miercuri, 14 mai 2014

Tolec - Descrierea detaliată a celor 12 biosfere ale „Consiliului Andromeda” (2)



TOLEC (Mesajul 1)
Descrierea detaliată a celor 12 biosfere
ale „Consiliului Andromeda”
(Partea a 2-a)



         (continuare din Partea 1-a)

         Tolec continuă descrierea interiorului acestor biosfere... Este ca un hotel de 5 stele, plin cu cascade, iarbă, arbuşti, copaci, etc.




         El dă exemplu prima biosferă care poate să asigure viaţa a 12 milioane de oameni.
În prezent (N.MY: pentru anul 2012) are 12 comandanţi specializaţi, 50.000 de membri ai echipajului, plus 30.000 de civili care sunt familiile echipajului.
Venirile şi plecările de pe această biosferă sunt între 500 şi 5.000 în fiecare zi, aici fiind incluşi demnitarii şi specialiştii, precum şi vizitatorii din galaxia Andromeda.

         Este deci un loc destul de agitat, o mulţime de acţiuni se desfăşoară zilnic. Sunt 26 de etaje, cu ascensoare, şi un sistem de transport tubular.

Cele 26 de etaje sunt :
01. centrul de comandă al biosferei,
02. centrul de comunicaţii,
03. centrul astronomic,
04. etajul comandamentului,
05. etajul echipajului,
06. etajul restaurantelor,
07. etajul grădinilor,
08. etajul serelor agricole,
09. etajul pentru animale,
10. etajul holografic şi de recreere,
11. etajul medical,
12. etajul de antrenament de zbor şi educare,
13. etajul de andocare a navelor cosmice,
14. etajul controlului climatic şi vibraţional specific pentru diferitele fiinţe care se află în biosferă,
15. etajul piloţilor,
16. etajul inginerilor,
17. etajul sălilor de şedinţă ale Consiliului Andromeda,
18. etajul apartamentelor conducerii Consiliului,
19. etajul locuinţelor familiilor echipajului biosferei,
20. etajul cu sere şi de recreere pentru aceste familii,
21. etajul cu un centru sportiv,
22. etajul cu locuri de joacă pentru copii,
23. etajul cu alimente pentru aceste familii,
24. etajul cu un centru astronomic pentru aceste familii,
25. etajul cu şcoală pentru copii şi
26. etajul cu un centru medical pentru familii.

         Aceste biosfere sunt în permanenţă ascunse de un scut specific ("cloaking") care face imposibilă detectarea lor de pe Pământ, în mod vizual. Biosferele se află localizate în întregul sistem solar. Staţiile ştiinţifice de natură Jupiteriană care se află în jurul planetei Pământ se pot vedea ca un al doilea soare, şi deja există multe mărturii şi filmări ale acestora, mai ales la răsăritul şi apusul soarelui.

         Cele 6 biosfere spital sunt specializate.

         Una este dedicată oamenilor din dimensiunea fizică şi se numeşte PONTAE, şi se află aici pentru a ajuta acele persoane de pe Pământ care au nevoie de ajutor medical competent şi specializat şi care nu vor vedea acolo alte fiinţe decât cele umane, fizice, cu care deja sunt familiare. Celelalte 5 pot găzdui şi fiinţe din dimensiunea 4, 5 şi 6. Ele se numesc Testsol, Mantrael, Mika, Andora şi Wandeki. Pe această biosferă există tehnologii avansate care permit un tratament medical eficient şi fără urmări secundare negative.

         TESTSOL este specializată în tratamente pentru însănătoşirea psihologică şi emoţională. Aici sunt psihologi, sociologi, care îi ajută pe cei traumatizaţi emoţional. Aici sunt 5.000 de vindecători care sunt ajutaţi de 10.000 de asistenţi. În total, personalul de pe această biosferă numără 55.000 de fiinţe.


         MANTRAEL dispune de tot ceea ce este necesar pentru vindecarea sufletească a fiinţelor din dimensiunile superioare. Este vorba de energii specifice pentru armonizarea sufletului individual. Aici se află 5.000 de vindecători energetici care sunt ajutaţi de 2.000 de asistenţi. În total, există aici un personal de 15.000 de fiinţe.

         MIKA este destinată consilierii specializate a fiinţelor care s-au însănătoşit sufleteşte şi emotional şi necesită acest fel de ajutor suplimentar. Să spunem că într-o familie obişnuită, tatăl şi unul dintre copii au luat deja decizia de a rămâne pe Pământ unde vor beneficia de tranziţia în cea de-a 4-a dimensiune. Însă ceilalţi copii ai familiei, împreună cu mama lor, nu sunt deloc "în temă" cu acest subiect. Această biosferă oferă ajutor şi consiliere specializată pentru aceste situaţii, astfel că întreaga familie va putea fi corect şi deplin informată şi învăţată ceea ce este necesar să ştie cu privire la noile condiţii şi evenimente ce vor avea loc în viitorul apropiat.

         ANDORA este unică : este locul unde se pot găsi răspunsuri în legătură cu întrebări de natură personală, individuală de nivel sufletesc, ale tuturor fiinţelor din dimensiunea fizică şi din dimensiunile superioare 4, 5 şi 6, atât din galaxia Calea Lactee, cât şi din Andromeda. Biosfera dispune de tehnologia şi specializarea necesară pentru a fi cunoscute şi apoi înţelese orice probleme de natură strict personală, individuală ale fiinţelor din aceste două galaxii. De exemplu, aici există 4 săli holografice unde se pot proiecta la cerere orice scene din trecutul oricărei fiinţe din aceste două galaxii, cu scopul de a elucida şi de a rezolva orice probleme individuale din întreaga istorie a vieţilor (încarnărilor) acelei fiinţe.

         WENDEKI este o biosferă dedicată pentru membrii familiilor celor care se află în tratament pe celelalte biosfere, şi unde pot să locuiască pentru un timp limitat. De asemenea, pacienţii care s-au vindecat, locuiesc pentru scurt timp aici înainte de a merge fiecare la treburile lor. Aici personalul numără 100.000 de fiinţe care deservesc această biosferă.

         Aceste biosfere spital se deosebesc de celelalte prin structura etajelor de mijloc. Există un etaj cu locuinţele personalului medical, un etaj cu locuinţele pacienţilor, un etaj cu cabinete de consultare şi consiliere, etc.
Restul este la fel ca pe celelalte biosfere.

         Toate biosferele sunt foarte "verzi" : există parcuri, dealuri, izvoare, cascade, stânci... De exemplu, pe principala biosferă există 15 parcuri, cel mai mic având 4 km, iar cel mai mare având 50 km, practic sunt ca nişte rezervaţii naturale sau parcuri naţionale. Fiecare parc are un sistem propriu de irigaţii. Există 26 de etaje de vegetaţie mereu verde, iarbă, copaci, flori, arbuşti, etc. Cerul este peste tot albastru-deschis. Pe fiecare biosferă există un centru tehnic specializat pentru administrarea climei şi a climatului zilnic, inclusiv lumina şi alternanţa zi-noapte (care este simulată). Fiecare din cele 26 de etaje de pe fiecare biosferă are un cer propriu, care pare foarte natural.

         La final, Tolec răspunde unui ascultător care l-a întrebat ce se petrece cu oamenii bătrâni atunci când vor face trecerea în dimensiunea a 4-a?

Iată răspunsul lui Tolec :

         Oamenii bătrâni care au o vârstă mai mare de 70 de ani, atunci când vor face trecerea în noua dimensiune, vor avea un aspect fizic ca la vârsta de 60 de ani, dar vor fi mult mai plini de viaţă, mai împăcaţi cu ei înşişi. Dacă însă bătrânul este pe moarte, şi totuşi reuşeşte să facă trecerea în noua dimensiune, atunci el va avea un aspect mult mai tineresc, ca la 35 de ani.

         Tolec subliniază că în dimensiunea a 4-a fiecare este liber să aleagă personal ce fel de înfăţişare are. Aici poţi alege să ai ochi albaştri, sau căprui, poţi alege să fii mai înalt, sau mai scund, poţi alege să arăţi ca la 30 de ani, sau ca la 40 de ani...



         SURSA : http://roaim.eu5.org/?a=articles&p=541

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu