luni, 3 iulie 2017

COBRA : Reţeaua CINTAMANI (29 mai 2017).




Reţeaua

29 mai 2017





Nota MarYan :

Postăm acest articol al lui Cobra, deoarece acesta are o legătură interesantă cu ultimul său articol, pe care îl vom posta, de asemenea, în foarte scurt timp :




De la ultima actualizare realizată de către mine (N.MY.: Cobra), în privinţa acesteia, Reţeaua (Pietrelor) CINTAMANI de la Suprafaţa Planetei a fost întărită în mod semnificativ.

Două pietre au fost poziţionate, în mod strategic, pe anumite puncte-cheie din Antarctica :


Multe bucăţi sunt acum poziţionate pe fundul Oceanelor şi în peşteri din întreaga lume.

Echipe dedicate poziţionează Pietre Cintamani în cele mai importante puncte-cheie de Vortex ale Matriţei ReţeleiFLOAREA VIEŢII”, cum ar fi :

- Long Island (N.MY.: „Insula Lungă”, din zona New-York, SUA)... :


- Chengdu... :


...Şi în multe altele, în special în Estul Asiei.


De când prima Reţea „Floarea Vieţii” a fost finalizată la începutul anului 2017, Estul Asiei a experimentat o creştere drastică a fenomenului norilor-navă :


Aceşti Nori-Navă reprezintă Nave-Mamă ascunse ale Confederaţiei Galactice care creează Stâlpi ATVOR ce coboară în Pietrele Cintamani îngropate şi care, astfel, purifică locurile de Anomalia Primară.

Reţeaua Cintamani din jurul Planetei reprezină unul dintre instrumentele majore de manifestare a Reţelei Planetare a Luminii.

Ori de câte ori o Piatră Cintamani este plantată în sol, oriunde pe Planetă, o uriaşă fiinţă angelică este ancorată în acel loc, creând un vortex energetic cu un diametru de câţiva kilometri (mile) :


Atunci când Masa Critică a acelor Fiinţe Angelice va fi ancorată de-a lungul întregii Planete, atunci Capul entităţii Yaldabaoth va începe să se dizolve.

O actualizare referitoare la starea dizolvării Capului entităţii Yaldabaoth va fi posibilă doar după jumătatea lunii Iunie 2017, când vor fi finalizate anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii.

Pietrele Cintamani sunt poziţionate, de asemenea, în multe zone instabile (N.MY.: cu un teren supus des acţiunii cutremurelor – „dancefloor) din jurul Planetei, ce facilitează, astfel, experienţa contactului cu ET pozitivi.

Fiecare dintre aceste Pietre Cintamani reprezintă adevărate conducte de canalizare a enegiilor de Pătrundere (prin Compresie) a Luminii la Momentul Evenimentului.

Pietrele care sunt poziţionate în sol, din întreaga lume, fac parte din Grila Planetară Cintamani, care va fi „canalul” Planetar pentru Energiile Penetrării prin Compresie a Luminii la Momentul Evenimentului.


Am fost ghidat ca să pregătesc un nou lot de Pietre Cintamani, care sunt disponibile aici.

O cantitate limitată de Pietre Cintamani a fost pusă pe „StratoProbe 5”, un vehicul din spaţiul apropiat, care a fost lansat de echipa mea.

StratoProbe 5” a atins o altitudine maximă de aproximativ 34 Km, iar fotografiile pe care le-a făcut, la acea altitudine, evidenţiază în mod clar curbura Pământului :


Aceste Pietre Cintamani conţin Energii Cosmice de dincolo de Voal, evidenţiate aici.


Victoria LUMINII !


ACTUALIZARE :

Un nou lot de pietre Cintamani este pregătit, acum, şi pentru acei Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii care nu au bani ca să-şi cumpere una. Aceştia vor primi piatra în mod gratuit, trebuind să plătească doar costurile de expediere.

Dacă sunteţi din Asia sau Australia şi doriţi să primiţi piatra, vă rugăm să ne contactaţi la emailul anthem.chang@gmail.com .

Persoanele din America de Nord şi America de Sud ne pot contacta la joyandlove1@outlook.com , iar cei din Europa şi Africa ne pot contacta la arbresolaire999@gmail.com .

Pentru cei interesaţi în a se alătura Proiectului Planetar de îngropare a Pietrelor Cintamani, instrucţiuni detaliate sunt postate aici.

Doar o scurtă recomandare : NU vă îngropaţi piatra personală.


Cercul din lanul de cereale din Fonthill Down şi norii din Taiwan care au apărut în ultimele zile, sunt Pleiadienii care îşi exprimă, în acest mod, sprijinul faţă de Reţeaua Planetară Cintamani :







Un comentariu:

  1. Foarte interesant.Sperantele noastre intr-o lume noua, curata,plina de iubire cresc pe zi ce trece.Sper sa apuc sa vad in aceasta viata marea schimbare planetara...

    RăspundețiȘtergere