joi, 29 mai 2014

COBRA : Sfârşitul petro-dolarului, unitate globală şi EVENIMENTUL (Aprilie 2014)




Sfârşitul petro-dolarului, unitate globală
şi EVENIMENTUL

Traducere de Marius Sumedrea
 (Aprilie 2014)





(Nota MarYan: Iată şi al 3-lea articol-mesaj al lui Cobra, după „Actualizări despre căderea Archonilor” şi „Joc final al Carantinei pe Pământ”, din această serie de 3 articole pe care le anunţam ca fiind „şocante” şi foarte penetrante chiar şi pentru cei familiarizaţi cu informaţiile din „media alternativă”.
Chiar dacă poate consideraţi că acesta nu are densitatea informaţională ale celorlalte (şi mai ales al celui de-al 2-lea, care a şi cerut mult timp de organizare şi mai ales refacere...), şi acesta oferă alte „surprize” informaţionale pe care cei din Grupul Cobra nu ezită să le scoată la suprafaţă, acum, când toate „Lăcaşurile secrete ale Leului” se deschid...

...Şi, apropos, aceasta nu este informaţie vitală pentru supravieţuire în plan fizic, pentru asigurarea celor „necesare vieţii” şi a altor activităţi cotidiene.
Însă, pentru a nu mai lungi po-vestea – pe care o vom detalia într-un viitor Editorial – face bine la CONŞTIENTIZARE şi ÎNŢELEGERE, la Eliberarea de Frici şi alte în-grijorări.
Sper să vă fie un medicament util pentru temerile voastre legate de eventuale „declanşări de războaie” şi alte frici cu care, cu ultimele puteri, mass-media supusă cabalei încearcă să ne îndoape.
După cum observaţi, mesajul optimist al lui Cobra se încheie mereu cu „Victoria Luminii este FOARTE aproape!” – şi e normal, completez eu, când raportul Lumină / Întuneric a depăşit nivelul de 46%, apropiindu-se de 50% !...)

  
Nixon a decuplat Dolarul US de la standardul aurului în 1971 şi asta a deschis calea pentru ca Kissinger să creeze petro-dolarul.

Sistemul a fost lucrat intens pentru a susţine Cabala pentru multe decenii, dar acum  trecem printr-o perioadă de schimbări geo-politice prin care strategiile vechii Cabale, cum ar fi cea a lui Kissinger, va fi imposibil de manevrat.


Când Cabaliştii reacţionează, oamenii din Alianţa de Est îi vor sfătui cu amabilitate să se relaxeze şi să practice yoga.

Alianţa de Est nu va construi noul sistem financiar bazat pe petrol, ci vor reveni la cel bazat pe aur.

De curând a fost eliberată energia liberă overunity, dispozitive care vor accelera dezintegrarea sistemul petro-dolarului. Înaltele oficialităţi ale naţiunilor BRICS ajută activ la introducerea energiei libere şi vor adapta dezvoltarea în acord cu noul sistem financiar, astfel încât „petro-huanul” să nu fie o opţiune la baza noului sistem financiar.

Sistemul petro-dolar a fost singurul în lucru, deoarece Militarii Negativi l-au susţinut prin expansionismul militar al SUA.

 
Există un grup secret foarte negativ, cu numele de cod CHIMERA, în care Armata Negativă venită din Orion a infiltrat militari în toate naţiunile majore, în perioada şi după invazia Archonilor din Congo din 1996.

Acest grup a controlat în secret marea majoritate a bazelor militare din întreaga lume, multe din aceste baze aparţinând armatei SUA.


Este interesant de notat că baza militară ALF Cabanis este construită în forma Chi Rho, simbolul lui Constantin cel Mare, Archonul care a creat Cultul Creştin.
 


Grupul CHIMERA („HIMERA”) a fost pus în aplicare printr-o convenţie secretă de către toţi liderii militari ai lumii, să suprime şi să şteargă toate urmele contactelor extraterestre benefice.

Ei sunt în legătură cu principalii Archoni şi sunt puternic legaţi de iezuiţii din N.S.A. („Agenţia Naţională de Securitate” a SUA). Ei şi-au infiltrat cu succes agenţii în grupuri cum ar fi CORTEUM şi grupul LABYRINTH.

Prin principalul Archon, ei au limitat accesul Archonilor din planul eteric. Aceşti Archoni eterici au impus contracte de suflet membrilor Cabalei, forţându-i pe aceştia să se supună grupului Himera.

În cazul în care anumiţi membri ai Cabalei erau eliminaţi, Archonii eterici găseau pur şi simplu o altă gazdă şi aplicau contractul de suflet obligatoriu asupra lor.


În trecut, un anume grup pozitiv a angajat lunetişti, pentru a elimina anumiţi membri ai Cabalei, dar ei nu au avut succes, deoarece acei membri ai Cabalei au revenit pur şi simplu în planul fizic, într-un corp nou clonat, care era deja pregătit pentru ei într-o bază militară, sub supravegherea grupului Himera.

După anul 2004, toate acele clone au fost distruse de către Rezistenţă, iar acum acei puşcaşi din grupul pozitiv mai sus menţionat ar avea cu mult mai mult succes în eliminarea individuală a membrilor Cabalei şi nici un contingent al gărzilor de corp Blackwater/Academi nu ar mai fi în stare să-i protejeze.

Grupul Himera au pus bombe fizice strangelet în cele mai multe dintre bazele militare americane şi în unele dintre bazele militare ale altor naţiuni şi aceste bombe formează linia principală de apărare împotriva avansului forţelor Confederaţiei Galactice şi a Mişcării de Rezistenţă, spre suprafaţa acestei planete.
 


Ei au creat, de asemenea, o reţea planetară de DISPOZITIVE CU PLASMĂ SCALARĂ. Această reţea este controlată în bazele militare şi cuprinde întreaga planetă.

Plasma este a 4-a stare de agregare a materiei după solid, lichid şi gazos şi este de fapt veriga de legătură între materia fizică şi eterică. Dispozitivele scalare cu plasmă pot influenţa astfel, corpurile noastre fizice şi Grupul Himera utilizează aceste dispozitive pentru a ataca Luptătorii şi Lucrătorii în Lumină, prin influenţarea funcţiilor corpurilor lor, perturbându-le respiraţia şi pulsul inimii.


Ei folosesc, de asemenea, LASERE SCALARE PLASMATICE pentru a proiecta gânduri în mintea Lucrătorilor în Lumină, PLASMĂ CU INFRASUNETE pentru a le reduce frecvenţa membranei aurice şi dispozitive cu plasmă pe bază de infrasunete care sunt folosite în spionaj şi supravegherea maşinilor.

Rezistenţa a scos deja din funcţiune aceste dispozitive scalare cu plasmă, cu viteză maximă.


La nivel mondial există un război tăcut pe scară largă în curs de desfăşurare, între Armata Pozitivă şi Grupul Himera.

Deturnarea actuală a zborului MH 370 la Diego Garcia, a fost un act de război al grupului Himera, baza militară Diego Garcia fiind una din principalele lor baze.

 (N.MY: Din mesajele lui Alkesh şi măsurătorile radiestezice a rezultat clar că avionul a fost atacat de cabală cu dispozitive speciale pentru a fi trecut în alte dimensiuni. Deşi informaţia de „deturnare a avionului la baza Diego Garcia” nu este riguros veridică, totuşi din aceste informaţii descoperim ce tipuri de aparatură au avut cei din Cabală pentru a perturba avionul şi de la ce bază militară a provenit tehnologia.)


Atunci când acest război se va termina şi Himera va fi învinsă, vom întruni condiţiile perfecte pentru Eveniment.



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu