luni, 13 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 146 pentru 13 iunie 2022 – ADEVĂRUL fiecăruia.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 146

pentru

13 iunie 2022

 

ADEVĂRUL

fiecăruia

 

 

După CuVântul de PoVeste din 9 iunie 2022 în care abordam un subiect deloc comod, „Ce este Adevărul“, iată că acum revenim cu aspecte poate şi mai profunde ce solicită şi mai mult atenţia voastră...

...Cu extrase dintr-un mesaj al ARCTURIENILOR, unul cât se poate de „proaspăt“ : „Cum să vă înţelegeţi Adevărul“.

Ca paranteză : Cuvintele de PoVeste de pe acest blog Christalin, din această perioadă (cam de când am reluat ritmicitatea zilnică), sunt unele pentru „mai pe seară“ (spre noapte), mai ales când agitaţia din cursul zilei se mai domoleşte şi, înainte de „astralizare“ (de a adormi), o re-conectare cu alt gen de informaţii de alte frecvenţe, face bine la părţile mai profunde ale Fiinţei, inclusiv la „decolarea“ odihnitoare către alte dimensiuni (numită „somnic“:)...

Însă cei mai mentali şi dornici de „breaking news“-uri adrenalinice vor putea găsi şi aceştia satisfacţie, prin alte mesaje ce vor veni în scurt timp, în aceste CuVinte / PoVestiri, pentru o deplină „satisfacţie a zilei“.

Până atunci, însă, haideţi să satisfacem nevoia de hrană a corpurilor mai diafane, focusându-ne cu Atenţia către subiectul foarte profund al semnificaţiei Adevărului, din perspectiva (şi, implicit, cu prezenţa vibraţională a) Arcturienilor.

 


Iată ce ne PoVestesc aceştia, în ultimul lor Mesaj transmis chiar de curând, prin aceeaşi prolifică (şi autentică) Natalie Glasson :

Întregul Univers al Creatorului este umplut cu Adevărul Creatorului.

Sunt numeroase nivele şi dimensiuni ale Adevărului.

Adevărul poate apărea într-o formă sau ca o Realitate și poate apărea într-o altă formă sau o realitate complet diferită și diversă.

În același mod în care Creatorul evoluează, se transformă şi se află întotdeauna în mişcare, și Adevărul apare şi acţionează în acelaşi fel.

Prin urmare, putem recunoaște că ADEVĂRUL nu este neapărat ceva ce stagnează sau rămâne acelaşi. Este o energie, o sursă care este în continuă mişcare, transformându-se şi schimbându-se în mod constant.

Universul Creatorului este ca o bibliotecă a tuturor diferitelor forme, realităţi, înţelegeri, gânduri şi păreri ale Adevărului, iar toate acestea sunt acceptate ca fiind Creatorul, ca o exprimare, o prezență sau o întrupare a Creatorului.“

„Este potrivit să aveţi diferite adevăruri în fiinţa voastră ?

În multe privințe este, pentru că rolul corpului fizic este foarte diferit de rolul chakrei coroană. Rolul emoţiilor sau al corpului emoțional este foarte diferit de rolul chakrei Steaua Pământului, aflată sub tălpile voastre.

Noi putem actualiza Adevărul cu care ființa voastră se aliniază, cu toate acestea, este nevoie să recunoaşteţi şi să acceptaţi Adevărul pe care îl întrupați în acest moment.

De exemplu, corpul fizic ar putea să întrupeze adevărul vitalităţii şi sănătăţii sau al durerii şi bolii, poate iritării sau furiei. S-ar putea ca noi să nu le recunoaștem pe acestea ca adevăr, iar acest lucru ne invită să contemplăm ca atunci când folosim cuvântul și eticheta «adevăr», la ce ne referim ?

Care este semnificația noastră ? Care este scopul acestui cuvânt ?“

 


„Pentru noi, Arcturienii, cuvântul „ADEVĂR“ înseamnă ceva care este personal, adeseori o înţelepciune sau o simţire, sau chiar o informaţie care s-ar putea manifesta sub formă de Chei sau Coduri sau chiar Limbaj al Luminii.

Este o informaţie care este personală acelei exprimări a Creatorului.

Voi sunteți o exprimare a Creatorului. Noi suntem o exprimare a Creatorului.

Noi vă aducem acum Adevărul nostru. Vă aducem informaţii, o vibraţie şi frecvenţă, ați putea spune o energie care este personală pentru noi, care este aliniată cu noi și, totuși, simțim că vă poate ajuta şi inspira.

Noi ne recunoaştem Adevărul în acest moment și vă invităm să vă recunoaşteţi propriul Adevăr, în timp ce sunteți prezenți împreună cu noi.“

„Dacă Adevărul este personal pentru fiecare individ și dacă este în continuă mişcare, continuă schimbare şi transformare, cum poate orice fiinţă să înţeleagă cu adevărat Adevărul ? Cum poate orice ființă întrupa și înțelege cu mintea mentală propriul adevăr, Adevărul Suprem, Adevărul Divin ? toate formele diferite și diverse ale Adevărului.

Poate explicația noastră v-ar putea face să vă simțiți în derivă sau pierduți, în timp ce voi doriţi să vă împământaţi adevărul, să-l înţelegeţi şi să-l păstraţi în mintea voastră.

Ceea ce noi vă invităm să înțelegeți și să admiteți că este nevoie să acţionaţi fără ataşament. În multe privințe să fiţi detaşaţi de Adevăr. Să-l lăsați să vină, să inspire, să influenţeze, să vă daţi voie să-l întrupaţi şi experimentaţi, iar apoi să ştiţi că prin această întrupare, evoluaţi.


Puteți accepta noi nivele, dimensiuni şi forme ale Adevărului.

Dați-ne voie să explicăm acest lucru în continuare, într-un mod foarte fizic.

Cu ani în urmă ați ajuns poate la o înțelegere, poate ați avut o oarecare iluminare, o înțelegere care a fost atât de profundă și adâncă, ați purtat-o cu voi pentru atât de multă vreme, vă trăiți viața prin ea și acest lucru este potrivit şi a fost necesar pentru propria evoluţie spirituală.“

„Totuși, în acest moment, noi, Arcturienii, vă invităm să contemplaţi această înţelegere :

Cu toate acestea, vă (mai) serveşte acum ?

Este potrivit să o (mai) purtaţi cu voi ?

Este nevoie de o nouă înţelegere, o nouă perspectivă care să vă folosească mai mult ?“

„Sperăm că prin acest Proces puteți începe să trăiți cu o mai mare ușurință în ceea ce privește propriul Adevăr și să aveți o curgere mai mare atunci când vă conectaţi, experimentaţi şi înţelegeţi propriul Adevăr.

Vă vom lăsa să contemplaţi.

Fără îndoială, împărtăşirea noastră a creat şi mai multe întrebări...

Lăsaţi-le să se odihnească în fiinţa voastră şi răspunsurile vor veni.“

 


De data aceasta, prea multe nu am a adăuga...

Cum am mai spus (în acel mesaj anterior legat de acest Subiect), Tăcerea este de Aur, căci Adevărul înseamnă (şi) Tăcere însă acel Nivel este cel mai Înalt posibil, cel al Frecvenţei Divine, în care (Holo)Comunicarea / Cuminecarea se face omni-dimensional...

Până acolo, iată, există muulte adevăruri... cam câte Fiinţe există în acest Univers (Local) din Marele OmniVers.

Al tău Adevăr CARE ESTE ?

Spor(nicie) la Cercetare !

 

Cu aceeaşi de ne-răzbit încredere,

 

MarYan

Un comentariu: