duminică, 18 mai 2014

M'Angel - "I believe in Miracles"



M'Angel - "I believe in Miracles"



După atâta ştiinţă şi con-ştiinţă, pentru restul week-end-ului vă propun să ne relaxăm prin ARTĂ muzicală, ajutaţi fiind de... un înger sau, mai bine zis, de o îngeriţă, M'Angel...

Acesta este "numele de scenă" al "minunii" numită MARIA CRĂCIUN, care mărturisesc cu bucurie că a fost alături de mine când am organizat un spectacol mai deosebit ("Din Inimă, Lumină Christalină") la Sala REDUTA din Braşov în data de 27 aprilie 2014.



O promovare prioritară merită toţi artiştii prezenţi în acest SPECTACOL - EVENIMENT bazat pe donaţii şi dăruire, atât din partea artiştilor, cât şi a spectatorilor (care demonstrează că, în lumea aceasta, deja se poate realiza un spectacol cu multă armonie, bucurie şi "cu inimă" - şi care va fi postat în scurt timp pe blogul nostru).

Totuşi, am preferat să încep cu M'Angel ("Ingerul Maria") care ne reaminteşte, în primul ei videoclip "profi", că, dincolo de ştiinţe şi meta-ştiinţe, magia miracolelor de copil sunt cele care ne oferă cea mai înaltă lecţie de Credinţă şi Iubire.

Deci, dragilor... M'ANGEL :

                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu