luni, 17 iulie 2017

COBRA : O Nouă ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLANETARE (5 iulie 2017).




O Nouă
ACTUALIZARE
a
SITUAŢIEI
PLANETARE

5 iulie 2017





Nota MarYan :

Se pare că această actualizare a lui Cobra – în care vorbeşte, în continuare, de „lucrul” intensiv la toate problemele ce ţin de Anomalia Primară şi de Întuneric – are o interesantă tentă de politică „ezoterică” (cel puţin pentru noi, cei încarnaţi în Zona Românească), pe care nu ştim în ce măsură acesta a perceput-o...

Este cel puţin interesant cum, în acest articol, Cobra a reuşit să alăture subiectul referitor la acţiunile actualului premier ungar, Viktor Orban, împreună cu cele ale celebrului său predecesor, fondatorul Ungariei („Sfântul Ştefan”, cel care la anul 1000 d.Ch. a creat Regatul Ungar, „de facto”, după afilierea sa la Catolicism şi punerea teritoriului panonic sub suzeranitatea Papei de la Roma, Silvestru al II-lea)...

...Alături de un loc, TRIANON, care nu sună deloc prea plăcut în urechile maghiare, acesta fiind locul în care Ungaria a negociat cu ţările implicate, în 1920, la finalul Marelui Război (primul „mondial”), realitatea deja existentă pe teren : desprinderea din Imperiul Austro-Ungar a teritoriilor care vor reveni la ţările-mamă (precum în cazul României şi Serbiei) sau care vor deveni independente (sau aproape independente, precum Slovacia, Slovenia şi Croaţia, care şi-au împlinit visul abia în 1990).

Aşadar, iată puţină istorie pentru a observa „ironia” fină ce transpare – involuntar – din articol : Cobra aminteşte de măreaţa istorie de început a Regatului Ungar (când prezintă „Coroana Sfântului Ştefan”) şi de actuala politică „cu coloană vertebală” a actualului Prim-Ministru ungar (care se opune direct şi tranşant lui Soros şi celorlalte „capete de topor” existente în Ungaria), însă, în acelaşi timp, vorbind de Micul Trianon, Cobra, automat, „răsuceşte un cuţit” în orgoliul rănit al naţionaliştilor maghiari.

Oricum, acest aspect, „naţionalist”, devine tot mai mult unul secundar, specific 3-4D, care nu mai are relevanţă şi rezonanţă reală în Dimensiunea de introducere în Iubirea Necondiţionată (a 5-a), în care nu mai există „popoare” şi „naţionalişti”, ci doar „fraţi” şi „semeni” planetari şi universali...

...Astfel că, dincolo de aceste detalii i-relevenate, esenţial rămâne mesajul acestui articol, referitor la continuarea lucrului la Curăţirea Planetară de întunericul ancestral, care se desfăşoară, spune-se, „conform Planului”... care Plan, însă, nu pare a fi observat de către Cobra din perspectiva cea mai înaltă – dovadă şi acelaşi Nivel de Adevăr Divin, sesizat şi în acest mesaj, de aprox. 70 % :






Principalul Obiectiv din prezent, al Forţelor Luminii, constă în Curăţirea Capului Plasmatic al Entităţii Yaldabaoth, împreună cu BOMBELE Plasmatice de tip Toplet, precum şi a PIETREI NEGRE şi, mai ales, a ANOMALIEI PRIMARE, asociată cu toate acestea.

Aceasta este o operaţiune foarte sensibilă, astfel sper că veţi înţelege de ce nu pot furniza mai multe informaţii despre aceasta, până la finalizarea sa...

Către momentele de final ale acestei Operaţiuni, vor apărea DEZVĂLUIRI bruşte şi neaşteptate, care se vor declanşa „în cascadă”, în cadrul Momentului EVENIMENTULUI.


Grupul CHIMERA este tot mai îngrijorat de „invazia Flotei Confederaţiei Galactice”, de aceea îşi consolidează poziţiile de apărare pe Orbita joasă a Pământului.

Astfel, aceştia se află în spatele creării celei de-a şasea Armate a SUA...

Această „afacere din spatele uşilor închise” i-a luat prin surprindere pe mulţi congresmeni americani...

De asemenea, Forţele Aeriene se pregătesc pentru o eventuală confruntare între Confederaţia Galactică şi Forţa Aeriană infiltrată de Chimera, care reprezintă ultima linie de apărare împotriva Forţelor Luminii, situată pe Orbita Joasă a Pământului.

Această confruntare militară este posibil de a se realiza chiar înainte de Momentul Evenimentului şi, dacă va avea loc, aceasta va fi scurtă, spectaculoasă şi limitată în zona respectivă, fiind rezolvată prin ÎNFRÂNGEREA TOTALĂ A CHIMERA !


Între timp, Forţele Luminii presează pentru DEZVĂLUIREA Completă.

Primul semn promiţător este reprezentat chiar de această nouă Planetă descoperită, propusă a fi numită „Planeta 10care seamănă mult mai mult cu reala Planetă X decât cu cea planificată anterior, numită „Planeta 9”.

Elementele orbitale ale acestei noi Planete propuse, sunt chiar apropiate de cele ale Planetei X, după cum puteţi vedea aici :



NASA a fost forţată ca să nege existenţa Programelor Spaţiale Secrete, atunci când Alex Jones l-a intervievat pe Robert  David Steele, iar interviul a ajuns în mass-media.

Dar, din nou, Colonia principală de pe Marte a lui Elon MUSK primeşte un sprijin chiar din partea mass-media oficială, pur şi simplu pentru că nu mai poate ţine secretă această informaţie.

Omenirea se va elibera de Carantină şi va ajunge în Spaţiu, într-un fel sau altul.


Între timp, la Suprafaţa Planetei, Forţele Luminii încep să activeze anumite Obiecte şi Locuri de Putere în interiorul Reţelei Energetice Planetare, ca parte a Proiectului NOUA ATLANTIDĂ, sub îndrumarea Contelui de SAINT GERMAIN.

Un prim astfel de Loc, care se află în plin Proces de Activare, este Templul Iubirii de lângă Micul TRIANON.


Cabinetul Oglinzilor Mobile din clădirea Micului Trianon este locul în care adevăratele Mistere ale Zeiţei din Atlantida au fost ancorate, în 1776, de către Prinţesa de Lamballe şi de Maria Antoinette, conform instrucţiunilor venite de la Contele de Saint Germain.

Regina Franţei a fost iniţiată în Misterele Zeiţeiaici fiind dovada ocultă, pentru cei care sunt pregătiţi să înţeleagă :



Activarea Micului Trianon trimite energii puternice către Zeiţă, printr-o linie „ley” planetară care trece prin Templul Iubirii de pe Long Island, vindecând efectiv Vortexul Anomaliei Plasmatice din Estul Statelor Unite :




Celălalt Obiect de Putere, aflat în plin Proces de Activare, este reprezentat de Coroana Sfântului Ştefan :



Acest Talisman de Putere transmite, acum, energii de mare putere din Sistemul Stelar SIRIUS, împuternicind Forţele Templierilor Pozitivi din spatele lui Viktor Orban, care luptă împotriva forţelor Cabalei ce încearcă să distrugă întreaga Europă.

El, Viktor Orban, este împotriva lui Soros...

...Şi împotriva distrugerii civilizaţiei europene, iniţiată de către Angela MERKEL, principalul promotor al Planului KALERGI.

Forţele Templierilor pozitivi şi multe Familii pozitive ale Nobilimii Albe din fostul Imperiu Austro-Ungar ajută Europa, într-o formă sau alta.


Voi elibera informaţii, despre alte Obiecte şi Locuri de Putere ce influenţează situaţia Geo-politică Planetară, atunci când voi primilumină verde” pentru a face acest lucru.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu