vineri, 19 septembrie 2014

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (26 august 2014) - Partea 1-a



INTERVIU cu Robert Potter
– Transcriere audio de DaNell Glade
(26 august 2014)

- Partea 1-a -

 



Nota MarYan :

Ultimul interviu al lui Cobra, de la sfârşitul lunii August 2014, continuă în acelaşi ton ca şi celelalte, anterioare, oferind răspunsuri, unele profunde, la întrebări profunde, existenţiale, care frământă pe o mare parte din oameni, în prezent, alături de aspecte care ţin de actualitatea politică şi financiară.

Ca de obicei, merită acordat timp şi acestui tip de mesaj-interviu, care, chiar dacă este mai întins decât o simplă informare şi necesită o oarecare „investiţie de timp”, informaţiile culese de aici pot limpezi multe nelămuriri care pot apare în actualul proces de trezire al oamenilor, când întrebările sunt mult mai numeroase decât răspunsurile...



Introducere Robert Potter (Rob) :

În regulă, Doamnelor şi Domnilor.
Bine aţi venit la o nouă ediţie a emisiunii „Radio Victoria Luminii” – o pre-înregistrare specială cu Cobra, din 26 august 2014. (...)

Unii oameni vor să ştie cine e Cobra. Alţii vor să ştie ce se va întâmpla la Eveniment. Vă rog să mergeţi pe „www.prepareforchange.net” şi să studiaţi toate acestea.
Vreau să mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate de iubire şi sprijin pe care le-am primit, cu privire la problemele personale de sănătate.
Sunt noutăţi minunate. Vreau să mulţumesc celor care au mulţumit lui Cobra şi mie, pentru munca şi efortul pe care îl facem.
Am dori să continuaţi să sprijiniţi ideile şi misiunea prin învăţare, creştere şi împărtăşire a cât mai multă iubire necondiţionată, iertare şi pace, pe cât puteţi, şi să împărtăşiţi vestea bună despre inevitabila transformare spirituală a acestei planete, cu revelarea familiei noastre spaţiale şi ceea ce înseamnă aceasta pentru Terra. (...)
  


Rob - În regulă, prieteni, cum am promis, Cobra este cu noi, pe linie. Suntem pregătiţi pentru un interviu grozav astăzi. Avem multe întrebări care se repetă luna aceasta. Am vorbit despre asta şi vreau să împărtăşesc cu oamenii.
Am primit multe întrebări referitoare la Karma, s-a vorbit mult printre diferitele religii ale lumii, despre natura cauzei şi efectului.
Exact ca şi gravitaţia, aceasta „nu se întâmplă”. Suntem cu toţii fiinţe de lumină pe care o proiectăm către exterior, prin gândurile noastre, şi ele se întorc la noi.
La un anumit nivel e necesar să trăim anumite situaţii.
Ai lămurit asta... şi dr.Frank Strange a sprijinit şi el idea, precum şi Omnac, femeia de pe Venus care vine din lumea astrală, ca să lămurească situaţia ei Karmică şi să poată avea ultima viaţă pe Terra, a ales să vină aici.
Voi împărtăşi multă informaţie din învăţăturile ei în conferinţa mea de la Muntele Shasta. Am dorit să vă citesc ce spune ea despre Karma :
Probabil, Karma este deseori greşit înţeleasă. Mulţi privesc Karma ca pe o pedeapsă pentru faptele trecute şi prezente.
În realitate, Karma poate fi legată de trăirea unor experienţe pozitive sau dificile. Karma poate fi şi recompensă pentru fapte şi acţiuni pozitive. Totul depinde de sufletul individului, de conştienţa, experienţa şi responsabilităţile fiecărui suflet, în particular.
Celălalt lucru pe care îl spune este :
Karma nu este acumulată numai în fizic, ci şi în alte dimensiuni, de asemenea.
Ai fi de acord, în nişte limite, cu această înţelegere a Karmei ?
Am avut o discuţie înainte şi ai spus că aceasta nu este chiar o pedeapsă, ceea ce ea a întărit.
Poţi expune mai detaliat despre aceasta ?

COBRA - Nu sunt de acord cu noţiunea cum Karma ar fi un „sistem de pedeapsă”.
Nu-mi place să folosesc acel cuvânt, căci este atât de încărcat negativ, fiind foarte mult folosit greşit de către Archoni care, de fapt, au instalat sistemul de pedeapsă pe planetă, în aceste două planuri şi în planul fizic.
Aş spune, simplu, că există o LEGE a MANIFESTĂRII. Dacă ai acţiuni negative, vei tinde să atragi mai multe acţiuni negative, în viitor.
N-aş numi-o nici măcar lege a cauzei şi efectului. Sunt mulţi factori care determină ce se va manifesta. Aş spune simplu, dacă te centrezi pe pozitiv, tinzi să manifeşti mai mult pozitiv, iar dacă te centrezi pe negativ, în gîndurile, emoţiile şi acţiunile tale, atunci tinzi să manifeşti mai mult negativ.
Nu există nici un fel de pedeapsă implicată în toate acestea. Nu există nici un sistem de recompense sau sistem de pedepse implicate aici.
Archonii au manipulat şi folosit distorsionat acest fapt, inclusiv prin crearea, în fapt, a unui sistem de pedeapsă în planul astral şi, de asemenea, în planul fizic.
Nu aş folosi niciodată acest cuvânt („pedeapsă”), pentru că este foarte încărcat şi foarte greşit folosit.

Rob - Poate m-ai auzit că spuneam şi eu că nu e un sistem de pedeapsă.
Dar vibraţia experienţei... dacă ai fi ca mine, eu deseori judec şi sunt nerăbdător, iar acest tip de energie pe care o trimit în afară, revine la mine şi e o lecţie, e o oportunitate de a creşte în compasiune şi înţelegere, cu aceeaşi vibraţie pe care am atras-o către mine şi din care rezultă că în interiorul meu este o experienţă de învăţare.
Asta am vrut să spun. Eşti de acord cu asta ?

COBRA - N-aş fi de acord nici măcar cu asta. Nu aş spune că Planeta Terra este o şcoală sau o experienţă de învăţare.
Aş spune că sunt căi mult mai bune de a creşte şi învăţa, decât experienţele negative care sunt oglindite înapoi, la tine. Acesta este un sistem de buclă închisă...
Oriunde altundeva în Univers, dacă ai un gând negativ, primeşţi vindecare.
Majoritatea oamenilor ar fi deschişi la acea vindecare şi s-ar vindeca.
Aş spune că cele mai vechi concepte au fost folosite în mod eronat, pentru a face oamenii să creadă şi să sprijine sistemul de reciclare, sistemul de reîncarnare, cum că ar avea ceva de învăţat aici.
Nu este adevărat. Nu sunt de acord cu asta.

Rob - Voi fi nevoit să nu fiu de acord cu tine despre asta, fiind bazat pe înţelegerea mea şi învăţăturile mele şi toate informaţiile pe care le am, le-am simţit şi am intuit şi mi-am format propria experienţă.
Nu văd asta ca pe un sistem de pedeapsă. Văd asta ca pe un rezultat al cauzei şi efectului.
Reîncarnarea este un fapt şi este acceptat în toate lumile.
Lumea materială a avut permanent aceste probleme şi au fost ceva noi dezvoltări, precum ai spus, care au fost întărite de unele informaţii pe care le-am primit de la Venusieni sau Pleiadieni, din planul astral.
 

(Nota MarYan : După câte am înţeles, Rob are în jur de 60 de ani, iar aici se observă acest aspect, al acumulării unor informaţii de tip „new age” de zeci de ani, la care îi este greu să renunţe – ca multora dintre cei trecuţi de 40 de ani, probabil...

Cei care au tot citit şi „simţit pe pielea proprie”, timp de zeci de ani, cum „karma este suferinţă”, la „Şcoala dură a Pământului”, este greu să mai perceapă SIMPLA REALITATE UNIVERSALĂ, atât de simplu şi profund expusă de Cobra în acea scurtă frază : „Oriunde altundeva în Univers, dacă ai un gând negativ, primeşti vindecare”...

În esenţă, lui Rob îi este greu să se desprindă de „mema” care a bântuit zeci de ani generaţiile sale de „spirituali new age”, şi care s-a numit „Legea Talyonului”, observată inclusiv de Isus, în vremea sa – „Ochi pentru ochi ; Dinte pentru dinte”, în timp ce Cobra se referă la Legea Graţiei, a Iubirii Necondiţionate, care transmută în vibraţia Înălţării, oferind ieşirea din aşa zisa „lege a karmei”, şi care înseamnă, printre altele, şi vindecare, deci Eliberare...)

COBRA - Da, fiecare planetă are un corp fizic şi, de asemenea, un corp eteric şi un corp astral. Corpul astral al planetei este foarte mult conectat cu formele de viaţă care locuiesc pe planetă.
Planeta Terra are un corp astral care este direct conectat cu umanitatea şi alte forme de viaţă de pe planetă şi este, desigur, diferit de corpul astral al sistemului stelar Pleiade.

Rob - OK, mulţumesc pentru acest răspuns.
Ai fi de acord că suntem suflete şi că descindem şi începem viaţa, trecând printr-un proces, al sufletului, şi că scopul în viaţă este să se treacă printr-un proces continuu de ascensiune, care începe ca mineral, trece spre viaţa vegetală, care se extinde pe milioane de ani – multe lumi diferite experimentând trăirea sentimentelor şi emoţiilor, apoi trece la o viaţă existenţială ca animal şi are o experienţă de viaţă extrem de lungă în acest stadiu, multe milioane de ani, şi apoi sufletul devine o fiinţă umană ?
Eşti de acord cu asta ?

COBRA - Acesta este un curs posibil al evoluţiei.
Oamenii din Stele de pe planeta aceasta nu au trecut prin acest proces. Oamenii Stelari de pe această planetă au trecut printr-un proces diferit, când au fost zămisliţi din Soarele Central, trecând printr-o evoluţie angelică, ce a coborât prin dimensiuni, în fizicalitate.
Da, marea majoritate a umanităţii de pe planetă a trecut prin faza minerală, a trecut la faza vegetală şi apoi prin faza animală, în milioane de ani.
Avem două cursuri de evoluţie, aici, care interacţionează şi se integrează unul cu celălalt.
 

Rob - OK, alt lucru care aş dori să te întreb, pe aceeaşi linie : eşti de acord că fiecare dintre noi, ca suflete, avem mai multe straturi sau corpuri care experimentează trăirea în planul fizic ?
Sentimentul meu este că acesta este scopul creaţiei, pe planuri diferite - de a sprijini viaţa, oricare ar fi, pe acel plan.
Simt din propria intuiţie şi experienţă şi înţelegerea călătoriilor mele de suflet, că noi învăţăm permanent, evoluăm şi creştem – asta, aş spune, potrivit învăţăturilor pe care le-ai dat şi ale altor oameni cărora le-am cerut lămuriri, că aceasta indică schimbările drastice care se petrec.
Deci, după miliarde de ani, întreg Universul se schimbă, şi apare o nouă vibraţie care comută lumile pozitive şi negative, într-un proces radical de completă transformare.
Ai fi de acord că noi devenim co-creatori, ca scântei divine de Spirit şi ca picături în Oceanul Infinitului ?
Expresiile noastre individuale sunt co-creatoare cu Divinitatea supremă ?

COBRA - Da, sunt de acord cu asta.

Rob - OK. Altceva ce aş dori ca tu să comentezi, înainte să trecem la întrebările oamenilor. Aş dori să îţi spun despre cele 7 legi care mi-au fost transmise recent prin informaţiile de la Omnec. Aceste 7 legi de bază sunt Legi Divine.
Ei susţin că aceste legi sunt cunoscute în toate lumile şi că ştiinţa călătoriei sufletului este înţeleasă şi că procesul spiritual al călătoriei sufletului este o tehnică folosită în toate lumile şi care permite oricărui individ să aibă propriile experienţe.

Iată cele 7 legi de bază de pe Venus şi cele 7 legi divine. Aş dori să comentezi după ce le spun pe toate 7 :
1. Cunoaşte-te pe tine însuţi, fii parte din Creator.
2. Fi recunoscător pentru experimentarea trăirii existenţei.
3. A nu se judeca, ci accepta toate fiinţele.
4. Pentru a cunoaşte, am existat în toate formele vieţii.
5. Să ne împlinim propriile responsabilităţi în fiecare ciclu de viaţă.
6. Fii supus legilor naturii în societatea în care trăieşti.
7. Învaţă din greşeli, pentru a nu mai repeta vechile lecţii. (Asta sună bine.)

COBRA - Aş spune că fiecare persoană are nevoie să găsească răspunsurile la această întrebare, pentru sine. Mergi în interior şi simte şi vezi dacă rezonează cu tine.

Rob - OK.
Voi da acum cele 7 Legi Divine :
1. Iubeşte toate creaţiile vii.
2. Foloseşte-ţi propria energie, pentru a sprijini lumile noastre.
3. Împărtăşeşte cunoaşterea şi înţelepciunea.
4. Înţelege egalitatea tuturor sufletelor.
5. Niciodată nu folosi puterea, pentru a manipula sau controla.
6. Cunoaşte că sufletul este nemuritor.
7. Mulţumeşte fiinţei divine unice, în fiecare zi.


Acestea sunt regulile după care ei merg pe Venus.
Întrebările pe care le-am avut despre Karma au fost multe, dar voi trece acum prin întrebări de la alţi indivizi.
Cât de mult întrevezi cum comportamentul uman, gândurile şi vorbirea vor evolua curând, după ce implanturile de tehnologie de unde scalare sunt extrase, după Eveniment ?

COBRA - Când tehnologia scalară va fi extrasă, mă aştept la schimbări drastice de îmbunătăţire a comportamentului uman. Acea tehnologie este unul din principalii factori pentru care oamenii se comportă ciudat.

Rob - În aceste momente, simţi cum comportamentul uman este mai influenţat de tehnologia Archonică, în sine, sau se datorează programării mentale care merge pe pilot automat şi care a persistat atât de mult, iar obiceiurile negative au devenit atât de integrate în umani, încât tehnologia scalară nu mai e atât de influentă ?

COBRA - Este foarte influentă. Când tehnologia aceasta va fi cu totul îndepărtată, Lumina va putea ajunge şi aici, începând să dezintegreze toată programarea mentală.
Programarea mentală poate fi menţinută numai printr-o entropie constantă, cu bombardament constant de negativitate.
Deci, atunci când negativitatea este îndepărtată, programarea începe automat să se dizolve.

Rob - OK.
Insitutul Carlini a urmărit efectele ejecţiilor solare intense şi efectele ejectării de masă coronală asupra corpului uman, de mai mulţi ani.
Simptome bizare coincid cu momentele erupţiilor solare : sentimente extrem de puternice sau electricitate care curge prin corpul nostru, slăbiciune accentuată sau oboseală, pulsaţii în cap, anxietate, palpitaţii, febră, simptome ca de gripă etc.
Ai ceva informaţie pe care o poţi împărtăşi despre erupţiile solare? Există şi alţi factori pe care îi poţi menţiona, care ar putea cauza aceste simptome care sunt un fenomen nou în ultimii ani ?

COBRA - Sunt mulţi factori care cauzează aceasta.
Unul îl reprezintă erupţiile solare, dar nu este singurul. Activitatea solară este foarte puternic corelată cu activitatea Soarelui Central Galactic, care este şi ea în creştere.
Desigur, multe din aceste fenomene nu au nimic de a face cu erupţiile solare sau activitatea galactică, ci majoritatea sunt create de tehnologia scalară. Tehnologia scalară poate crea senzaţii foarte stranii în corp.
 

Rob - OK, mulţumesc.
Am avut „compresia penetrări luminii” până la... cred 100 de yarzi sau 300 de picioare de la suprafaţa planetei şi sub suprafaţa planetei.
Am avut mulţi, mulţi paraziţi astrali. Se pare că ne mişcăm foarte repede dinspre limita de 9 mile către aceasta.
Unde suntem acum cu evoluţia, odată ce am fost comprimaţi la o zonă mică ? E mai uşor ? Au plecat ?

COBRA - Da, a fost un proces destul de dramatic, cu paraziţii astrali.
Acum, aceştia sunt aproape total îndepărtaţi. Influenţa non-fizică nu mai este principala problemă.

Rob - Ok, ca o notă aparte. Ţi-am trimis o fotografie, o persoană mi-a trimis fotografii. Arată ca un fel de entităţi biologice terestre, dar aş dori comentariul tău.
Arătau ca nişte paraziţi astrali ?

COBRA - Nu, nu. Am văzut fotografiile şi arată ca nişte entităţi biologice fizice.

Rob - Da, aşa m-am gândit şi eu.
Următoarea întrebare : dacă sunt atât de disperaţi şi de necontrolat, ce opreşte Chimera de la a detona Bombele Strangelet ? De ce nu au făcut-o încă ?

COBRA - Pentru că i-ar distruge şi pe ei în acelaşi timp, iar ei vor să supravieţuiască.

Rob - Care este conexiunea între RV (revalorizarea) dinarului irakian pe linia monedelor globale şi Re-setarea şi Evenimentul în sine ?
Este posibil ca unul să fie înaintea celuilalt ?
 

COBRA - Sunt multe discuţii despre aşa numita RV (revalorizare). Voi repeta încă o dată : este foarte puţin probabil că va avea loc înainte de Eveniment şi există un motiv simplu pentru asta.
Sistemul financiar din întreaga lume este conectat prin Super-computere la o Reţea. Este o reţea închisă şi nu operează ca o reţea publică, ca Internet-ul. Este o reţea închisă şi Cabala sau, mai precis, Grupul Chimera, controlează acea reţea.
Şi, până când Cabala va fi scoasă, RV nu poate avea loc, pentru că e necesar ca să aibă loc prin sistemul bancar şi este foarte improbabil că această reţea va fi în mâinile forţelor luminii, înainte de Eveniment.
Pentru că, evident, Cabala va trece la represalii, şi nu e o idee bună.

Rob - Corect, dar este posibil ceea ce ai spus ?

COBRA - Este o şansă extrem de îndepărtată şi mică.

Rob - Am vorbit cu cineva, nu pot să spun cine, desigur, care sunt foarte aproapiaţi de nivelele de sus ale RV în Reno, şi încearcă să facă aceasta, gândindu-se, de fapt, că este posibil ca lucrurile să fie pregătite.
Eu, personal, voi fi de acord cu tine. NU văd cu adevărat ca asta să aibă loc.
I-am întrebat astăzi dacă vreo monedă ar putea fi revalorizată înaintea alteia, cum ar fi măcar una, să vedem cum merge, ce rezultate ar fi, şi au spus că este necesar ca toate să fie RV (revalorizate) în acelaşi timp, ceea ce întăreşte sentimentele mele că va fi necesar EVENIMENTUL, pentru ca aceasta să aibă loc.

COBRA - Da, aceasta este singura cale precaută, pentru a avea loc, singura cale echilibrată pentru ca aceasta să se întâmple.

Rob – Da, şi am sentimentul că suntem mai departe decât ar putea crede oamenii. Acesta este felul meu de a nu accepta niciodată ca speranţele mele să fie prea sus...
Iată o serie de întrebări legate de grupa de sânge RH, despre care unii oameni susţin că ar avea legătură cu Sfântul Graal, ducând înapoi, în timp, până la Iisus.
Dacă nu de acolo, atunci de unde îşi trage originea această linie de sânge, sau este doar un mit ?

(Nota MarYan : De fapt, RH-ul nu este o „grupă de sânge”, ci un sistem sanguin, o altă modalitate de a cataloga sângele oamenilor, în funcţie de prezenţa – „RH pozitiv” – sau absenţa – „RH negativ” – a unei structuri macro-moleculare complexe, numită „antigen”, pe membrana celulelor roşii ale sângelui, alta decât „antigenele” prezente pe aceeaşi membrană a celulelor roşii sanguine din sistemul „AB0”, cunoscut de majoritatea oamenilor.)

COBRA – Eu aş denumi „linia de sânge pozitiv 13”, aceasta incluzând fiinţa numită Isus, dar include şi multe alte persoane.
Scopul acelei linii de sânge este să aducă lumina pe planetă, şi da, uneori este denumită Linia de sânge a Graal-ului.

Rob - Corect, şi cum e cu sângele RH negativ cel mai rar sânge ? Eu am AB negativ.

COBRA - Este o istorie complet diferită. (Sistemul RH nu are) Nimic de-a face cu Sfântul Graal sau cu acea linie a lui Isus.

Rob - Iată o întrebare interesantă. Eu cred că sufletul sau conştienţa vin din Sursă şi coboară.
Care sistem stelar şi rasă ET este responsabil de naşterea rasei umanoide, pe care unii oameni o numesc Adam Kadmon ?

COBRA - OK. Umanoizii, ca tip, au evoluat în multe locuri diferite, nu numai în această galaxie, ci şi în altele. Nu aş spune că există o regiune anumită, specifică, în care rasa umană a avut un loc de naştere. Este un arhetip universal care este un rezultat natural al legilor fizicii. Este cea mai convenabilă formă pentru un corp fizic ca să funcţioneze în planul fizic.

(Nota MarYan : Şi totuşi, din informaţiile furnizate de Fondatori prin Sal Rachele – cu grad real şi înalt de Adevăr Divin – şi detaliate de Lyssa Royal în cartea editată de noi, „Prisma din Lyra”, se pare că a existat o zonă de origine a „Proiectului Homo Sapiens” în această parte a galaxiei, anume Constelaţia Lyra, Steaua Vega.)
 

Rob - Da, probabil cade pe matricea divină a creaţiei. (Exact.) Foarte bine.
O întrebare repetitivă la care am răspuns :
Matricea 3D este afectată, evident. Cum poate o construcţie afectată de paraziţi, care a fost alimentată prin recoltarea de energie, să fie vreodată corectată ?
Ne întoarcem la paraziţi şi acel gen de lucruri. Cum va avea loc acest proces ?

COBRA - OK, avem o Matrice care este, la un anumit nivel, un program de computer. Fiecare program de computer poate fi spart.
Toată tehnologia, toate dispozitivele pe care le are Cabala întunecată, au un punct slab, iar aceste punte slabe vor fi folosite şi toată tehnologia va fi scoasă.
Fără tehnologie, Cabala reprezintă doar nişte fiinţe umane fără nicio putere.

Rob - OK. Aş dori să pun încă o întrebare, pe această linie :
Care este situaţia cu Archonii mai mari ? Au existat extrageri ale membrilor influenţi ai nobilimii negre sau ai membrilor de nivel înalt ai Cabalei, în ultima vreme ?

COBRA - În ultimele câteva luni, au existat, nu multe, dar cei care persistă pierd din putere în mod drastic.
Toţi Iezuiţii şi familiile din nobilimea neagră pierd putere destul de repede.

Rob - Pierd baza sprijinului chiar şi printre acoliţi ?

COBRA - Şi asta, da.
La cel mai înalt nivel, ei nu mai au puterea pe care o aveau înainte ; chiar acum o jumătate de an, aveau mult mai multă putere.

Rob - OK. Foarte bine.
De ce ne învârtim în sensul acelor de ceasornic în timpul meditaţiei de eliberare planetară ? Unii oameni vor să ştie aceasta.
De ce ne învârtim în cerc în sensul acelor de ceasornic, şi nu invers ?

COBRA - Aceasta este direcţia de manifestare şi noi manifestăm eliberarea planetei.

Rob - Foarte bine. De ce pronunţăm „iiiiiiaaaaa” ?
Cum ai obţinut această informaţie ?

COBRA - De fapt, se pronunţă „eeeeaaaa”.
Aceasta creează o energie de vortex care dizolvă chiar structura dualităţii şi dizolvă structura anomaliei cuantice de pe planetă.
  

Rob - OK, acum o persoană spune :
Am citit şi am auzit că umanii de pe alte planete au corpuri fizice. Ei nu îmbătrânesc, nu se îmbonăvesc şi trăiesc mult mai mult.
Pe fiecare plan, corpul, pentru ei, are o anume consistenţă, nu-i aşa?
De fapt, pe aceste planete vibraţia este „mai uşoară” decât a noastră, depinzând de planul vibraţional - fie ei se manifestă pe un plan astral, sau un plan mental, sau altul mai înalt.
Ei au de fapt corpuri fizice ca şi noi, nu-i aşa ?

COBRA - Depinde de situaţie, dar da, există multe planete care au viaţă fizică şi, de asemenea, sunt multe forme umanoide acolo.

Rob - Când trec în astral, au acelaşi corp, dar este un corp uşor (de Lumină).

COBRA - Nu este acelaşi corp. Corpul astral este, într-un fel, diferit ca formă. Are o formă umană, dar este un oval de lumină în jurul lui. (Da.)
E puţin diferit.

Rob - Bine, exact aşa mă gândeam şi eu.
Cealaltă întrebare, aici : Am crezut că după Ascensiune vom putea experimenta corpul de lumină mai înalt. De ce trebuie să ne lăsăm corpul nostru fizic ?

COBRA - Nu te lepezi de corpul fizic, îl transcenzi. La un anumit punct, conştienţa ta integrează tot ce ai nevoie să integrezi în această dimensiune şi atunci nu mai ai deloc nevoie de corpul fizic.
Desigur, după Ascensiune poţi crea totuşi un corp fizic, dar nu vei fi încarnat în acel corp, va fi doar o proiecţie holografică.

Rob - Da, Omnec Onec a descris viaţa pe Venus unde... de fapt, totul este manifestat de gând şi acolo există un protocol foarte strict de învăţături cum să manifeşti şi cum să creezi...
Dacă ei doresc să facă un covor să arate ca gresia şi să se simtă ca iarba, ei pot să o facă. Au şi reuniuni sociale, unde apar deseori ca oameni faimoşi din istorie din diferite lumi şi provocarea este ca invitaţii să îşi dea seama cine este persoana care este în spatele deghizării manifestate. E destul de interesant.
Uite ce se spune aici : într-o postare recentă, „Căderea Grupului Chimera”, explici cum Chimera a fost grupul rebel cel mai puternic care a pus Pământul în Carantină şi au sclavizat fiinţele reptiliene şi Draco.
Poţi să ne spui ceva despre cum erau aceşti reptilieni şi Draco, înainte să vine pe Terra ?

COBRA - Au existat multe locuri în această galaxie şi chiar şi această planetă a avut populaţii originare de reptilieni şi de Draco sub suprafaţa ei. Ei au fost prezenţi şi în multe alte sisteme stelare din constelaţia Orion şi multe sisteme stelare din constelaţia Draco şi din alte constelaţii.
Ei erau larg răspândiţi în acest sector de galaxie.
 

Rob - Deci au trăit, de la origini, ca şi fiinţe conştiente, sub suprafaţa acestei planete, aici ?

COBRA - Da, unii dintre ei.

Rob - Ei erau deja ostili fiinţelor umane de la suprafaţă, sau a fost ADN-ul lor alterat de tehnologia scalară pentru a-i transforma în unelte ale grupului Chimera ?

COBRA - Erau ostili, dar nu foarte mult. Ei au fost făcuţi mai ostili, pentru că acest aspect a fost sprijinit de natura lor, în timp ce aspectul pozitiv nu era sprijinit de natura lor.

Rob - De ce au fost separaţi de noi în subteran ? De ce nu au evoluat cu toată lumea şi de ce nu au rămas la suprafaţă cu noi, ca să-i acceptăm ca pe o altă fiinţă vie, ca şi pe alte planete ?

COBRA - Ei au fost scoşi de la suprafaţă, după ce au devenit periculoşi prin riscul de a distruge umanitatea de la suprafaţă.

Rob - Oh, cine i-a scos ?

COBRA - Alte rase. Aş spune că experimentele genetice din Atlantis. Unii dintre ei au mers prea departe. Unii dintre ei au implicat rasa reptiliană şi a devenit periculos.
Deci, au fost câteva din cataclismele din istoria noastră, care, de fapt, au scos rasa reptiliană de la suprafaţă.

Rob - Ok. Iată o întrebare la care poate răspunde Omnec Onec : dacă ascensiunea este despre trecerea într-o altă dimensiune, ce se întâmplă cu toată tehnologia minunată şi clădirile – după aceea totul dispare ?
Potrivit lui Omnec Onec, când Venus a evoluat, ei au trecut prin unele din aceleaşi cicluri prin care am trecut noi, în fizicalitate.
A spus că planeta, gradual, într-o anumită perioadă de timp, devine o lume astrală (trece în planul astral).
Eşti de acord cu asta ?

COBRA - Da, este un stadiu destul de avansat de evoluţie a unei civilizaţii.
Umanitatea este departe de aceasta.

Rob - Da, nu întreaga noastră civilizaţie va avansa în dimensiunea astrală.
Este corect ?

COBRA - Da, este corect.

Rob - Care este transformarea ? Toată lumea vorbeşte despre 4D, 5D, genul ăsta de ascensiune planetară, care s-ar manifesta într-o perioadă îndepărtată de timp.
Va avea loc o îmbunătăţire semnificativă în planul fizic ?

COBRA – Va exista nu doar o îmbunătăţire semnificativă în planul fizic, dar vor apare şi diferite căi de evoluţie, care se vor deschide.
Avem oameni în diverse stadii de dezvoltare pe această planetă, chiar acum. Unele dintre ele vor fi accelerate drastic. Masele vor primi şi ele un salt cuantic în conştienţa lor.
Dar destinaţia lor finală va fi un pic diferită.
 


Rob - Iată o altă întrebare : Ce este Luna şi de ce nu se învârte ? 

COBRA - Luna se roteşte în jurul Terrei şi este satelitul natural al planetei Terra.

Rob - De ce nu se învârte ? De ce vedem mereu aceeaşi parte ?

COBRA - Pentru că rotaţia sa este sincronizată cu a Planetei Terra.

Rob - OK. Potrivit unor surse, Terra a fost considerată nelocuibilă de către Federaţia Galactică, pentru că avea numai o singură Lună.
Ei au indicat că două Luni (sateliţi) sunt de preferat pentru stabilitatea emoţională a pământenilor, faţă de instabilitatea emoţională creată de o singură Lună.
Eşti de acord cu asta ?

COBRA - Nu, nu. De fapt oamenii au multe idei despre Lună, dar Luna, de fapt, doar amplifică emoţiile care sunt deja prezente.
Poate, în fapt, să fie un Portal pentru Lumină.

Rob - Eu aş fi de acord cu asta.
Gândesc că poate fi şi o amplificare a negativităţii, de asemenea. Ai fi de acord cu asta ?

COBRA – Am putea spune... Declanşează orice a fost suprimat.
Când oamenii rezistă procesului de curăţire, aceasta poate apărea ca fiind negativ. Când oamenii merg împreună cu procesul şi nu sunt duşmani ai propriilor emoţii, aceasta nu va spori negativitatea, ci o va purifica.

Rob - OK. Dau un avertisment : rotaţia Lunii afectează nivelele de serotonină din sânge şi face sentimentele emoţionale mai intense.
Cei care nu-şi controlează fiecare gând şi trăiesc diferite situaţii emoţionale, se vor găsi în situaţii în care ating un punct de tensiune mai înalt.

Iată o altă întrebare - un pic politică :
De ce PUTIN nu dezvăluie oficial adevărata identitate a Cabalei, în mass-media ?
Dacă este un „băiat bun”, de ce nu sprijină aceasta, prin dovezi, dezvăluind rolul ET-lor şi să înceapă să rupă Carantina ?
Dacă „a schimbat culorile”, de ce nu este un pic mai puternic în „vâslitul” de partea Luminii ?


(continuare în Partea a 2-a)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu