sâmbătă, 20 septembrie 2014

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (26 august 2014) - Partea a 2-a



INTERVIU cu Robert Potter
– Transcriere audio de DaNell Glade
(26 august 2014)

- Partea a 2-a -





(continuare din Partea 1-a)


Rob - Iată o altă întrebare - un pic politică :
De ce PUTIN nu dezvăluie oficial adevărata identitate a Cabalei, în mass-media ?
Dacă este un „băiat bun”, de ce nu sprijină aceasta, prin dovezi, dezvăluind rolul ET-lor şi să înceapă să rupă Carantina ?
Dacă „a schimbat culorile”, de ce nu este un pic mai puternic în „vâslitul” de partea Luminii ?

COBRA – Aceastae  pentru că este un politician şi toţi politicienii mari sunt încă controlaţi de Cabala, până la un anumit grad. Cabala ar putea încă să îl înlăture, sau chiat mai rău, să îl ucidă.
Dacă orice persoană publică semnificativă ar dezvălui probele despre ET sau să întreprindă acţiuni drastice împotriva Cabalei, asta ar declanşa represalii drastice din partea Cabalei, împotriva umanităţii.
Aş spune că sunt elemente în armata rusă care sunt controlate de grupul Chimera. Ştii că armata controlează permanent presa.
Aspectele negative ale armatei, chiar şi în Rusia, încă îl controlează pe preşedinte, într-un anumit grad.

Rob - El contactează cu bună ştiinţă membri ai Rezistenţei, Ierarhia spirituală planetară şi Maeştrii Ascensionaţi, sau doar încearcă să menţină propria putere ?

COBRA - El a fost contactat de Forţele Luminii destul de recent. A primit ceva informaţii şi ceva ghidări de la ei, dar el încearcă să echilibreze diferite forţe.
El încearcă să facă această tranziţie cât de uşoară posibil pentru ruşi.
Principala sa motivaţie este să conserve interesele naţiunii ruse. În acelaşi timp, sprijină Alianţa Estică, într-o anumită măsură.

Rob - Crezi că punctul lui de vedere a evoluat până la a accepta întreaga transformare care vine, sau îl vezi ca încercând să-şi menţină propria poziţie şi să fie axul tranziţiei, menţinându-şi genul său de putere în felul în care Cabala domneşte, sau crezi că realizează (percepe) transformarea completă care vine şi care ar schimba lucrurile ?
E complet „în echipă” (N.MY.: Cea a Luminii) ? E chiar aşa de evoluat ?

COBRA - Aş spune că este 80% în echipă.

Rob - S-a spus că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă. Ar fi logic ca membrii familiei sau prietenii să bage de seamă că lipsesc şi să ajungă în mass-media.
De ce nu auzim despre aceste persoane dispărute, în cazul acelor membri ai Cabalei cărora li s-a oferit azil, pentru că nu au mai vrut să fie aici ?

COBRA - Sunt foarte puţini dintre ei care au fost scoşi de pe planetă, foarte puţini.

Rob - OK. Mulţumesc.
Poţi comenta despre Edward Snowden ?
Este un „trăgător de alarmă” real, al Cavalerilor Albi, sau este doar dezinformator ? Ştie despre Eliberare şi despre Rezistenţă ?

COBRA - El a avut un rol foarte pozitiv, pentru că a făcut masele, masele umane, să realizeze relitatea Cabalei, despre programele de spionaj ale NSA, ceea ce a fost un lucru foarte bun.

Rob - Foarte bine.
Iată o întrebare mare. Îmi place asta : De ce atât de mulţi oameni gândesc că au fost Cleopatra sau Osiris, în viaţa lor trecută ?
Ne conectăm, simplu, cu memoria care e stocată în conştienţa colectivă ? Sunt deliranţi ? Noi toţi suntem parte dintr-o mare familie de suflete ? Ce e asta ?

COBRA - Este doar o dorinţă a fiinţelor umane de a fi cineva „mare”. Este mai mult o aspiraţie, în plan astral.

 

Rob - Foarte bine. Cum putem să aducem împreună Teoria Unimii cu Teoria Archonică ?
Cum poate Unimea, în Conştienţă, în acelaşi timp să recunoască lucrurile negative şi lucrurile bune care se petrec ?

COBRA - De fapt, Unimea este Câmpul Sursă. Este un câmp de conştienţă al Totului (armonios), care nu include o funcţie aleatorie.
Nu include negativitatea în sine.
Negativitatea în sine este o logică opusă Unimii, iar ambele co-există.

Rob - Da, asta merge pe linia înţelegerii mele. Creatorul Suprem este complet perfect în sine şi separat, într-un sens, şi, în acelaşi timp, noi suntem o parte, ca o parcelă a acelui Întreg Divin.
E ca un fel de paradox.
Iată o altă întrebare : pentru cei care au decis să vină aici în timpurile atlante, înainte de Cădere, vroiau să creeze ceva bun aici, ajutând umanitatea să evolueze ?

COBRA - Am venit aici ca să eliberăm planeta. Am văzut ce se întâmpla aici şi am dorit să oprim asta. Atât.

Rob - Există membri ai familiei de suflete ai „Seminţelor stelare”, în navele de lumină ?

COBRA - Există o uriaşă familie de suflete. Este o mare Familie a Luminii.
Şi da, multe dintre Familiile noastre de suflet sunt pe nave, chiar acum.

Rob - OK.
Iată altă întrebare : dacă a fost dat un decret de către puterile mai mari, Federaţia Galactică a Luminii, ca să nu mai aibă loc detonări nucleare care ar fi devastat Planeta, de ce sunt Bombele strangelet o permanentă preocupare ?
Pot ele să fie dezamorsate, cum au fost armele nucleare ?
Este mult mai dificil. Am vorbit despre asta înainte. Cineva spune că e contradictoriu.

COBRA - NU este contradictoriu.
Este simplu, căci o bombă nucleară are o tehnologie foarte simplă, în timp ce bombele strangelet sunt ceva mai sofisticate şi nu este aşa de uşor să fie dezamorsate.
Este posibil, dar ia ceva timp şi mai implică şi alţi factori de care se are grijă, chiar în prezent.

Rob - OK.
Altă întrebare : Sunt multe istorii care circulă de mii de ani, precum încercarea de a explica istoria Terrei şi care cauzează confuzie printre locuitorii planetei, şi care s-au pierdut datorită Carantinei şi dezinformării din partea Cabalei.
Poţi vorbi despre informaţia sau mitul potrivit căruia un Arhanghel care a vrut să experimenteze trăirea în materie fizică a fost cauza anomaliei întunericului ?
Pare a fi super-simplificat.

COBRA - Este ceva adevăr în această istorie. A existat un arhanghel care, de fapt, a dorit să experimenteze trăirea în acea anomalie.
El a descins în acea anomalie cu tehnologie foarte sofisticată, acela fiind momentul naşterii forţelor întunericului.

Rob - Dar anomalia era deja acolo (da) şi crea deja în planul fizic, oricum, experienţe foarte grele şi dificile, corect ?

COBRA - Anomalia era deja acolo, dar nu exista un rău intenţional până în acel punct. (OK)
Răul intenţional a fost creat ca o interacţiune între conştienţă şi acea funcţie aleatorie, acea potenţialitate.

Rob - OK – era dintr-o rasă stelară aparte ?

COBRA - Acel arhanghel, de fapt, a experimentat trăirea în multe sisteme stelare şi aparţinea, ca trăire, multor sisteme stelare.

Rob - Iată o altă întrebare despre moarte.
Înţeleg că pentru cei care pot călători în planul astral şi merg în lumi unde oamenii merg când mor, poate fi verificat.
Cineva a spus : Am citit că tunelul de lumină, pe care oamenii îl văd când mor sau au o experienţă de „aproape mort” (N.MY.: Aceasta este cunoscută sub termenul de N.D.E. – „Near Death Experience”, adică „Experienţă din preajma morţii), este doar o „capcană de suflete” pentru „Fabrica de reîncarnare” a Archonilor.
Există vreo posibilitate ca să scapi procesului de reîncarnare, prin a nu urma acea presupusă „lumină a iubirii” ?

COBRA - OK.
Nu aş fi de acord cu această teorie. Aş spune că lumina e lumină şi ne-lumina nu este lumină. Dacă urmezi lumina, vei ajunge la mai multă lumină.
Nu e un truc.
Însă, da, există staţii de implantare în planul eteric, după ce mori.
Da, s-au făcut trucuri.
Dacă, însă, urmezi propria ghidare interioară către unde mergi, cel mai probabil vei scăpa.
Dar stratul de la suprafaţa planetei, din planul eteric, este într-un câmp scalar. Este foarte dificil să scapi acestui câmp scalar.
Oamenii care mor sunt, de fapt, prinşi în capcana acestui câmp scalar din jurul Terrei. De obicei, merg către următoarea încarnare în interiorul acestui câmp scalar.

Rob - Iar acesta este planul astral de jos, de care nu scapă. E corect ?

COBRAAcum, în planurile astrale de jos, este mai uşor decât înainte.
Este posibil să scapi, dar este necesar să transcenzi ataşamentele interioare, către suprafaţa planetei.

Rob - OK.
Ce sunt acele sunete, ca un murmur, care sunt auzite peste tot, pe planetă ?
Aceasta era mai pronunţat, acum ceva timp. Am auzit sunete.
Acele video sunt adevărate ? Sunt scheme înşelătoare ? Există cauze ale acelor sunete continue ?

COBRA - Da, acest tip de sunete încă se întâmplă. E o combinaţie. A fost un sunet eteric foarte puternic, însă este implicată şi tehnologie puternică scalară de plasmă, care creează infra-sunete ce pot fi auzite de fiinţele umane şi chiar simţite, cu corpul uman.
Acestea sunt frecvenţe joase, între 10 şi 50 de Hz, care pot fi auzite de urechea umană. Ele pot fi simţite ca o vibraţie joasă în corp care poate fi, cu adevărat, neplăcută.
 

Rob - Da.
Altă întrebare legată de aceasta : Este hiper-senzitivitate ceea ce mulţi oameni simt ? Este datorată matricei electronice sau a unei combinaţii a acestora ?

COBRA - Este o combinaţie de simţiri naturale a anumitor suflete, care au nevoie să fie senzitive, pentru a avea anumite canale deschise. Acea senzitivitate poate fi folosită în alte feluri de către tehnologia Archonilor.
Toate acele dispozitive scalare de plasmă pot, în fapt, să distorsioneze acea senzitivitate, într-un fel care nu este confortabil.

Rob - OK. Cred că vreau să te întreb despre oamenii Dogon.
Au fost imagini de nave spaţiale pe pereţii peşterilor şi istorii despre nave spaţiale care au aterizat şi au pus în apele oceanelor delfini care vorbeau cu umanii. E vreun adevăr în asta ?

COBRA - Da. A fost o vizită de pe Sistemul Stelar Sirius, cu mult timp în urmă. A fost o puternică prezenţă în istorie a populaţiei din Sirius, în Africa Centrală şi de Nord.

Rob - OK. Deci aceasta nu ar fi umanoidă, cu adevărat.
Înţeleg că delfinii sunt suflete înalte care au venit aici, potrivit lui Sheldan Nidle, pentru a conecta matricea eterică din oceane şi pentru a vindeca Terra – delfinii împreună cu balenele, dar aceştia nu erau umanoizi.
Dar, totuşi, spui că aceştia existau ca fiinţe simţitoare conştiente, umanoide, în ceea ce s-ar putea considera a fi corpuri de delfin.

COBRA - Da, vezi tu, în Sistemul Stelar Sirius sunt multe planete cu apă şi multe astfel de forme de viaţă au evoluat acolo. Unele dintre ele sunt umanoide, altele arată ca delfinii, iar altele arată ca ceva între acestea două.

Rob - OK. Aceste fiinţe trăiesc permanent în apă ?

COBRA - Unele dintre ele, da, altele au apa ca habitat natural. Altele sunt amfibii, iar altele trăiesc pe sol.
Sunt câteva planete, în acel sistem stelar, care au diverse configuraţii, diferite proporţii între apă şi sol.
 

Rob - Ok, mulţumesc.
Altă întrebare. Am mai vorbit despre asta : Rezistenţa este cea care te-a ales, sau tu ai ales această misiune pe care o ai acum ?

COBRA - În fapt, Rezistenţa mi-a cerut să pornesc un blog. Nu a fost ideea mea. Am primit unele sugestii.
Nu am fost foarte fericit în legătură cu aceasta. Mă simţeam ca şi cum ar fi fost prea devreme.
Au spus, însă, că acum este Timpul, mergi înainte şi porneşte-l.
(N.MY.: Vă reamintesc că prima postare pe blogul lui Cobra, „2012Portal”, a avut loc pe 31 martie 2012.)

Rob - Lucrurile iau mult timp ca să crească. Eşti mulţumit personal cu sprijinul din partea echipei tale de la suprafaţă ?

COBRA - Aş spune că sunt extrem de mulţumit de anumiţi oameni. Unii oameni m-au surprins foarte pozitiv.
Mulţi oameni, însă, m-au surprins negativ, pentru că există mai puţină cooperare la suprafaţă, decât m-am aşteptat.
Acesta este principalul motiv pentru care durează aşa de mult (N.MY.: Evenimentul...).
Când văd toate aceaste drame, aproape că nu îmi vine să cred...

Rob - Ştiu. Ce doreşti pe mai departe, din partea echipei de la sol, ca să creăm sau să facem ?

COBRA - Doresc ca oamenii să înceapă să lucreze împreună pentru această cauză. Dacă vrei să eliberezi această planetă, este nevoie să cooperezi.
Chiar asta vreau să spun.
Avem nevoie de o viziune comună şi un ţel comun şi să începem să lucrăm împreună la aceasta.
  

Rob - OK.
În opinia mea şi din ceea ce eu înţeleg, realitatea în care existăm, planul fizic este o manifestare a unui nivel de conştienţă colectivă al umanităţii. Umanitatea a fost prostită cu pălării, ochelari, şi continuu privim în jos.
Ai fi de acord că, atunci când umanitatea îşi va creşte conştienţa spirituală şi vibraţia, energiile vor fi coapte pentru Eveniment ?
La un anumit nivel, este foarte important ca oamenii să înceapă să se trezească din punct de vedere spiritual, pe măsură ce descoperă ceea ce se petrece pe planetă.
Eşti de acord că acest proces de trezire spirituală este foarte important ?

COBRA - Aş spune că un proces de trezire spirituală în masă este posibil numai după Eveniment.
Evenimentul va avea loc numai după ce toate tehnologiile Grupului Chimera vor fi îndepărtate.
Forţele Luminii nu mai aşteaptă ca umanitatea să se trezească sau oamenii să coopereze, deşi aceasta, desigur, ar face totul mult mai uşor. Tranziţia ar fi mult mai uşoară.
Chiar acum tehnologiile Grupului Chimera sunt eliminate.
Când toţi aceşti factori s-au realizat, ei vor trece la acţiune.

Rob - Deci nu crezi că ridicarea spirituală a oamenilor are un rol semnificativ în producerea schimbării pe Planetă. Crezi că aceasta s-ar face prea încet, cu nivelele pe care le avem acum.
Asta vrei să spui ?

COBRA - Dacă vom aştepta ca întreaga umanitate să se trezească, aceasta ar lua decade sau chiar secole...
Este nevoie ca să aibă loc o intervenţie a Forţelor Luminii, pentru a face ca schimbarea să aibă loc.
Desigur, fiecare individ este important. Fiecare grup spiritual care poate fi atras este foarte important, ca să facă această tranziţie mai uşoară şi mai rapidă.
N-aş spune că umanitatea este în stadiul de evoluţie capabil de a face ca această tranziţie să se întâmple într-un mod care să reprezinte un plan bun, pentru că nivelul de cooperare, chiar şi între persoanele de conducere din Mişcarea de Eliberare, este prea slab pentru o acţiune coordonată.
Deci, acea acţiune coordonată este posibil să vină de deasupra Planetei şi numai atunci fiinţele umane vor fi capabile să urmeze impulsul, acea viziune, şi, când vor avea rezultate concrete, dovezi concrete, atunci oamenii se vor trezi.
Fiinţele umane obişnuite nu se pot trezi doar urmându-şi „experienţa interioară”. Ei au nevoie de dovezi concrete, au nevoie de evidenţe. Aceste evidenţe vor fi oferite (după Eveniment).

Rob - Cumva sunt în dezacord cu asta.
Eu cred că fiecare individ, prin propria experienţă spirituală, ar putea să se trezească în acest fel.
Tu spui că nu există o trezire spirituală individuală care poate elibera pe cineva, fără Eveniment.

COBRASe poate, dar nu mă aştept ca aceasta să aibă loc la o scară masivă, suficientă cât să creeze Evenimentul.
Aş spune că acea trezire spirituală masivă va avea loc după Eveniment, când oamenii vor avea probele şi prezenţa Luminii, şi când Cabala va fi scoasă, creşterea spirituală având loc fără obstacole – vorbesc la scară globală.
Desigur, la scară individuală, trezirea individuală are loc după propria alegere.
Eu vorbesc despre psihologia generală a trezirii umanităţii, ca întreg.


(Nota MarYan : Ceea ce spune Cobra, chiar şi la finalul acestui subiect, este doar o parte din Adevăr – după cum spune şi una din „Legea Kybalionului”, „Orice adevăr este un semi-Adevăr”...

Într-adevăr, societatea umană ar fi dormit mult şi bine, în continuare, în acest „dulce Matrix” creat de Archoni şi alte „lighioane”, dacă nu ar fi fost intervenţiile din „zisul exterior planetar” – însă, nu doar al ET pozitivi, luminoşi, cât, mai ales, prin entităţile de lumină din dimensiunile superioare, începând cu cohorta de Îngeri de Lumină, Arhangheli, Maeştri Înălţaţi, până la Fondatori, „Fiii de Dumnezeu”.

Această INTERVENŢIE a fost sincronizată cu acest moment planetar deosebit : „Micul Apocalips” – „Transformare”, adică trecerea din Epoca Peştilor în cea a Vărsătorului, în acelaşi timp cu „Marele Apocalips”, datorat încheierii unui mare Ciclu Solar – Anul Platonic de aprox. 26.000 de ani – suprapuse, toate acestea, cu intrarea în Centura Fotonică şi declanşarea Saltului Galactic, odată la 108 milioane ani !

Sună bine toate acestea pentru un Plan de intervenţie, aşa-i ?

Ceea ce este important de punctat aici este doar acest aspect : toate aceste Planuri de intervenţie de la toate nivelurile, începând cu cel Divin, al Dumnezeului acestui Univers, ar fi rămas doar simple planuri, dacă nu ar fi existat acest Răspuns al oamenilor de pe Planetă.

Că aceştia sunt, în cea mai mare parte, „seminţele stelare” venite din alte zone stelare, este şi aceasta adevărat, însă răspunsul Oamenilor încarnaţi pe Planetă, indiferent de originea acestora, şi încorporarea Luminii pe Pământ, inclusiv prin intermediul acestora, a făcut posibilă avansarea intervenţiei până la nivelul solulul Planetei.

Altfel, toţi actorii implicaţi în „Intervenţie” ar fi privit „Visul umanilor” de pe Planetă, ca şi până atunci, de la distanţă...

În concluzie, toată lumea pare să aibă dreptate : şi Intervenţia contează, pregătind Evenimentul care va produce Eliberarea şi Trezirea în masă, la nivel de societate, însă nu trebuie subestimat nici rolul celor treziţi şi care sunt în curs de trezire, pe Planetă.

Altfel, totul ar părea ca şi cum noi toţi am fi prinşi într-o „piesă” în care suntem simpli pioni, fără nici o putere de acţiune şi intervenţie – ceea ce, pur şi simplu, nu este real !)


Rob – OK. Mulţumesc pentru această distincţie. Am dorit să rămână clar. Am avut sentimentul că aceasta vroiai să spui.
Iată o chestiune nostimă : cum eu iubesc cristalele, laserele şi undele scalare, vom avea câteva dintre acestea şi la Conferinţa de pe Muntele Shasta. Avem un sistem foarte fain.
Cobra, care este viitorul cristalelor în viaţa noastră ?

COBRA - OK. Cristalele sunt, de fapt, cea mai evoluată materie din planul fizic şi, cum ele pot reflecta conştienţa înaltă, şi pe perioada de tranziţie acestea vor avea un rol foarte important în trezirea maselor.

Rob - Da, tehnologiile avansate de vindecare vor utiliza sunetul, lumina şi culoarea, ca frecvenţe direcţionate prin cristale, care vor acţiona ca traducătoare de rezonanţă.
Eşti de acord cu asta ?
  

COBRA - Da, da, desigur. O tehnologie similară a fost folosită în Atlantis şi tehnologii asemănătoare au fost folosite de către multe naţii stelare, prin galaxie.
Aceasta va fi rapid introdus, dar la un nivel mult mai înalt decât avem acum.

Rob - Iată o întrebare fundamentală, dar aceasta este pentru oamenii din Africa de Sud. Răspunsul este pe pagina web, dacă citiţi. Avem mulţi ascultători care nu au ajuns pe „prepareforchange.net”, unde este nevoie să mergeţi şi să citiţi.
Ar fi util să cumpăraţi şi cartea intitulată „Evenimentul”, pe site-ul lui Cobra sau pe al meu sau pe „prepareforchange.net”.
Aceasta vă va oferi o înţelegere de fond pentru ceea se petrece în prezent, pe Pământ.
Iată o întrebare bună la care poţi răspunde, pentru oamenii mai noi : Ne poţi spune care este principala diferenţă dintre EVENIMENT şi ceea ce plănuieşte Noua Ordine Mondială (NWO) să aducă ?

COBRA - Sunt două lucruri diametral opuse.
Evenimentul este eliberarea umanităţii. Este scoaterea Cabalei. Este libertatea oamenilor. Va reda puterea oamenilor.
NWO - oricine ştie ce înseamnă. Nu mai vreau să repet asta.

Rob – OK. Se pare că mulţi aşteaptă ca NWO să facă ceva, venind cu controlul total. Suntem adânc implicaţi în asta.
Am fost controlaţi prea mult, prieteni. Este timpul să mergem în cealaltă direcţie. Nu te aştepta la alte lucruri mari şi negative – cu toate că Benjamin Fulford şi mulţi oameni vorbesc despre planurile orchestrate de Cabală şi despre complotul din septembrie 2014.
Ai ceva informaţii despre asta? Va fi acest plan dejucat ? Este în atenţia Mişcării de Rezistenţă ?

COBRA - Vezi tu, Cabala are multe planuri, pentru multe acţiuni de „steag fals”, la multe niveluri diferite, prin evenimente de extincţie. Nici unul dintre acestea nu va funcţiona, după cum doresc aceştia.
Acum trăim nivelul maxim de control, chiar acum. Acesta este stadiul maxim al NWO pe această planetă.
Nu poate fi decât mai bine. NU poate merge mai rău.

Rob - Este infinit Universul ?

COBRA - Aş spune cum conştienţa este infintă.
Universul material este limitat de legi ale fizicii, ale materiei însăşi.

Rob – În principiu, aş fi de acord cu aceasta. A fost un răspuns pe care îl aşteptam. Mulţumesc pentru asta.
Iată o altă întrebare bună : Acest moment este un proces de individualizare, dar cum putem începe să dezvoltăm discernământul despre cine suntem cu adevărat, ca fiinţe suverane care se diferenţiază de sistemele de control ale întunericului ?

COBRA - OK. Există multă dramă în jurul acestei suveranităţi.
Nu e vorba ca tu să lupţi împotriva sistemului. Este vorba de a trăi în fisurile din Matrice.
NU este nevoie să porţi o competiţie cu sistemul, doar ai nevoie să ieşi din sistem şi să trăieşti în fisurile sale – „devenind invizibil”, adică trăind într-o frecvenţă vibraţională diferită de a sistemului.

Rob - Cred că vom schimba registrul, la altă întrebare : cum va putea sistemul de creditare al actualului sistem financiar să lucreze în Noul Sistem ?
Ai spus că pieţele (bursele) de marfuri vor fi închise pentru totdeauna.
Nu va exista oare o mare rezistenţă din partea oamenilor, pentru acest gen de lucruri ?
Nu va pune asta oamenii într-o situaţie de frică puternică, legată de bani, sau există planuri care să uşureze aceasta şi să o explice în totalitate ?

COBRA - OK, aceste situaţii de frică intensă nu vor avea loc, atunci când băncile se vor închide, într-un anumit moment al Evenimentului.
Desigur că în, acea perioadă în care băncile vor fi închise, publicul general va fi informat prin mass-media.
Ei vor fi foarte fericiţi când vor afla cum conturile colaterale vor fi returnate umanităţii, primind, astfel, mai multă abundenţă – deci, nu se vor plânge.
Desigur, un mic procent se vor plânge. Există un anumit procent de oameni care se plânge de orice.

Rob - Va fi clar pentru oameni că depozitele lor pe care le-au investit acolo, nu vor mai aduce dividende, dar vor primi (plus)valoare pentru banii lor.
Ei vor primi cu bucurie noul sistem.

COBRA - Exact, da, da.

Rob - OK foarte bine.
Ok, Cobra, povestea lui Noe şi potopul au ceva de-a face cu realitatea, cu scufundarea Atlantisului, sau este doar un mit ?

COBRA - Da, are mult de-a face cu realitatea, pentru că au avut loc inundaţii uriaşe în Orientul Apropiat acum 5.000 de ani şi, de asemenea, a avut loc un cataclism care a distrus Atlantis-ul, acum aproximativ 11.500 de ani (N.MY.: Mai exact, în anul 9.564 Î.Ch.).

Rob - Noe a fost contactat de fiinţe mai înalt dimensionale să construiască Arca ?

COBRA - Ceva asemănător s-a întâmplat, da, dar nu numai într-o singură locaţie.
A avut loc, simultan, în multe locaţii din jurul planetei.

Rob - Aceea a fost singura înregistrare. Au fost şi alţii, asemănători lui Noe, care au adunat animalele în jurul planetei.

COBRA – Da

 

Rob - OK.
Care este diferenţa dintre Sinele Superior şi Suflet ?
Sunt acelaşi lucru ? Poţi să explici funcţiile lor?

COBRA - La bază sunt două expresii pentru acelaşi lucru. Este prezenţa noastră interioară.
Poţi descrie sufletul sau sinele superior.
Este Adevăratul EU.

Rob - OK.
Este posibil să fii deconectat de suflet ?

COBRA - Este posibil, şi aceasta s-a întâmplat, cu adevărat, cu unii membrii ai Cabalei.

Rob - Vrei să spui că au fost trimişi la Soarele Central ?

COBRA - Nu, au trecut printr-un proces special de implantare prin diferite ritualuri obscure şi prin stilurile lor de viaţă şi alegerile lor.
Unii dintre ei au fost deconectaţi gradat, iar alţii au fost deconectaţi în urma unor experimente, în trecut.

Rob - Asta este interesant.
Sufletul este cine suntem şi reţine conştienţa individuală de sine, pe parcursul vieţilor.
Deci ei îl preiau, sufletul fiind deconectat. Sufletul va sta într-un fel de prismă, fiind folosit ca o carcasă goală, prin tehnologie.

COBRA - Aş spune că, în cazul Cabalei, o parte din suflet este proiectată în corp şi acea parte, mai încet sau mai repede devine deconectată, având propria viaţă independentă care este controlată de elementali, de tehnologie şi de alte aspecte.


(Nota MarYan : Ei, acum am ajuns într-o zonă sensibilă, a „nisipurilor mişcătoare”...
Este greu de exprimat în câteva cuvinte, cât mai precis, realitatea a ceea ce înseamnă Sinele Superior şi Sufletul, la modul foarte concret. Aici diferenţele ţin de vocabular, de aumite concepte care au fost asimilate de fiinţă, pe parcursul acestei vieţi sau a diverselor sale încarnări.
Fie yoghin, budist, zen, teozof sau metafizician şi alchimist sau chiar creştin – fiecare are limbajul său specific, însă conceptele de Suflet şi de Sine Superior sunt cunoscute de marea majoritate a oamenilor.

Aşadar, cât mai pe scurt, ideea este că cea mai eficientă înţelegere a acestor concepte se poate realiza apelând la explicaţiile celor care au cel mai înalt nivel de conştiinţă posibil, cei mai apropiaţi de stadiul de „Dumnezeu”, respectiv Fondatorii, Fiinţe aflate în dimensiunea a 12-a, numiţi, de aceea, şi „Fii de Dumnezeu”.

În mesajele acestora, transmise inclusiv prin Sal Rachele, mediumul din Sedona – care au fost verificate radiestezic, de multe ori, ca fiind veridice – se vorbeşte de cele 12 corpuri ale fiinţei umane, de la cele 6 „corpuri” mai dense :
01-Fizic,
02-Emoţional,
03-Mental,
04-Astral,
05-Eteric,
06-Cauzal,

până la celelalte 6 „corpuri”, şi mai „subtile” :
07-Suflet,
08-Suprasuflet,
09-Monadă,
10-Sine Christic sau Buddhic,
11-Sine Divin Individual,
12-Sine Divin Universal.

Dacă primele 6 „corpuri” corespund Sinelui, cel de-al 7-lea este chiar Sufletul, în timp ce, de la al 8-lea până la al 12-lea, avem de-a face cu „Sinele Superioareale Sufletului, corespunzând fiecărui corp, nivel, plan şi dimensiune respectivă, care are corespondenţă cu „densitatea” sau nivelul de conştiinţă despre care am tot scris pe blog, până acum.

Am amintit toate acestea, foarte pe scurt, pentru a vedea cât de precise şi concrete pot fi informaţiile şi imaginile legate de aspectele holistice ale „Universului numit OM” şi că, „este şi nu este adevărat” în a pune semnul egal între Suflet şi Sine Superior.

Dar eu trag nădejde că voi reuşi să „ajung la zi” cu toate aceste informaţii legate de Eveniment, Cobra şi Resetări Financiare, pentru a putea intra odată şi în aceste aspecte fundamentale ale Cunoaşterii Fiinţei Umane, în noi Categorii-Subiecte pe care să le deschid în acest sens...)
 


Rob - OK.
Iată o altă întrebare : se pare că Egiptul a avut parte de o „frumoasă” revoluţie : Forţele Luminii au preluat acolo situaţia şi au calmat-o, scoţând agenţii Cabalei din Frăţia Musulmană.
Dar, acum, nu au deschis graniţele oamenilor din Gaza, ca să-i salveze de bombardamentele recente din Israel.
De ce un guvern „acoperit” de Mişcarea de Rezistenţă nu oferă refugiu pentru palestinienii care doresc să scape ?

COBRA - OK, există o anume tensiune între diversele grupări din Israel. Aş spune că a existat o anumită intervenţie a unui anume grup, dintre acestea, în Egipt.

Rob - OK. Mulţumesc.
Iată o întrebare pentru cineva care spune că te-a ascultat şi că te-a urmat.
Ai spus cum cumpărarea unei case ar fi un bun în care s-ar putea investi banii. Aşa că au cumpărat o casă. Au investit banii în aur, care este un bun real şi viabil.
Au fost preocupaţi datorită unor prezicători care au spus că schimbarea de poli va avea loc în doi ani şi, ca urmare, aurul va scădea.
Persoana care ţi-a urmat sfatul, te întreabă : continui să susţii că, probabil, au făcut o alegere bună să cumpere o casă ?

COBRA - Desigur. Numărul 1 : este nevoie să asculţi de propriul eu interior şi nu de sfaturile mele, care sunt doar o sugestie. Încă eu cred că este o alegere bună.

Rob - OK. Ai ceva informaţii despre liderul brazilian care a fost ucis ?
Se pare că era un tip pozitiv şi unele persoane din Brazilia au simţit că a fost ucis. E corect ?

COBRADa, din păcate, Cabala a eliminat acea persoană.

Rob - Există riscuri legate de iPhone şi de alte telefoane celulare ?

COBRA - La bază, toate provoacă aceleaşi riscuri. Sunt multe riscuri care apar din partea telefoanelor celulare, de la radiaţii electro-magnetice, până la supraveghere.
Aş recomanda să nu le folosiţi, dacă nu e necesar. Folosiţi-le când aveţi nevoie, dar nu mai mult.
 

Rob - Altă întrebare la care am vrut să ajung este legată de Acceleratorul de Particule Hadron (N. MY.: „Large Hadron Collider”, situat lângă Geneva, Elveţia).
Acesta este o Poartă stelară. Va fi pus din nou în funcţiune, fiind folosit de Cabală.
Ne poţi spune altceva decât că este anunţat ca un experiment ştiinţific ? Ştiu că aceştia ar putea să încerce să dezvolte lucruri negative cu el.
Acesta a fost proiectat ca un dezintegrator de linii energetice, o armă, o poartă stelară ? Este locaţia sa semnificativă?
Spune-ne despre „Large Hadron Collider”.

COBRA - O să spun doar atât : într-un fel, sunt elemente bune implicate în acel proiect, dar, la bază, grupul Chimera foloseşte în scop propriu întreaga instalaţie.
Nu pot spune mai multe, pentru că, pentru moment, aceasta este informaţie clasificată. Sunt lucruri care au loc acolo, care este necesar să fie oprite şi vor fi oprite.
 
 
Sunt elemente, acolo, cu planuri care nu sunt drăguţe şi este necesar să fie oprite.

Rob - OK. Care este rolul Lyra-nilor în procesul de eliberare ?
Ştii despre ei ? Ne poţi spune ceva despre această rasă ?

COBRA - OK. Voi spune că această rasă nu este implicată direct în „primul front”, dar ei inspiră creativitatea în fiinţele umane.

Rob - OK. Ai vreun sfat pentru „seminţele stelare”, în acest moment ?

COBRA – Da, am. Le-aş reaminti tuturor „seminţelor stelare” că au venit aici din dimensiunile înalte, din realităţi mai mari, pentru a se conecta, cât de mult pot, cu o realitate mai măreaţă ; pentru a se conecta cu propriul „acasă”, pentru a se conecta cu stelele, aducând aici cât mai mult posibil din acele realităţi.
Această realitate de aici are nevoie de acele vibraţii înalte, pentru a se conecta cu alte seminţe stelare, într-o formă pozitivă.

Rob - OK. Avem o cerere de la mai mulţi oameni : ei ar dori să audă comentariul tău, viziuni şi idei despre vise.

COBRA – Da, dar este nevoie să fie mai la obiect, decât atât.

Rob - Spune-ne ce sunt visele ?

COBRA - Visele sunt parte din ciclul zilnic, acestea fiind o parte din existenţa noastră în planul fizic.
Visele ne conectează cu planul astral. Aceasta este o cale, ca noi să procesăm parte din emoţiile noastre, pe care nu le putem procesa în mod conştient.
Visele au un limbaj simbolic care „ne transmite”. Sufletul încearcă să ne vorbească prin limbajul simbolic, însă, din păcate, archonii, cu tehnologia lor, au abilitatea de a perturba visele noastre, influenţându-ne în ceea ce visăm.
Este necesar să fim foarte conştienţi de sursa de unde „vine” visul : vine de la Sinele Superior, care procesează subconştientul nostru, sau vine de la tehnologia archonică ?
 

Rob - OK.
Altă întrebare, cumva legată de schimbările planetare : Mi s-a spus că, atunci când ajungem foarte aproape de schimbarea polilor şi lucrurile se schimbă pe planetă, sistemele electrice nu vor exploda neapărat, însă se vor scurt-circuita.
Este adevărat, într-o anumită măsură, că putem să luăm aceasta ca pe un semn că au loc schimbări majore ?

COBRA - OK, nu e nevoie să vă temeţi de Schimbarea polilor, căci nu va avea loc înainte de Primul Contact.
Nimic de acest gen nu va avea loc înainte de Primul Contact.

Rob - OK. Bine.
Poţi comenta despre Rezonanţa Schumann ? Scade sau, în fine...
Poţi comenta despre asta ?

COBRA - S-au făcut multe afirmaţii despre Rezonanţa Schumann.
Rezonanţa Schumann nu este doar o frecvenţă. Este o serie de frecvenţe care, de fapt, descrie frecvenţele de rezonanţă ale ionosferei.
Acestea nu se schimbă. Doar că sunt anumite frecvenţe-cheie, de vârf, care excită ionosfera.
Aceasta a fost propusă teoretic de dr. Schumann în 1950 şi s-a măsurat mult mai târziu.
NU se conectează direct cu conştienţa, în felul pe care îl înţeleg oamenii, dar da, există o anume... una din principalele frecvenţe este rezonantă cu frecvenţa inimii umane – aceasta este adevărat.
Aceasta are şi o semnificaţie cosmică, pentru că sunt alte frecvenţe rezonante galactice. Frecvenţele din Rezonanţa Schumann sunt sincronizate cu frecvenţele galactice, la un anumit nivel.

(Nota MarYan : Aici nu am prea mult de comentat. Re-intraţi în Categoria despre Parametrii Pământului şi ai Umanităţii, la seria de articole despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului, pentru a vedea, în detaliu, despre ce este vorba.

Nu ştiu care sunt raţiunile pentru care Cobra face această afirmaţie, că Frecvenţa de Rezonanţă Schumann nu s-a modificat, când pare a fi la „mintea cocoşului” că o modificare în frecvenţele şi energiile Mamei Pământ, certificate de atâtea informări din ultimii ani şi chiar zeci de ani, determină, automat, şi modificări corespunzătoare la nivel fizic, inclusiv al Inimii sale fizice din Centrul Său, Nucleul Christalin din fier topit – unde ritmul Bătăilor „Inimii” Pământului se remodulează după energiile corpurilor sale subtile, care şi-au modificat valorile.

Iar dacă explicaţia tot pare prea „sofisticată” şi de neînţeles, îi recomand lui Cobra să facă legătura între valorile frecvenţelor Schumann, aflate în legătură directă cu Ionosfera, după cum a precizat şi el, şi valorile – modificate – deÎntoarcere a ECO-ului”, aflat, la rândul său, tot în legătură directă cu Ionosfera – detalii găsiţi în seria de articole la care am făcut referire.

Oricum, pot certifica relaţia directă, totală, de „înfrăţire”, aş zice, pe care am sesizat-o între modificarea frecvenţelor Schumann şi a nivelelor de conştiinţă ale Planetei, în cursul măsurătorilor radiestezice.)


Rob - OK.
Iată ceva ce au întrebat multe persoane : Au fost afirmaţii despre cele 15 fiinţe multi-dimensinale primare ale controlului şi că au fost responsabile pentru manipularea grilei de pe Terra, pentru timp de 54 de milioane de ani.
Poţi comenta despre asta ? Ştii ceva de asta sau nici n-ai auzit ?

COBRA - Am auzit de această istorie.
Grilele au fost manipulate pe Terra, însă nu un timp aşa de lung.
Da, au existat nişte fiinţe controlatoare. Unii oameni au alte nume pentru ei.
Toate astea vor fi reciclate foarte curând (N.MY.: Probabil ca informaţie).

Rob - Corect. Ai spune că numărul 15 este corect ?

COBRA - Aş spune că depinde cum grupezi aceste fiinţe. Nu e o distribuţie liniară. (Da. Ok.)
Poţi spune că e un grup mare, de 200 de entităţi, poţi spune că e un grup de 15 entităţi, poţi spune că e un grup de 12 fiinţe.
Acesta se schimbă mereu, nefiind un lucru static.

(Nota MarYan : Aici, întrebările lui Rob şi răspunsurile cui Cobra se referă la informaţiile oferite de Andrew Bartzis, în seria lui de 20 de emisiuni video numite „Istoria Galactică”.
O categorie-subiect va apărea pe blog, cu informaţiile transmise de către acesta care, vă pot spune acum, nu le luaţi în râs, căci acesta, deşi pare un tip „ciudat” şi prea grăsuţ pentru „standardele spiritualilor”, nicidecum nu bate câmpii!...)

Rob - Iată o întrebare pe care am putea-o numi ultima. Cât de mult progres a fost în dezactivarea Bombelor Strangelet şi armele scalare eterice, asociate Grupului Chimera ?

COBRA - Aş spune că a fost un progres. Voi face o informare despre aceasta, într-o săptămână sau două.
Vedeţi, multă informaţie despre aceasta este necesar să rămână clasificată, pentru că e o operaţie foarte sensibilă. Toată treaba asta este mult mai periculoasă decât bombele nucleare.
Desigur, nu se pot spune prea multe despre operaţiunile în curs. Acesta este motivul pentru care nu a apărut multă informaţie în ultimele luni, căci aceste operaţiuni sunt în desfăşurare.

Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Un interviu minunat.
Am trecut prin o mulţime de întrebări. Apreciez timpul tău de astăzi
 O vom face din nou luna viitoare.
Mulţumesc foarte mult prieteni, şi Victoria Luminii !

COBRA - Da, mulţumesc tuturor, pentru că aţi ascultat.
Da, Victoria Luminii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu