vineri, 30 mai 2014

COBRA : INTERVIU cu Alfred Lambremont Webre (Partea a 2-a)




INTERVIU
cu Alfred Lambremont Webre
(Partea a 2-a)

Transcriere material video de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(11 decembrie 2013)





(continuare din Partea 1-a)


A: Alo?...Alo?... Sunetul tău s-a oprit. Vorbeai despre Confederaţia Galactică care a intrat în contact cu anumite persoane, deja.

C: Vorbeam despre primul contact.

A: Da, da. Aş putea să te întreb... un coleg de-al meu de aici din Canada, Stanley Fulham, a fost toată viaţa ofiţer NORAD şi în 2010 a publicat o carte în iulie în care a spus că reprezentanţi ai Consiliului Galactic, Pleiadieni, Alfa Centaurieni vor apărea cu navele lor pe cerul New York-ului în 13 octombrie 2010 şi, de fapt, în acea zi erau OZN-uri zburătoare pe tot cerul New York-ului. A mai spus că Pleiadienii vor ateriza la Naţiunile Unite şi vor vorbi acolo în 2014 - 2015. Este parte din asta?


C: Da, este acelaşi plan. Nu aş da o dată exactă, dar prezentarea generală este corectă. Da, există un plan pentru o navă mică pleiadeană să aterizeze la sediul Naţiunilor Unite din New York. 

A: Bun. Deci, în fapt, bucăţele din acest plan au tot apărut deja. De pildă Stanley Fulham care a publicat cartea sa în vara lui 2010 şi am avut interviuri cu el şi a prezis OZN-urile din New York, din Moscova, din Londra în ianuarie 2011 şi a aşternut tot planul Pleiadienilor să aterizeze şi să vorbească la N.U. apoi despre tehnologia acestui Guvern Regional al Consiliului Galactic să cureţe ecologia planetei, să cureţe mediul, ai auzit de aşa ceva?

C: Da, da. Exact acesta este planul pe care îl au. Deci asta este o fază ulterioară Evenimentului.

A: Bun. Deci asta a ajuns la sol la diferite persoane, pe căi diferite.

C: Da, acelaşi plan şi multe părţi au recepţionat planul.

A: De asemenea, am avut un interviu cu Consiliul Andromedan prin domnul care se numeşte TOLEC, care a fost un "contactat" şi a adus o informaţie cum că nave andromedane vor ateriza, la un anumit moment, ai auzit ceva de asta, sau ceva în acest sens?

C: Da. De fapt, Consiliul Andromedan vor veni mai târziu, într-o fază mai târzie. Da. Asta pentru că Pleiadienii sunt fizic şi genetic cei mai apropiaţi rasei umane şi vor fi primii, apoi, mai târziu alte rase vor urma.

A: Da, da. Ce s-a întâmplat cu Stanley Fulham, a avut un cancer agresiv foarte rapid. Am avut interviul în vara lui 2010 şi în decembrie deceda. Dar la începutul lui decembrie a mai lăsat un ultim mesaj reamintind întregul plan, mai ales pentru că erau forţe care atacau cu arme chimice. Ai avut contact cu informaţia asta?

C: Aş spune că majoritatea contactaţilor au avut soarta lui Fulham.

A: Aaa... Un lucru pe care l-am auzit indirect a fost de la tine, cum că în 23 noiembrie 2013 a avut loc o comutare în frecvenţa care vine de la Centrul Galactic. E corect? Ai putea spune mai multe?

C: Da. De fapt, a fost activarea Portalului AION. Portalul Aion a fost un moment de mare importanţă cosmică pentru că a fost momentul când un mare val de energie a venit dinspre Galaxia M87 prin centrul galaxiei noastre şi apoi prin soarele sistemului nostru solar. Acesta a fost momentul exact al cuadraturii Uranus-Pluto şi asta semnifică un moment al unei mari expansiuni ce începe să fie eliberată printr-o revoluţie a conştienţei mai ales în ceea ce priveşte sistemul financiar. Şi cum probabil ştii, la câteva ore după deschiderea acestui portal a fost dată ştirea acestui acord istoric cu Iran ceea ce fusese imposibil toţi anii dinainte. Deci este o mare penetrare.

A: Corect. Deci acordul istoric cu Iran este o penetrare, dar spui că toată adunarea în jurul funeraliilor lui Mandela e doar un paravan de fum. Asta ar fi caracterizarea pe care ai face-o?

C: Da.

A: Ai putea să ne duci mai adânc în desfăşurarea Evenimentului, cum vezi aceste forţe acţionând până la finalul lui 2014 ?

C: Nu pot da date concrete pentru diverse motive şi mintea umană are tendinţa să se ataşeze anumitor momente. Este o situaţie foarte dinamică acum. Lucrurile se pot schimba în orice moment.
Poate dura mai mult, dar se poate schimba şi într-un minut pentru că, de exemplu, toată evoluţia care s-a petrecut în acest final de săptămână era aşteptată de luni de zile, ar putea dura luni dar s-a petrecut pe durata a câteva ore. Lucrurile se pot derula foarte repede. Şi eu mă aştept ca victoria finală să se deruleze foarte repede.
Odată ce începe să se petreacă, nimeni şi nimic nu va fi capabil să o oprească. Va lua prin surprindere pe toată lumea. Nu a fost niciodată prezisă înainte. Va fi ceva ce, e necesar să se petreacă în felul acesta, mai ales pentru motivele de a lua prin surprindere Cabala fără a i se da posibilitatea să ia contramăsuri. Vor fi luaţi complet prin surprindere.
Elementul cheie, aici, este că forţele Luminii vor lua controlul asupra mass-media pentru că aceasta este cea care blochează conştienţa umană acum pe această planetă. Şi de abia după, fiinţa umană va fi pregătită pentru primul contact.

A: Corect. Ne-ai putea spune mai multe despre forţele Luminii? Ce se înţelege prin forţele Luminii?

C: Ok. Avem forţe ale Luminii la suprafaţa planetei, avem forţe ale Luminii sub suprafaţa planetei şi avem forţele Luminii deasupra.
Dacă începem cu forţele fizice de la suprafaţa planetei, avem mai multe grupuri secrete care lucrează şi au lucrat deja de ceva timp pentru eliberarea planetei. Nu vei citi despre asta în curentul principal al mass-media, s-ar putea să fi auzit ceva din media alternativă dar majoritatea sunt sub acoperire.
De exemplu, sunt diverse grupuri "Dragon", unele sunt total pozitive, altele sunt mixte, iar altele sunt chiar negative. Sunt grupurile Templierilor, la fel, unele sunt extrem de pozitive, altele sunt mixte, iar altele sunt negative.
Mai sunt multe alte grupuri pe care nu le voi numi, care sunt de natură foarte pozitivă. Voi aminti unul singur care se numeşte "Frăţia Stelei". Sunt grupuri care lucrează în culise, spre exemplu există un grup într-un loc foarte izolat, la ore şi ore distanţă de civilizaţie, fără nici un telefon, complet în afara grilei.

A: Aham.

C: Apoi avem Mişcarea de Rezistenţă sub suprafaţa planetei care trăieşte în bazele subterane fizice. Cei care sunt aşa-numiţi Reţeaua Agartha. Mişcarea de Rezistenţă sunt mai mult pe partea de eliberare, luptători mai mult pentru partea de eliberare ai Reţelei Agarthane şi reprezintă mai mult aspectul spiritual (N.MY: „Luat de val”, Cobra îi prezintă pe cei din Agartha din perspectiva „luptei de clasă”, de tip 3D, pe când acolo cei aflaţi la nivel eteric, fiind o civilizaţie de 5D, au o cu totul altă abordare a conflictului de la suprafaţă, care nu are nimic de a face cu imaginea „trupelor de comando”).
Şi, bineînţeles deasupra scorţei terestre avem diverse rase Extraterestre (ET) care toţi împreună formează trupele Confederaţiei Galactice.

A: Cum va fi protejată suveranitatea rasei umane în tot acest proces?

C: Practic, acesta este principalul motiv pentru care durează atât de mult. Forţele Luminii nu pot să invadeze. E nevoie ca ei să fie invitaţi şi au fost invitaţi. Şi va fi un parteneriat şi un dialog în beneficiul tuturor. Deci nimic nu va fi forţat pentru umanitate. Fiecare pas va fi negociat şi prin aceasta suveranitatea umanităţii va fi păstrată.

A: Da, corect, corect. Realizez că am intrat în detalii, dar să ne întoarcem un pic, ai putea să expui ce este Evenimentul, să-l despachetezi pentru noi. Ce este Evenimentul, mai exact, şi să-l despachetezi pentru noi.

C: Ok. EVENIMENTUL este momentul penetrării, momentul eliberării. Pentru că suntem în stadiu de carantină de mai bine de 25.000 de ani.
Acest statut ne-a fost impus de către rasele negative de ET. Am fost într-un sistem închis, în care a crescut entropia care a adus mereu mai mult haos. Şi asta este exact ceea ce avem acum pe această planetă. Dacă pui orice organism viu într-o cutie suficient de mică va începe să se deterioreze. Şi exact asta se întâmplă cu umanitatea. Am fost prinşi în această cutie mică de prea mult timp.
Deci Evenimentul este momentul când această cutie începe să fie deschisă. Este începerea procesului deschiderii acestei micuţe cutii. Prima dată când Lumina începe să strălucească înăuntru şi expune ce este acolo.
Apoi va trebui sortat ceea ce este în cutie. Scoaterea părţilor deviate ale umanităţii, vindecarea restului umanităţii, avem nevoie să restaurăm ecosistemele şi toate astea vor fi făcute în parteneriat cu forţele Luminii care acum sunt deasupra suprafeţei planetei. Ei vor fi în spatele scenei. Nu se vor arăta în faţă. Vor fi ca nişte sfătuitori, profesori, instructori, dar nu vor avea rolul activ în toate astea. La început, Umanitatea va fi nevoită să înveţe lecţiile lor şi să împărtăşească propriile lecţii. Vor avea profesori, vor avea ghizi...

A: Corect. Cum pot oamenii să se identifice pe sine ca Lucrători în Lumină, sau suflete conştiente sau oameni progresişti, dar, ştii, care deocamdată nu sunt complet sincronizaţi cu această informaţie şi de abia acum devin conştienţi că există un plan, că se pot centra în aşa ceva, că există un ţel real aici. Cum se pot implica în asta şi să fie conştienţi de toate astea, prin telepatie? Prin meditaţie? Cum funcţionează asta?

C: Ok. CONŞTIENTIZAREA SPIRITUALĂ este un proces individual unic. Se întâmplă în propriul fel pentru fiecare. Eu nu aş da nici un fel de linii de ghidare aici, dar aş spune că oricine începe să fie în trezie, începe să aibă idee de venirea noii ere. Într-un fel sau altul.
Acesta este ţelul comun al Luptătorilor în Lumină, al Lucrătorilor în Lumină, oameni treziţi, iar asta poate include pentru diferiţi oameni - diferite lucruri. Asta poate fi primul contact, poate fi tehnologie nouă, poate fi o viaţă mai bună pentru fiecare, toate sunt părţi ale aceluiaşi proces.
Fiecare fiinţă umană poate face orice îi stă în putinţă să ajute la realizarea acestui ţel cât mai repede posibil. Apoi sunt diferite moduri în care putem face asta. Avem blog-uri unde putem posta, avem video în You-Tube, putem crea muzică, putem deveni conştienţi şi ne putem sprijini între noi în diverse feluri.

A: De exemplu, cum te vezi tu pe tine însuţi în acest proces?

C: Pot vorbi numai despre Mişcarea de Rezistenţă, care este rolul meu, până la Eveniment. După Eveniment se poate schimba, dar înainte, pentru asta sunt aici.

A: Înţeleg. Cum putem sprijini cumva energia care conduce la Eveniment? Ce putem face?

C: Sunt multe lucruri ce se pot face. ÎN PRIMUL RÂND ÎMPĂRTĂŞIREA ADEVĂRULUI, pentru că aducerea la cunoştinţă a informaţiei adevărate trimite unde armonice rezonante către mintea umană.
Mintea umană a fost supusă spălării de creier mult prea mult. Este prea multă dezinformare care vine prin mass-media şi de la agenţii de dezinformare prin media alternativă.
Deci fiecare mică piatră preţioasă de adevăr valorează foarte mult. Şi fiecare individ care împărtăşeşte asta creează un număr de unde armonice rezonante către minţile oamenilor. Acesta e unul dintre cele mai importante lucruri pe care îl putem face. Să împărtăşim adevărul. Să extindem adevărul. Să sprijinim adevărul.
Al doilea lucru care se poate face este participarea la meditaţia săptămânală pentru eliberare pe care o facem şi care este creată special pentru a ajuta şi asista şi sprijini curăţarea planurilor non-fizice, înlăturarea acelor fiinţe despre care vorbeam înainte şi, de asemenea, pentru aducerea penetrării în planul fizic. Apoi meditaţiile în masă au mare putere când un număr mare de persoane participă. Când o masă critică este atinsă, prin meditaţie "în masă" putem influenţa efectiv situaţia destul de mult. Aşa cum studiile ştiinţifice au dovedit-o deja.

A: Am auzit de o pagină Web care vorbeşte despre aceste meditaţii saptămânale. Poţi spune ceva despre asta? Unde este acea pagină Web?

C: Foarte probabil este blogul meu care se poate găsi cu uşurinţă dacă faci o căutare a textului "Cobra Portal 2012".

A: Da. Ceea ce spui este un plan integrat multi-dimensional coordonat în care se regăsesc numeroase entităţi inteligente din multe dimensiuni diferite - din Agartha, din straturile de sub suprafaţa planetei, Lucrătorii în Lumină din populaţia umană, Pălăriile Albe, Guvernele şi Consiliile Galactice ale E.T. oneşti şi fiinţele spirituale, fiinţele dimensionale care lucrează la el.
Ceea ce spui e că aceasta este SCHIMBAREA erelor, că se petrece chiar acum şi că ajungem la îndeplinirea lui pentru că am trecut de punctul de cotitură relativ la Marele Soare Galactic în 2012. Aproximativ asta este ceea ce spui?

C: Aş putea fi de acord în totalitate cu excepţia fixării datei pentru că acesta este un proces. Poarta stelară, întreaga fereastă pentru transformare începe în 1975. Atunci a fost începutul şi se va finaliza în 2025. Este un proces creator de 50 de ani.
(Nota MarYan: Adevărul Divin din informaţiile venite dinspre „mesagerii” Grupului Cobra nu depăşeşte 80%, mergând uneori la 70%. Din această cauză unele informaţii nu sunt de cea mai mare acurateţe, mai ales că aspectele galactice le sunt transmise de la Pleiadieni – care, conform Fondatorilor, se situează pe paliere ale nivelelor de conştiinţă de la a 4-a până la a 7-a densitate.
Deci, legat de informaţiile despre Transformările Planetare ale prezentului este bine să fim prudenţi. Din experienţa personală de până acum, cea mai mare credibilitate o oferă mesajele Fondatorilor prin Sal Rachele, care oferă acurateţe a informaţiilor de până la 95% în momentul transmisiei – pe linia temporală a acelui moment.
Aşadar, informaţii despre Saltul Galactic aflat în curs de desfăşurare din 1950 până prin 2100, timp de 150 de ani şi despre alte detalii ale Portalurilor Temporale care vor veni în 2017 şi 2030, vom vorbi în Editoriale speciale din postări ulterioare.)

A: 2025.

C: Este timpul aproximativ când această transformare va fi completă. Acest proces care a început în 1975, care trece prin transformare şi se împlineşte prin 2025.

A: Găsesc o anume corespondenţă cu anul 2025. Acum câţiva ani eram la o conferinţă în Mallorca, Spania şi am fost acolo cu mai mulţi vorbitori, iar o artistă, Francisca Blásquez, a avut, i s-a dat o anumită informaţie, ea aparţine Şcolii Dimensionalismului ("Escuela del Dimensionalismo") şi a spus că i s-a transmis că venirea Raiului pe Pământ se va petrece în 2025. Aşa că am făcut ceva care s-a numit "Strigătul Mallorcăi" ("El Grito de Mallorca" - "The Shout of Mallorca") ca un strigăt al victoriei pentru 2025. Ce s-a întâmplat în 1975 ?

C: A fost deschiderea unui portal foarte important pe această planetă, mai precis în 25 mai 1975, a fost un flash de energie care a pornit procesul de purificare. Acest proces de purificare a adus în mod practic la suprafaţă conştientizarea existenţei Cabalei. Înaiante de 1975, Cabala făcea aceleaşi lucruri prin culise şi nimeni nu ştia nimic despre ei cu excepţia câtorva persoane. După 1975 începem să avem apariţie de cărţi de mare inspiraţie care aduc lumină. Deci tot procesul a pornit atunci şi a continuat să accelereze.
Apoi am avut un foarte important moment, anul trecut (N.MY: 2012), am fost într-un moment de vârf, foarte aproape de a declanşa Evenimentul. Nu e necesar să aşteptăm până în 2025. Acesta este momentul când toată transformarea va fi completă. Acum e timpul pentru ca noi să avem penetrarea principală.

A: Ok, Corect, dar spunând audienţei despre fereastra de timp pozitivă 1975-2025, remarc coincidenţa aceluiaşi aspect. În 25 mai 1975... este o predicţie a lui Nostradamus care vorbeşte despre "începerea luptei binelui împotriva răului" în 1973 când am avut Watergate, toate acele lucruri care s-au petrecut. E ceva pe acolo?

C: Da, da este. A fost un profet din subteran. Ceea ce s-a întâmplat în anii 60. Prin 1965-1966 au existat anumite configuraţii astrale importante, Uranus în conjuncţie cu Pluto care a adus o super-evoluţie. A fost prima ridicare masivă împotriva sistemului, împotriva Cabalei, împotriva înfloririi lor.
Mai târziu a fost suprimată şi manipulată prin droguri introduse artificial care au deviat întreaga mişcare şi, mai târziu, pentru că nu a fost suficient, a existat o mini-invazie de forţe negative din Galaxia Andromeda prin acele baze subterane, la începutul anilor 70, iar această mini-invazie şi-a avut maximul în 1973 şi acesta a fost principalul motiv pentru care programul Apollo a fost terminat mult înaintea timpului în care era programat să ia sfârşit. Pentru că andromedanii au spus să se termine şi a fost oprit.

A: Înţeleg. Foarte, foarte interesant. Bun. Deci acum, mă uit la ultima actualizare a ta, şi ceri oamenilor să voteze şi spui că există o opţiune pentru că una dintre căile de pregătire a Evenimentului este că nu va avea loc până ce toate entităţile din astralul de jos vor fi curăţate. E corect ?

C: Da. Da. Aproximativ.

A: Da. Apoi spui că prima opţiune este declanşarea Evenimentului cât de curând se poate, pentru că Trupe Speciale au cerut să fie făcut un sondaj pentru determinarea opiniei populaţiei de la suprafaţă, e vorba de planul echipei de la sol. Rezultatele sondajului nu vor determina producerea Evenimentului, dar le vor furniza date de ecou foarte preţioase fiind astfel preveniţi să-şi poată ajusta planul conform cu necesităţile populaţiei umane de la suprafaţă. Prima opţiune este de declanşare a Evenimentului fără întârziere, dar asta ar ridica un risc grav pentru viaţă, siguranţa personală sau a celor apropiaţi. A doua opţiune este aşteptarea unui moment mai sigur pentru declanşarea Evenimentului chiar dacă asta înseamnă o aşteptare mai lungă. De ce ar dori cineva declanşarea Evenimentului cât mai curând posibil ?

C: Pentru că multe fiinţe umane suferă foarte tare în sistemul actual al Cabalei. Nimic din toate astea nu îi ajută.

A: Înţeleg.

C: Sunt mulţi oameni cu boli terminale. Şi în acelaşi timp avem medicină pentru toate aceste boli, iar Cabala le suprimă. Şi putem continua aşa la nesfârşit. Copiii mor de foame. Când Evenimentul va avea loc se va avea grijă de toate astea. Acestea sunt motive foarte bune pentru care Evenimentul se poate petrece cât mai curând posibil.

A: Corect. Şi ce simţi despre toate acestea?

C: Opinia mea este că e nevoie să se petreacă la momentul optim şi asta este exact înainte ca planul non-fizic să fie curăţat. Poate nu exact în acel moment, dar când toţi factorii sunt aduşi la un loc. Lumea are nevoie să fie foarte curând. Deci eu sprijin aceste Trupe Speciale în determinarea lor. S-ar putea să nu fim complet pregătiţi, dar putem fi gata foarte curând.

A: Corect. Unul dintre ecourile care le aud încontinuu şi pe care sunt sigur că l-ai auzit şi tu este „oo... tot timpul vorbesc despre asta şi nu se întâmplă niciodată”. Consider că e o medie, dar e o medie destul de comună şi este destul de descurajant pentru cineva chiar de la a mai posta informaţii. Cum se descurcă cineva cu această medie?

C: De fapt, e foarte simplu. Este un răspuns psihologic la ceva care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Absolut tot ce s-a petrecut în istoria umanităţii a trebuit să se petreacă cândva, pentru prima dată. De exemplu, înainte ca Muntele Everest să fie escaladat a fost imposibil până când cineva a făcut-o. Acelaşi adevăr este valabil şi pentru Eveniment. De fiecare dată când trecem peste o anumită barieră psihologică, o imposibilitate şi un sistem de credinţe, creăm o penetrare.
Nu pot să dau o dovadă a Evenimentului pentru că nu s-a petrecut încă. Dovada va fi Evenimentul însuşi când are loc. La fel este de adevărat pentru fiecare mare împlinire pe care oricine a avut-o în viaţa lui. Până când eşti acolo, nu eşti acolo şi nu o poţi dovedi.
Este un joc psihologic al minţii pe care lumea îl joacă. Nu e important. Ce este important este să ne centrăm noi înşine pe ţel, să luăm o decizie şi există multe căi specifice de a-l manifesta. Decizia noastră, dedicarea noastră şi o repetare a procesului va rezulta în manifestarea ţelului. Acesta este un fapt ştiinţific. Dar durează ceva timp. Asta e tot.

A: Doar ca descriere, mi se pare mie că este o situaţie foarte dinamică în desfăşurare.

De exemplu, tocmai ai descris evenimentele din finalul de săptămâna trecută şi ai spus :
Au fost nişte evoluţii drastice privind Evenimentul în weekend-ul trecut. O Trupă Specială a Rezistenţei, cu numele de cod RM2m a fost la 45 de minute distanţă să declanşeze Evenimentul, sâmbătă, după ce Archonii (fizici şi non-fizici) au mers cam departe cu unele din acţiunile lor. Archonii s-au retras în ultimul moment pentru a preveni declanşarea Evenimentului şi au fost forţaţi să negocieze propria lor securitate şi supravieţuire. Pentru a supravieţui un pic mai mult, au fost forţaţi să dezactiveze Doom33, planul lor de represalii pentru când Evenimentul ar avea loc. 
E vorba de declanşarea celui de-al treilea război mondial?

C: Nu. Al treilea război mondial nu va avea loc. A fost prevenit.

A: Deci ceea ce spun este "dezactivarea Doom33, planul lor de represalii când Evenimentul are loc". Asta sună destul de drastic. Ai putea să ne lămureşti un pic?

C: Doom33 a fost planul lor să creeze cât mai multă distrugere posibilă. Acest plan includea şi al 3-lea război mondial acum câţiva ani, dar Mişcarea de Rezistenţă a eliminat accesul lor la armele nucleare. Nu voi discuta cum au făcut-o, dar au făcut-o. În acest an (N.MY: 2013) ei au pierdut şi posibilitatea de a porni un război în Siria sau Iran. Deci acum tot planul a fost dezactivat.

A: Şi mai spui şi că „au fost forţaţi să predea protecţia totală a oamenilor din nivelele de vârf ale Cabalei, care au fost capabili până acum să conducă faptele lor, cu Archonii fizici acoperindu-le spatele” deci sună cumva că sfera Cabalei se micşorează.

C: Exact.

A: Deci asta se referă la sferele de putere ale Luminii, ale Întunericului. Ai putea vorbi despre cum ai monitorizat asta în câţiva ani, cum ai văzut Cabala restrângându-se pe măsură ce lupta se mişca înainte şi înapoi ?

C: Este un proces gradual. Puterea Cablei scade zilnic prin acţiunea Forţelor Luminii. Merge în corespondenţă directă cu nivelul de conştiinţă care este prezent la suprafaţa planetei, despre acţiunile Cabalei şi prezenţa Forţelor Luminii. De fiecare dată când are loc o activare planetară majoră apare o descreştere în puterea Cabalei.
Şi, bineînţeles, sunt evenimente neaşteptate, ca cel care a avut loc weekend-ul trecut.

A: Pare că ai nevoie să îţi odihneşti vocea.

C: Exact.

A: Bun, suntem foarte, foarte recunoscători că ai venit astăzi şi pentru împărtăşirea acestor informaţii şi sper că pe viitor, pe măsură ce alte evenimente au loc, ne vom reîntâlni.

C: Ok. Mulţumesc pentru această oportunitate şi le doresc tuturor victoria Luminii !

A: Mulţumesc foarte mult. La revedere.

C: Ok. La revedere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu