sâmbătă, 18 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 151 pentru 18 iunie 2022 – Faceţi Cunoştinţă cu VIBRAŢIA Voastră.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 151

pentru

18 iunie 2022

 

Faceţi Cunoştinţă

cu

VIBRAŢIA Voastră

 


 

Acum, în plin weekend, poate că este momentul să aduc în poVestea noastră ceva cât mai „uşor“ şi diafan din punct de vedere vibraţional...

...Propunând câteva idei venite de la Arhanghelul Metatron (canalizat de către Natalie Glasson) din mesajul acestuia, cu acelaşi titlu ca cel al poVestirii noastre („Faceţi cunoştinţă cu Vibraţia voastră“) :

„Este important să vă aduceți aminte DE CE sunteţi pe Pământ și care este căutarea Sufletului vostru, chiar dacă nu o cunoaşteţi atât de îndeaproape pe cât v-aţi dori.

În acest Moment al ASCENSIUNII, eu, Arhanghelul METATRON, vă invit să vă aşezaţi sau să staţi în Spaţiul care Sunteţi, în Fiinţa şi în Energia care Sunteţi.

Vă invit să fiţi conştienţi de podeaua, de Pământul și de Mama Pământ de sub voi, pentru că făcând acest lucru vă împământaţi. Deveniți conştienţi de corpul vostru, de sistemele voastre energetice, de spaţiul din voi şi de spaţiul din jurul vostru, de gândurile care vă ocupă mintea, emoţiile care sunt la suprafaţă şi cele care sunt adânc ascunse.

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să deveniţi conştienţi de sau să vă concentraţi pe tot ceea ce sunteţi în acest Moment fără nici o judecată sau aşteptări.

Când deveniţi conştienţi de CINE SUNTEŢI, vă daţi voievă recunoaşteţi propria vibraţie.

Vibraţia voastră este o energie complexă. Este o exprimare a cine sunteţi voi toate rănile pe care le deţineți,  toate calităţile magnifice ale Creatorului care sunteţi.

Fiecare gând, fiecare emoţie vă clădeşte şi vă determină vibraţia, devenind conştienţi de Cine Sunteţi în acest Moment.

Faceţi cunoştinţă, vă întâlniţi propria vibraţie ; de fiecare dată când practicaţi asta, vibraţia voastră va fi diferită pentru că niciodată nu rămâne aceeaşi.“

 


„Cum se poate, vă schimbaţi şi transformaţi fără întrerupere ?

Pe măsură ce faceţi cunoştinţă cu vibraţia voastră, începeți să recunoaşteţi asemănările în vibraţia voastră.

Poate doriți să chemaţi energiile care susţin Vindecarea, îmBunătăţirea şi Creşterea vibraţiei voastre. Acesta este momentul în care voi, ca vibrație, ca frecvență, întâlniţi o altă vibraţie, energie şi calitate şi fuzionaţi ca să creaţi o vibraţie care să vă susţină în continuare.

Aceasta este o practică minunată, o practică foarte simplă, dar minunată, ca să deveniţi conştienţi de propria voastră vibraţie.

Pur și simplu chemaţi vibraţia, așa cum sunteţi ghidaţi de sufletul vostru, care vă va vindeca, îmbunătăți sau avansa propria vibraţie, dându-vă voie să vă recunoaşteţi vibraţia mai întreagă şi completă şi în Unime cu Creatorul.

De fiecare dată când atrageţi o vibrație să se întâlnească cu voi, puteţi conştientiza culori, calităţi, simţiri, o viziune sau puteţi avea pur şi simplu încredere că aceasta are loc.

Este ceva foarte asemănător cu umplerea golurilor, aducându-vă ceea ce aveți nevoie ca să avansaţi, să vă dezvoltaţi şi să continuaţi căutarea Sufletului vostru. Nu este neapărat nevoie să ştiţi care este vibraţia cu care faceţi cunoştinţă, cu care vă întâlniţi.

Pe măsură ce energia apare, dați-vă voie ca pur și simplu să primiţi. Poate doriți să vă țineți palmele îndreptate spre Cer în timp ce staţi aşezaţi şi le lăsaţi să se odihnească pe picioare sau poate doriți să le ţineţi ca o cupă în dreptul inimii, într-un gest de primire.

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă creaţi un gest fizic al primirii astfel încât să puteți sta fie așezați, fie în picioare în meditație, primind prin acest gest fizic.

Sunt necesare doar câteva momente de respiraţie profundă.“

 


Da, fără prea multe sofisme („deşteptăciuni“) şi cuvinte firoscoase (alte „deşteptăciuni“ :), Metatron ne aduce în Câmpul Conştienţei modalitatea cea mai Simplă de a ne putea accesa vibraţiile mai profunde din fiecare, adică acele energii ce aparţin părţii noastre mai profunde, de frecvenţe mai înalte, din zone mai „rarefiate“ ale multi-dimensionalei Fiinţe care Suntem (fiecare).

De aceea, acest extras de Mesaj al lui Metatron chiar poate fi util de a fi cercetat / studiat / simţit în momentele mai liniştite ale zilei, dacă se poate cât mai pe seară, înainte de culcare („decolare în astral“), pentru a vedea ce anume „se întâmplă“, în astfel de momente...

...Ce ar putea crea acel Moment de reConectare cu acel Centru al FIinţei de care scriu şi iarăşi scriu... că poate-poate ceva se va „lipi“ şi de noi, până la urmă...

 


De aceea, fără multe alte vorbe şi poVeşti, iată o posibilă poVeste a CuVânt-ului pentru-o posibilă întrupare a Gândului (Divin), cel ce ne poartă (dincolo de Poartă - StarGate) către „acel Ceva“ de neCuprins în cuprinderea întregului Omnivers fără IntroDucere şi, mai ales, făr‘ de ÎnCheieRe...

Dacă nu aţi priceput prea multe, este minunat !, căci în fine, mintea (cea mintoasă şi poate chiar mincinoasă) a fost, în fine, şuntată... şi că, astfel, altCineva a putut fi auzit, chiar şi preţ de o secundă. Una a Eternităţii...

 

Cu acelaşi de neCuprins Drag,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu