sâmbătă, 9 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 172 pentru 9 iulie 2022 – P(L)ANDEMIA ocupă ROMÂNIA ?


MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 172

pentru

9 iulie 2022

 

P(L)ANDEMIA

ocupă

ROMÂNIA ?


 
 

După ce ieri am văzut Planul general P(l)andemic, stabilit de Tartorul Şef al problemei (numitul OMS)... 

...În povestea de azi vom cerceta şi cum anume stă poVestea aceasta de tip „horror“ în privinţa României.

Pentru început, haideţi să vedem o părere legată de apariţia bruscă şi cu ascensiune fulminantă a „noilor cazuri de covid“ în întreaga lume, dar şi în România (cu revenirea, marţi sau miercuri, la zilnica „mitraliere“ cu acea nebună statistică „a covizilor“ ce ţinea loc de „bau-bau“)...

...Prin articolul scurt şi tot „la obiect“ (De ce a venit Covidu' mai repede în vestul Europei !) al cunoscutului şi „controversatului“ Cozmin Guşă (controversat pentru că „le zice“, uneori bine, alteori mai uşurel şi mai pe ocolite... dar în acest aspect nefiind elemente de politică internă, este mai crescută probabilitatea de „a le zice bine“) :

„Acum vreo trei săptămâni scriam despre pandemia indusă în această toamnă, ca mijloc suplimentar al guvernărilor de a încerca înăbuşirea grevelor anunţate prin restricțiile de deplasare specifice stării de alertă, pe lângă presiunea multi-naţionalelor de medicamente de a putea vinde din nou vaccinuri.

Între timp, grevele s-au înmulţit în Olanda, Marea Britanie, Franţa, Belgia, Spania, Italia, Germania, și ca la o apăsare de buton, raportările de covidaţi au crescut de la câteva sute la sute de mii de cazuri, iar restricţiile de tip purtare de mască au fost impuse rapid de către guverne.

Aseară am primit și explicația devansării «calendarului Covid» pentru această vară, în loc de toamnă, deoarece am văzut graficul anunţat în avans al grevelor transportatorilor, pe care-l puteți observa în fotografia de AICI (21 de greve doar în transporturi, din care 12 au avut deja loc în iunie, restul urmând în iulie, fără a mai socoti și blocarea drumurilor în Olanda de către fermieri).“ 


„Mulți dintre voi aţi resimţit direct efectele grevelor prin perturbarea zborurilor aeriene din ultimele două săptămâni.

Așadar, neavând mijloacele de a stopa grevele prin negocieri/soluții, și având anunţate multe altele din pricina crizei energetico-alimentare, guvernanții preferă soluţia pandemiei induse pentru a încerca blocarea adunărilor mari de oameni ce-ar putea forţa căderea guvernelor prin presiuni din stradă.

Scenariul coaliţiei «Guverne – Big Pharma» e pe cale să se repete deci în administrarea noii pandemii, diferența specifică acum e că economiile sunt secătuite deja, banii oamenilor sunt mult mai puţini, iar penuria de energie şi alimente a devenit certă.

Singura întrebare deci e dacă cetăţenii Europei vor înghiţi din nou minciuna pandemiei induse sau se vor revolta în masă.“

 

Acum, dacă am lămurit „de ce a venit Covidu‘ mai repede“ în Vestul Europei şi, deci şi în ROmânia... haideţi să vedem şi o imagine ce pare a fi mai mult decât o simplă poză sau părere, ci ceva mai... complexă, poate chiar una „bine informată“ :



Şi ca să fie şi mai limpede situaţia (sau, după caz, găleata) în care se aflăm, iată că reapare şi „mortu‘-viu“ Şef de covid (fostul meu „drag“ coleg Arafat) care, aşa „pe nepusă masă“, ne-a servit şi această (po)Veste : „Raed îi cere Kamalei încă 100 de milioane de vaccinuri !“.

Aşadar, din aceste „surse total neoficiale“ (căci, evident, cele „ofici(n)ale“ nu vor spune nimic, niciodată) începem să creionăm o imagine ce devine tot mai clar conturată despre ce ar putea urma : P(l)andemia cu al Şaselea Val care deja ar fi început, iată, acum să crească în Iulie, ca din Septembrie 2022 să devină un Val adevărat, cu lockdown-urile corespunzătoare... dar încă fiind „naţională“, în timp ce din Noiembrie se va propune un lockdown global, „a la OMS“ (a se re-vedea din poVestea anterioară).

De aceea neamţu‘ deja a pregătit o lege care spune că din Octombrie până prin Aprilie anul următor se va purta măscutza (ştiţi deja, botniţa), fie că va fi sau nu vreo „declaraţie de pandemie“, doar aşa, PREVENTIV (adică acţiuni preventive pentru pandemii... preventive ?), plus alte „măsuri guvernamentale“ în acelaşi ton, pregătitoare pentru Noiembrie 2022...

Şi, în mod evident, acest Plan se va „lega“ cât mai frumos şi, mai ales, pe deplin armonios cu Războiul (sau poate chiar războaiele), cu Foametea, cu Frigul care va fi tot mai mult simţit (din Octombrie, când gazele vor fi  mai rare decât aurul prin Europa de Vest, după „raţionalizare“), cu Întunericul (curent electric la fel de „raţionalizat“)... şi tot aşa.


Bun, aş putea continua cu mai multe ştiri de acest gen, însă acum ne oprim, nu de alta, dar să mai scurtăm poVeştile acestea ce riscă să devină adevărate Editoriale (iar astea sunt articole de la altă Categorie, ce va fi aplicată în cel mai scurt timp posibil)... şi, mai ales, pentru a ne re-aminti că toate acestea fac parte dintr-un SCENARIU !... şi nimic mai mult !

Dacă nu SIMŢIŢI aceasta, haideţi atunci să cercetaţi şi perspectiva pe care v-o propun să o luaţi în considerare, în poVestea următoare...

Până atunci, cu Bucurie şi mai ales cu uriaşă Speranţă în „mai bine,

 

MarYan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu