marți, 12 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 175 pentru 12 iulie 2022 – Transformare şi Expansiune într-un Nou Ciclu Spaţiu / Timp.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 175

pentru

12 iulie 2022

 

Transformare

şi

Expansiune

într-un

Nou Ciclu Spaţiu / Timp


 

După atâtea poVeşti cu Actualităţi Planetare din sferă politică, economică, financiară şi alte domenii asemănătoare, în care informaţiile sunt poate „interesante“, chiar fierbinţi, însă cu o frecvenţă vibraţională nu tocmai cea mai potrivită pentru creşterea fiecăruia...

...Haideţi ca în poVestea de azi să revenim la frecvenţe să le spunem „mai normale“, adică încărcate cu mai multă Lumină şi energie armonioasă.

Tocmai în acest sens vă propun o „informare energetică“ venită pe filieră clasică, verificată şi confirmată şi care, spre deosebire de marea majoritate a channeling-urilor şi „canalizatorilor“ actuali (care parcă a dat cu „chemtrails“-uri peste ei, căci sunt „jalnici“, în cea mai mare parte, din păcate de aceea este nevoie de verificări „încrucişate“ de autenticitate a celor ce abordează un asemenea domeniu !), ei bine, Celia FENN este o „veterană“ a transmisiilor informaţiilor venite de la Arhanghelul MiKaEl (sau MIHAIL, după preferinţe de pronunţie).

Căci despre o astfel de informare este vorba în această poVeste, prin care vă propun să vedem ce ne transmite, după cum spuneam, „veterana“ Celia Fenn, într-un mesaj al Arhanghelului, intitulat chiar aşa : „POARTA LEULUI 2022 : Transformare şi Expansiune într-un Nou CICLU SPAŢIU / TIMP“ :

„A fost o perioadă de schimbare şi tranziţie rapidă pe Pământ în ultimele şase luni !

Începând cu Portalul Vărsătorului din luna Februarie 2022, ați intrat într-o perioadă de frecvenţă accelerată și de «expansiune» personală.

Acest lucru s-a simțit odată cu marile schimbări din 22 Februarie şi 22 Martie 2022, precum și la Eclipsele, Echinocţiul şi Solstiţiul din acest an și, mai recent, Portalurile 6/6/6 și 7/7.

Fiecare schimbare v-a condus către o frecvenţă mai înaltă şi mai fină, astfel încât să fiţi pregătiţi pentru un «salt» cuantic, pe măsură ce tranzitaţi Poarta (Portalul) Leului la sfârşitul lunii Iulie şi începutul lunii August 2022.

Portalul 8/8 va fi un moment culminant, când veți păși înainte, în versiunea voastră «extinsă».

Unii au simțit o dorinţă intensă de a-şi deschide serviciul față de Lumină și de a-și exprima, cu adevărat, Misiunea Sufletului lor pentru Noul Pământ.

Într-adevăr, dragilor, acesta este momentul în care veţi putea să vă întindeţi «aripile angelice» ca îngeri umani și să păşiţi în această nouă versiune a voastră.

În acest moment, deoarece atât de mulți dintre voi deţin frecvenţe superioare, Familiile şi Triburile de Suflet se adună într-un mod semnificativ.

Magnetismul intens care este instituit de Suflet, pe măsură ce atinge o frecvență în care transmite Energiile Divine Feminine, demonstrează că astfel de Suflete sunt atrase unele de celelalte şi fac conexiuni.

Aceste conexiuni devin COMUNITĂŢI care vor forma Fundamentele Comunităţilor Sacre de Lumină ale Noului Pământ, pe Planeta Pământ.

Pământul se întoarce la Planul său Iniţial ca Planetă Sacră în Galaxie, iar cei care intră în serviciul Noului Pământ devin Păzitorii Sacri ai Noului Pământ şi ai Spaţiilor Sacre ale Noului Pământ.

Acum sunteţi conectaţi la Familiile voastre Angelice şi Galactice, la Conştiinţa Christică, la Natură și la puterile ei esenţiale.

Voi sunteţi pregătiţi să vă inter-conectaţi, pentru a crea comunităţi care vor exprima aceste conexiuni.“

 


„Dragilor, aceste comunităţi ale Noului Pământ se vor întemeia pe Iubire și Compasiune și pe integritate şi claritate.

Ele vor fi o expresie a «Celor Strălucitori» și a «Celor Puri» ai Conştiinţei Christice și a liniei Avatarului Magdalenei.

Ele vor fi o expresie a unei noi forme de Conducere pe Pământ.

Aceasta va fi Conducerea din Inimă şi din Suflet.

Energiile vor fi cuprinzătoare şi pline de compasiune și nu va exista judecată şi agresivitate sau competiţie pentru locuri şi poziţie.

Cei care formează aceste comunități se vor concentra pe «Fiinţa» lor şi pe Energia Comunităţii, mai degrabă, decât pe orice expresie a Puterii sau a Bogăţiei.

Aceste comunităţi vor fi infuzate de Energia Divină Feminină a frumuseţii, armoniei, sprijinului şi a împărtăşirii cu toţi.

Va exista echilibru, flux, abundenţă şi o nouă înţelegere a modului în care funcţionează «comunitatea», atunci când oamenilor nu li se oferă statut prin succesul economic, ci prin energia inimilor şi a sufletelor lor.

Dragilor, veți ajunge să cinstiţi calea fiecăruia şi locul în care se află în călătoria lor.

Îi veți onora pe Tineri pentru inocenţa şi pentru puterea lor, pentru visele şi pentru voinţa lor.

Îi veți învăța să se conecteze cu familiile lor angelice şi galactice și să-şi onoreze Darurile Spirituale, pe măsură ce ajung la viața adultă.

Îi veţi onora pe cei care se află la mijlocul vieţii, mame şi taţi şi lideri comunitari care servesc prin capacitatea lor de a fi furnizori iubitori şi plini de compasiune pentru propriile lor familii şi pentru familia mai mare care este comunitatea lor.

Fiecare Bărbat sau Femeie, fie că este singur sau căsătorit, fie că este părinte biologic sau nu, va deveni «Mamă» sau «Tată» pentru cei care sunt vulnerabili în Comunitatea lor.

Și vor face acest lucru cu compasiune împuternicită, din Inimă şi din Suflet.

Și, apoi, îi veţi onora pe ÎnţelepţiBărbaţi şi Femei – şi pe Bătrâni, care deţin înţelepciunea pentru comunităţi și contribuie, prin experiența vieții lor, la binele suprem.

Veți ajunge să recunoaşteţi această parte a vieţii voastre, ca fiind cea mai puternică expresie a cine sunteţi ca Suflet.

Acesta este Timpul vostru de Aur în Epoca de Aur, în timp ce faceți un pas înainte, pentru a oferi comunităţii tot ceea ce aţi învăţat şi tot ceea ce sunteţi.

Vă veți percepe ca fiind «Crone», care înseamnă, de fapt, «Coroana» sau «Cel Încoronat», încoronat cu Înţelepciune, Frumuseţe și cu Lumină sufletească !

„În acest an, Poarta Leului va fi, într-adevăr, puternică și vă îndemnăm să veniţi alături de Familia de Suflet şi de triburile voastre pentru a sărbători, fundamenta şi a ancora aceste Noi Energii.

Cuvintele-cheie sunt Expansiune şi Transformare....

...Devenind Tot ceea ce puteţi FI în acest moment şi extinzându-vă serviciul către Divin, conform Planului Sufletului vostru.“

 


Prin acest mesaj, MiKaEl prin Celia ne re-aminteşte că ne apropiem de acel moment anual destul de interesant (iar pentru unii chiar foarte interesant!) numit „PORTALUL LEILOR“ care, şi în 2022 (ca în fiecare an), începe din 26 iulie (odată cu „Noul An Sacru“ Planetar, sărbătorit de vechii Egipteni, de la Siriusieni, precedat pe 25 iulie de „Ziua din afara Timpului“) cu un maxim la Portalul (numerologic) 8 / 8 din 8 august, apoi se închide complet până pe 12 august.

(Detalii le puteţi citi aici, în alt articol-mesaj al Celiei Fenn : „Portalul Leilor 8/8 din 2019...“)

Dar, dincolo de acest Moment despre care cu siguranţă că vom mai poVesti pe aici, prin acest Univers Christalin, foarte pe scurt aş dori să ating subiectul esenţial din acest mesaj din poVestea de azi, pe care a insistat Arhanghelul MiKaEl : COMUNITATEA.

Acesta este un subiect extrem de vast (şi atât de important), mai ales în aceste Vremuri (mai mult decât Tulburi), despre care am mai scris şi, mai ales, voi mai scrie, pentru a ne aminti de importanţa acestei forme de supravieţuire a fiecăruia de data aceasta, la propriu spus : supra-Vieţuire, deasupra unei vieţ(uir)i ordinare a unei rezistenţe cu orice preţ în corpul fizic, indiferent de compromisuri şi renunţări...

Când umani cu idei şi preocupări fundamental asemănătoare îşi unesc forţele şi mijloacele de trai de zi cu zi, într-un Spaţiu comun (un Centru Local), atunci ceea ce pot construi împreună are o mult mai mare trăinicie decât atunci când fiecare este poziţionat în spaţii separate (chiar dacă ştim că Spaţiul şi Timpul sunt relative şi că, până la urmă, izolarea spaţială şi pierderea temporală sunt „iluzii“, totuşi, pentru 3D-ul concret dimensional, nu prea, sunt cât se poate de „autentice“...).

Aşadar, haideţi să medităm împreună la ideea de COMUNITATE (Auto-Sustenabilă, de Lumină), ce poate fi chiar temporar realizată, nu neapărat pentru tot restul vieţilor celor implicaţi, re-amintindu-ne inclusiv ce ne-au tot transmis FONDATORII, prin Sal Rachele, iar acum, şi Arhanghelul MiKaEl, prin Celia Fenn.

 

Spor la Meditaţie !

 

MarYan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu