joi, 16 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 149 pentru 16 iunie 2022 – FAZA CREAŢIEI GLOBALE şi Fricile Globale.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 149

pentru

16 iunie 2022

 

FAZA

CREAŢIEI GLOBALE

şi

Fricile Globale

 
 


 

FRICA de Creşterile de Preţuri la combustibil, alimente şi multe altele... Frica de uriaşa Criză (generală) ce stă să vină peste toţi, precum Valul Tsunami, „bătând“ la uşile tuturor...

...Sună cunoscut, oare ?

Iată un subiect deloc comod, pe care ni-l re-amintim periodic, şi care ar trebui „tratat“ cu re-amintirea, la fel de periodică, a Realităţii pe care o exprimam încă de acum câţiva ani, în cele câteva articole ce abordau (nu doar comunicaţional, ci chiar la propriu, medical) poVestea cu FRICA şi NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ...

De aceea am găsit a fi demne de remarcat şi de re-adus în atenţia voastră aceste idei, pe acest „Teren de poVeste“, al CuVântului ce Vesteşte poVestea Zilei, mai ales în aceste Vremuri unde, pe unde ne sucim şi ră-sucim, auzim doar de „crize, crize şi iar Crize !“ (tocmai pentru ca nimeni să „nu uite“ de programele ce se doresc a fi implementate şi care solicită „ajutorul“ subconştientului fiecăruia, prin preluarea şi amplificarea acestor... frici).

 


Dar haideţi să vedem punctul/orizontul de vedere al Brendei HOFFMAN în această privinţă, în câteva extrase din articolul acesteia, „În Sfârşit, Faza Creaţiei Globale“ :

FRICILE afişate acum, sau pe care voi le experimentați, sunt frici globale care ies la suprafaţă. Chiar dacă continuați să dați vina pe cineva din afară, alții vă proiectează fricile pentru voi frici scoase în evidență de mass-media și proiectate pe ecranele Pământului ca în sfârșit să le puteți transcende.

Scena mondială devine coşul de gunoi pentru frica voastră globală.

Asta nu înseamnă să negaţi întreaga suferinţă care apare în lume, ci mai degrabă să știți că suferinţa lor rezultă dintr-o curăţare globală – aruncând teroare şi lacrimi în amestec, pentru o ultimă rundă de frică...

Vă veți pierde în curând interesul pentru acele programări ale fricii, pentru că, din nou, aţi promovat şi trecut dincolo de fricămai întâi în fiinţa voastră și acum prin calamităţile exterioare care v-au tras, cândva, în vârtejul lor.

Nu înseamnă că nu vă pasă de omenire, de mediul înconjurător sau de entitățile Pământului. Mai degrabă atenția voastră se mută de pe «Acest lucru este îngrozitor şi doar se va înrăutăţi !» pe «Ce acţiuni sau creaţii pot transforma această frică în iubire cât mai repede posibil ? »“.

 


Frica, și tot ceea ce ține de frică, este epuizantă.

Ca și cum aţi repeta o oră de şcoală din nou şi din nou cu aceleaşi eşecuri şi frici.

Sunteți pregătiți să mergeți mai departe – așa cum sunt pregătiţi milioane pe Pământ şi în curând vor fi miliarde.

Acesta este semnalul vostru de Trezire orientat spre exterior generat de fiinţa voastră interioară. «Pot fi o parte copleşită a fricii globale sau îmi pot schimba poVestea, creând o Lume nouă».“

„Când aţi iniţiat această călătorie cu decenii, ani sau luni în urmă, nu păreau să existe multe căi globale dincolo de frică.

Acum descoperiți acele Căi : noi tehnici, modalităţi şi metode care păreau contra-intuitive cu săptămâni în urmă, acum sunt perfecte. Și așa va fi de azi înainte – reacții și răspunsuri la întrebările voastre interioare cu privire la frica globală.

Asta nu înseamnă că veţi crea de unul singur o Lume Nouă, ci că voi, în masă, veţi schimba lumea, schimbând un concept după altul.

Poate că un prieten vă prezintă o problemă și voi răspundeţi în aşa fel încât prietenul vostru găseşte o nouă cale către Iubirea de sine.

Apoi imaginați-vă că în întreaga lume se întâmplă lucruri similare.

Așa vor fi modificate fricile personale, proiectate pe scena mondială.“

„Această tranziţie nu este un eveniment liniar, ci o Spirală de AHA-uri şi realizări.

Nu ați citi aceste cuvinte dacă nu aţi fi parte a acestei Spirale.

Iar locul vostru actual în acea Spirală vă anulează fricile exterioare o nevoie atât de mare, încât vă treziţi epuizaţi trăind acele frici.

Sunteți dincolo de iubirea de sine.

Sunteți pregătiţi şi dispuşi să abordaţi fricile lumiifricile ascunse, acumulate create de toţi de-a lungul eonilor.

Alegerea voastră este epuizarea sau abordarea fricii globale, «elefantul din camera de zi».“

 


Aşadar, prieteni, este uşor să vorbim de atâtea subiecte „dureroase“, concrete şi mai ales incomode (şi pe care nu le vom evita, în scurt timp) căci „războiul din Ucraina“ sau chiar cel ce se pregăteşte în Traiwan şi în alte zone, sunt prea „incitante“ ca să le ratăm (mai ceva ca în filmele de pe Netflix)...

...Însă, poate că periodic este util şi esenţial să ne reamintim de Sensul real al tuturor acestor Seriale (create, culmea, de cele mai multe ori chiar de către scenariştii de la Hollywood, pentru actori profi, gen Zely et comp.) care, dincolo de timpul preţios consumat aiurea, doar ne transformă în Baterii ale Matricii ce au nevoie de Energia Atenţiei pentru a putea funcţiona cu succes, în continuare.

Şi care ar fi HRANA care Le oferă Combustibilul perfect ?

Da, evident, FRICA !

De aceea, de exemplu, AdrenoChrom-ul este obţinut în acelaşi fel, în care Frica indusă de Durere este dusă la nivel de „artă“ (de către „artiştii terorii“, de care şi Zona românească a avut parte, mai ales în închisorile comuniste din anii 1940-1950), pentru a „maximiza“ profitul energiei de groază şi durere ce hrănesc Lighioanele...

Şi iarăşi întreb : Ce doriţi să faceţi şi, mai ales, să Fiţi ? : Baterii pentru neLumină sau Cristale de Putere pentru amplificarea Luminii pe acestă iubită Planetă AlbAstră ?

Ca de obicei, în buna tradiţie pământeană (chiar dacă aparenţa pare să spună altfel), ALEGEREA vă aparţine, până la urmă...

...Când „Urma scapă Turma“.

 

Succes şi Bucurie, OaMeni buni !

 

MarYan


Un comentariu: