duminică, 21 septembrie 2014

MarYan : Despre Benjamin FULFORD şi mesajele sale



Despre  Benjamin FULFORD
şi mesajele sale





Deşi, iniţial, am poziţionat mesajele lui Benjamin Fulford în Categoria-Subiect a lui Cobra, în ultimul timp am concluzionat că s-au adunat suficiente materiale pentru a crea un Subiect separat pentru acesta.

Dacă, la început, nu am dat prea mare atenţie informaţiilor transmise de Fulford – simţind că informaţiile nu sunt de cea mai „înaltă calitate” (la nivel spiritual, de genul informaţiilor oferite prin channeling, inclusiv de către Fondatori), aspect confirmat şi prin măsurătoarea radiestezică, ce a evidenţiat o valoare de Adevăr Divin de cel mult 70%, uneori chiar mai puţin – în ultimul timp am reconsiderat atenţia acordată informaţiilor sale, care se „sincronizează” tot mai mult cu ceea ce oferă şi Cobra, şi care, în plus, vin cu anumite detalii specifice zonei unde acţionează Alianţa Estică şi ţările BRIICS (Brazilia, Rusia, India, Iran, Africa de Sud – şi lista este deschisă şi în creştere...).

În special aspectele istorice legate de finanţele Estice şi despre Aurul depozitat în acele zone – care va avea un rol important în construcţia primelor structuri financiare post-Eveniment – m-au făcut să reconsider importanţa transmiterii informaţiilor venite prin Fulford.


Şi, cum am putea deschide acest Subiect-Categorie, altfel decât printr-o succintă prezentare a lui Benjamin Fulford realizată, cel mai concentrat şi sintetic, de către reporterii Kerry Cassidy şi Bill Ryan, de la „Proiectul Camelot, Tokyo, Japonia, în cadrul interviului pe care i l-au luat acestuia în cursul anului 2009 şi pe care l-au publicat în Revista „Nexus Magazine, Anul V, Numărul 13 (octombrie – decembrie 2009).

De altfel, acesta va fi şi următorul articol pe care îl vom posta în această Categorie – şi din care veţi afla şi multe alte detalii depre viaţa şi evoluţia acestui „colorat personaj”, aflat actualmente într-o „poziţie unică”, ce oferă Vestului informaţii din interiorul Societăţilor Secrete din Est (printre care şi „Familiile DRAGON”, după cum le numeşte Fulford, la fel ca şi COBRA din Mişcarea de Rezistenţă).


Iată această scurtă „informare” despre cine este BENJAMIN FULFORD :



La vârsta de 17 ani, Benjamin Fulford, fiul unui diplomat canadian, s-a revoltat împotriva educaţiei la care era supus şi a fugit cu un vas în inima Amazonului, pentru a trăi cu un trib de foşti canibali.

Continuând să caute răspunsuri şi să încerce să înţeleagă mai bine societatea occidentală, a petrecut un timp în Argentina, într-o comunitate independentă din punct de vedere economic (N.MY.: Adică o Comunitate Autosustenabilă, aşa cum susţinem, şi noi, organizarea unei asemenea structuri), înainte de a se îndrepta spre Japonia, unde s-a înscris la Universitate.

Curajos, cu principii, tradiţionalist idealist, a demisionat din poziţia de redactor-şef al redacţiei Asia-Pacific a revistei „Forbes”, după ce editorul a refuzat să publice un articol despre un scandal pe care îl investigase.

Cercetând mai departe, în mod independent, lumea afacerilor, a început să descopere reţeaua complexă a controlului financiar global exercitat de familia Rockefeller şi Rothschild, şi de asemenea, existenţa unei arme biologice, numită S.A.R.S., ce acţionează doar asupra membrilor unei anumite rase.

Aceste planuri, ce urmăresc depopularea globală, au fost cele care au deranjat anumite facţiuni importante şi puternice din Japonia, Taiwan şi China.

După ce a fost abordat de un NINJA real al zilelor noastre, lucrurile s-au complicat, culminând în anul 2007, când Benjamin a devenit primul occidental din ultimii 500 de ani care a fost admis în rândurile societăţilor secrete orientale (organizaţii cu peste şase milioane de membri).

Acţionând ca purtător de cuvânt al acestora, el a ieşit în faţă pentru a transmite un mesaj simplu societăţii secrete a „Illuminati” : că ar trebui să recunoască faptul că timpul lor s-a sfârşit şi ar trebui să se retragă, fără nicio luptă, şi să permită lumii să prospere aşa cum ar trebui – sau, în caz contrar, să accepte consecinţele, adică ameninţarea ce vine din partea celor 100.000 de asasini profesionişti.

Acest mesaj a fost comunicat prima dată prin intermediul doctorului Henry Makow, în iunie 2007 şi Jeff Rense, în iulie 2007.

 
Membrii Proiectului Camelot au călătorit în Japonia pentru a se întâlni cu Benjamin Fulford.

Interviul prezintă incredibila sa poveste – şi, de asemenea, va reaminti societăţii „Illuminati” că ultimatumul este real, serios şi extrem de ameninţător.

Înarmat cu o viziune optimistă şi contagioasă asupra viitorului, Benjamin este pe deplin pregătit să fie următorul Ministru de Finanţe al Japoniei...

Planurile sale referitoare la modul în care va cheltui cele 5 trilioane de dolari din rezervele externe ale Japoniei pentru a elimina sărăcia la nivel mondial, pentru a repara pagubele imense provocate, generaţii la rând, de o elită nemiloasă, sunt plauzibile şi inspiratoare, nu doar simplă retorică.

Acesta este un om cu o profundă înţelegere asupra Estului şi Vestului, un istoric al economiei globale care gândeşte într-un mod total nonconformist, un iubitor al păcii, căruia nu îi este frică să facă cunoscute  cuvintele războinicilor.



Aşadar, detaliile interviului vor apare în următoarea postare a acestei Categorii-Subiect a blogului.

La final, vă transmit lista cu mesajele lui Fulford, deja postate pe blog (şi a unui mesaj care are legătură cu informaţiile transmise de acesta), prezentate de noi şi care, până acum, le-am aşezat pe blog în Categoria lui Cobra.


Acestea sunt următoarele (cu linkul corespunzător) :



-Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD din cursul anului 2014: Partea 1-a, Partea a 2-a şi Partea a 3-a.


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu