vineri, 22 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 184 pentru 21 iulie 2022 – Apocalipsa Nucleară.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 184

pentru

21 iulie 2022

 

Apocalipsa

Nucleară


 

Acum continuăm poVestea lui Tucker Carlson de ieri, 20 iulie 2022, din articolul acestuia, „De ce vor un „Război fără Sfârşit” cu Putin. Americanilor li se spune să se pregătească de Apocalipsa Nucleară“...

...Cu o abordare şi mai interesantă decât în prima parte a acestui articol, legat de o eventuală Ameninţare Nucleară !

Ar putea fi veridic acest lucru ?

Haideţi mai bine să vedem ce ne spune acesta, apoi voi expune şi perspectiva personală...

...Şi, ca atenţionare de la început : un punct foarte interesant de cercetat pentru noi va fi reprezentat de graficul oferit de Tucker în cadrul acestei părţi a articolului, referitor la puterea economiilor mondiale din prezent deşi acest indicator, legat de PIB, este extrem de orientativ, ţinând cont strict de „avuţiile materiale“, totuşi, ne ajută la o cât de sumară orientare în privinţa aspectului eco-nomic (cel al „măsurării eco-uluieco-nomia– adică a „iluziei materiei“ :).

Iată ideile de bază :

„Dar ce are a face cauza libertăţii cu Ucraina ?

Ei bine, foarte puţin.

În februarie, regimul din Ucraina a închis presa de opoziţie.

Apoi l-a arestat pe liderul principalului partid de opoziţie.

Preşedintele Zelenski a decis să adune toate canalele de televiziune ucrainene într-un minister al propagandei aparţinând statului pentru a lupta împotriva «dezinformării».

Nu aşa arată o ţară liberă. Nici pe departe.

«O, dar trebuie să o facem», ne spun ei, «pentru că Putin este răul absolut. Cel mai rău personaj din lume.»

„Este un comunist, ne spune senatorul Cramer.

Nu trebuie să-ți fie simpatic Putin pentru a sesiza cât de absurdă e această afirmaţie.“

„... despre presupusele sale ambiţii de expansiune internaţională, ia gândiți-vă dacă Vladimir Putin este cel care re-colonizează acum Africa.

Putin este cel care încearcă să construiască baze militare în Caraibe şi America de Sud ?

Nu, nu el. O altă țară face asta. CHINA, adică stăpâna lui Joe Biden.

Putin dorește Crimeea.

Poate va reuși să o păstreze, dar China este cea care, într-un fel sau altul, controlează lumea.“

 

„Iată un grafic pe care l-am văzut astăzi și care ilustrează acest lucru“ :


 

„Puteți vedea dimensiunile relative ale jucătorilor din economia mondială. Cifrele sunt de la FMI. După cum se vede, lumea este dominată total de puterea economică a Chinei şi a SUA.

Astăzi, cele două economii sunt de dimensiuni aproximativ egale.

Deși, din cauza COVID, China progresează mai rapid.

Aceasta este o problemă. De fapt, este cea mai mare problemă a lumii.

Nimic nu se compară cu ea, pentru că imperiul chinez nu va semăna deloc cu imperiul american.

Dar unde este Rusia în tot acest joc ?

Ei bine, puneți-vă ochelarii de citit, căci Rusia nu e mai mare decât o notă din josul paginii. Nu irelevantă, dar pe aproape.

Economia Rusiei este mai mică decât cea a Italiei.

Cu alte cuvinte, italienii sunt într-o poziţie mai favorabilă de a prelua controlul asupra lumii decât este Vladimir Putin.“

„Toată această discuție este nebunească. Oricine o ia în serios e fie nebun, fie ticălos. Iar persoanele cele mai ticăloase și mai avide de putere din Statele Unite sunt cele care răcnesc cel mai tare să ne războim cu Rusia.

Ei sunt cei care vă spun că Putin este un criminal de război hotărât să domine lumea.

De ce spun ei asta ? De ce afirmă că Vladimir doreşte să obţină controlul asupra Europei ?

Ceea ce este o minciună, dar de ce spun ei asta ?“

„Ei bine, există un motiv care nu are nimic de-a face cu salvarea de vieți sau cu transformarea Ucrainei.“

„Nu par să fie curioşi să înţeleagă de ce ticăloşii cei mai mari din America sunt în favoarea unui război fără sfârşit cu Rusia.“

„Să-l învingem pe Putin... Vă va face asta să trăiți mai bine ?

Îmbunătățește viețile ucrainenilor ?

Nu, și cu toate acestea toţi cei care au fost de partea proastă a fiecărei decizii externe în ultimii 40 de ani sunt în această tabără.

Aici intră și John Bolton, fostul consilier pentru securitate națională, care, în treacăt fie spus, a recunoscut la televiziunea națională că a organizat lovituri de stat în țări străine.“

„În schimb, iată ce spun :

Jim Cramer, comentator CNBC : «Biden evită cu foarte multă grijă să facă singurul lucru care ar putea cu adevărat să scadă prețul petrolului. El trebuie să îi înarmeze pe ucraineni până în dinţi, ca să poată învinge cât mai repede Rusia și să pună capăt războiului.»

 

„Mă uit la televizor și dau peste niște genii care vorbesc de Al Treilea Război Mondial. Și nu sunt singurii.

„Dacă nu ați fost prea atenți și vreți să aflați cât de gravă este situaţia e musai să vedeți asta. E o înregistrare din New York, cel mai mare oraș al nostru. Este un anunţ de interes public care îi avertizează pe cei 8 milioane de new-yorkezi că ar putea fi curând bombardați nuclear :

Prezentatoare : «Deci, a avut loc un atac nuclear. Nu mă întrebați nici cum, nici de ce. Tot ce trebuie să știți este că bomba cea mare a căzut.

Și acum ce facem ?

Primul lucru: intrați repede în case. Voi, prietenii voștri, familia voastră, intrați. Rămâneți în interior. Închideți toate ușile și ferestrele. Aveți un subsol ? Mergeți acolo. Dacă ați fost afară după explozie, curățați-vă imediat. Scoateți și ambalați toate hainele cu care ați fost afară pentru a ține praful sau cenușa radioactivă departe de corpul vostru.»“

„Cum ? Dacă tocmai ați fost la frigider să vă luați o bere și ați revenit în fața televizoarelor ați putea crede că duduia asta vă dă sfaturi pentru cazul în care aveţi subsolul inundat sau în caz de caniculă.

Dar când ajunge la partea cu «praf radioactiv» te blochezi.

Cum «praf radioactiv» ?

Tocmai ni s-a spuscineva ar putea arunca o bombă atomică peste cel mai mare oraş al nostru ?

Cum am ajuns atât de aproape de un război nuclear încât municipalitatea New Yorkului mă învață cum să îmi curăț praful radioactiv de pe pantaloni ?

Este o demenţă totală.

De ce facem asta ? Pentru că Putin e rău ?“

„Din cauză că nimeni nu spune nimic și Partidul Republican colaborează cu țicniții din administrația Biden, am ajuns la punctul în care o cucoană zâmbăreaţă ne explică la TV să ne pregătim pentru moartea a zeci de milioane de americani.

Treziţi-vă !

 


Bun, ca să fie „treaba treabă“, tot în aceste zile a venit şi o ştire din... Germania, cu un titlu cât se poate de revelator, în ton cu subiectul abordat în această a doua parte a articolului lui Tucker, ceva de genul : „Politician de top din Germania vorbeşte despre un Război Nuclear : planează ameninţarea asupra Europei“.

De aceea, pentru persoane care sunt receptive la ideile cu „conspiraţiile“ (ca nefiind doar „teorii“) dar care nu percep şi perspectiva mai înaltă multi-dimensională a Fiinţelor umane şi a întregului Univers, probabil că vor fi destul de îngrijorate de aceste „riscuri de securitate“ la adresa întregii noastre minunate Planete... când un „ţicnit“ ar putea, oricând, să detoneze o bombiţă, apăsând pe un micuţ buton roşu dintr-o valijoară neagră... şi altele de acest gen.

Poate că un astfel de sceptic nu ar da doi bani pe această idee, dar cel puţin îi propun să o ia ca pe o teorie : dacă nu suntem chiar de capul nostru prin Universul ăsta, deloc haotic (şi chiar „îmbibat“ în orice punct al Său cu energie şi informaţie de cel mai înalt grad de Inteligenţă, dar şi de Înţelepciune), atunci poate că nu sună atât de ciudat atunci când se afirmă că Forţe înalte ale Universului veghează (la propriu), cu uriaşe Nave Cosmice de tehnologie multi-dimensională de dincolo de imaginaţia umană, ca explozii nucleare dintr-un Război Nuclear să nu mai poată avea loc pe Planeta noastră, pentru a nu se mai ajunge precum a păţit Maldek (cea explodată în multele bucăţi, ca asteroizi din „Centura de asteroizi“ dintre Marte şi Jupiter, acum 3,2 milioane de ani echivalenţi tereştri) sau precum distrugerea atmosferei marţiene (acum aprox. 1,3 milioane de ani)...

De aceea, dragi prieteni, nu ştiu cum să vă spun, dar când Simţiţi cu toţi porii că aceste informaţii (transmise acum zeci de ani, de un MATEI, apoi de tot mai mulţi, culminând cu FONDATORII prin Sal Rachele) nu sunt „aiureli“ şi „vorbe de ameţit fricile“, ci o Realitate Cosmică, una care este atent vegheată pentru a putea fi respectată (fiind unul dintre DECRETELE DIVINE de mare importanţă la nivel cel puţin galactic), ei bine, atunci relaxarea este una reală, căci anxietatea (până la temeri / frici / panici) nu prea îşi găseşte locul într-un astfel de câmp psihic...

Doar că majoritatea umanilor, mai ales cei din „Lagărul Occidental“, nu prea au habar (şi Simţire) în această privinţă, de aceea fricile sunt, în continuare, „în floare“, alimentate permanent, iată, de declaraţii iresponsabile (de fapt, foarte bine gândite înainte).

Ceea ce vă propun şi vouă este să evitaţi cât de mult puteţi (prin îndepărtarea lor) aceste gânduri / temeri despre ce s-ar putea petrece pe Planetă în cazul unui eventual Război global : riscul de declanşare este tot mai redus, iar dacă s-ar declanşa, totuşi, mai mult „accidental“, acesta ar fi de durată extrem de scurtă, căci s-ar interveni rapid şi, în mod evident, cu armament convenţional.

Aşadar, recomandarea personală este aceeaşi şi aceeaşi : încrederelucrurile evoluează către mai multă Armonie, şi inclusiv mai multă Bucurie (chiar dacă, pe moment, situaţia este puţin spre partea opusă)...

De aceea, haideţi să mai luăm o gură zdravănă de Bucurie din poţiunea Libertăţii, pentru o cât mai înaltă re-găsire de Sine !

 

Deci : cu Bucuriee! înainteeee !

 

MarYan

 

2 comentarii:

  1. Am găsit o definiție mai bună a Lui Dumnezeu,care este TOTUL şi interior şi exterior,în nici un caz cum ne înşeală Creştinismul ca fiind ceva separat şi în afara noastră şi de la care cerşim, ba sănătate,ba bogăție,ca nişte cerşetori de o joasă şi mizerabilă condiție şi pe care biserica îi numeşte păcătoşi.


    " DINCOLO DE TOATE EXISTENȚELE FINITE ŞI CAUZELE SECUNDARE,DINCOLO DE TOATE LEGILE,DE TOATE IDEILE ŞI DE TOATE PRINCIPIILE,EXISTĂ O INTELIGENȚĂ SAU UN SPIRIT ( NOUS ), PRIMUL PRINCIPIU AL ORICĂRUI PRINCIPIU,IDEEA SUPREMĂ PE CARE SE BAZEAZĂ TOATE CELELALTE IDEI,MONARHUL ŞI LEGISLATORUL UNIVERSULUI,SUBSTANȚA ULTIMĂ DIN CARE ORICE LUCRU ÎŞI EXTRAGE ESENȚA,CAUZA PRIMORDIALĂ ŞI EFICIENTĂ A ÎNTREGII ORDINI,ARMONII,FRUMUSEȚI,EXCELENȚE ŞI BUNĂTĂȚI CARE IMPREGNEAZĂ UNIVERSUL - CE ESTE NUMIT,DATORITĂ PROEMINENȚEI ŞI EXCELENȚEI SALE,BINELE SUPREM,DUMNEZEU ( HO THEOS ),ZEUL MAI PRESUS DE TOATE ( HO EPI PASI THEOS )."

    COCKER - Creştinismul şi Filosophia Greacă.

    Acest NATURĂ DIVINĂ - DUMNEZEU,pe care fiecare dintre o avem încorporata ,este revelată în momentul atingerii EXTAZULUI DIVIN - STAREA DE SAMADHI.Asupra acestei EXTRAORDINARE NATURI,biserca supraintitulată în mod fals: CREŞTINĂ,aruncă cu perdele groase de fum .

    RăspundețiȘtergere
  2. Maryan,editura Christalin este a ta ?

    Și am găsit şi acest blog,este de domeniul trecutului ?

    https://christalin1.rssing.com/chan-35907675/all_p6.html

    RăspundețiȘtergere