joi, 18 septembrie 2014

COBRA : Actualizare a situaţiei planetare (17 septembrie 2014)



Actualizare a situaţiei planetare
17 septembrie 2014

 


 
Nota MarYan :

Iată, „mişcările de trupe” de ambele părţi se arată a deveni tot mai alerte şi ample, situaţia de pe teren evoluând, acum, în zile şi ore...

Dacă în actualizarea anterioară de acum o săptămână, Cobra vorbea de 2 locaţii cu Bombele Strangelet ale Chimera, rămase funcţionale, acum acesta vorbeşte doar de una, în Long Island, insula cu New-York-ul (şi locul experimentelor lui Tesla !), în timp ce locaţia (central) europeană ar fi fost deja eliberată de Chimera şi, implicit, de Bombe Strangelet !

Restul detaliilor celorlalte evenimente, la fel de alerte, vă las să le parcurgeţi în mesajul original.

Însă, nu pot să nu remarc uimitoare sincronicităţi : prezentarea de către Cobra a unui mesaj economic, legat de noua valută globală, RMB sau Yuan-ul (pe care îl vom detalia în Editorialul promis) pe care l-am parcurs şi eu înaintea apariţiei acestui mesaj, deci, probabil, lecturat şi studiat cam în acelaşi timp cu Cobra, şi care mi-a atras atenţia în mod special.

Iată cum Internetul ne face să parcurgem informaţia, practic, în acelaşi timp – un Timp tot mai Continuu care devine tot mai PREZENT în vieţile şi inimile noastre...

...Căci, după cum vă reamintesc deseori, A SOSIT TIMPUL !



COBRA :


Curăţarea grupului Chimera continuă.
Grupul Chimera a fost scos din locaţia europeană.


Long Island rămâne principala fortăreaţă, căci au nevoie de un Accelerator de Particule (R.H.I.C.) în apropiere, pentru a menţine maşinăria de armament pe bază de quarci exotici.



Să te joci cu quarcii de tip „strange” şi „top” (N.MY.: Vedeţi comentariul pe care l-am realizat în legătură de acest subiect, la ultima actualizare a lui Cobra, din 8 septembrie 2014) poate fi extrem de periculos, iar această ştire s-a scurs în mass-media principală („Stephen Hawking avertizează că Particula lui Dumnezeu ar putea distruge Universul”).

Forţele Luminii nu vor permite niciodată ca aşa ceva să se petreacă.


Grupul Chimera a legat detectori de plasmă scalară la Bombele Strangelet şi la condensatul de quarci „top”, care s-ar declanşa dacă vreo activitate OZN semnificativă ar fi detectată, oriunde în apropiere de suprafaţa planetei.

O explozie a unei Bombe Strangelet este explicată în următoarea imagine :



Creşterea producerii de particule strangelet ar putea, teoretic, să continue până când întreaga planetă ar fi absorbită în interior, însă, în realitate, Forţele Luminii pot opri reacţia, mult înainte de a se petrece aceasta.


Reţeaua scalară de detectare a OZN-urilor acoperă întreaga suprafaţă a planetei şi este alimentată de pe Long Island.

Acesta este adevăratul motiv pentru care extratereştrii pozitivi nu intervin direct şi nu o vor face, până când acel pericol nu este complet eliminat.


Chimera mai controlează şi Proiectul „MoonDust” („Praful Lunar), care a creat o echipă de operaţiuni speciale, care elimină toate evidenţele extraterestre, de oriunde de pe planetă (N.MY.: „Men in black”, adică celebrii „Oameni în negru”...)..



Ei elimină şi orice fotografii reale de OZN-uri apărute în mass-media şi fac să circule multe altele contrafăcute, prin canalele CIA, în media alternativă.


Astfel este menţinută carantina pe Pământ, până când Chimera va fi îndepărtată de pe Planetă.

Până atunci, vom fi nevoiţi să ne mulţumim cu fragmente de dezvăluiri.


De asemenea, Militarii Pozitivi nu pot face nicio mişcare, până când aceste pericole nu sunt eliminate.

Oamenii sunt centraţi prea mult pe Cabală şi tind să uite că obstacolul real este în complexul militar-industrial, în interiorul „civilizaţiei separatiste” (N.MY.: Civilizaţia Elitei, izolată de societatea umană generală, care are acces la supertehnologia dezvoltată de sute şi mii de ani) şi, în final, în Chimera, şi aş recomanda ca aceste facţiuni să fie expuse mai mult în media alternativă.

Aceasta ar creşte conştienţa şi ar uşura procesul către Eveniment.

David Wilcock a făcut un rezumat parţial corect al „civilizaţiei separatiste”, scris pentru persoanele care urmăresc canalele de media principale.


Pe măsură ce ne apropiem de penetrarea finală, Soarele Central Galactic devine mai activ.





Ei, de asemenea, îşi concentrează atacul pe familia Nobilimii Albe Romanov.

Potrivit lui Fulford, principalul vorbitor pentru Illuminati Gnostici, care pretinde să fie descendent din Romanovi, a fost dus într-un spital de boli mentale, săptămâna trecută.



Agenţii Iezuiţi încearcă să întoarcă planurile Alianţei BRICS de a termina cu supremaţia petro-dolarului din complexul militar-industrial, prin planuri în care să folosească Resetarea Financiară Globală pentru planul iezuit de dominare globală.

Este util de ştiut că Iezuiţii au infiltrat China încă din secolul al 16-lea, având o vastă reţea acolo.

Oricum, oamenii de la vârf din Familiile Dragon şi Alianţa Estică sunt pe deplin la curent cu manipulările iezuite şi NU vor permite ca planurile lor pozitive să fie folosite în mod greşit.


Aşadar, s-au făcut progrese în privinţa căderii petro-dolarului, ca singură rezervă valutară.



Există schimbări geopolitice care au loc în Europa, ca răspuns la activitatea crescândă a Soarelui Central Galactic.

Catalonia încearcă să se elibereze de monarhia spaniolă controlată de Iezuiţi/S.M.O.M., prin aprox. 2 milioane de oameni care protestează în Barcelona.



Victoria Luminii este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu