vineri, 26 septembrie 2014

COBRA : UNTERSBERG (24 septembrie 2014)



UNTERSBERG
– 24 septembrie 2014 –





Nota MarYan :

Iată cum, prin aceste informaţii oferite prin Cobra,  apar tot mai multe detalii despre „Locurile de Putere” de pe Planetă, inclusiv din Europa.

Dacă în mesajele sale anterioare, începând cu „Căderea Grupului Chimera”, până la ultimele actualizări, acesta vorbea în mod misterios de „o bază secretă din centrul Europei”, care ar mai fi deţinut Bombe Strangelet, acum se oferă detalii ale acestei zone – dar, numai după ce, în ultima sa actualizare din 17 septembrie 2014, preciza că aceste bombe au fost îndepărtate şi din locaţia secretă central-europeană.

Deşi, uneori, informaţiile venite prin Cobra, ca purtător de cuvânt al Mişcării de Rezistenţă, par a fi contradictorii (vezi aspectele legate de Frecvenţa de Rezonanţă Schumann, pe care el ar vedea-o „nemişcată”, ceea ce, pur şi simplu, nu este real!), totuşi, unele dintre acestea par a fi remarcabile, oferind detalii despre astfel de „locuri ale Puterii Planetare”, după cum spuneam, de care foarte puţini au auzit sau au avut habar.

Şi eu, deşi am tot studiat aspecte ezoterice timp de zeci de ani, inclusiv despre locuri-vortexuri-portaluri planetare, până acum nu am auzit de această zonă care, într-adevăr, pare a fi foarte interesantă.

Chiar dacă există scepticism în privinţa informaţiilor oferite de Cobra, nu se poate să nu ne atragă atenţia zona luată în discuţie de acesta : când te uiţi pe harta Europei, îţi atrage atenţia poziţionarea sa chiar centrală, faţă de marginile Europei ; apoi, chiar în acel loc, graniţa dintre Austria şi Germania face o buclă specială, ca şi când nemţii au ţinut morţiş să aibe pe teritoriul lor această zonă, Berchtesgaden, în timp ce aceeaşi graniţă împarte în două jumătăţi (aproximative) exact zona specială a Muntelui Untersberg, care, iată, ce „co-incidenţă”, este situat la mai puţin de 7 Km de casa unde s-a născut, a crescut şi mai ales a creat marele geniu Mozart, în Salzburg... – oare „întâmplător” ?

Studiind detaliile oferite de Cobra ale acestei zone şi relaţionarea acesteia cu istoria, de la cea antică până la cea recentă, nazistă, şi corelând cu alte informaţii (cum este exemplul pe care vi l-am oferit), putem concluziona cu mai mare încredere că ceea ce ne povesteşte Cobra, în acest mesaj, are nivel ridicat de veridicitate.



COBRA :


Untersberg este un munte la graniţa Germano-Austriacă, fiind unul dintre punctele-cheie ale unui vortex de eliberare planetară.

Timp de multe milenii, multe peşteri din munte au servit ca puncte de intrare în vastul sistem de tunele, care conducea la Reţeaua Agartha :


 
Apoi, în anul 1220, Zeiţa Isais (care este un aspect al Isis) a apărut în faţa unui anumit Cavaler Templier pe nume Hubertus Koch, în timp ce călătorea lângă Ninive în Irak, ceea ce este foarte aproape de centrul vortexului Zeiţei Hassuna-Samarra.

Zeiţa i-a cerut acestuia să construiască un templu al Zeiţei lângă Untersberg, mutându-se, astfel, şi vortexul Zeiţei, acolo, pentru că invazia mongolă se apropia de vortexul Samarra.

Ea, de asemenea, i-a dat o bucată de CINTAMANI, o piatră din Sistemul Stelar Sirius, să o ducă la Untersberg.

El a format atunci un grup de Templieri, numit Lorzii Pietrei Negre, care să devină gardieni ai Pietrei şi păstrători ai Vortexului Zeiţei.

Acea Piatră a fost dată apoi celor numiţi Cathari şi mai apoi Templierilor din Franţa, a fost pentru scurt timp în posesia lui Adam Weishaupt, fondatorul Illuminati, mai târziu s-a aflat în mîinile lui Edwar Bulwer-Lytton care a scris renumita sa nuvelă "The Coming Race" („Rasa care vine”) - iar apoi fiul său a dus-o înapoi Lorzilor Pietrei Negre, în Viena.


„PIATRA CINTAMANI”Piatra Sfântului Graal – este, uneori, în mod eronat numită „Piatra Neagră”, pentru că are o culoare distinctă neagră-violacee.

Rolul ei este să dizolve reţeaua implanturilor şi să ajute la dezintegrarea Voalului.


Karl Haushofer, un personaj care a folosit magia neagră, omul care a introdus grupul Chimera în umanitate, a manipulat un grup de persoane contactate de către pleiadieni, numit „Vril Women” („Die Vrilerinnen” – „Femeile Vril-ului) şi un reprezentant al Lorzilor Pietrei Negre, pentru a forma „Societatea Vrillângă Berchtesgaden, după care a început imediat să dezvolte un program spaţial, sub ghidarea lui Winfried Otto Schumann.

Acesta a fost primul program spaţial de la suprafaţa acestei planete.

Schumann, care mai târziu a făcut parte din programul „Paper Clip”, s-a mutat în SUA, lucrând acolo pentru complexul militar-industrial de la baza Wright-Patterson (el este foarte cunoscut pentru Rezonanţa Schumann, deseori greşit interpretată).


ET de pe Aldebaran (o facţiune veche a Pleiadienilor) au acceptat o colaborare cu „Societatea Vril”, în schimbul promisiunii că nu va va avea loc nicio exterminare în masă a evreilor, de către regimul nazist.

Când naziştii au început persecutarea evreilor, pleiadienii au tăiat toate legăturile cu regimul nazist, undeva în jurul anului 1938.

Naziştii au făcut din zona Berchtesgaden principala lor fortăreaţă, lângă Untersberg, pentru că vroiau să deţină avantajul ocult al vortexului Zeiţei, prezent acolo.


După cel de-al doilea război mondial, acea zonă a devenit una dintre principalele fortăreţe ale Grupului Chimera :



Zona Berchtesgaden este o vale în formă de disc, împrejmuită de munţi, fiind un loc ideal pentru experimente cu tehnologie de unde scalare.


Foarte recent, prezenţa grupului Chimera a fost scoasă din această zonă.

În prezent, aceasta este unul dintre cele mai puternice puncte ale Luminii de pe Panetă, cu multe intrări ascunse către Mişcarea de Rezistenţă şi Portaluri viitoare către Sistemul Stelar al Pleiadelor.

Întreaga zonă este un foarte puternic portal interdimensional, care este evidenţiat printr-o puternică anomalie magnetică din aceeaşi zonă :



Vortexul Zeiţei a fost reactivat de către Forţele Luminii, foarte recent, în Iazul Zeiţei Isais, lângă Untersberg :



O bucată din Piatra Cintamani a fost returnată la Untersberg.

Zeiţa Isis armonizează acum energia întregii Europe, prin vortexul Untersberg.


P.S. : O actualizare despre situaţia Chimera va fi postată când va sosi timpul, ceea ce ar putea fi sau nu foarte curând...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu