miercuri, 14 mai 2014

Tolec - Descrierea detaliată a celor 12 biosfere ale „Consiliului Andromeda” (1)TOLEC (Mesajul 1)
Descrierea detaliată a celor 12 biosfere
ale „Consiliului Andromeda”
(Partea 1-a)
         (Notă MarYan: Despre cine este Tolec şi credibilitatea mesajelor transmise de acesta puteţi citi în postarea care chiar aşa se intitulează : „Despre Tolec”. Ţinând cont că unul din mesajele sale a fost „văzut”radiestezic ca având un nivel al Adevărului Divin de 80% şi observând constanţa exprimării şi manifestării sale, estimăm că şi acest mesaj are o valoare asemănătoare a ADEVĂRULUI DIVIN, de aproximativ 80%.)
 

         Pe 1 iunie 2012 Tolec a vorbit cu Tim Bravo într-un nou interviu radiofonic în cadrul ciclului "2012 - Anul extraordinar". Pe parcursul a 90 de minute tema centrală a fost descrierea Consiului Andromeda şi a biosferelor sale în mare detaliu, precum şi a oamenilor de acolo. Pregatiţi-vă pentru informaţii uluitoare!Tim Bravo îşi începe interviul specificând că TOLEC este numele "de lucru" folosit de această persoană fizică în comunicarile cu membrii Consiliului Andromeda, comunicări care se realizează prin telepatie (a nu se confunda cu "chanelling" care este o metodă folosită de mediumi), dar şi prin interacţiuni în starea de vis conştient, aici fiind incluse anumite viziuni, care însă apar de foarte multe ori şi în starea de veghe, prin scriere automată, şi prin călătorii interdimensionale ale esenţei sale superioare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda.

         Tolec îşi începe dezvăluirile : urmează o mulţime de informaţii foarte detaliate...
 

         Consiliul Andromeda” este un fel de ONU intergalactic. Membrii acestui consiliu reprezintă planete şi sisteme stelare (ca civilizaţii) care se află atât în galaxia Calea Lactee, cât şi în Galaxia Andromeda.

         În sistemul solar al planetei Pământ există "parcate" 12 biosfere ale Consiliului Andromeda, iar una dintre ele este numită "principală" pentru că acolo se desfăşoară toate întrunirile de lucru ale subcomisiilor şi comitetelor Consiliului.
Aceste întruniri au loc pe parcursul a 4 zile de lucru din fiecare săptămână.

         Cei 12 membri ai Consiliului Andromeda sunt reprezentanţi ai planetelor Pitolla, Nikotae, Legola, Kaena, Percula, Pershea, Ventra, Toleka, Ritol, Xeta din sistemul Tau Ceti (care este sediul Federaţiei GalacticeN.MY: nu confundaţi cu „Federaţia Galactică a Luminii” şi mai ales cu „Confederaţia Galactică” al cărei sediu este în sistemul stelar ALCYONE, conform afirmaţiilor FONDATORILOR), Degaroth, şi Etorth.

         Această biosferă, cea principală, este şi sediul comandamentului care coordonează întreaga activitate a celorlalte 11 biosfere aflate în sistemul solar în apropierea Pământului, pentru că aici se află toţi demnitarii şi reprezentanţii diferitelor sisteme stelare şi planete - fiind foarte bine protejată şi apărată de un scut protector foarte puternic. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto (care este ceva mai mică decât Luna).

         Mai există şi alte biosfere în afara sistemului solar care aşteaptă acolo, dacă va fi nevoie de ele, dar deocamdată aici sunt cele 12.

         Un lucru important : 6 dintre cele 12 sunt nave-spital. Celelalte 5 au alte funcţii, după cum urmează în descrierea lui Tolec.

         A doua biosferă numită CENTORIA, are rolul de apărare, dispune de scuturi suplimentare de protecţie, de armament specific, şi de luptători voluntari care au venit aici din alte lumi : planetele Pitolla, Legola, Kaena, Xeta (sistemul Tau Ceti, căminul Federaţiei Galactice), Degaroth, Etorth. De asemenea, aici se află acum staţionaţi luptători din Legiunea de Argint care au participat recent la o acţiune comună cu forţele Consiliului Andromeda.

         Aici se mai află şi luptători de pe planeta Dakote, din sistemul Tegella aflat în Pleiade. Şeful medicilor, ambasadorul Tanka, şi comandantul principalei biosfere, sunt toţi originari de pe această planeta aflată în Pleiade.

         SARSTA, o altă biosferă, are mărimea planetei Venus, şi este locul în care inginerii şi tehnicienii lucrează, este biosfera ştiinţifică a Consiliului Andromeda. Ei se ocupă de crearea materiei şi energiei, precum şi a producţiei de nave stelare de mici şi medii dimensiuni. Toate aceste tehnologii specifice dimensiunii a 4-a vor fi puse la dispoziţia oamenilor de pe Pământ după ianuarie 2014 pentru că atunci Pământul va fi ascensionat deja în cea de-a 4-a dimensiune, iar toate tehnologiile actuale specifice dimensiunii fizice nu vor mai fi utilizabile după ianuarie 2014.

         Această biosferă a fost înregistrată în apropierea soarelui de către sateliţii americani în lunile martie 2012 şi mai 2012.

         Toţi oamenii care lucrează în aceste biosfere, se afla în interiorul acestora. Aceste biosfere sunt ca nişte planete goale în interior, iar toate activităţile se desfăşoară în interior, nu pe suprafaţa exterioară.

         VIARA, o altă biosferă, este de mărimea planetei Marte. Aceasta este un centru de comunicare intergalactic şi interstelar, răspunzător pentru Calea Lactee. Este vorba de comunicările pe care diferite fiinţe de pe alte planete le au cu Consiliul Andromeda, mai ales în procesul de aderare la familia civilizaţiilor galactice ca membri în Consiliul Andromeda.

         Echipele de aici sunt formate de specialişti în comunicare, iar acţiunile lor sunt menite să descopere şi să verifice foarte clar specificul de comunicare pentru fiecare civilizaţie planetară :
1. exclusiv vocală, audio ;
2. vocală, audio, dar şi întro oarecare măsură telepatică ;
3. vocală, audio şi telepatică în grad înalt.

         Mai există încă alte două biosfere, asemănătoare, NEMANSTAE şi PLEIADRA, fiecare de mărimea planetei Jupiter. Sunt uriaşe. Ele permit viaţa acolo atât a fiinţelor fizice, cât şi a celor din dimensiunile superioare (4 şi 5) care au rolul de a-i asista pe cei care vor dori să plece de pe Pământ (care va deveni o lume de dimensiunea - densitatea a 4-a) ca să-şi continue viaţa fizică pe o altă planetă.
 

         Această nouă planetă, noul cămin pentru pământenii care vor alege de bunăvoie să NU ascensioneze în dimensiunea a 4-a, şi să îşi continue viaţa în lumea fizică, se află în zona corespunzătoare orei 10 dacă privim Calea Lactee ca un cadran de ceas, iar Pământul se află undeva în zona orei 7.

         Începând cu ianuarie 2014, Pământul se va afla în dimensiunea a 4-a (N.MY: Acum, în mai 2014, putem preciza că Pământul „şi-a depăşit planul”, trecând de nivelul 4,0 chiar şi la nivelul corpului fizic... Detalii găsiţi în Categoria „Parametrii actuali ai Pământului şi ai Umanităţii).
Dar nu toţi oamenii de pe Pământ vor alege să ascensioneze în dimensiunea a 4-a. Există unii (între 45 % si 55 % din totalul oamenilor de pe Pământ) care vor dori să îşi continue o viaţă fizică, iar aceştia vor călători spre noua planetă (care este aproape la fel de frumoasă ca Pământul) la bordul acestor două imense biosfere.

         Fiecare dintre cele doua biosfere pot transporta câteva miliarde de oameni, împreună cu animale, păsări, peşti, etc. spre această nouă lume, virgină, care încă nu are un nume. Are un climat mediteraneean, fără anotimpuri, cu munţi, râuri, izvoare, oceane. Există deja acolo unele animale, similare cu delfinii, dar nu există oameni. Planeta beneficiază de doi sori, aşa încât acolo nu este niciodată noapte. Planeta are 4 continente, şi insule.

         Vor exista invitaţii publice, deschise, aici pe Pământ, în vara anului 2013 pentru îmbarcarea pentru această călătorie (N.MY: iată că proiecţia acelei linii temporale nu s-a împlinit, nici în legătură cu ianuarie 2014).

         Dar oamenii de pe Pământ nu vor fi singurii care se vor afla la bordul biosferelor de călătorie. Aceste două uriaşe biosfere vor găzdui pe parcursul călătoriei şi alţi oameni fizici care vor călători împreună cu pământenii pentru că vor exista îmbarcări similare pe planetele Ohra, Betera şi Wankae. Aceşti oameni sunt destul de asemănători cu noi, dar au culori ale ochilor şi părului nemaivăzute pe Pământ. Cei din Betera se nasc cu anumite semne specifice care sunt unice pentru fiecare şi care sunt localizate pe faţă şi pe corp.

         Fiecare dintre aceste rase diferite au sisteme de credinţă diferite, culturi diferite. Călătoria va dura 10 - 12 ani, care sunt necesari pentru ca fiecare rasă să se obişnuiască una cu cealaltă, să poată trece dincolo de diferenţele inerente dintre ele.

         Va fi interesant, căci vor exista acolo cele 5 rase de pe Pământ, plus cele 3 rase extraterestre.

         Tolec subliniază că această trecere a sistemului solar împreună cu Pământul în a 4-a dimensiune, uneori numită Ascensiune, va fi un proces complet natural, şi va include tot ce există pe Pământ. Deci şi oamenii.
Oamenii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu acest proces. Nimeni nu trebuie să creadă ca va fi necesar să facă eforturi uriaşe. Nu este cazul. Cei care acceptă această idee, trebuie să ştie că va fi un proces normal, natural, lipsit de neplăceri majore.
Toţi oamenii care se vor afla pe Pământ după ianuarie 2014 se vor transforma în fiinţe 4-dimensionale. Cei care nu acceptă ideea şi vor dori să îşi continue viaţa în trupul biologic, vor avea posibilitatea să se îmbarce pe una dintre aceste două uriaşe biosfere de transport care îi va duce spre noua planetă care deja îi aşteaptă.

         Trecerea în a 4-a dimensiune este similară fluturelui care se naşte dintr-o larvă. Este complet natural. Aceasta este o analogie la care merită să vă gândiţi.

         Tot ceea ce trebuie să faceţi este să fiţi aici, pe această planetă, în ianuarie 2014.
 

         (continuare în Partea a 2-a)

         SURSA : http://roaim.eu5.org/?a=articles&p=541

2 comentarii:

 1. Nu vreau sa fiu nepoliticos...dar as avea ceva neclaritati: nu inteleg acele date, suntem in 2018 aproape si nu se simte diferenta, nici nu s-a facut publica posibilitatea de a alege intre 3D si 4D. Cealalta neclaritate ar fi...cum de acele uriase biosfere nu au fost descoperite de sondele de cercetare sau telescoapele aflate pe pamant? De ce nu se stie nimic de ele?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Valentin,

   îţi sugerez să studiezi măcar câteva dintre materialele (mai ales primele, cele mai vechi) din a 10-a Categorie-Subiect (le găseşti stânga sus, pe blog) ce conţine articolele lui COBRA (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/search/label/10%20Grupul%20%22COBRA%22%20%C5%9Fi%20%22EVENIMENTUL%22), ca să-ţi re-aminteşti "pe ce lume te afli", pentru a înţelege cum stă treaba cu transmiterea informaţiei...

   ...Astfel că vei putea şi singur realiza mai bine, în acest context, unde se încadrează afirmaţia ta despre faptul că "nici nu s-a făcut publică posibilitatea de a alege între 3D şi 4D"...

   Spor la treabă, căci este cam multă !
   MarYan.

   Ștergere