 3 volume, „TELOS”, a Aureliei Louise JONES, cea care l-a „canalizat” pe ADAMA, Înaltul Preot al oraşului Telos din Agartha.

La un moment dat, acesta este întrebat despre atitudinea fraţilor noştri mai mari din Agartha în privinţa SĂRBĂTORILOR („Aveţi sărbători în Telos? Cum le celebraţi?”).



Şi iată ce răspuns a primit Aurelia de la ADAMA, în această privinţă :

„Da, avem sărbători minunate în Telos, cu festivităţi măreţe şi elaborate, la care participă toată lumea, inclusiv copiii.

Deşi, în general nu avem aceleaşi sărbători ca voi, ne percepem existenţa ca pe o celebrare continuă a vieţii, a iubirii şi a recunoştinţei profunde în inimi, pentru frumuseţea, belşugul şi Graţia Divină de care ne bucurăm în fiecare zi.

Deşi avem multe motive de sărbătoare, festivităţile noastre principale au loc de patru ori pe anodată cu schimbarea anotimpului, la SOLSTIŢII şi ECHINOCŢII.

Atunci, în fiecare sezon, toate oraşele din Reţeaua Agartha organizează o sărbătoare care ţine trei zile.

Aceste festivităţi au loc în întregul oraş, iar prietenii şi familiile participă împreună şi îşi arată multă dragoste unii faţă de alţii.

Foarte mulţi oameni călătoresc în diferite oraşe, pentru a participa la festivităţi şi pentru a-i vizita pe cei dragi.



În Telos, în timpul acestor perioade de sărbătoare, populaţia aproape că se dublează cu vizitatorii care vin de peste tot din interiorul Pământului şi, de asemenea, cu cei care sosesc din Stele.

Aceşti vizitatori sunt membri ai Familiei noastre Galactice şi, în acelaşi timp, familia voastră.

În viitorul apropiat, mulţi dintre voi se vor întâlni, în mod conştient şi palpabil, cu mulţi dintre fraţii şi surorile voastre din stele – şi aceasta vă va aduce multă bucurie !


Toţi ne unim într-o măreaţă celebrare a Iubirii şi a Unităţii cu Creatorul nostru, cu Pământul – şi unul cu celălalt.

Dansăm, cântăm şi ne arătăm iubirea şi aprecierea pentru bucuria de a fi împreună.

Înainte de fiecare sărbătoare, participăm la decorarea oraşului – lucru pe care-l facem cu creativitate şi gust.

Nu precupeţim niciun efort, iar decoraţiunile ne creează sentimentul de sărbătoare.


Pe parcursul anului, există şi alte ocazii pentru care ne rezervăm timp de distracţie.

Dacă nu am avea motive speciale de sărbătorit, ni le-am crea. Viaţa este atât de magică şi plină de surprize, încât întotdeauna există un motiv pentru a sărbători ceva.

Mai celebrăm şi iubirea şi deschiderea voastră faţă de Moştenirea Lemuriană Străveche.

În inimile noastre, noi pregătim MAREA SĂRBĂTOARE A REUNIRII celor două Civilizaţii, care va genera, într-adevăr, cea mai mare dintre serbări !”



...Sună MAGIC şi de-a dreptul “S.F.” ceea ce se petrece în această perioadă chiar pe Planeta noastră, dar ÎN INTERIORUL acesteia – adică, cumva, SUB Noi (deşi, din punct de vedere vibraţional, “deasupra” noastră) ?...

...Dacă, însă, nu prea vă vine să credeţi, atunci este perfect, pentru că este suficient doar SĂ SIMŢIŢI această celebrare – care, iată, tocmai este pe punctul de a începe !...


De aceea, acum, mai mult decât oricând, este atât de mare (ne)voie de exprimarea acestei Trăiri pe care o “strig” atât de des (pentru această Planetă, aflată de atâta “amar de vreme”, în atât de multă suferinţă...) :

BUCURIE ! ! !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu