joi, 15 mai 2014

COBRA : Sunteţi gata pentru EVENIMENT ?



COBRA (Mesajul 1)
Sunteţi gata pentru EVENIMENT ?
(Mai 2013)





COBRA, după cum probabil ştiţi, este liderul unei importante mişcări spirituale şi de acţiune numită Mişcarea de Rezistenţă, organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţele civilizaţiilor E.T. benefice care ne supraveghează.

Foarte activ în ultima vreme, a ţinut conferinţe publice în importante vortexuri energetice planetare (Londra, Roma, Zurich, California etc.) precum şi meditaţii la unison pentru grăbirea aşa-zisului "Eveniment", adică începerea operaţiunilor de arestare a vârfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta şi omenirea în ultimii mii de ani şi schimbarea cursului evolutiv planetar.

El ne informează asupra evenimentului major care va avea loc foarte curând.
 

Nici o autoritate umană nu va decide când acest "Eveniment" se va întâmpla. Ultimul cuvânt, atunci când "Evenimentul" va fi gata să se producă, vine direct de la SURSĂ. Acesta este un eveniment de importanţă cosmică. Ultima planetă prinsă de forţele întunericului este pe cale de-a fi eliberată şi acest lucru va trimite valuri de Lumină în întreaga Galaxie.

Chiar înainte de "Eveniment", Sursa va trimite un puls de Lumină iar Confederaţia Galactică şi Pleiadienii vor instrui 300 de agenţi activi din Mişcarea de Rezistenţă de pe suprafaţa planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei, în vederea aplicării legii - şi atunci operaţiunea va începe.

După ce operaţiunea va fi finalizată cu succes, ar putea exista oameni care să profite de situaţie, prin stabilirea propriilor guverne şi confiscarea fondurilor (este vorba de acele fonduri care deja există şi vor fi puse la dispoziţia tuturor ţărilor pentru pornirea noului sistem financiar şi demararea noii economii în folosul oamenilor).

Deoarece cabala va fi luată în grija forţelor Luminii, lăcomia umană şi dorinţa de putere va fi exterminată. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populaţia umană neiluminată. Sigur că Mişcarea de Rezistenţă cunoaşte cine sunt acei oameni, acţiunile lor sunt monitorizate şi nu li se va permite să profite de situaţie.

Până când va fi atins un anumit grad de conştientizare pe planetă, Mişcarea de Rezistenţă va lucra în spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu puţin înainte de primul contact cu extratereştrii pozitivi, aceasta se va face publică. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, împreună cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt în posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestră. Ei vor oferi o asistenţă de fundal în a pune mai departe 6.000 de invenţii la dispoziţia omenirii, care au fost create de genii din întreaga lume şi au fost suprimate de cabala malefică.

În această perioadă Lumina a crescut constant pe planetă şi continuă să crească zi de zi, iar schimbarea este iminentă.


"Evenimentul Flash" este exact un "flash" de energie Divină din Sursă, care trece prin Soarele Central Galactic (steaua Alcyone) şi va fi primit de Confederaţia Galactică (mai ales Pleiadienii) şi care se va transforma în informaţii trimise "lucrătorilor în Lumină" din cadrul Mişcării de Rezistenţă.

La primirea informaţiilor, aproximativ 300 de membri operativi vor lua legătura cu forţele întunecate pentru a vedea dacă sunt dispuse să coopereze. Dacă nu, vor fi izolate.

Toate aceste lucruri se vor desfăşura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.


Nu va fi niciun anunţ, nici mass-media nu va fi implicată. Acest lucru, doar se va-ntâmpla. Aceasta va fi o surpriză pentru toată lumea, nu în ultimul rând a cabalei. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment - atunci când vom simţi o energie puternică.

După "Eveniment", lucrurile vor urma o anumită ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil şi echilibrat ; va fi devoalată adevărata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia liberă ; va fi un nou salt în Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregăti noile alegeri. Atunci vom fi pregătiţi progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastră Galactică.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Aşa cum specifică şi Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizaţii care vor lua contact cu noi sunt umanoide şi sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka şi Ritol.



 În programul de vizitare este inclusă şi România, desigur.

(Acest program de vizitare este anunţat de reprezentanţii Consiliului Andromeda - ambasadorul Tanka Wheneh, diplomatul Maka Nahiweh şi vicepreşedinta Tania Piekae - prin intermediul lui Tolec.)


Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai târziu va fi Contactul în masă.
Şi, abia după toate acestea, vor apărea Maeştri Înalţaţi.

Intensitatea crescută pe care o simţim cu privire la tot ce se-ntâmplă, este un semn că lucrurile se mişcă mai repede şi că ne apropiem de "Eveniment".


Grupurile malefice ale cabalei.



Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne ţin ostatici pe planeta noastră frumoasă. Ei creează violenţă şi durere, iar noi plătim preţul (în mare procent datorită ignoranţei noastre) :


Facţiunea Iezuită - Cea mai mare parte o găsim la Vatican. Munca lor este de control al minţii - controlul oamenilor. Ei utilizează îndoctrinarea religioasă despre păcat şi iad şi sunt în spatele multor operaţiuni de control al populaţiei. Ei controlează educaţia (cum specifică şi David Icke, este una din trinitatea malefică a cabalei care controlează latura ideologică a lumii, celelalte fiind financiară, în City of London, şi militară, la Washington D.C.).  

Facţiunea Rothschild - Este cea care gestionează banii pentru iezuiţi. Această facţiune s-a infiltrat în totalitate în medicina modernă prin nenumăratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne păstra pe noi, cei mulţi, ca sclavi de lucru. Există alternative de vindecare pentru toate bolile şi acestea vor fi eliberate pe scară largă cât mai curând.

Această facţiune a dezvoltat vaccinuri în lagărele naziste din al 2-lea război mondial, iar între 1945 şi 2010 am primit aceste "biochips" implantate prin vaccinuri. Funcţia lor era de a ne lipsi de abilităţile conştiente şi voinţă, de a ne transforma în "zombie". Mişcarea de Rezistenţă a eliminat până acum aceste "chip-uri".

Facţiunea Rockefeller - Circa 2.000 de oameni implicaţi în medicină, ştiinţă, naziştii (probabil facţiunea Bush) şi tehnologie. Exemplu : fluorizarea apei (în SUA ; în Europa nu a fost aprobată, dar ingerăm în fiecare zi din pasta de dinţi şi produse cosmetice). Fluorul este o substanţă neurotoxică care provoacă leziuni cerebrale severe şi interferează cu funcţionarea creierului. Afectează nivelul IQ-ului, provoacă cancer osos şi afectează tiroida şi rinichii. 

Archonii - Sunt fiinţe energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Puţini se manifestă fizic în corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni şi de la Vatican. 

Reptilienii - Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrând pentru a încuraja oamenii să bea mai mult, să le fie teamă, etc. Reptilienii pot fi găsiţi atât în planul fizic, cât şi în planul astral. Mişcarea de Rezistenţă a lucrat intens pentru eliminarea acestora.

Blobs - Acestea sunt ca Amoeba - precum căluţii de mare - entităţi plutind în planul astral. Ele fac ce li se spune să facă. Ele se conectează la câmpurile energetice umane şi controlează emoţiile. Sarcina lor este de a crea conflict între oameni, în special în sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea în noi înşine pentru a respinge aceste emoţii cu voinţa noastră.


Cabala avea planuri avansate pentru iniţierea unei false "invazii extraterestre" pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de către Mişcarea de Rezistenţă.

Rothschild controlează Europa, Rockefeller controlează SUA, iar Iezuiţii restul lumii.

Mişcarea de Rezistenţă, aici pe Pământ, este conectată la o confederaţie mult mai mare de fiinţe galactice. Se poate spune că Mişcarea de Rezistenţă, împreună cu Pleiadienii, este o facţiune într-o confederaţie cunoscută sub numele de Alianţa Gardienilor.

Cobra descrie acest grup ca o confederaţie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite.

El subliniază că nu este important numele, ci faptul că există mii şi mii de rase E.T. pozitive care au atins un nivel înalt de evoluţie şi care nu mai au nevoie de negativitate în experienţele lor de viaţă. Ei au creat o confederaţie.

Cobra a explicat că, din punctul de vedere al confederaţiei, planeta noastră este ca o celulă canceroasă într-un corp sănătos. Ultima celulă de cancer din galaxie trebuie vindecată şi va fi.

Planeta noastră a fost ultimul bastion al forţelor întunecate din acest univers (N.MY: Nu prea are cum să fie aşa, din moment ce, în acest moment, entităţile de tip malvolent-negativ reprezintă aprox. 20% din totalul celor existente în acest Univers, după spusele FONDATORILOR – în „Pământul se trezeşte”. De aici rezultă logic că mai există destule planete în acest Univers supuse energiilor negative-egotice ale controlului şi manipulării).

A fost nevoie ca cei mai calificaţi războinici galactici să se încarneze aici în ultima sută de mii de ani. Motivul este că se ştia că această planetă era cel mai dur loc şi cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilităţi posibile au fost întrupate aici, tocmai pentru acest scop.

Cobra a explicat că a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete să se încarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete în galaxie sub un control atât de puternic al forţelor întunericului. Pământul a fost una dintre cele mai dure - o provocare enormă, atât datorită dificultăţii de a o elibera, cât şi dificultăţii datorată frecvenţei de vibraţie foarte joasă care există aici.


Grupurile pozitive de la suprafaţă.



Militarii pozitivi - din SUA, Rusia şi China care vor fi în spatele scenei furnizând tehnologie, transport şi logistică la "Eveniment".

Templierii - ascunse sub templul lui Solomon există informaţii din timpul lui Iisus care ar ameninţa biserica în mod major. În trecut, Cavalerii Templieri au fost arestaţi şi mare parte ucişi de cabală, într-o zi de vineri 13. Cei câţiva care au scăpat, au mers în Scoţia unde au înfiinţat francmasoneria. La acel moment Templierii negativi au mers în Italia şi au devenit Illuminati.
(N.MY: Poate că la origine francmasoneria era bine intenţionată, însă, ca orice Şcoală ezoterică a Misteriilor, a fost „virusată” şi infestată de cabală - Illuminati, încât acum nu prea mai are de-a face în nici un fel cu principiile şi aspiraţiile originare.) 

Societatea Dragonul Alb - acesta este un grup de familii antice chineze. Rothschild luptă să taie puterea lor. Ei doresc China înapoi. Aici există sentimente amestecate, unii dintre ei doresc o Chină totalitară. Este implicată în lupta pentru introducerea noului sistem financiar. Aceste familii au deja fabrici care dezvoltă energia liberă acum - tehnologie care ne va încăpea în palmă. 

Frăţia Stelei - acestea sunt fiinţe avansate. Ei lucrează prin proiecţia asupra minţii celor care sunt gata să aducă idealurile înalte ale Luminii, la populaţia umană. Nu sunt mulţi dintre ei pe Pământ.

Ordinul Stelei - acesta este un grup de lucru de 144.000 de fiinţe din timpul Atlantidei, care s-au oferit voluntari pentru a lucra la transformarea întunericului în lumină. Ei se încarnează din nou şi din nou pentru a ajuta. Fiecare fiinţă are un set unic de competenţe pentru eliberarea planetară. După "Eveniment", omenirea va avea nevoie de vindecare, iar ei vor lua parte la aceasta. Grupul este ca o "mandala" complexă (desen arhetipal care reprezintă cheia sau portalul de accesare universală a unor energii subtile majore din Creaţie - este specifică budiştilor şi yoghinilor), din forme individuale. "Sfântul Graal", un potir din Moldavite este o reflectare a acestui grup şi are 144.000 de faţete şlefuite, fiecare conţinând un cod pentru sufletele care trebuie să se trezească (spiritual). Acesta este păstrat în siguranţă de către Federaţia Galactică.

Grupul celor 15.000 de Fiinţe - este un grup de fiinţe încarnate din timpul Atlantidei, pentru a ajuta la vindecarea de "separare". Ei continuă să se încarneze din nou şi din nou, în acest scop. Acest grup include Buddha, Christos, Templierii şi Lucrătorii în Lumină. Când această planetă va fi eliberată, vom intra în cel de-al 3-lea Atlantis - Paradisul final pe Pământ - cu oraşe de Lumină şi tehnologii foarte avansate. Acesta este o parte a planului. Când Contele de Saint Germain a fost încarnat ca Francis Bacon, a vorbit despre acest moment. 

Pălăriile Albe - persoana cu numele de cod "Michael" este membru al Pălăriilor Albe. El a fost forţat să intre în subteran, atunci când cabala a fost în căutarea sa. Ei sunt în întreaga lume, unul foarte cunoscut este Benjamin Fulford. Asupra sa au fost nenumărate tentative de asasinat. A fost redactor şef la revista economică Forbes 20 de ani. Cobra are contacte regulate cu membrii acestui grup care lucrează în poziţii de top, administrative şi financiare de sprijin la nivel mondial a Mişcării de Rezistenţă.

Lucrătorii în Lumină - oamenii care invocă Lumina şi lucrează cu Lumina. Este coloana vertebrală a Mişcării de Rezistenţă.


Forţele Luminii




Confederaţia Galactică - este un grup de fiinţe, călători interdimensionali. Este supraveghetorul evoluţiei pe planete. Este o uniune liber consimţită din toate rasele care au iubirea ca stare a lor naturală. Ele există dincolo de dualitate. Ei răspândesc doar iubire. Există aprox. 200.000 de specii în galaxia noastră, iar 70 % sunt umanoide. Fără intervenţia lor, noi nu am mai fi existat pe această planetă.

Comandamentul Ashtar - este un grup din cadrul Confederaţiei Galactice, care are misiunea de a elibera planeta Pământ. Ei sunt în milioane de nave în jurul Pământului, cu diametre de la 5-10 metri, până la mii de metri. Ocupă poziţii strategice şi sunt gata să intervină la momentul potrivit.

Pleiadienii - Cobra este un pleiadian încarnat. Ei l-au contactat de când era copil. Ei au cele mai strânse legături cu omenirea - în ADN, cel mai mare procent este pleiadian.
(N.MY: Prin aceste „scăpări” se observă de ce „Nota” lui Cobra este de aprox. 80% în privinţa Adevărului Divin. FONDATORII precizează în mod clar şi repetat că ADN-ul este dominat de genele entităţilor care au „invadat” Pământul, respectiv Orionienii, în procent de aprox. 75%. Deci, nici vorbă de ADN majoritar pleiadian la majoritatea oamenilor. Într-adevăr, el poate fi majoritar pleiadian, însă doar pentru... pleiadieni, cei veniţi din Pleiade. Şi cum aceasta este realitatea în privinţa reprezentantului Grupului „Cobra” – cel din poza de la postarea „despre Grupul Cobra” – atunci INFORMAŢIA ESTE REALĂ, însă NUMAI PENTRU EL !)

Mulţi pleiadieni au fost maeştri spirituali sau profeţi.

Siriusienii - unii s-au încarnat ca oameni şi alţii ca delfini şi balene. Ei sunt îngrijitorii apei. Ei sunt foarte conştienţi de misiunea lor. Se ascund în oceane şi lucrează la echilibrarea plăcilor tectonice.

Mai sunt Andromedanii (fiinţe din galaxia vecină Andromeda) şi Arcturienii, foarte evoluaţi, fiinţe din dimensiunea a 7-a şi, de asemenea, Arhanghelii şi Maeştrii Înălţaţi... şi mulţi alţii.


După cum am observat, Universul ne cheamă ACASĂ. Familia noastră galactică ne ajută să scăpăm de întunericul care a ţinut planeta de mii de ani în chinga forţelor negative. Nu rămâne decât să participăm cu mai mare dăruire la meditaţii, pentru implementarea Luminii pe Pământ, având confirmarea că, de acum, în orice moment, se poate declanşa "Evenimentul" prin care ne vom elibera şi vom exista într-o lume pe care omenirea nu a mai trăit-o niciodată...

Aşa să Fie !


SURSE : veritasgalacticsweden.net
http://burebista2012.blogspot.ro/2013/09/cobra-sunteti-gata-pentru-eveniment.html 

(Nota MarYan: După cum vedeţi în comentariul de mai jos, Marius Sumedrea, autorul blogului "burebista2012.blogspot.ro" - căruia, apropos, îi apreciez mult munca depusă şi îl felicit pentru ce a reuşit să "construiască" -  ne transmite următoarele, referitor la acest articol despre Cobra : "Textul eu l-am scris, în afară de traducerea din sursa indicată, începutul şi sfârşitul articolului îmi aparţine. L-am publicat prima oară pe blogul AIM şi acum este pe blogul meu http://burebista2012.blogspot.ro/ Numai bine si sa ne vedem sanatosi si LIBERI!". Mulţumim mult, Marius, pentru precizare şi te mai aşteptăm să ne mai "vedem" pe blogul nostru, să aduci puţin aer de "dac liber" al lui "Burebista"!)

Un comentariu:

  1. Salutari de Lumina ! Textul eu l-am scris, in afara de traducerea din sursa indicata, inceputul si sfarsitul articolului imi apartine. L-am publicat prima oara pe blogul AIM si acum este pe blogul meu http://burebista2012.blogspot.ro/
    Numai bine si sa ne vedem sanatosi si LIBERI !

    RăspundețiȘtergere