vineri, 23 mai 2014

De ce (?) un nou subiect : MEDICINA CUANTICĂ


MarYan 
De ce (?) un nou subiect :
MEDICINA CUANTICĂDupă atâta Metafizică, Spiritualitate, Parametri ai Ascensiunii şi „Dezvăluiri multi-dimensionale” ce oferă o imagine tot mai amplă a Actualităţii Cosmice şi Planetare – iată că, prin acest Subiect (Categorie), eu „revin la matcă”, la ocupaţia de bază, cea de Medic Holist ce experimentează de peste 20 de ani Alimentaţia Naturală şi Medicina Holistică iar, de peste 10 ani, şi Medicina Cuantică prin folosirea aparatelor de biorezonanţă magnetică („OBERON - METATRON”).

Vă puteţi imagina ce bucurie am trăit la contactul cu un prim aparat de biorezonanţă în anul 2003, după 10 ani de studiu intens şi teoretizare a Medicinei alternative ?!În Lucrarea de Diplomă din 1997, tipărită ulterior sub forma a şase broşuri despre Medicina Naturală (prin Asociaţia ELTA-Universitate, între anii 1997-1999) și ajunsă apoi sub forma Tratatului de Alimentație Naturală a OM-ului...”, într-un capitol dedicat metodelor alternative de diagnosticare vorbeam de examinări non-invazive, de tip Ecograf, Rezonanţă Magnetică Nucleară (deşi, un mic grad de interferenţe electromagnetice există şi la aceste investigaţii) - şi mai ales de Electro(no)grafie, metoda românească creată încă din 1975 de Florin Dumitrescu şi îmbunătăţită ulterior de dr. Cornelia Guja de la „Centrul de Antropologie” de pe lângă Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Pe dr. Cornelia Guja şi metoda ei electro(no)grafică am cunoscut-o în 1997 (în perioada pregătirii Lucrării de Diplomă de absolvire a aceleiaşi Universităţi – U.M.F. Bucureşti) când am testat această metodă pe „mostrele” mele alimentare (câte două alimente de acelaşi fel, unul crud şi celălalt fiert) pentru a vedea electrografic efectul tratamentului termic intens asupra „aurei” alimentelor.

(Despre această metodă şi rezultatele experimentelor noastre vom vorbi cu alte ocazii, în postări la un viitor Subiect–Categorie, despre ALIMENTAŢIA NATURALĂ – teoretică şi, mai ales, practică !)

Aşadar, în capitolul despre diagnosticarea non-invazivă din Lucrarea de Diplomă din 1997 nu am amintit nimic despre conceptul de „biorezonanţă magnetică”, pentru că atunci încă nu era răspândit. Într-adevăr, încă din anii 1970 existau aparatele de tip „MORA” ce ofereau forme primare ale investigaţiilor de tip „biorezonanţă”, însă nu apăruseră aparatele lui NELSON (de tip „american”) şi NESTEROV (tipul „rusesc”, printre care se numără şi cel pe care îl folosesc eu) care rezultaseră din cooperarea spaţială americano-rusă din anii 1970-1990.

Acestea şi-au făcut simultan apariţia „pe piaţă” începând cu anul 2001. Şi, astfel, deja în 2003 luam primele cursuri de utilizare a unui asemenea aparat (cel „american”, al lui Nelson, pe atunci numit QXCI, premergătorul mult mai cunoscutului SCIO).

Poate că percepeţi bucuria pe care am avut-o atunci că „au apărut, în sfârşit” şi aparate care pun în practică ceea ce întreg deceniul 10 al secolului XX (ani 1990) am teoretizat din punct de vedere metafizic – despre „cauzele energetic-informaţionale ale bolilor”, despre „echilibrarea bioenergetică” (dar, mai ales, psiho-emoţională) a problemelor, precum şi sugestii terapeutice de alt tip decât cel alopat (medicamente chimice) pe care aparatul de biorezonanţă le „vede” (şi le  şi precizează) ca fiind mult mai compatibile decât chimicalele alopate...

De aceea acum, după mai bine de 10 ani de contact cu aceste minunate „device”-uri, îndrăznesc să spun, ca o „glumă”, că nu eu m-am adaptat la un nou tip de medicină (pregătindu-mă să devin „operator” de asemenea aparate), ci anume că acestea „au fost pregătite” pentru noi şi alţii ca noi care nu doar că „eram pregătiţi”, însă „la nivel de suflet” erau intens cerute !...

Înţelegeţi, poate, din această poveste, de ce simt şi consider că asemenea aparate „îmi vin mănuşă” şi mă simt atât de „în largul meu” când le folosesc în cadrul consultaţiilor (care durează aproximativ 2 ore).


Dacă din postările de pe blog din zona „artistică” aţi perceput şi partea din mine cu pronunţat caracter „artistic”, nu doar ştiinţific-raţional (am organizat şi spectacole artistice de un alt gen decât cele obişnuite), atunci puteţi înţelege că eu nu fac doar „figuri de stil” atunci când afirm că aceste CONSULTAŢII PRIN BIOREZONANŢĂ pe care le ofer sunt, pentru mine, „momente de trăire şi simţire”, de intrare într-o anumită „COMUNIUNE” cu „zisul pacient” (fiinţa de lângă mine) care vede, la fel ca şi mine, ceea ce prezintă aparatul şi pe care eu, ca „doctor” alopat şi naturopat, mă străduiesc să le filtrez şi să le traduc ca MEDIC (MEDIATOR-MEDIUM între mintea şi sufletul fiinţei de lângă mine)...


Într-adevăr, medicina şi tehnologia pe Pământ se dezvoltă în ritm exponenţial.

Acum beneficiem de aceste aparate de biorezonanţă magnetică tot mai performante şi care se apropie tot mai mult de câmpurile karmic-cauzale (!), însă în anii 1990, cum spuneam, cel puţin aici, prin Zona Românească, eram „cu mâinile goale”.

În acei ani eram nevoit să realizez consultaţii „la domiciliu” pentru tot felul de boli grave. Prin contactul şi colaborarea directă cu OM-ul şi bioterapeutul VALERIU POPA, dar şi cu ELTA-Universitate, mă „specializasem” în lucrul cu cele mai grave boli cunoscute pe atunci şi acum (cancere cu metastaze în stadiu terminal, S.I.D.A., leucemii, boli neuro-psihice degenerative, pe lângă care ulcerele, diabeturile şi cirozele păreau „mici copii”) - încă înainte de a termina Facultatea...

Mergând acasă la acei pacienţi aflaţi „în stadiu terminal”, eram nevoit să vin în contact cu oameni care nu mai puteau să ridice nici măcar capul de pe pernă şi cărora li se mai acordaseră, de la medicul lor curant, doar „câteva zile de trăit”...

Din această cauză, „primul contact” dura între 3-4 şi 4-5 ore, în care eu eram pe post de „aparat de biorezonanţă”, realizând „META-TERAPII” continue prin PREZENŢA personală acolo.

Pretextul timpului petrecut era conversaţia (de fapt, monologul meu) legată de argumentaţia nevoii ca omul să schimbe ceva, începând cu Hrana (Prana) şi continuând cu modul de a gândi, simţi şi trăi.

Acele 3-5 ore petrecute „la căpătâiul pacientului” erau pentru mine decisive ; în acelaşi timp, acestea reprezentau şi autentice lecţii de viaţă despre ce înseamnă „adevărata medicină” (cum spuneam : „MEDIERE”).

Pe atunci nu ştiam să conceptualizez, dar mai târziu am realizat că eu suplineam „aparatele de biorezonanţă” prin „Metaterapie”-  care acum se face atât de uşor, printr-o simplă apăsare de buton (click!).

De aceea, acum, afirm că pentru mine o consultaţie de biorezonanţă reprezintă „o lejeră plimbare” pe „câmpul” psiho-emoţional şi bio-informaţional al celui de lângă mine („pacient”).

Dacă persoana este cunoscătoare şi deschisă către aspectele subtile ale vieţii, consultaţia este chiar o „plăcere”, o reală „plimbare la pas”, cu multă veselie şi bună-dispoziţie, alternate cu momente de profunzime informaţională pe care câmpul psihic (aura persoanei) mi-o oferă cu generozitate.

Chiar şi în cazul celor blocaţi în frecvenţele minţii, bio-rezonanţa „îşi face datoria” : din observaţiile de la consultaţii, mai ales din ultimul timp, se remarcă cum orice „redută” (mental) „capitulează” după aproximativ o oră !

După ce scepticismul este „trimis la plimbare” (prin argumentele super-logice ale preciziei aparatului şi conexiunile informaţionale pe care le realizez), ceea ce descopăr lângă mine mă uimeşte şi pe mine, adeseori : fiinţe care, în spatele unor măşti impenetrabile de duritate şi zeflemea, ascund nişte zâmbete şi priviri atât de luminoase, încât rămân „fără replică”...


Cam aceasta înseamnă „consultaţia prin biorezonanţă magnetică”. Ea reprezintă MEDICINA CUANTICĂ (de diagnosticare) nu a viitorului, ci chiar a prezentului !


Şi totuşi, şi aceasta este foarte „primitivă” raportat la ceea ce ne aşteaptă în viitorul foarte apropiat, la „jucăriile” pe care „prietenii E.T.,” care ne ajută din navele de deasupra Pământului, le au pregătite pentru noi...

Amintiţi-vă, în acest sens, „tricorder”-ul din Star Trek care făcea atâtea lucruri, printre care şi diagnostic şi (meta)terapie când era cazul, iar, mai nou, reţineţi că ceea ce puteți vedea în filmul S.F. „ELYSIUM” (2013), acele „incubatoare” care regenerau ADN-ul şi refăceau „miraculos” în secunde sau zeci de secunde ţesuturi, organe sau membre întregi – nu este doar S.F., ci aparatură reală deţinută de „prietenii E.T.” şi care, cum spuneam, aşteaptă să fie „download”-ată (descărcată) direct în Noile Spitale („Hospital”, adică „loc al ospitalităţii”, şi nicidecum al bolii şi al morţii...).


Până atunci, însă, vă invit „să uitaţi” tot mai des de analize clinice şi mai ales „paraclinice” de laborator (care „vampirizează” corpul de sângele atât de preţios şi mai ales SACRU pentru fiecare fiinţă şi agresează corpul prin radiaţii, chimicale sau tăieri ale unor părţi de organe, numite cosmetizat „biopsii” ş.a.) şi să folosiţi, atunci când uitaţi de „propriul aparat”, biorezonanţa magnetică doar pentru confirmarea a ceea ce Vocea Interioară vă transmite cu claritate şi putere.

Altfel spus : reamintiţi-vă de voi înşivă, de MEDICUL din VOI.

...Şi atunci, medicina alopată agresivă devine doar urâtă amintire, iar medicina cuantică – o plăcută şi relaxată investigaţie de confirmare a ceea ce Tu deja ştii, OM-ule.

Succes la „scanarea bio-rezonantă” a propriei tale Vieţi !

MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu