vineri, 16 mai 2014

Interviu cu ALKESH la BBS Radio (Partea a 2-a)



Ianuarie, 2014
Interviu cu ALKESH la BBS Radio
Gazda emisiunii : Maarten Horst
(Partea a 2-a)





(continuare din Partea 1-a)

MAARTEN HORST: Ceea ce e foarte important. Să clarificăm lucrurile.



ALKESH: De exemplu, am observat că sunt mulţi care au spus despre noi şi despre experienţa noastră că, de fapt, ea este legată de întâlnirea cu fiinţe extraterestre care nu sunt din sistemul Sirius A, ci din sistemul Sirius B şi că aceste fiinţe extraterestre sunt cunoscute a nu fi benefic orientate; că întreaga noastră experienţă ar fi fost oarecum orientată către o experienţă negativă, dar (eu întreb) : ce poate fi în neregulă cu explicaţia din film? Vreau să spun, ce este greşit în film? E ceva foarte specific, explicat şi corelat, informațiile sunt logice şi prezentate exact aşa cum am primit informaţia.

Chiar şi aşa, unii se grăbesc să declare, evident în lipsa dovezilor, că aceşti siriusieni sunt siriusieni „alteraţi”, având intenţii negative, deşi am menţionat în mod repetat că ei aparţin civilizaţiei siriusiene originare, care provine din sistemul stelar Sirius A. Aceasta e ceva... ce nu putem înţelege.

Vom prezenta mai multe date şi informaţii despre structura planetară, de exemplu, a planetei şi a sistemului stelar şi chiar despre viaţa şi societatea siriusiană în următoarele episoade din seria TERRA GALACTICA, exact aşa cum Amun ni le-a arătat.

Pentru moment am să precizez doar că civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A este structurată pe mai multe nivele de vibraţie, care în limbajul adoptat recent (de către cei interesați de acest domeniu) pot fi interpretate ca 5D, 4D, 3D. Adică, civilizaţia siriusiană care provine din sistemul Sirius A e structurată pe câteva nivele diferite de vibraţie, pornind de la cel fizic spre cele mai subtile.

Toţi siriusienii despre care vorbesc, indiferent de nivelul de vibraţie al civilizaţiei din care ei fac parte şi indiferent dacă sunt în planul fizic sau într-unul din planurile mai subtile, toţi vin din acelaşi sistem Sirius A şi colaborează în cadrul lui. Acest lucru trebuie să fie foarte clar ; nu vorbesc deloc despre siriusienii din sistemul Sirius B.

Sistemul planetar al stelei Sirius A – şi vă spun asta pentru că am început să vorbesc despre civilizaţia lor aşa cum ne-a fost prezentată – este format din 4 planete. În timp, civilizaţia siriusiană a evoluat atât de mult, încât a ascensionat pe nivele mai înalte de vibraţie, dar a vrut totuşi să menţină o proiecţie şi în planul fizic.

Aceștia sunt siriusienii din dimensiunea a treia sau 3D, adică dimensiunea fizică şi ocupă a treia planetă din sistemul lor solar. Cred că aceste informaţii sunt destul de importante şi îi vor ajuta pe cei care sunt interesaţi să înţeleagă mai bine modul de viaţă, intenţiile şi experienţele acestor fiinţe extraterestre extraordinare, care sunt siriusienii din sistemul Sirius A.

Materia fizică din care este alcătuit trupul lor - şi vorbesc acum despre siriusienii din planul fizic – este totuşi mult mai rafinată decât a noastră. Cu toate acestea, ei există în planul fizic ca şi noi. Amun, comandantul suprem al misiunii pentru planeta Pământ, a revelat că diferenţa de dezvoltare tehnologică între civilizaţia siriusiană din planul fizic şi civilizaţia terestră este uriaşă, este de sute de mii de ani şi ea a subliniat că nu se poate ajunge la acest nivel de dezvoltare dacă nu se înţelege corect legătura cu Natura şi cu legile universale.

Nu vei vedea, de exemplu, pe a treia planetă a sistemului solar Sirius A, grădini înconjurate de beton; dar ai să vezi vegetaţie cu adevărat luxuriantă şi bogată. Vreau să spun – o simbioză perfectă între fiinţă şi vegetaţie. Deşi tehnologia există şi chiar este foarte dezvoltată, foarte avansată, ea totuşi nu este... cum să spun... ostentativă. Înțelegi ce vreau să exprim?

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: Când treci la un nivel mai înalt, de exemplu când treci în 4D... acolo unde se află Amun și întregul echipaj şi nava-mamă Anais – am prezentat în film că întreaga navă spaţială, fiinţele din interiorul ei şi Amun, întregul echipaj siriusian se află în planul eteric, care este 4D. Deci, când treci la acest nivel (de vibraţie) mai înalt, lucrurile se modifică substanţial, aş putea spune, pentru că este vorba despre un grad diferit de manifestare a materiei, care este mai subtilă (decât materia fizică). În mod obișnuit aceasta nu este vizibilă, nu poţi vedea (realitatea eterică), iar legile ei sunt diferite. Chiar şi aşa, însă, ea este suficient de aproape de nivelul fizic, încât să fie relativ uşor accesibilă dacă există bunăvoinţă, sinceritate şi iubire.

De aceea am fost foarte suprinși atunci când am văzut seriozitatea, dacă pot să-i spun aşa, cu care unele fiinţe umane s-au grăbit să tragă anumite concluzii, făcând declaraţii fără nicio bază despre lucruri care nu au nimic de-a face cu experienţele noastre de contact extraterestru. Simţim multă compasiune pentru aceste fiinţe umane, care fără îndoială au căzut pradă prejudecăţilor şi ignoranţei.

Noi ştim foarte bine ce am experimentat şi nu ne vom îndoi niciodată de natura stărilor pe care le avem în prezenţa acestor fiinţe extraterestre benefice şi chiar fascinante. Situaţia e chiar şi mai amunzantă, pentru că e ca şi cum aceşti oameni vor să ne convingă că afară este noapte, când în realitate ne aflăm în plină zi însorită! Înţelegi?

MAARTEN HORST: Da, înţeleg. Aceasta e fost o descriere minunată a siriusienilor. Aş vrea să-ţi mulţumesc pentru asta, Alkesh.

ALKESH: Este doar o descriere foarte scurtă, pentru că vom prezenta modul lor de a trăi, principalele caracteristici ale civilizaţiei lor, structura sistemului lor planetar şi nivelele de vibraţie în următoarele filme pe care le vom face şi poate în viitoare show-uri radio, cine ştie...

MAARTEN HORST: Foarte bine. Acum Alkesh, vreau doar să le spun ascultătorilor cum pot găsi filmul de care am vorbit. Trebuie să se ducă pe website-ul galactis.net şi acolo pot găsi filmul, dacă dau click pe meniul Video. Se poate vedea pe pagina principală, asta e foarte important de ştiut. Şi pentru acest show radio, dacă îmi pot permite, Alkesh, am selectat nişte muzică pentru a ne aduce într-o stare mai elevată de conştiinţă...

ALKESH: Foarte bine.

MAARTEN HORST: Am găsit prin coincidenţă, pe internet, această muzică pe care am obţinut-o mai apoi, a unui artist pe nume INDRA şi aş vrea să-l rog pe Donald, dacă ne ascultă, să pună melodia pe BBS Radio, numită Magneto, a artistului INDRA.

(Magneto – INDRA)

MAARTEN HORST: Bine te-am regăsit, Alkesh !

ALKESH: Iată-ne aici din nou.

MAARTEN HORST: Suntem aici, suntem cu toţii aici. Şi sunt sigur că şi cei de pe nava-mamă Anais, ne ascultă show-ul.

ALKESH: De fapt, numele (se pronunţă) „Anesh”.

MAARTEN HORST: Anesh.

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Ok, Anais (pronunţat Anesh). Am vrut doar să spun că eu cred că acele fiinţe de pe navă ascultă ceea ce vorbim noi acum. Sunt foarte curios în legătură cu ceea ce mai ai de spus, aşa că vom trece la următoarea întrebare şi să auzim ce ne dezvălui despre nava-mamă Anesh.

ALKESH: Este uriaşă. Există în planul eteric şi susţine, după cum ni s-a spus, aproximativ 300 de milioane de fiinţe siriusiene.

MAARTEN HORST: 300 de milioane?!

ALKESH: Da, fiinţe siriusiene. De fapt nu ar trebui să ne uimească dacă luăm în considerare faptul că nava-mamă, ea însăşi, este gigantică. Ni s-a spus că diametrul ei este aproximativ de două ori cât cel al Lunii...

MAARTEN HORST: De două ori mai mare ca Luna?!

ALKESH: Da, adică jumătate din dimensiunea planetei noastre. Vom prezenta date precise despre structura ei şi despre sistemul de propulsie. Dorim să facem asta în următoarele filme (din seria TERRA GALACTICA) şi să prezentăm date precum structura navei-mamă, sistemul ei de propulsie, sursele de energie... filmele vor face parte din aceeaşi serie, numită TERRA GALACTICA, despre care vorbeam mai devreme.

Este important să menţionez totuşi că o asemenea structură imensă nu e un obiect neanimat. Acesta este un aspect foarte important de discutat despre navele-mamă, aceste nave spațiale gigantice. Ele nu sunt simple obiecte, nu sunt simplă materie fizică (sau eterică ori astrală), ci din contră, ele sunt înzestrate într-un anume fel cu un nivel înalt de conştiinţă. Procesul de decizie şi de construcţie a unei astfel de nave este foarte complex şi îl vom descrie în episoadele ce vor urma (din seria TERRA GALACTICA).

Este totuşi esenţial să spun că nava în sine este animată de o conştiinţă, de obicei o entitate cauzală care acceptă să se manifeste în acest fel, dar lucurile acolo nu se petrec ca în planul fizic. Sunt alte legi, sunt energii specifice, astfel că întregul proces devine foarte complicat, este unul foarte complex, dar cu o structură logică. Iar noi vom prezenta acest proces. Ne dăm seama însă că mulţi oameni nu au capacitatea să creadă sau să înţeleagă această realitate. Este foarte clar pentru noi. Și asta din cauza prejudecăţilor prosteşti sau cine ştie, foarte bine infiltrate în...

MAARTEN HORST: Am vrut doar să spun, Alkesh, că atunci când vezi filmele pe care le-ai făcut este foarte important să-ţi foloseşti inteligența spirituală, să renunţi la orice judecată şi doar să te concentrezi asupra cuvintelor. Şi, de asemenea, să decizi în legătură cu informaţia într-un fel în care foloseşti meta-cunoașterea, iar meta-cunoașterea înseamnă că „te gândeşti la gândirea ta”, iar când te gândeşti la modul în care gândeşti poţi înţelege informaţia în felul în care este prezentată şi în felul în care este intenţionat să fie prezentată de către tine...

ALKESH: Vrei să spui că atunci trebuie să fii observatorul prezentării, adică un fel de martor, astfel încât să nu interferezi cu propriile tale prejudecăţi sau cu propriile tale gânduri sau concepte, ce pot interfera cu informațiile prezentate...

MAARTEN HORST: Da, da. Nu numai asta, dar când spun meta-cunoaștere înseamnă că te gândeşti la ceea ce gândeşti, înseamnă că atunci când vezi cuvintele sau subtitrarea – pentru că partea audio e în româneşte, iar subtitrarea este foarte bine tradusă în engleză -... când priveşti acele cuvinte şi te gândeşti la ceea ce gândeşti, absorbi informaţia şi încerci să intri într-o stare mentală în care vrei să te decizi în legătură cu informaţia primită, astfel că – şi vorbesc pentru ascultători acum – intenţia informaţiei care este prezentată în video să rezoneze cu mine foarte bine.

De ce? Pentru că eu, fiind gazda-radio, îmi folosesc credibilitatea şi intelectul să obţin informaţia pe care o găsesc pe internet şi să o prezint în aşa fel, încât să fie pe înţelesul ascultătorilor. Dar nu e numai asta, este şi un sfat pe care vreau să-l dau ascultătorilor: atunci când vedeţi titlul unui film şi vă place şi dacă vreţi să îl puneţi pe Facebook, nu o faceţi doar așa (în mod automat) ; vizionaţi-l înainte să-l puneţi pe Facebook, pentru că atunci când absorbiţi informaţia, puteţi să intraţi în legătură cu intelectul şi puteţi crea o legătură spirituală, legătura cu sursa care este intuiţia voastră, pentru că în intuiţie şi în spiritualitate există și intelect, nu doar iubire şi lumină. Bineînțeles, iubirea şi lumina sunt reale, dar nu este doar un mănunchi de informaţie amestecată. Ea este structurată, există deci o structură a ei în planul eteric.

Filmul pe care Alkesh l-a făcut împreună cu Syriat conţine o informaţie laborioasă şi voi trebuie să decideţi în legătură cu această informaţie şi să o înţelegeţi în felul în care ea a fost prezentată şi intenţionată, pentru că intenţia este clară şi informaţia este şi ea, de asemenea, foarte clară. Nu există nicio îndoială asupra acestui lucru.

Aş mai vrea să spun în plus, înainte de a trece la următoarea întrebare, că puteţi găsi informaţia din film pe galactis.net şi astfel, cu permisiunea ta, trecem la următoarea întrebare, Alkesh.

ALKESH: Tocmai de aceea ne adresăm numai celor care au capacitatea intuitivă necesară să simtă aceste adevăruri pe care le-am spus aici, exact aşa după cum le-am văzut manifestate. Astfel, este posibil să vorbim despre conştiinţa navei-mamă, de exemplu, pentru că aceasta are un impact foarte mare aupra minţii sau a sentimentelor, asupra concepţiei multor oameni. Vreau să spun că atunci când cineva vorbeşte despre „conştiinţa unei nave-mamă”, mulţi oameni cred despre acea persoană că ea este nebună. În realitate, chiar nava-mamă este cea care a oferit informaţiile detaliate despre cometa Ison şi despre Eveniment, pe care le-am prezentat în film. Chiar nava-mamă siriusiană, înzestrată cu o conştiinţă elevată, a fost aceea care ne-a oferit toate detaliile pe care le-am prezentat în film.

Şi ştii ce e amuzant? Chiar dacă informația a fost prezentată foarte clar, totuşi una dintre greşelile care au fost făcute în legătură cu nava-mamă siriusiană este că ea este considerată de unii a fi chiar nava extraterestră care înconjoară, în plan eteric, centrul cometei Ison. Am ajuns la această concluzie citind nişte comentarii pe anumite forumuri... unii oameni au făcut această mare greşeală. Astfel, ei consideră nava-mamă Anais ca fiind o navă extraterestră gigantică – dar totuşi nu o navă-mamă -, ce înconjoară nucleul cometei Ison.

MAARTEN HORST: De aceea am spus că atunci când vezi filmul, trebuie să fii conştient că siriusienii de pe nava-mamă Anais au vorbit cu tine şi ei au transmis informaţia despre cometa Ison, care este de fapt o altă navă.

ALKESH: De fapt, după cum am spus, informaţia a fost transmisă de însăşi nava-mamă, de însăşi conştiinţa ei. A fost o transmisie directă (care s-a realizat) în interiorul ei, adică fiind înăuntrul ei, aşa cum prietenul meu Syriat a prezentat foarte clar. El a primit această informaţie direct de la nava-mamă.

A existat totuşi un moment specific în care nava-mamă a facilitat legătura lui Syriat cu Amun, comandantul suprem. (Atunci) Amun a explicat ceva foarte important în legătură cu aşa-zisul Prim Contact, care va avea loc în viitorul apropiat, dar cea mai mare parte a informaţiei (în ceea ce priveşte cometa Ison şi Evenimentul) a fost, după cum am spus deja, primită de la nava-mamă Anais.

Am explicat foarte clar că nava-mamă Anais orbitează Pământul în planul eteric, în timp ce nava extraterestră asociată cometei Ison a fost special proiectată şi construită pentru misiunea acestei comete. Deci există două nave diferite şi acest lucru trebuie înţeles, pentru a se putea înţelege de asemenea dinamica evenimentelor care vor urma pe Pământ... Este, deci, un aspect important : sunt două nave diferite. Pe de o parte este nava-mamă Anais, iar pe de altă parte este nava spaţială extraterestră, asociată cu cometa Ison.


MAARTEN HORST: Am ajuns astfel la miezul interviului nostru, pentru că acum obţinem exact informaţiile de care avem nevoie.

ALKESH: Ok, deci vrei să spui că înţelegi despre ce vorbesc.

MAARTEN HORST: Bineînțeles că înţeleg. Explicaţia aceasta este vitală pentru ascultători. Informaţia pe care o împărtăşeşti acum este crucială.

ALKESH: Da, pentru cei cu intenţii bune, bineînțeles că este.

MAARTEN HORST: Când intenţiile tale sunt pure, înţelegi informaţia care este prezentată, ceea ce înseamnă că acum putem trece la următorul subiect de discuţie. Eşti de acord?

ALKESH: Sigur.

MAARTEN HORST: Ok, următoarea mea întrebare este despre Tolec. El a anunţat ascensiunea umanităţii la începutul lunii ianuarie 2014 şi totuşi suntem încă aici. Alkesh, poţi să comentezi (asupra acestui aspect) ?


(continuare în Partea a 3-a)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu