marți, 16 septembrie 2014

COBRA : Actualizarea situaţiei planetare (8 septembrie 2014)



Actualizarea situaţiei planetare
8 septembrie 2014




  
Nota MarYan :

Iată, acum revin după vreo două săptămâni de periplu prin lume, unde nu am avut acces la Internet şi, deci, nici la blog.

Şi, cum puteam relua activitatea mai bine decât cu un film documentar al celor de la Galactis, „Conflictul din spaţiu (postarea anterioară, de ieri) şi, acum, cu o actualizare a lui Cobra ?!...

Pentru că acest articol este al lui Cobra şi nu Editorial personal, nu voi intra în alte detalii, decât în punctarea faptului că iată, astăzi este deja 16 septembrie 2014 şi... nu s-a întâmplat nimic „spectaculos”, legat de vreun Eveniment.

Deseori am atenţionat că intervalul de două săptămâni care tocmai a trecut a fost doar o „fereastră de oportunitate” ŞI ATÂT, care, ca de obicei, nu a fost „fructificată” de umanitate.

Oricum, acest aspect mi-a devenit tot mai evident pe măsură ce treceau zilele în locurile pe unde am umblat, percepând tot mai acut că „încă nu suntem pregătiţi” pentru aceasta.

Dar, cum spuneam, în următorul Editorial, care va veni în zilele următoare, voi veni cu imagini extinse ale acestui aspect esenţial.

Până atunci, să parcurgem relaxaţi scurta informare de mai jos a lui Cobra, situată în acelaşi „ton”, mai reţinut şi tot mai echilibrat :



Curăţarea Grupului Chimera se desfăşoară conform planului.

Focalizarea se schimbă încet, dinspre extragerea Bombelor Strangelet către rezolvarea situaţiei legate de anomalia condensatului quarc/antiquarc de tipul „top”.

(Nota MarYan : Vă reamintesc cum quarcii sunt de 6 tipuri, de la cel mai uşor, „up”, care reprezintă a mia parte din masa protonului, până la cel mai greu şi super-dens, de tipul „top”, care are greutatea atomului de aur – absolut impresionant pentru o particulă cuantică ! – şi din care sunt construite Bombele Strangelet şi „Piatra Neagră” şi care stă la baza existenţei unor anumitor tipuri de Găuri Negre în Univers.)



Scenariile negative ale unei „explozii strangelet”, prezisă în link-ul următor, au fost eliminate, în cea mai mare parte.


Majoritatea locaţiilor de intrare/ieşire ale Chimera au fost curăţate, exceptând două fortăreţe care au mai rămas, acestea fiind Long Island şi o locaţie central-europeană clasificată.

(Nota MarYan : Din articolul lui Cobra, „Căderea Grupului Chimera” din 7 iulie 2014, poate vă amintiţi de informarea acestuia în privinţa principalelor 12 fortăreţe din lume ale Chimera, unde sunt depozitate bombe strangelet – care, iată, după această ultimă informaţie a acestuia, s-au redus la numai 2 locaţii.

Legat de acest aspect, pot face două precizări, ajutat de cercetarea radiestezică :
- sunt – sau au fost – mai mult de 12 baze militare care au sau au avut în dotare bombe strangelet ;
- se pare că astfel de baze nu ar fi pe teritoriul României – ceea ce exclude teritoriul românesc din posibila localizare a misterioasei „locaţie central-europeană clasificată”, în care s-ar mai afla aceste bombe ticăloase...)


Long Island este locul experimentelor de spaţiu/timp din Montauk din trecut, de la Laboratorul de clonare din Cold Spring Harbor şi Laboratorul Naţional Brookhaven.

Brookhaven a fost un punct major de intrare în sistemul de tuneluri subterane şi peşterile care se întind sub cea mai mare parte a Long Island, către New York.

Acea zonă subterană a fost prima locaţie căutată de diverse rase extraterestre şi diverse facţiuni, şi pozitive şi negative.

Acolo este zona în care am văzut, în 1977, o navă andromedană într-un hangar.

De asemenea, Brookhaven este locaţia „Acceleratorului de Particule Relativiste din Ioni Grei” (R.H.I.C.), unde Chimera vrea să pornească producţia de Bombe Strangelet.


Cu toate că Archonii Nobilimii Negre continuă să piardă zilnic putere, acoliţii lor iezuiţi continuă să infiltreze Alianţa Estică şi Dragonii, sperând să creeze o „nouă lume” între Est şi Vest.

Planurile lor nu vor reuşi, căci oameni-cheie din interiorul Alianţei Estice şi din grupurile Dragon sunt foarte bine informaţi în legătură cu această infiltrare.


Este interesant de observat cum oamenii din ţările Alianţei BRICS au cea mai pozitivă perspectivă asupra vieţii lor, dintre toate ţările de pe Planetă, potrivit unui sondaj :



Aceasta indică faptul că ceva pozitiv se petrece acolo.




Fisurile din Matricea sistemului financiar al Cabalei încep să se vadă din ce în ce mai vizibil.


JP Morgan este instituţia bancară unde este localizat serverul central al sistemului financiar, locul de unde se va declanşa Resetarea Financiară.


Atacurile cibernetice asupra băncilor Cabalei sunt în continuă desfăşurare şi vor creşte în intensitate.


 


Iniţiativa meditaţiei planetare nu a declanşat răspunsul pe care îl anticipau Forţele Luminii.

Sper că oameni ca Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Cildren of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden... au fost contactaţi, căci nu am primit niciun răspuns (feed-back), de la niciunul dintre ei.

Dacă o masă critică de oameni ar medita, chiar şi numai pentru 5 minute, în acelaşi moment în fiecare Duminică, o mare coerenţă ar fi atinsă.


O altă actualizare a situaţiei planetare va urma de îndată ce anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii vor fi încheiate.


Dezicere :

Contrar prezicerilor unor oameni, NU va exista nici un eveniment major de „steag fals” de proporţiile celui din 9-11, nici în următoarele zile, nici în viitor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu