sâmbătă, 24 mai 2014

BioRezonanţa Magnetică – diagnostic blând şi meta-terapie pentru corpul eteric (electro-magnetic) - Partea 1-a


MarYan 
BioRezonanţa Magnetică –
diagnostic blând şi meta-terapie
pentru corpul eteric (electro-magnetic)

PARTEA 1-a : De fapt, ce este „biorezonanţa magnetică” ?




 
Pe lângă InstinctoTerapie (cel mai sigur instrument de comunicare cu Sufletul), eu consider că demn de încredere, mult mai mult decât mulţi (super)bioterapeuţi, poate fi ajutorul impersonal oferit de un deosebit instrument tehnic :  Aparatul de Biorezonanţă Magnetică.

Ca şi cu Hrana Vie, ideea de biorezonanţă deja a prins destul de mult, devenind tot mai mult o modă, fiind chiar „la modă” să faci măcar o scanare cu biorezonanţă”…

Însă, ca şi în cazul suplimentelor alimentare de tot felul şi a atâtor diete şi dietoterapii, biorezonanţa este executată” la normă, de cele mai multe ori pe muteşte”, fără ca pacientul să fi înţeles mare lucru – doar că are sau nu cutare problemă şi, mai ales, care şi câte produse (de la anumite firme) trebuie să cumpere...

Însă, de ce pacientul ar avea sau nu o afecţiune, şi, mai ales, DE CE i se recomandă imperativ tot felul de terapii medicamentoase (pe bază de suplimente alimentare) sau diete de ultimă oră” – aceasta reprezintă un interesant mister pentru el…

Aşa că, în ultimă instanţă, pacientul acceptă, ca mulţi alţii, că aşa a zis domnu’ doctor ! ”…

Eu cred că tot ce ţine de actul medical poate fi cel puţin Explicat, pentru a Implica pacientul“ prin forul său interior în Actul Suveran şi Suprem de DECIZIE, iniţiat prin procesul de ALEGERE.



Biorezonanţa magnetică este fundamental o procedură realizată cu ajutorul unui aparat ce implică fenomenul universal (valabil) al REZONANŢEI (ceva mai „tehnic” exprimat şi explicat în Partea a 2-a a acestui subiect).

Dincolo de terminologia specifică ce este expusă cu mare acurateţe dar şi preţiozitate în materialele de prezentare ale acestei proceduri medicale (ideea că reprezintă un sistem de analiză non-lineară), eu insist ca fiinţa de lângă mine – zisul pacientsă înţeleagă despre ce este vorba, conştientizând procesul şi observând procedura, facilitându-se, în acest fel, memorizarea prin vizualizare.

Altfel spus, yantra (imaginea) văzută face mai mult decât o mie de mantre (cuvinte) auzite !

Cel mai simplu de înţeles, cred eu, este atunci când îi explic omului de alături (cel consultat prin scanare cu biorezonanţă) că aparatul de biorezonanţă magnetică colectează informaţia unică existentă în aura fiecărei fiinţe, prin emisia acelei nesemnificative undă de şoc” entropic (entropia fiind dez-ordinea – în fapt, o ordine ascunsă, implicită).

Deja apar termeni mai tehnici, însă lucrurile pot fi simplificate şi mai mult : este ca şi cum am arunca o mică pietricică pe suprafaţa liniştită a unui lac.

Obstacolele întâlnite în cale vor REVERBERA, trimiţând înapoi undele de răspuns (valurile reflectate).

Acesta este efectiv principiul RADAR-ului, care este cât se poate de acceptat – şi acelaşi lucru se petrece la nivelul câmpului informaţional uman.


În acelaşi fel, procesul de scanare prin biorezonanţă a aurei îl putem vedea exact ca şi procedura de CĂUTARE AUTOMATĂ A CANALELOR (posturilor) de radio sau televiziune de către aparatele specializate.

Pentru că toate frecvenţele specifice sunt memorate în softul aparatului (boli, simptome, microorganisme, alergeni, puncte de acupunctură ş.a.), scanarea automată ne evidenţiază GRADUL DE SUPRAPUNERE a ceea ce aparatul a găsit cu frecvenţele standard din memoria acestuia.

Este ca şi cum aparatul ne arată cât de mult SE SUPRAPUNE poza” găsită (în aura pacientului) cu „poza standard” (de 100%) a frecvenţei respective zisa boală, microorganism, alergen etc.

Astfel, putem avea o suprapunere aproape perfectă a frecvenţelor (intensitate mare a bolii), deci şi a celor două poze” (postul radio/TV se prinde aproape perfect) sau, dimpotrivă, abia se prefigurează.

În al doilea caz, pozele” sunt mai depărtate, cu coeficienţi măriţi, crescând distanţa între frecvenţa (slabă) descoperită şi frecvenţa standard a bolii” (început de boală sau apare situaţia de genul „este la uşă, pregătită să intre”).

Iată cum aceste aparate ne precizează nu doar evidenţa unei probleme (ex.: bronşită acută cu tuse, colecistită acută sau „pietre la rinichi” cu dureri violente – aspecte oricum evidente simptomatologic) cât, mai ales, prefigurează apropierea iminentă a unor mari sau mici dezechilibre.

În acelaşi timp, la fel de important este ceea ce APARATUL NU GĂSEŞTE...

Paradoxal ? Deloc.


Pentru acest caz aduc mereu în conversaţie imaginea cu CERUL, PĂMÂNTUL şi FURTUNA”.

Astfel, avem TREI FAZE ALE VREMII :

- În FAZA 1-a, cerul iniţial senin începe să fie acoperit de nori care, treptat, devin tot mai groşi şi negri. Însă, cât de urât arată aceştia, dacă ploaia sau chiar furtuna nu se declanşează, pe Pământ totul pare în regulă, micile fiinţe de la suprafaţa sa habar neavând ce furtună /uragan se pregăteşte.
- FAZA a 2-a este momentul ploii/furtunii propriu-zise când aceasta şi aparentul haos pe care îl provoacă este observat atât în cer, prin prezenţa norilor, cât şi pe pământ, prin bălţile pe care le generează...
- În FAZA a 3-a ploaia a încetat, sus este frumos şi senin, Curcubeul deja a înseninat culoarea Cerului, în timp ce pe Pământ este „dezastru” : uriaşe bălţi, până la adevărate „mlaştini”, au distrus multe din construcţiile micilor insecte pe terenul care acum pare un „teritoriu ca după război” (deşi acum, pentru păsări, cerul limpede şi senin este un adevărat rai)...

POEZIE ? Nu numai, căci aici este o imagine foarte asemănătoare a ceea ce se întâmplă cu corpul fizic („Pământul”) şi cel energetic („Cerul”) în caz de boală („Furtuna”) :

- Deci, în FAZA 1-a a bolii, aceasta, ca şi frecvenţă diz-armonioasă, apare întâi în aură, în corpul energetic/eteric, sub forma „norilor de pe cer” (forme-gând dezechilibrate), în timp ce în corpul fizic (pe Pământ) totul pare în regulă – deşi pot apărea stări ciudate, junghiuri şi alte presiuni care nu pot fi explicate şi nici evidenţiate prin vreo analiză de laborator ; nu se vede nicio afectare a vreunui organ fizic (faza de „Ipohondrie”...).
- FAZA a 2-a este cea mai simplă şi evidentă, când boala apare fizic (ploaia/furtuna pe Pământ) în timp ce norii se văd încă negri, pe cer (frecvenţele de boală încă se regăsesc în câmpul energetic).
- La final, în FAZA a 3-a, pământul musteşte de apă, este mocirlos (boala explodează în corpul fizic, toxicitatea căutând porţi de eliminare) în timp ce „Cerul senin” ne arată că în câmpul energetic nu mai este urmă de frecvenţe de patologie, deşi omul nostru nu mai poate de dureri fizice...


Aţi înţeles mesajul ?

Acum, cred că este simplu să percepeţi de ce apar „ciudăţenii” la scanările prin biorezonanţă : cazuri când omul vine cu boala „X” şi constată nedumerit nu numai că aparatul nu găseşte urmă din acea boală, dar, în schimb, descoperă boala „Y” mult mai gravă ca intensitate ca prima pe care omul „o ştia”, precum şi „începuturi” de multe alte patologii de care nu avea habar şi pe care medicina alopată le încadrează la „boli ale bătrâneţii”...

Aici sunt nevoit să amintesc de acei pacienţi care plecau de la consultaţie (scanarea prin biorezonanţă) nedumeriţi în privinţa diagnosticelor puse în cazul unor organe de la care nu primeau niciun semnal de disconfort (cu atât mai puţin vreo diagnosticare la spital) şi pentru care primeau atenţionarea mea şi sugestii de metode de prevenţie pentru a îndepărta riscul „bolii” respective - şi care, după un timp, reîntâlnindu-ne, recunoşteau uimiţi că au ajuns la spital după câteva luni exact pentru problema pe care aparatul o „văzuse” şi faţă de care ei dăduseră din umeri a totală neîncredere, dar mai ales cu nepăsare (mergând pe aceeaşi cale, aceştia ajungeau exact acolo unde „văzuse” aparatul că urmau să ajungă dacă nu schimbau nimic – la acel dezechilibru, „boala” respectivă).


De aceea, în concluzie, nu aparatul este vinovat” de „orbire” – deşi nu are precizie de 100%, având şi el imperfecţiunile sale care ţin de bogăţia şi precizia bazei de date din memoria sa.

Calitatea informaţiei primite ţine, în primul rând, de cunoaşterea şi intuiţia celui care lucrează cu aparatul, la care se adaugă gradul de deschidere al celui consultat...


Pentru a vedea şi mai clar eficienţa în diagnosticare al unui asemenea aparat, către final vă prezint o mică poveste din „folclorul” aparatului la care m-am „perfecţionat” şi eu – OBERON-ul (modelul „METATRON”!).

Anume, inventatorul acestui model de tip rus, academicianul NESTEROV, a fost invitat de către somităţi locale în ale psihiatriei, la o clinică de neuropsihiatrie din Moscova, să-şi prezinte „marfa” sa, la un test : i s-a prezentat un lot de câteva zeci de persoane, precizându-i-se că, dintre aceştia, câţiva sunt bolnavi de schizofrenie, „cu acte în regulă”, diagnosticaţi şi trataţi de ani de zile.

Şi, întrebarea evidentă : care sunt acei bolnavi ?

Urmarea : după o jumătate de oră de scanare rapidă a tuturor persoanelor din acel grup, Nesterov i-a indicat întocmai pe respectivii „nebuni” schizofrenici, cu precizie de 100% !

Povestea spune că profesorii universitari în ale psihiatriei au rămas şocaţi, „nevenindu-le să creadă” : „domniilor lor” le trebuiseră ani de zile pentru a identifica diagnosticul corect (cu mare responsabilitate) la cei „vinovaţi”, în timp ce colegul ăsta ciudat, cu aparatul ăla şi mai ciudat, a reuşit într-o jumătate de oră ?

Cum de este posibil aşa ceva ?

Probabil că acei respectabili domni se mai întreabă nedumeriţi încă şi în ziua de azi – asta, dacă nu au înţeles Principiul holistic de funcţionare a Cosmosului, aplicat şi Universului uman - Fiinţei holistice numită OM – având la bază acelaşi principiu de funcţionare ca şi pentru aparatul de care vorbim aici : (BIO)REZONANŢA.


(continuare în Partea a 2-a)

  
MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu