miercuri, 24 septembrie 2014

Benjamin FULFORD : Începe o ofensivă majoră de toamnă împotriva Nazi-oniştilor (26 august 2014)



Începe
o ofensivă majoră de toamnă împotriva Nazi-oniştilor,
cu toate ameninţările Cabalei cu crime în masă
26 august 2014

 



Vara se termină şi „cabaliştii veneratori de satan” tremură de frica a ceea ce va veni către ei în această toamnă, potrivit Societăţii Dragonul Alb, CIA şi Guvernului Chinez şi alte surse.

În loc de orice eveniment dramatic, cabala va fi lăsată să continue mişcarea sa lentă de implozie, pe măsură ce noi structuri internaţionale continuă să fie puse pe poziţie, care să ocolească sistemul acestora de control financiar, spun sursele.

Matematica finanţelor şi economia reală lucrează irevocabil împotriva guvernelor cabalei din SUA şi Israel, astfel că timpul este de partea celor 188 de naţiuni ale Alianţei BRICS.

Exact cum e cel mai bine, să aştepţi ca un leu bolnav să moară, în loc să să te lansezi în luptă cu el, cabala se scufundă inevitabil, aşa că nu e necesar să se facă nimic în grabă.


La fel de important, ar putea fi acţiuni ceva mai dramatice plănuite, dar evident, acestea nu vor fi anunţate dinainte. Putem bănui, oricum, că aceste mişcări planificate implică aurul, argintul şi, pentru unii, plumbul.


Cabala, pe partea ei, continuă să producă evenimente de media false, de propagare a fricii, unul după altul, într-un efort de manipulare a opiniilor unei audienţe de credincioşi spălaţi pe creier, constant împuţinată.

Pentru acest scop, cabala a orchestrat recent decapitarea unui jurnalist în Orientul Mijlociu, a pus în scenă „haos” în SUA, a încercat să reaprindă un război rece cu Rusia, a încercat să pornească epidemia Ebola, a ameninţat să arunce în aer Chicago, Los Angeles, New York etc.


Oamenii care au scris motto-ul Mossad-ului, „Prin înşelătorie, aşa vei obţine războiul”, evident n-au citit niciodată parabola despre băiatul care a strigat „Lupul!”.

Minciunile şi incidentele false nu mai sunt crezute de majoritatea oamenilor informaţi, în special în lumea organizaţiilor militare şi a agenţiilor de inteligenţă.

În loc să creeze efectul dorit, de a mâna turmele în direcţii predeterminate, evenimentele puse în scenă recent au cauzat profund dezgust printre guvernele lumii, forţele armate şi alte agenţii.


De aceea, membrii seniori Nazi-onişti cabali caută frenetic un loc unde să scape, căci întrevăd o epurare inevitabilă.

Un loc unde încearcă să zboare este Argentina de Sud.

Recentele procese cu fondurile de acoperire şi încercările cabale de şantaj financiar împotriva Guvernului Argentinei, sunt menite să pună presiune, pentru permiterea unui aproximativ un milion de cabalişti cu rezidenţa în SUA să zboare acolo şi să stabilească un nou guvern pe coasta Patagoniei, potrivit unui membru cabalist senior.

Argentina, însă, s-a alăturat Japoniei, Coreei de Nord, Chinei, Noii Zeelande precum şi altor naţiuni care au refuzat, cu înţelepciune, ca un asemenea grup enorm de criminali „veneratori ai lui satan” să se mişte către ţările lor.


Cabaliştii, în special cei cu bază în SUA şi Israel, vor fi nevoiţi să dea piept cu justiţia oamenilor pe care i-au exploatat fără cea mai mică milă.

Câţiva cabalişti de top, pe partea lor, se pare că, în mod arogant, ei cred că nu vor fi scoşi niciodată de la putere.

La o întâlnire între reprezentanţi ai cabalei şi Societăţii Dragonul Alb (WDS) din New York, din vara aceastui an, 2014, un cabalist senior negociator nu a dorit nici să se compromită, dar nici să se predea.

În schimb, se pare că a acţionat sub iluzia cum cabala va fi capabilă să continue la infinit sistemul său financiar fraudulent.


Aceasta ar putea fi relaţionat cu rapoartele lui Neil Keenan despre traficantul de droguri nazi-onist Richard Armitage, Bill Clinton şi un membru al familiei imperiale japoneze, care sunt în Indonezia şi încearcă să fure aurul care aparţine oamenilor de pe planetă.

El a mai spus şi că au avut loc încercări similare ale agenţilor cabalei, de a fura aurul istoric din Coreea de Sud.

Membrii WDS din Japonia şi China nu au fost capabili să confirme rapoartele venite din Indonezia, însă au confirmat că Guvernul Indonezian al lui Joko Widodo, datorită faptului că va prelua puterea în 20 octombrie 2014, nu este controlat de cabală.

Aceasta înseamnă cum cabala are un stimulent puternic să facă tot ce îi stă în putere ca să pună mâna pe aurul indonezian, înainte ca transferul de putere să aibă loc.
  


În schimb, sursele au confirmat eforturile în desfăşurare de a fura aurul istoric sud-coreean.

Papa Francisc, pe timpul vizitei sale în Coreea de Sud, a sugerat că ar putea demisiona sau muri în trei ani.

La scurt timp după ce a spus aceasta, trei membri ai familiei sale au murit în accidente de maşină suspecte în Argentina.


Japonia rămâne un teren-cheie în bătălia pentru încheierea controlului cabalei asupra finanţelor globale.

De aceea Armitage, prietenii săi gangsteri nazionişti şi politicienii lor sclavi japonezi se zbat cu disperare să păstreze Japonia ca pe o ţară tributară nazionistă.

Oricum, ei deja jefuiesc Japonia într-o manieră care nu poate dura, iar tributul care se micşorează mereu, plătit de guvernul sclav japonez, nu va fi suficient ca să îi păstreze pe linia de plutire pentru mult timp.


Surse MI5 din Anglia spun că nazioniştii cabalişti au falimentat Grecia ca să poată cumpăra poziţiile fizice (N.MY.: Insulele greceşti şi alte bunuri „palpabile”) la preţuri de nimic şi acum beneficiază de reumplerea cuferelor de război prin aceleaşi procedee cu alte ţări europene, începând cu Ucraina şi Franţa.

Pentru a preveni aceasta şi în cazul lor, Germania, Franţa şi Marea Britanie fac deja pregătiri ca să abandoneze SUA şi Israel şi să se alăture Alianţei BRICS, potrivit surse CIA şi MI6, din Europa.


Ca să încerce să păstreze Europa în strângerea lor, cabala nazionistă a adoptat o strategie de folosire a armatelor de mercenari pentru a atrage europenii în punctele de şoc din Orientul Mijlociu şi în Ucraina.

Surse din Pentagon confirmă acum că aşa-numitele state islamice sau ISIS sunt conduse de un agent Mossad, pe numele său Simon Elliot, care este la conducerea derulării acestei strategii în privinţa Orientului Mijlociu.

Elliot continuă şi cu complotul cabal de a crea o religie a lumii, prin insuflarea de tensiuni între Musulmani şi Creştini.


Ceea ce cabaliştii se pare că nu înţeleg este că lumea este scârbită şi obosită de o bandă de criminali internaţionali care invadează ţările, fură resurse, mint întreaga lume şi, printr-un management incompetent al planetei, prezidează cel mai mare eveniment de extincţie în masă de pe planetă, de când dinozaurii au fost şterşi de pe faţa Pământului, acum 65 de milioane de ani.

Chiar dacă reuşesc să fure încă ceva aur şi petrol, vor fi ocoliţi, ca nişte paria.


Gândiţi-vă puţin la aceasta, aşa numiţii lideri ai Vestului pe care îi avem acum, nu sunt vizionarii care încearcă să transforme visele într-un viitor ideal în realitate.

În schimb, ei sunt gangsteri ucigaşi care pun în scenă evenimente false pentru a manipula opinia publică, pornesc războaie şi fură resurse.

Politicienii pe care îi vedem pe ecranele publice din vest sunt, cel mult, păpuşelele lor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu