joi, 22 mai 2014

Parametrii Pământului și ai Umanității – primele valori (1)



Parametrii Pământului și ai Umanității –
primele valori (Partea 1-a)
(22 mai 2014)



  

 
Iată că A SOSIT MOMENTUL !

După o anumită aşteptare, ACUM este TIMPUL să transmitem valori ale unor parametri fundamentali ai Pământului şi ai Omenirii, care, alături de cei ai Frecvenţei de Rezonanţă Schumann ai Mamei Pământ, reprezintă RADIOGRAFIA fundamentală a ACTUALITĂŢII planetare !

Doresc să precizez că nu am încurcat datele, că primul termen propus pentru prezentarea acestor informaţii a fost cel de vineri, 16 mai 2014 – însă, după cum am precizat şi în ultima postare a acestui subiect („Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ”) :

...(Este foarte important) „SĂ PERMITEM (ENERGIEI) VIEŢII SĂ CURGĂ, să nu rămânem „încremeniţi în proiect”, adică blocaţi în „Planurile noastre” (mentale) ; ...este vital să rămânem deschişi în faţa SURPRIZELOR pe care ni le aduce fiecare CLIPĂ de curgere a Energiei Vieţii ; ...este o nevoie acută în Prezent de flexibilitate şi adaptare la momentul prezent”...



De aceea nu am postat aceste date atâta vreme cât „nu mi-a venit”, adică NU AM SIMŢIT efectiv că pot face acest lucru.

Acum, însă, simt că este momentul !

De ce ? Habar n-am „să explic ştiinţific” (deşi cred că am început să vă obişnuiesc şi cu acest tip de abordare a informaţiilor de pe site) ; ştiu doar că simt că „acum este momentul”...


Aşadar, datele care, până la urmă, se reduc la câteva elementare numere, şi care, deocamdată, pentru o parte dintre voi nu reprezintă altceva decât nişte simple cifre, sunt următoarele (transmise pe aceeaşi „filieră”) :


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP FIZIC : aprox. 4,5 D.

- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP ASTRAL : 5,5 D.

- PROCENTUL DE LUMINĂ (faţă de întuneric) PE PĂMÂNT : 46 %.

- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL UMANITĂŢII : aprox. 3,6 D.

- VIBRAŢIA COMPOZITĂ A UMANITĂŢII (combină Frecvenţa Schumann a Pământului cu Nivelul de Conştiinţă al Umanităţii şi alţi parametri – după scala mediumului SAL RACHELE): aprox. 3,6 D.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC : aprox. 3,8 D.

- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN SPAŢIUL SCANDINAV (Ţările Nordice) : aprox. 4,1 D.

- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN ZONA TIBET : aprox. 4,2 D.


Deocamdată vă las să „contemplaţi” aceste cifre, să le studiaţi cu emisfera cerebrală stângă (raţională) şi mai ales să le SIMŢIŢI cu emisfera cerebrală dreaptă (intuitivă).

Ştiu că, momentan, informaţia nu este completă. Aşa cum eu nu ofer rezultatele la scanările prin biorezonanţă magnetică în cadrul consultaţiilor pe care le realizez fără să ofer şi INTERPRETAREA datelor scanate, tot aşa şi în acest caz sunt necesare EXPLICAŢII, şi nu doar câteva aruncate „peste umăr”, ci unele cât mai clare şi consistente, care vor fi oferite începând cu următoarea postare pentru acest subiect, care va veni, tot aşa, „în zilele următoare”.

Până atunci, vă propun, cum spuneam, să simţiţi aceste cifre, să observaţi ce vă transmit ele şi, de fapt, prin acestea, care anume este mesajul Universului pentru Actualitatea Pământului ?


Înainte de a încheia vă mai reţin atenţia cu încă două scurte remarci :

1. Ultimii trei parametri (ai Nivelelor de conştiinţă în anumite zone, inclusiv România) sunt măsuraţi de acum vreo 2-3 luni.

Şi, pentru că am observat variaţii majore ale valorilor Luminii pe Pământ din februarie până în aprilie 2014 (de peste 4%! – ceea ce este enorm pentru întregul Pământ), ca urmare a trecerii noastre prin „fereastra cosmică temporală” a intervalului 15-29 aprilie, cu maxim-ul în 22-23 aprilie („Marea Cruce Cosmică în semne cardinale”) – este posibil ca unele din aceste valori să fi suferit o mică modificare (creştere), însă probabil că nu mai mult de 0,1 D.

Aceasta o vom verifica în scurt timp.

2. Pentru cei care se întreabă dacă este cazul să fie publice asemenea informaţii. Dragilor, „Voia Divină” spune că este „Liber arbitru” (de fapt, „Voinţă liberă”, în termeni mai apropiaţi de realitate) pentru a transmite aceste informaţii.

Procentul nu este de 100% din „Voia Divină”, însă acesta, de 81%, indică LIPSA OPOZIŢIEI DIVINITĂŢII  de a face publice aceste date. Decizia a fost lăsată la latitudinea mea, iar eu... AM DECIS.

Acum şi eu sper din toată inima ca această alegere pe care am făcut-o să fie cât mai utilă în sensul cel mai profund.

Adică, am lăsat să curgă informaţia. Acum este rândul vostru să „o folosiţi cu folos”, nu doar ca pe ceva estetic, „de pus în ramă”, pentru curiozitatea mentalului şi atât, cât, mai ales, ca puternice instrumente de LUCRU cu propriile energii pentru a uşura cât mai mult Calea de Ascensionare a Fiinţei către Noul Pământ în Noile Frecvenţe Rezonante.


CÂND ŞTII CINE EŞTI, NU MAI EŞTI”.


Altfel spus : când Con-Ştient-izezi CINE EŞTI şi UNDE te afli pe CALE, atunci, conform (Meta)Fizicii Cuantice, NU MAI EŞTI cel vechi de până în acel moment. Eşti pe alt nivel de vibraţie, chiar dacă este diferit şi cu o cuantă, dar eşti altul, pentru că acea CONŞTIENTIZARE a creat un alt (micro)Salt Cuantic în Conştiinţă (care poate fi cine ştie al câtelea în acea zi)...

De aceea, eu cred că aceste informaţii pot ajuta, uneori decisiv, la micile „Salturi Cuantice în Conştiinţă” de fiecare zi, pentru cei pregătiţi şi dornici de Ascensiune.

Chiar şi o singură Fiinţă dacă este „atinsă” în acest fel, considerăm că „misiunea” noastră îşi împlineşte rostul !

Aşadar, dragilor, ASCENSIUNE CÂT MAI PLĂCUTĂ !
 

P.S. : „Device”-ul căruia eu deja îi fac reclamă „ascunsă” încă de la lansarea blogului (şi de care aminteam la finalul postării anterioare) este... DA, aţi simţit bine : INIMA, dragi prieteni ! Pe acest „aparat-minune” din centrul acestei „maşini formidabile” care este corpul fizic omenesc eu îl promovez şi îi fac reclamă continuu. (Vom avea o postare în care vom prezenta şi Puterea acesteia faţă de puterea creierului. Ce ziceţi?) Avantajul personal ? Bucuria de a avea cât mai deschis acest „device” întrece orice beneficiu oferit de orice alt „aparat”...
   
MarYan


Un comentariu: