miercuri, 24 septembrie 2014

Benjamin FULFORD : Chinei i s-a cerut oprirea finanţării sindicatului de crimă organizată nazionist (2 septembrie 2014)



Chinei i s-a cerut oprirea finanţării
sindicatului de crimă organizată nazionist,
cu sediul în SUA
2 septembrie 2014

 



Săptămâna trecută, Societatea Dragonul Alb (WDS) a cerut guvernului comunist din China să oprească finanţarea sindicatului crimei nazionist care a preluat ilegal Republica Statele Unite ale Americii.

Cererea a fost trimisă printr-un agent senior chinez rezident în Japonia.

S-a explicat că rularea datoriilor guvernului corporativ din SUA, după terminarea anului fiscal la 30 septembrie 2014, ar finanţa un regim care plănuieşte să invadeze şi să dividă China. Aceasta ar menţine şi apariţia unui grup de gangsteri care finanţează teroarea şi ucideri în masă, în întreaga lume.

Chinezii prelungesc, de asemenea, suferinţa poporului american prin menţinerea acestora dependenţi de bulgărele de zăpadă al datoriei.

WDS i-a spus agentului că dacă Guvernul Chinez eşuează să acţioneze pe baza acestui sfat, se va dovedi că, de fapt, lucrează pentru nazionişti.

Dacă aceasta va fi cazul, atunci 500 de milioane de „oameni rătăcitori” (refugiaţi) din China vor fi mobilizaţi să forţeze Guvernul Chinez să acţioneze, a replicat agentul.

O metodă detaliată pentru a face aceasta, a fost conturată.


Mai sunt şi indicii în creştere despre încercări de a opri reţeaua electrică a SUA sau părţi din aceasta.

Aceasta ar ţinti către oprirea reţelelor de computere financiare ale Google/NSA din SUA, potrivit unor surse din MI5 şi Illuminati.


Între timp, surse CIA din Europa declară că „o mulţime de lume va muri” în SUA, ca urmare a marelui impuls de a distruge reţeaua de criminali responsabili pentru 9-11, distrugerile din Irak, împrăştierea de arme biologice şi alte crime-genocid.


Încercarea de asasinare a fostului şef FBI, Louis Freeh, a fost, probabil, parte a acestei campanii, spun sursele. Freeh a fost puternic implicat în evenimentul de ucidere în masă 9-11, cad de acord multiple surse.


Papa Francisco este şi el sub atac şi surse ale masonilor liberi spun că există probe cum că ar fi fost atins de o otravă cu acţiune lentă, care cauzează daune neuronale.

Papa este atacat pentru că a revocat imunitatea împotriva urmăririi penale pentru criminali de război, precum Tony Blair şi George Bush Jr., spun sursele.


Există şi un teribil război financiar, care are loc şi în public şi în secret, în aceste zile.

În public, FBI-ul a acuzat Rusia de spargerea reţelelor de computere ale finanţelor de la banca J.P.Morgan şi de la alte instituţii majore ale SUA.

Acest atac a venit după mai multe morţi suspecte ale executivilor bancari implicaţi în rularea programelor de pe computerul financiar al J.P.Morgan.


Marile bănci ale SUA folosesc vaste portofolii de derivative, acoperite de nimic, pentru a preveni colapsul Comisiei Rezervei Federale, potrivit Guvernului Chinez şi altor surse.

Atacurile de la J.P.Morgan sunt parte a unui mare efort de a închide această fraudă a derivatelor.


De asemenea, în ceea ce, probabil, este parte a campaniei de a o „scoate”, Christine Lagarde de la FMI a anunţat că a fost investigată de procurori francezi, pentru fraudă.

FMI-ul sub conducerea lui Lagarde, desigur, a rămas nefinanţat şi ne-reformat, pentru că guvernul corporativ SUA refuză să se detaşeze de controlul asupra acestuia.


Un semn că proprietarii Comisiei Rezervei Federale fug speriaţi se poate găsi în articolul publicaţiei lor de căpătâi, „Foreign Affairs” (N.Trad.: „Afaceri Străine”), care cheamă federalii să tipărească şi să înmâneze bani, direct americanilor de rang mediu.

Ce înseamnă asta cu adevărat, este că speră că, dacă tipăresc şi înmânează bani, vor putea evita confiscarea maşinii personale de tipărire de bani.

Aceasta este ca şi cum un rege, încercuit de asediu, deschide cufărul de comori şi încearcă să mituiască cu acestea mulţimea năvălitoare de ţărani.

Problema este că ţăranii nu pot să ia, fără să ceară...

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul Comisiei Rezervei Federale : de ce o mână de „triliardari” privilegiaţi au dreptul să creeze bani, când în Constituţia SUA se stipulează clar că acest drept revine poporului.



Agentul senior federal Henry Kissinger a publicat săptămâna trecută un eseu foarte mediatizat, în care chema la o „Nouă Ordine Mondială” şi la menţinerea Excepţionalismului American”.

Tonul general al eseu-ului a lăsat clar să se înţeleagă că Kissinger nu e vesel să vadă cum se năruie „vechea ordine”, de dominare a SUA.


Federalii aleargă şi ei în jurul Asiei, încercând să găsească bani, ca să menţină în funcţiune imperiul lor fraudulos.

Surse CIA din Asia au informat că Bill Clinton, Richard Armitage şi alţii au fost în Indonezia, încercând să pună mâna pe aur.

Aceste surse mai spun şi, că al doilea fiu al ex-şahului Iran-ului, cu rezidenţa în Iran, a permis agenţilor guvernului corporativ SUA să aibă acces la aurul dinastiei din Persia, care este păstrat în Thailanda.


De asemenea, săptămâna trecută, în Japonia şi în Coreea au fost făcute multiple încercări, de către agenţii federali, de a folosi titluri istorice cu acoperire în aur, cu sume astronomice ca valoare de faţadă, pentru a finanţa guvernul corporativ SUA, spun surse din Guvernul Japonez.

Pe de altă parte, unui reprezentant al WDS i s-au oferit multe miliarde de dolari de către agenţii federali, pentru a ajuta la folosirea unora din aceste titluri de valoare, pentru a obţine aur.

Li s-a spus că WDS negociază cu ei numai atunci când vor arăta aurul fizic, nu hârtii.


Toată această activitate fără rezultat a federalilor şi propaganda de război a cabalei este un semn clar că pierd bătălia pentru Planeta Terra.

Internet-ul a evoluat până la punctul în care incidentele de „steag fals” sunt descoperite aproape imediat.

A luat decade (zeci de ani) pentru ca evenimente, ca „incidentul” din Golful Tonkin să fie descoperite ; a durat câţiva ani pentru majoritatea lumii să îşi dea seama că 9-11 a fost un „steag fals”, în timp ce acum, istoriile de steag fals, precum doborârea avionului liniei Malayeziene (N.MY.: MH370 şi MH17) sunt expuse în decurs de ore sau minute.


Cel mai important dintre toate, armata americană nu îşi mai permite să se lase manipulată de oligarhii războiului nazionişti.

Reţineţi că PENTAGONUL a refuzat să bombardeze Siria şi a refuzat să atace Rusia peste Ucraina.

Mesaj către „federali” : de data aceasta, nu veţi mai ieşi din bucluc prin începerea altui război!...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu